-
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ 2014
R12 - GP ΒΕΛΓΙΟΥΚανόνες πρόβλεψης:
Δικαίωμα πρόβλεψης-τροποποίησης έως: Σάββατο 23 Αυγούστου, 12:00(έναρξη FP3).
Οποιαδήποτε πρόβλεψη μετά την καταληκτική ημερομηνία/ώρα δε θα γίνεται δεκτή.
Οποιαδήποτε τροποποίηση πρόβλεψης μετά την καταληκτική ημερομηνία/ώρα θα ακυρώσει ολόκληρη την πρόβλεψη, ακόμα και αν η προγενέστερη εμπρόθεσμη πρόβλεψη είναι σαφής.Παράδειγμα πρόβλεψης βασισμένο στα αποτελέσματα του αντίστοιχου περσινού GP:
- S Vettel
- F Alonso
- L Hamilton
- N Rosberg
- M Webber
Pole position: L Hamilton - 121.012
Fastest lap: S Vettel - 110.756Σημείωση: Χρησιμοποιήστε την 'παράθεση' για ενδεχόμενη τροποποίηση της πρόβλεψής σας, όταν η 'επεξεργασία' είναι απενεργοποιημένη.
Γενικοί κανόνες Διαγωνισμού, ομάδες & συμμετοχές, βαθμολογίες & σχόλια στο παρακάτω Θέμα:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=55787&start=210Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
-
Οποιαδήποτε τροποποίηση πρόβλεψης μετά την καταληκτική ημερομηνία/ώρα θα ακυρώσει ολόκληρη την πρόβλεψη, ακόμα και αν η προγενέστερη εμπρόθεσμη πρόβλεψη είναι σαφής.Παράδειγμα πρόβλεψης βασισμένο στα αποτελέσματα του αντίστοιχου περσινού GP:
- S Vettel
- F Alonso
- L Hamilton
- N Rosberg
- M Webber
Fastest lap: S Vettel - 110.756Σημείωση: Χρησιμοποιήστε την 'παράθεση' για ενδεχόμενη τροποποίηση της πρόβλεψής σας, όταν η 'επεξεργασία' είναι απενεργοποιημένη.
Γενικοί κανόνες Διαγωνισμού, ομάδες & συμμετοχές, βαθμολογίες & σχόλια στο παρακάτω Θέμα:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=55787&start=210Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
-
- S Vettel
- F Alonso
- L Hamilton
- N Rosberg
- M Webber
-
Ζητώ συγνώμη από την παρέα και φυσικά και από τα άλλα δύο μέλη της ομάδας, αλλά με τα νέα δεδομένα ξεφτίλας στο φόρουμ, δεν έχω καμία πρόθεση να συνεχίσω. Σταματώ εδώ λοιπόν τη συμμετοχή μου, ευχαριστώ τα παιδιά που βοήθησαν στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να μείνω υπό τέτοιες συνθήκες. Είναι άκομψος ο τρόπος μου, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Ελπίζω τους περισσότερους να σας βρω κάπου αλλού!
Ευχαριστώ, να στε καλά!
-
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
-
Επειδή το φόρουμ πέφτει συχνά τελευταία, βάζω από τώρα προβλέψεις:
- NR
- LH
- FA
- VB
- FM
PP: LH - 109.734
FL: NR - 112.231 -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
:hmmm:Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Δεν έχεις δει τις εξελίξεις;
-
- Hamilton
- Rosberg
- Button
- Bottas
- Massa
PP Hamilton 1:48:090
FL: Bottas 1:53:400 -
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
- NR
- LH
- FA
- VB
- FM
PP: LH - 109.734
FL: NR - 112.231- LH
- NR
- FA
- VB
- FM
PP: LH - 107.734
FL: NR - 110.231 -
1)LH
2)FA
3)VB
4)DR
5)JBpole LH 2:10.000
fastest lap VB 2:10.000 -
- Alonso
- Rosberg
- Bottas
- Ricciardo
- Massa
PP: Rosberg 1:48:00
FL: Bottas 1:52:500 -
- Hamilton
- Rosberg
- Alonso
- Ricciardo
- Bottas
PP Hamilton 1:48.350
FL Hamilton 1:50.900 -
Λυπάμαι που θα χαλασω κι εγώ το παιχνιδι αλλά κάπου εδώ τελειώνει για μένα η παρουσια με την ομάδα της Force India. Οι λόγοι είναι κυρίως εδώ viewtopic.php?p=3077620#p3077620 αλλά και στα αλλά 2 θέματα στις ανακοινώσεις. Ελπίζω να τα ξαναπουμε αλλού σύντομα.
Sent from Corsair's brick
-
Έχει νόημα να συνεχιστεί εδώ το παιχνίδι;
-
- NR
- LH
- DR
- VB
- FA
PP NR 1.48.000
FL NR 1.53.000 -
- NR
- LH
- VB
- SV
- FA
Pole Position: NR - 108656
Fastest Lap: SV - 109788 -
Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε πρωτάθλημα εδώ:
http://gppredictor.comεπανέρχομαι με προβλέψεις...
edit:
- HAMILTON (ο επιμένων νικά )
- ROSBERG
- RICCIARDO
- ALONSO
- VETTEL
Pole Position: HAMILTON - 108000
Fastest Lap: RICCIARDO - 110400 -
- L. Hamilton
- N. Rosberg
- V. Bottas
- F. Massa
- F. Alonso
Pole Position: L Hamilton 107909
Fastest Lap: N Rosberg 110872 -
Παρόλο την υψηλή μου θέση στο πρωτάθλημα μας και ενώ είχα καταφέρει να γεμίσω τους καθρέφτες του kantoniou , αλλά και της McLaren σαν ομάδα , λύνω μονομερώς το συμβόλαιο με την ομάδα του 4ΤFR, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στο φόρουμ και ζητώ συγνώμη από τους teamates μου. Καλή συνέχεια!!
-
Hamilton
Rosberg
Bottas
Alonso
MassaPole Position
Hamilton 1:47:889Fastest Lap
Bottas 1:51:005
Διαγ. Προβλέψεων 2014 - R12/BELGIUM -Μέχρι Σαββ-23/7,12:00