-
Αν το Σκοντα ειναι αυτο του φιλου σου και ειναι φιλος, οχι γνωστος, τοτε με κλειστα ματια αυτο.
-
Η ιδια ερωτηση σε δυο θεματα AAAAAARGHHHH
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Η ιδια ερωτηση σε δυο θεματα AAAAAARGHHHHσορρυυυυυ
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Αν το Σκοντα ειναι αυτο του φιλου σου και ειναι φιλος, οχι γνωστος, τοτε με κλειστα ματια αυτο.το μεγκαν δεν το εχεις σε εκτιμηση ε?
-
Ο χρήστης panpo έγραψε:
Αν το Σκοντα ειναι αυτο του φιλου σου και ειναι φιλος, οχι γνωστος, τοτε με κλειστα ματια αυτο.
το μεγκαν δεν το εχεις σε εκτιμηση ε?
Δεν είναι αυτό, απλά όταν μπορείς να ξέρεις από έμπιστο άνθρωπο την πραγματική κατάσταση ενός αυτοκίνητου, που έχει θέματα και που όχι, γιατί να μπλέξεις με το άγνωστο.
Είπαμε, όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο δεν αγοράζεις γενικά ένα μοντέλο αλλά ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο. -
Μετά απο 1,5 μήνα και ακόμα δεν εχω καταλήξει σε κανένα αυτοκινητο. Ειδα παρα πολλα απο κοντα αλλά κανένα δεν συμβαδιζε με αυτα που εγραφε στην αγγελια.. Πολύ 'παπάς' κυκλοφορει τελικα..
Τουλάχιστον έχω καταλήξει σε 3 συγκεκριμένα αυτοκινητα που ψάχνω ενώ παλιά κοιτούσα 20..
Είμαι λοιπόν μεταξύ του Ford Focus (MK1 ή MK2), του Citroen C4 και του Renault Megane Cabrio hardtop (2005 και μετά) ή Renault Megane 2007 (Φεις 2) . Όλα στα 1600 και πανω κατω ιδια λεφτά (με εξαίρεση το ΜΚ1 που βγαινει 700 ευρώ κάτω)..
Τι λέτε γ αυτά? -
Ο χρήστης panpo έγραψε:
Μετά απο 1,5 μήνα και ακόμα δεν εχω καταλήξει σε κανένα αυτοκινητο. Ειδα παρα πολλα απο κοντα αλλά κανένα δεν συμβαδιζε με αυτα που εγραφε στην αγγελια.. Πολύ 'παπάς' κυκλοφορει τελικα..
Τουλάχιστον έχω καταλήξει σε 3 συγκεκριμένα αυτοκινητα που ψάχνω ενώ παλιά κοιτούσα 20..
Είμαι λοιπόν μεταξύ του Ford Focus (MK1 ή MK2), του Citroen C4 και του Renault Megane Cabrio hardtop (2005 και μετά) ή Renault Megane 2007 (Φεις 2) . Όλα στα 1600 και πανω κατω ιδια λεφτά (με εξαίρεση το ΜΚ1 που βγαινει 700 ευρώ κάτω)..
Τι λέτε γ αυτά?Εγώ θα έλεγα για γερμανό που ειναι και εγγύηση στην αυτοκινηση! Δες για το ford και για κανα Opel astra του 5 και μετά ειναι και μουράτα!
-
Τι είναι τα γερμανικά λέει;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι είναι τα γερμανικά λέει;αν δεν ειναι και ο γερμανος (και ιαπωνας) αξιοπιστος στα αυτοκινητα τοτε ποιος? η πλειοψηφια και αυτου του φορουμ αλλα και αλλων πολλων φορουμ που διαβαζω αυτο λεει..
-
Πόσα αυτοκίνητα έχεις αλλάξει; Γνωρίζεις τι προβλήματα βγάζουν τα Γερμανικά; Από τούρμπο και DSG τα VAG, μέχρι πολλαπλασιαστές οι BMW και Focus που τα παίρνεις στην μασχάλη στα 200.000 χλμ.
-
Πόσα αυτοκίνητα έχεις αλλάξει; Γνωρίζεις τι προβλήματα βγάζουν τα Γερμανικά; Από τούρμπο και DSG τα VAG, μέχρι πολλαπλασιαστές οι BMW και Focus που τα παίρνεις στην μασχάλη στα 200.000 χλμ.δεν εχω μεγαλη προσωπικη πειρα, seat ibiza , citroen xsara τα δυο αυτοκινητα της ζωης μου. Τα citroen οντως επιβεβαιωσαν τον 'κανονα' και εβγαλαν ηλεκτρολογικα και διαφορα αλα προβληματα. το ibiza ηταν πολυ παλιο, του 90 και μεχρι το 2000 που καταστραφηκε ολοσχερως σε ατυχημα ητανε σκυλι..
Αλλά βάση φίλων μου που εχουνε γερμανικα ΟΛΟΙ μα ολοι μου λενε τα καλυτερα.. και στα πιο πολλα φορουμ πως και εδω ολοι λενε για τα γερμανικα! εσυ τι γνωμη εχεις? -
Δεν υπάρχει κανόνας. Κάθε αυτοκίνητο έχει τα προβλήματά του. Σε γενικές γραμμές τα γερμανικά βγάζουν αρκετά προβλήματα όμως. Τα έγραψα παραπάνω.
-
Δεν υπάρχει κανόνας. Κάθε αυτοκίνητο έχει τα προβλήματά του. Σε γενικές γραμμές τα γερμανικά βγάζουν αρκετά προβλήματα όμως. Τα έγραψα παραπάνω.εννοω, εσυ τι γνωμη εχεις για τα αυτοκινητα? Ποια ειναι κατα τη δικια σου γνωμη τα value for money, η καλυτερη επιλογη ρε παιδι μου..
-
Πρέπει να πεις τι σε ενδιαφέρει σε ένα αυτοκίνητο για να σου προτείνουμε συγκεκριμένα μοντέλα.
-
Πρέπει να πεις τι σε ενδιαφέρει σε ένα αυτοκίνητο για να σου προτείνουμε συγκεκριμένα μοντέλα.Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ενα αυτοκίνητο όχι απαραίτητα πόλης αλλα που θα περναει το 70% της ζωης του σε μια μικρη πολη. και τι εννοω με αυτο.. θελω να εχει τους χωρους του και να μπορω να κανω καποια ταξιδακια ανετα! Ομως θα κινειτε κυριως μεσα σε πολη. απο πλευρας υποδυναμης να ειναι απο 90 εως 125 αλογα, και απο κυβισμο απο 1400 εως 1600. δεν με απασχολει πολυ η καταναλωση εξαλλου αν δω τα σκουρα βαζω και αεριο. θελω να εχει σχετικα οικονομικα ανταλλακτικα και σερβις και να εχει και καποιο ντιζαιν. και απο χρηματα μεχρι 3500-4000 μετρητα και αν ερθω σε διακανονισμο μπορω και καποια σε δοσεις.. ζηταω πολλα??
-
Focus Mk2 1600.
-
Focus Mk2 1600.+1000 και εγώ εκει κατέληξα μετα απο 1,5 μηνα αναζητησης!
-
Χα χα χα...
-
Επανέρχομαι μετά απο τόσο καιρό με το παρακάτω αυτοκίνητο.. 2 χρόνια γραπτή εγγύηση μηχανικών μερών και εγκέφαλος πλύν των άλλων που βλέπετε.. τι λέτε?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5561578/είμαι σε διαπραγματεύσεις
Μπερδεμένος με αγορά αυτοκινήτου