-
Φίλοι και φίλες,
Λίγο η πλύση εγκεφάλου του φίλτατου Krusenstern ( ) και άλλων πολλών, λίγο το οτι δεν βρίσκω μεταχειρισμένη Z3 όπως την θέλω, πάω για ένα καινούριο Mx-5.
Σκέφτομαι για το τρέχον μοντέλο, στην έκδοση 1.6.
Γνωρίζετε αν ισχύει ακόμη η έκπτωση των €2500 που είδα ότι έδινε πριν λίγο καιρό η Mazda για το τρέχον Mx-5;
Ακόμη θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω ένα test drive κάπου στον Πειραιά ή στην Αθήνα..
Αυτά. Με την πρώτη ευκαιρία θέλω να χτυπήσω ένα μπροστινό spoiler, οπότε αν έχει κάποιος-κάπου-κάποτε κάποιο site με spoilers για το mx-5 ας κάνει τον κόπο να το μοιραστεί μαζί μου
by the way ελπίζω να βρω ένα μαύρο ετοιμοπαράδοτο αυτή την εποχή!
Ευχαριστώ για την βοήθεια και πάλι!
Στέλιος -
Φίλοι και φίλες,
Λίγο η πλύση εγκεφάλου του φίλτατου Krusenstern ( ) και άλλων πολλών, λίγο το οτι δεν βρίσκω μεταχειρισμένη Z3 όπως την θέλω, πάω για ένα καινούριο Mx-5.
Γνωρίζετε αν ισχύει ακόμη η έκπτωση των €2500 που είδα ότι έδινε πριν λίγο καιρό η Mazda για το τρέχον Mx-5;
Ακόμη θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω ένα test drive κάπου στον Πειραιά ή στην Αθήνα..
Αυτά. Με την πρώτη ευκαιρία θέλω να χτυπήσω ένα μπροστινό spoiler, οπότε αν έχει κάποιος-κάπου-κάποτε κάποιο site με spoilers για το mx-5 ας κάνει τον κόπο να το μοιραστεί μαζί μου
Στέλιος -
Φίλοι και φίλες,
Στέλιος -
άλλη μία κοινωνική προσφορά του 4Τ forum
-
Τελεια επιλογη, δυστυχως αν εισαι πανω απο 1,82-1,85 δεν χωρας.. κι εγω το ηθελα αλλα...
-
Ο χρήστης 106rallye03 έγραψε:
Τελεια επιλογη, δυστυχως αν εισαι πανω απο 1,82-1,85 δεν χωρας.. κι εγω το ηθελα αλλα...Ωχ! Σοβαρά μιλάς; πρέπει να είμαι just στο όριο.. ~ 1.86! ΟΚ φαντάζομαι θα πηγαίνει λίγο πιο πίσω το κάθισμα ε;
κρίμα πάντως.. είχα έτοιμα και τα δίμετρα μωρά για τη θέση του(της) συνοδηγού
-
Ο χρήστης steliosx έγραψε:
Ωχ! Σοβαρά μιλάς; πρέπει να είμαι just στο όριο.. ~ 1.86! ΟΚ φαντάζομαι θα πηγαίνει λίγο πιο πίσω το κάθισμα ε;κρίμα πάντως.. είχα έτοιμα και τα δίμετρα μωρά για τη θέση του(της) συνοδηγού
...xexe!
Pigene se mia ekthesi kai tsekare to...kane aparaitita ena test drive!
An den se kalyptei dose ta idia xrimata kai pare ena used MR2!!!!! -
Φίλε ωραίο το το καινούργιο ΜΧ-5 αλλά το παλιό έχω την εντύπωση ότι μέτραγε περισσότερο...όσο για το μέγεθος του εσωτερικού είναι 'κλαύτα' και για τα 2 μοντέλα. Αν νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή και να μαζέψεις περισσότερα φράγκα σου συνιστώ RX-8 με χίλια!!!
-
Ο χρήστης Wishmaster έγραψε:
Φίλε ωραίο το το καινούργιο ΜΧ-5 αλλά το παλιό έχω την εντύπωση ότι μέτραγε περισσότερο...όσο για το μέγεθος του εσωτερικού είναι 'κλαύτα' και για τα 2 μοντέλα. Αν νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή και να μαζέψεις περισσότερα φράγκα σου συνιστώ RX-8 με χίλια!!!Ναι, αλλά άλλο το coupe και άλλο το roadster...
Άλλη φιλοσοφία και άλλο στύλ οδήγησης... -
Ο χρήστης steliosx έγραψε:
Αυτά. Με την πρώτη ευκαιρία θέλω να χτυπήσω ένα μπροστινό spoiler, οπότε αν έχει κάποιος-κάπου-κάποτε κάποιο site με spoilers για το mx-5 ας κάνει τον κόπο να το μοιραστεί μαζί μουΆσε τα spoiler και πάρε το 1.8
-
Κρίμα γιατί η Z3 είναι καλύτερη οδηγικά...
Ειδικά η M-pack με τα spoiler -
Βασικά, η γνώμη μου είναι να πάρεις την Ζ3 που είναι κ roadster κ μετράει πιο πολύ απο το MX-5.αν θελεις coupe πηγαινε σε RX-8 αλλά όπως είπες κ εσυ αλλη φιλοσοφια
-
Ο χρήστης diperr έγραψε:
Ειδικά η M-pack με τα spoilerμάλιστα... τα σπόιλερ κάνουν την οδηγική ευχαρίστηση...
Βασικά, η γνώμη μου είναι να πάρεις την Ζ3 που είναι κ roadster κ μετράει πιο πολύ απο το MX-5
σε τι μετράει περισσότερο? Μόνο το πουλ-μουρ μου έρχεται στο μυαλό...
(το αρχικό θέμα με τους προβληματισμούς του φίλτατου steliosx είναι εδώ: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10898 )
-
σωστος ο οπτεριος.. 1.8 με lsd για ... παραισθησεις!
(αν και εγω δηλωνω mr2 φανατικα! κι ασε το σπυρο να λεει.. αυτος θα παρει αυτοκινητο μεγαλυτερο απ' αυτον σε ηλικια.. φαντασου! )
οποιαδηποτε επιλογη (mr2 -mx5) το βασικο ειναι οτι και τα δυο ειναι safe bet! αποκλειεται να χασεις!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σωστος ο οπτεριος.. 1.8 με lsd για ... παραισθησεις!προσοχή στον εθισμό όμως!
(αν και εγω δηλωνω mr2 φανατικα! κι ασε το σπυρο να λεει.. αυτος θα παρει αυτοκινητο μεγαλυτερο απ' αυτον σε ηλικια.. φαντασου! )
μαζί σου all the way για το MR2.... όσο για το... γριάδι που θέλω να πάρω, είπαμε, θέλω αμάξι να του μιλάω στον πληθυντικό!
οποιαδηποτε επιλογη (mr2 -mx5) το βασικο ειναι οτι και τα δυο ειναι safe bet! αποκλειεται να χασεις!
σωστός!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οποιαδηποτε επιλογη (mr2 -mx5) το βασικο ειναι οτι και τα δυο ειναι safe bet! αποκλειεται να χασεις!Έτσι είναι!!
Βέβαια και με τη Z3 δεν είσαι χαμένος, γιατί όσοι την προτιμούν σε σχέση με ένα MR2/MX-5...δεν ξέρουν τι χάνουν
-
mx-5 (αντε και mr2) δαγκωτο!
Η Ζ4 ειναι αποτελεσματικοτατη, παραπανω απο οτι θα περιμενε κανεις, αλλα καμια σχεση σε οδηγικη απολαυση. Εχει κι αυτο το ρημαδι το ηλεκτρονικο διαφορικο, που μονο μπλοκε διαφορικο δεν ειναι, και σε ξενερωνει... ξυπνα BMW και ξαναβαλε διαφορικα στα αυτοκινητα αντε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ειδικά η M-pack με τα spoilerΕγώ θεωρώ ότι 'οδηγικά ευχάριστο και συναρπαστικό' χαρακτηρίζεται το όχημα που φέρει στη θέση του συνοδηγού θεά δίμετρη όπως προείπαν οι φίλτατοι συνforumίτες.
Εμένα προσωπικά δε θα με χάλαγε να οδηγούσα και τρίκυκλο με την Eva Herzigova δίπλα μου...
-
Είσαι Χάφτας
-
Ο χρήστης diperr έγραψε:
Εγώ θεωρώ ότι 'οδηγικά ευχάριστο και συναρπαστικό' χαρακτηρίζεται το όχημα που φέρει στη θέση του συνοδηγού θεά δίμετρη όπως προείπαν οι φίλτατοι συνforumίτες.Εμένα προσωπικά δε θα με χάλαγε να οδηγούσα και τρίκυκλο με την Eva Herzigova δίπλα μου...
Γιατι εσυ αν εχεις τετοια διπλα σου, οδηγας?!?!?!!?
Υ.Γ. μην παρεξηγηθεις απο το χαφτας του οπτεριου. ειναι ενα αστειο που κανουμε μεταξυ μας, εξου και το
.
Τελικά Mx-5 αντί για Z3! (.....χμ.. μάλλον ε;)