-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εμενα η πιστωτικη μου δινει 3% εκπτωση σε συμβεβλημενα μαγαζια (και βενζιναδικα), ειναι νομιμη εταιρεια και ολα καλα.
αν τωρα η ΛΙΟΝΕΣ δινει παραπανω και σου δινει και μια εξτρα γκαμα επιχειρησεων, γιατι οχι.Δεν με ενδιαφερει αν ενας αλλαο βγαζει πολλαπλασια, αφου εστησε το συστημα, αρκει να ειμαι και εγω κερδισμενοσ.Εβαλα 2000 ευρω πετρελαιο με οιστωτικη και πηρα 60 ευρω μπονουσ και στο επομενο φουλαρισμα δεν πληρωσα τιποτα.
Το μεσο μηνιαιο κερδος μου ειναι περι τα 40 ευρω απο μια καρτα, ενω μια αλλη με ποιντς συστεμ, παλι πιστωτικη, μας δινει 4 αεροπορικα εισιτηρια το χρονο για ευρωπη
σωστος, ετσι ειναι. το θεμα ειναι να βλεπουμε τα οφελη που εχουμε εμεις.
για την ιστορια και η lyoness ειναι νομιμοτατη επιχειρηση.
Κοτζαμ διεθνης εταιρια πολυεπιπεδης προσφορας με μουλτιμυρια απολαβων προσφορων κλπ και ειναι μονοπροσωπη περιορισμενης ευθυνης;Και η φορολογικη της δραστηριοτητα ειναι υπηρεσιες πιστωτικων καρτων;
τo παράρτημα στην Ελλάδα. η μαμα εταιρια ειναι ΑΕ.
-
edit
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
εαν οι 10 φιλεσ κανουν τζιρο ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5,000 ευρω το μηνα (10 διλεσ Χ500)στο συστημα, τοτε ο εισηγητης θα παρει σαν δωρακι φιλιας, οπως το λετε, 5,000Χ0.05=250 ευρω. Δεν ειναι αμελητεο, και τα 500 ευρω το μηνα/οικογενεια ειναι λογικο αν βαλουμε σουπερ μαρκετ, βενζινεσ, ρουχα, σχολικα, εξοδος βραδυνη...κλπ.Εαν τωρα μπουν τα Β2Β τοτε τα νουμερα απογειωνονται...πχ μια επιχειρηση δινει καρτα ΛΙΟΝΕΣΣ στους 30 οδηγους για βενζινεσ/πετρελαια/λαστιχα/σερβις...κλπ ωστε να ελεγχει και τι ξοδευουν.
Κανω καποι λαθος και βλεπω το τυρακι αλλα δεν βλεπω τη φακα...?
Το σωστό είναι 5.000 x 0.005=25 και όχι 5.000 x 0.05=250
Είπαμε 0,5% και όχι 0,05 (=5%) ...
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Μόλις έλαβα απάντηση
excellent. καμία απορία με τη Lyoness έχεις ;;
Εγώ έχω μια απορία.... Γραφτηκες σήμερα σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ με αποκλειστικό σκοπό να πείσεις τους χρήστες του για τη Lyoness. Γιατί είναι τόσο σημαντικό για την εταιρεία αυτή να πειστεί η κοινότητα των 4 τροχων?
οχι δεν εχω να πεισω κανεναν και σιγουρα το περιβαλλον εδω μεσα ειναι ακαταλληλο για να αναπτυξει καποιος δικτυο καταναλωτων. είναι όμως το μοναδικό φορουμ που έχουν γραφτεί τόσες πολλές ανακρίβειες και χωρίς να είναι τεκμηριωμένες σχετικά με τη lyoness και γι'αυτο υπάρχει και ο αντίλογος ώστε να γράφεται και η άποψη (πάντα κόσμια) των ανθρώπων που έχουν ωφεληθεί από τη lyoness.
Αν δεν έχεις να πείσεις τότε γιατί ρωτάς για απορίες? Μην αγχωνεσαι πάντως....ο αρχηγός το ανέλαβε και τα έσβησε όλα. Ίσως δεν σας το είπε...δώσε σήμα και στους υπόλοιπους δεν χρειάζεται να μπουν στον κόπο να γραφτούν στο φόρουμ...
δεν υπαρχουν αρχηγοι στη lyoness, ειμαστε ολοι μια ομαδα.
Μονοπρόσωπη εταιρεία και δεν υπάρχει αρχηγός?
Εδιτ: πες τώρα για χαζους μας έχεις έτσι?
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
ειναι ολα δωρεαν και δεν υπαρχει καμια υποχρεωση καποιος να δωσει καρτες. αν δωσει η lyoness απλα τον ανταμοιβει με το bonus φιλιας το οποιο ομως σταματαει σε 2 επιπεδα συστασεων και δεν παει παραπερα (για να μη θεωρηθει πυραμιδα)Δλδ λειτουργεί με πυραμιδικό τρόπο μέχρι όμως 2 επίπεδα απλά για να μη 'θεωρηθεί' πυραμίδα.
Αν δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός (που υπάρχει κυρίως για νομικούς λόγους) θα ήταν κανονική πυραμίδα. Τώρα είναι με ολίγη.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Καλά ρε πστ ακόμη να το κλειδώσει το κωλοτοπικο η διαχείριση;;Δηλαδή ΤΙ πρέπει να κάνει κάποιος εδώ μέσα για να εισακουστεί;
Πατρινε λεξαριθμησε Λυονεςς σε παρακαλώ μπας και ξυπνήσει κανένας mod.
Για να τα λέμε και όλα με το νέο καθεστώς μπορούμε ελεύθερα και ποστάρουμε για την πυραμίδα που γουστάρουμε.
Πριν δεν τολμούσα γιατί ΧΕΖΟΜΟΥΝΑ τον ΙΚΕ.Να τα λέμε αυτά.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ολα δωρεαν και δεν υπαρχει καμια υποχρεωση καποιος να δωσει καρτες. αν δωσει η lyoness απλα τον ανταμοιβει με το bonus φιλιας το οποιο ομως σταματαει σε 2 επιπεδα συστασεων και δεν παει παραπερα (για να μη θεωρηθει πυραμιδα)
Δλδ λειτουργεί με πυραμιδικό τρόπο μέχρι όμως 2 επίπεδα απλά για να μη 'θεωρηθεί' πυραμίδα. Αν δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός (που υπάρχει κυρίως για νομικούς λόγους) θα ήταν κανονική πυραμίδα. Τώρα είναι με ολίγη.
φυσικα αν η lyoness ελεγε θελω 100 ευρω για την καρτα και εσυ για καθε ατομο που γραφεις και σου δινει 100 ευρω θα παιρνεις τα 50 κ.ο.κ θα ηταν κανονικη πυμραμιδα. το bonus φιλιας ειναι μια προμηθεια για τη συσταση - διαφημιση.
ποσες φορες εχουμε συστησει ενα εστιατοριο σε γνωστους, εμεις καναμε δλδ διαφημιση στο εστιατοριο, οι γνωστοι μας πηγαν εκει, εκαναν τζιρο στον επιχειρηματια και εμεις δε κερδισαμε τιποτα απο τη διαφημιση που καναμε.
η διαφημιση πληρωνεται και αυτο κανει η lyoness. δεν υποχρεωνει κανεναν να τη συστησει και να δωσει καρτες. αλλα οποιος το κανει θα λάβει το bonus φιλιας.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
εαν οι 10 φιλεσ κανουν τζιρο ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5,000 ευρω το μηνα (10 διλεσ Χ500)στο συστημα, τοτε ο εισηγητης θα παρει σαν δωρακι φιλιας, οπως το λετε, 5,000Χ0.05=250 ευρω. Δεν ειναι αμελητεο, και τα 500 ευρω το μηνα/οικογενεια ειναι λογικο αν βαλουμε σουπερ μαρκετ, βενζινεσ, ρουχα, σχολικα, εξοδος βραδυνη...κλπ.
Εαν τωρα μπουν τα Β2Β τοτε τα νουμερα απογειωνονται...πχ μια επιχειρηση δινει καρτα ΛΙΟΝΕΣΣ στους 30 οδηγους για βενζινεσ/πετρελαια/λαστιχα/σερβις...κλπ ωστε να ελεγχει και τι ξοδευουν.
Μιλάμε για advanced mathematics, που να το καταλάβει το παιδί...και ο lycowhatever βέβαια συμφωνεί, κατα τα αλλά είναι όλα ξεκάθαρα
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
ολα δωρεαν και δεν υπαρχει καμια υποχρεωση καποιος να δωσει καρτες. αν δωσει η lyoness απλα τον ανταμοιβει με το bonus φιλιας το οποιο ομως σταματαει σε 2 επιπεδα συστασεων και δεν παει παραπερα (για να μη θεωρηθει πυραμιδα)
Δλδ λειτουργεί με πυραμιδικό τρόπο μέχρι όμως 2 επίπεδα απλά για να μη 'θεωρηθεί' πυραμίδα. Αν δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός (που υπάρχει κυρίως για νομικούς λόγους) θα ήταν κανονική πυραμίδα. Τώρα είναι με ολίγη.
φυσικα αν η lyoness ελεγε θελω 100 ευρω για την καρτα και εσυ για καθε ατομο που γραφεις και σου δινει 100 ευρω θα παιρνεις τα 50 κ.ο.κ θα ηταν κανονικη πυμραμιδα. το bonus φιλιας ειναι μια προμηθεια για τη συσταση - διαφημιση.
ποσες φορες εχουμε συστησει ενα εστιατοριο σε γνωστους, εμεις καναμε δλδ διαφημιση στο εστιατοριο, οι γνωστοι μας πηγαν εκει, εκαναν τζιρο στον επιχειρηματια και εμεις δε κερδισαμε τιποτα απο τη διαφημιση που καναμε.
η διαφημιση πληρωνεται και αυτο κανει η lyoness. δεν υποχρεωνει κανεναν να τη συστησει και να δωσει καρτες. αλλα οποιος το κανει θα λάβει το bonus φιλιας.
Φίλε δικηγόρος είσαι?
-
να πω κι εγω την γνωμη μου σαν ιταλακιας που ειμαι και σαν επαγγελματιας.
οι πυραμιδες σε βαζουν σε ενα τρυπακι να ξοδευεις και να βρισκεις πελατες γιαυτες ,με ανταλλαγμα καποια φραγκοδιφραγκα ,που με μια προσεκτικη ερευνα αγορας ,τα εχεις αποσβεσει και με το παραπανω.
οι πυραμιδες με αυτον τον τροπο αυξανουν τον τζιρος τους ,ουσιαστικα χωρις εξοδα.υστερα απο αυτο ,νομιζω οτι πλεον εγινα φιλος σας.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλά ρε πστ ακόμη να το κλειδώσει το κωλοτοπικο η διαχείριση;;
Δηλαδή ΤΙ πρέπει να κάνει κάποιος εδώ μέσα για να εισακουστεί;
Πατρινε λεξαριθμησε Λυονεςς σε παρακαλώ μπας και ξυπνήσει κανένας mod.
Για να τα λέμε και όλα με το νέο καθεστώς μπορούμε ελεύθερα και ποστάρουμε για την πυραμίδα που γουστάρουμε.
Πριν δεν τολμούσα γιατί ΧΕΖΟΜΟΥΝΑ τον ΙΚΕ.Να τα λέμε αυτά.
Εσένα δεν σου μιλάω γιατί με στενοχώρησες πολύ στο φορμουλοτοπικο μ αυτά που γραψες για τον MBE.
Οπότε το μισό τοις εκατό από μένα ξέχνα το για τον Αύγουστο.
Να σου δώσει ο Geo. -
απορω μετα απο τοσα σεντονια....πως, ακομη, δεν εχετε πεισθει....για να σας βγαλουν καρτα....
περα απο τη συγχυση που προξενησε στο φορουμ....σε σημειο να υπαρχει ενδεχομενο για χειροτερα......
οφειλουμε να παραδεχθουμε τον ΕΠΕ....γιατι τα ελεγε εδω και καιρο....'σε λιγο θα απασχολουμαι αποκλειστικα με την λιονεςς'....
τόπε και τόκανε..... -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Φίλε δικηγόρος είσαι?
πιανιστας..
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Εγώ κρατάω αυτό που είπες πριν : αν δεν σταματούσε στο 2 επίπεδο θα ήταν πυραμίδα
-
εαν οι 10 φιλεσ κανουν τζιρο ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5,000 ευρω το μηνα (10 διλεσ Χ500)στο συστημα, τοτε ο εισηγητης θα παρει σαν δωρακι φιλιας, οπως το λετε, 5,000Χ0.05=250 ευρω. Δεν ειναι αμελητεο, και τα 500 ευρω το μηνα/οικογενεια ειναι λογικο αν βαλουμε σουπερ μαρκετ, βενζινεσ, ρουχα, σχολικα, εξοδος βραδυνη...κλπ.
Εαν τωρα μπουν τα Β2Β τοτε τα νουμερα απογειωνονται...πχ μια επιχειρηση δινει καρτα ΛΙΟΝΕΣΣ στους 30 οδηγους για βενζινεσ/πετρελαια/λαστιχα/σερβις...κλπ ωστε να ελεγχει και τι ξοδευουν.
Μιλάμε για advanced mathematics, που να το καταλάβει το παιδί...και ο lycowhatever βέβαια συμφωνεί, κατα τα αλλά είναι όλα ξεκάθαρα
ναι δικιο εχεις (νταξ καναμε και εμεις ενα λαθος, μη βαρας) δες ομως την ουσια πως η lyoness δε κοστιζει τιποτα σε κανενα, με την πρωτη χρηση υπαρχει κερδος και απο εκει και περα το πως θα τη χρησιμοποιησει ο καθενας ειναι δικο του θεμα. ζημια ομως στο πορτοφολι δε σου κανει.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγώ κρατάω αυτό που είπες πριν : αν δεν σταματούσε στο 2 επίπεδο θα ήταν πυραμίδα
δε θα μπορουσε να παει και παρακατω. το bonus φιλιας (0,5 + 0,5%) ειναι μερος απο την εκπτωση που δινουν οι επιχειρηματιες. ποση πια εκπτωση να δωσουν και αυτοι ωστε να παει παρακατω. το ποσοστο ειναι πολυ μικρο.
δεν ειναι χαζοι στη lyoness, νομιζετε πως στην αυστρια δεν ειχαν πολεμο ;; ειναι 10 χρονια εταιρια και τωρα ξεμυτιζει...... εγω ειμαι σιγουρος πως εχει φαει πολλες σφαλιαρες στην Αυστρια και εχει φτιαξει ετσι τη δομη της ωστε να μπορει να αντικρουει τις οποιες κατηγοριες.
προσωπικα ειμαι σιγουρος πως η lyoness το 2020 θα ειναι η νουμερο ενα εταιρια στον τομεα του customer loyalty.
αυτο που θα πρεπει να απασχολει ομως τον καθενα ειναι αν χάνει κατι με το να ειναι στη lyoness ;;
-
Νταξ..λάθος! Άλλωστε με τη νέα διαχείρηση δίνουμε δεύτερη ευκαιρεια σε όλους! Για πες τώρα ποσά πρέπει να ξοδεύουν αυτοί στους οποίους θα διαφημίσω την εταιρεία ( βλέπεις μιλάω με τους όρους ) για να βγάζω εγώ 500ευρω το μήνα?
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
δε θα μπορουσε να παει και παρακατω. το bonus φιλιας (0,5 + 0,5%) ειναι μερος απο την εκπτωση που δινουν οι επιχειρηματιες. ποση πια εκπτωση να δωσουν και αυτοι ωστε να παει παρακατω. το ποσοστο ειναι πολυ μικρο.
δεν ειναι χαζοι στη lyoness, νομιζετε πως στην αυστρια δεν ειχαν πολεμο ;; ειναι 10 χρονια εταιρια και τωρα ξεμυτιζει...... εγω ειμαι σιγουρος πως εχει φαει πολλες σφαλιαρες στην Αυστρια και εχει φτιαξει ετσι τη δομη της ωστε να μπορει να αντικρουει τις οποιες κατηγοριες.
αυτο που θα πρεπει να απασχολει ομως τον καθενα ειναι αν χάνει κατι με το να ειναι στη lyoness ;;
Για πες μια που πιάσαμε την Αυστρία. Ποσά μέλη και πόσες επιχειρήσεις έχετε εκεί που σας έβγαλαν ξεκάθαρα ponzi scheme?
-
Νταξ..λάθος! Άλλωστε με τη νέα διαχείρηση δίνουμε δεύτερη ευκαιρεια σε όλους! Για πες τώρα ποσά πρέπει να ξοδεύουν αυτοί στους οποίους θα διαφημίσω την εταιρεία ( βλέπεις μιλάω με τους όρους ) για να βγάζω εγώ 500ευρω το μήνα?κοιτα να δεις, αν το πας με το 0,5% θες 100.000 euro τζιρο τον μηνα. αυτο μπορει να γινει και αν παρουν 2-3-4 επιχειρησεις μια καρτουλα και περνανε τα εξοδα τους (B2B). οπως για παραδειγμα εχω ατομο που ξοδευει 50.000-60.000 ευρω τον μηνα (μεσα απο την επιχειρηση του φυσικα).
αλλά αυτο ειναι πολυ γενικο. η lyoness συνολικα δινει 10 αμοιβες αρα εκει τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα μιας και υπαρχουν και οι πολλαπλασιασμενες επιστροφες που λαμβανουμε βαση τον συνολικο τζιρο που κανουν τα μελη της ομαδας μας (οπως και τα μελη της ομαδας μας επωφελουνται απο τους δικους μας τζιρους).
στη lyoness υπαρχει αλληλεπιδραση των 'απο πανω' με τους 'απο κατω' και αυτο για να μη θεωρηθει πως ειναι πυραμιδα ... μιας και οπως γνωριζουμε στις πυραμιδες κερδος εχει αυτος που ειναι απο πανω. ενω στη lyoness μπορει καποιος που ειναι 'κατω απο εμας' να κερδίζει πολλα περισσότερα από ότι εμεις.
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
Νταξ..λάθος! Άλλωστε με τη νέα διαχείρηση δίνουμε δεύτερη ευκαιρεια σε όλους! Για πες τώρα ποσά πρέπει να ξοδεύουν αυτοί στους οποίους θα διαφημίσω την εταιρεία ( βλέπεις μιλάω με τους όρους ) για να βγάζω εγώ 500ευρω το μήνα?
200 ατομα και να τζιραρουν 100,000 το μηνα συνολικα. (500 το ατομο/οικογενεια).
Τωρα αν εχεισ κανα φιλο σειχη, σου φτανει αυτος και μονο.Μην ξεχασεις ομως να τα βαλεισ στη φορολογικα σου εσοδα.
200 ατομα δεν ειναι τιποτα. φαντασου πως μια επιχειρηση που αγοραζει το lyoness loyalty προγραμμα λαμβανει και 250 καρτες με το λογοτυπο της να δωσει δωρεαν στους πελατες της ωστε να κερδιζουν επιστροφες αλλα και η επιχειρηση να λαμβανει το 1% της αξιας των αγορων των πελατων της σε αλλες επιχειρησεις που ειναι lyoness και στην ελλαδα και το εξωτερικο και απο τα 5000 eshop (ebay, amazon, groupon κτλ).
ετσι κερδίζουν και οι επιχειρησεις και οι πελατες και η lyoness
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)