-
Παιδιά μη βγαίνετε εκτός θέματος, θα σας μαλώσει o future modgeof1
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαι μετά απο μερικά ακομα ποστ που μας επεισαν περί της μη διαφήμισης θα αναγκαστούμε να αποχαιρετήσουμε τον παλιόφιλο nickstam ή Βraker και θα του ευχηθούμε καλές χρηματοροές .[mod] -
με 2 ρ δε γράφεται η χρηματορροή;;
-
Με ενα ρ.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Η lyoness απέκτησε το φόρουμ?Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Χρυσός χορηγός. Θα εφαρμόσει και σύστημα ανταμοιβής. Το ποστ αυτό θα αυτοκαταστραφεί σε λίγη ωρα.
Sent from Corsair's brick
-
Περα από τις λοιπές μπούρδες οτι το κομμωτήριο Σούλα στα Πετράλωνα θα γινει μελλος του καταπληκτικου παγκοσμιου προγραμματος και θα ερθει νεα πελατεια από τα εξωτερικά και τις 1032 χωρες για μόλις 2000 ευρω και οι επιστροφές μαγικά πολλαπλασιάζονται χωρις να χανει κανένας θα πω ότι απλά αυτό με την μαστερ ότι η συγκεκριμένη ειναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως ειναι ψέμα.
το ίδιο ακριβώς loyalty prepaid mastercard χωρις τράπεζα
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Περα από τις λοιπές μπούρδες οτι το κομμωτήριο Σούλα στα Πετράλωνα θα γινει μελλος του καταπληκτικου παγκοσμιου προγραμματος και θα ερθει νεα πελατεια από τα εξωτερικά και τις 1032 χωρες για μόλις 2000 ευρω και οι επιστροφές μαγικά πολλαπλασιάζονται χωρις να χανει κανένας θα πω ότι απλά αυτό με την μαστερ ότι η συγκεκριμένη ειναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως ειναι ψέμα.το ίδιο ακριβώς loyalty prepaid mastercard χωρις τράπεζα
-
Στην Αγγλια μια χαρα πυραμιδα ειναι.
Αν δεν στηριξω καποιον δε μπορω να μπω απο μονος μου.
Whatevah. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Να σου πω;
Πόσες φορές θα το κάνεις quote ακόμα;!Αυτά τα nested quotes πάντως, αν γυρίσεις το κεφάλι σου στο πλάι μοιάζουν με πυραμίδα....
ΥΓ: Όσο προλαβαίνετε διαβάστε/απολαύστε/αποθηκεύστε αυτό το τοπικο. Κάτι μου λέει ότι η Κρίσταλναχτ του φόρουμ θα αρχίσει από εδώ.
-
Ο ορισμός της ειρωνείας πάντως η επαναφορά του topic starter `
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Ο ορισμός της ειρωνείας πάντως η επαναφορά του topic starter `Λάθος.Ο ορισμος της ειρωνίας είναι που ακόμα δεν εχει διαχωριστεί το θεμα σε πυραμιδες (φτου κακά) και σε Lyoness .Τι σχεση έχει το ένα με το άλλο;Να προτείνω το νέο θέμα να γίνει sticky σε όλο το φόρουμ;Θα ήταν too much?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λάθος.Ο ορισμος της ειρωνίας είναι που ακόμα δεν εχει διαχωριστεί το θεμα σε πυραμιδες (φτου κακά) και σε Lyoness .Τι σχεση έχει το ένα με το άλλο;Να προτείνω το νέο θέμα να γίνει sticky σε όλο το φόρουμ;Θα ήταν too much?
Να κάνουμε μια ψηφοφορία;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Λάθος.Ο ορισμος της ειρωνίας είναι που ακόμα δεν εχει διαχωριστεί το θεμα σε πυραμιδες (φτου κακά) και σε Lyoness .Τι σχεση έχει το ένα με το άλλο;Να προτείνω το νέο θέμα να γίνει sticky σε όλο το φόρουμ;Θα ήταν too much?
Να κάνουμε μια ψηφοφορία;
ΔΕν νομιζω οτι χρειάζεται.Ποσοστα Χομεινί θα έχουμε στο ευκολο!!!
-
Λες να ψηφίσουν και τα δέντρα;
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Περα από τις λοιπές μπούρδες οτι το κομμωτήριο Σούλα στα Πετράλωνα θα γινει μελλος του καταπληκτικου παγκοσμιου προγραμματος και θα ερθει νεα πελατεια από τα εξωτερικά και τις 1032 χωρες για μόλις 2000 ευρω και οι επιστροφές μαγικά πολλαπλασιάζονται χωρις να χανει κανένας θα πω ότι απλά αυτό με την μαστερ ότι η συγκεκριμένη ειναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως ειναι ψέμα.το ίδιο ακριβώς loyalty prepaid mastercard χωρις τράπεζα
Κανείς δεν υπόσχεται στο κομμωτήριο πως θα έχει ουρά από πελάτες, ένα πρόγραμμα loyalty είναι και πριν το επιλέξει ξέρει πολύ καλά τι του παρέχει και τι όχι. Το αν θα το επιλέξει είναι καθαρά θέμα του επιχειρηματία.
Οι επιστροφές δεν πολλαπλασιάζονται μαγικά, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που συμβαίνει αυτό.
Πίσω από την Qantas mastercard βρίσκεται η Heritage Bank.Το γράφει πάνω πάνω στα FAQ: http://www.qantascash.com/help/frequent ... questions/
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Αλήθεια για πες μου, μπορεί κάποιος άλλος (πλην Lyoness) να σου επιστρέψει χρήματα από αγορές μέσω e-Bay ;;;Για να καταρρίψουμε και αυτή την 'απορία', αυτή τη στιγμή κερδίζω τριπλά στις αγορές μέσω ebay:
1)επειδή πληρώνω με τη πιστωτική cashback που έχω
2) ταυτόχρονα και με τη κάρτα Nectar που έχω συνδέσει με το λογαριασμό μου στο ebay και
3) επειδή δεν χρειάζεται να κάνω το καραγκιόζη σε κάθε φόρουμ μπας και μαζέψω ψώνια. -
Με την οποια νεκταρ εχω ηδη ενα 20αρι να ξοδεψω με 2-3 αγορες.
Και δεν χρειαστηκε να με συστησει καποιος. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αλήθεια για πες μου, μπορεί κάποιος άλλος (πλην Lyoness) να σου επιστρέψει χρήματα από αγορές μέσω e-Bay ;;;
Για να καταρρίψουμε και αυτή την 'απορία', αυτή τη στιγμή κερδίζω τριπλά στις αγορές μέσω ebay:
1)επειδή πληρώνω με τη πιστωτική cashback που έχω
2) ταυτόχρονα και με τη κάρτα Nectar που έχω συνδέσει με το λογαριασμό μου στο ebay και
3) επειδή δεν χρειάζεται να κάνω το καραγκιόζη σε κάθε φόρουμ μπας και μαζέψω ψώνια.έχει ενδιαφέρον αυτή η 'nectar', είδα πως είναι αποδεκτή και σε αλλες μεγάλες επιχειρήσεις εκτος απο το ebay, βέβαια δε σου επιστρεφει μετρητα αλλά πόντους. από Ελληνικές επιχειρήσεις είναι αποδεκτή η nectar ??
-
Εχουν σβηστεί ποστ;Νομίζω ότι είχε περισσότερες σελίδες το θέμα.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Με την οποια νεκταρ εχω ηδη ενα 20αρι να ξοδεψω με 2-3 αγορες.
Και δεν χρειαστηκε να με συστησει καποιος.ναι αλλά να το ξοδέψεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις με τη Nectar. ανάληψη το 20άρι μπορείς να το κάνεις ;;;
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)