-
Περίμενα δύο μέρες να ηρεμήσουν τα πράγματα αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.
Κατ΄αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι το φόρουμ δεν πουλήθηκε και δεν πωλείται.
Γιατί όμως τόσος ντόρος επειδή έγινα admin ;
Η ιδιοκτησία του περιοδικού και του φόρουμ αποφάσισε, ως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του, να προσθέσει ακόμα έναν διαχειριστή (administrator) στην ομάδα.Αλλαξε κάτι ; Ή μήπως έπρεπε να ερωτηθούν τα μέλη αν συμφωνούνε ;
Τουλάχιστον στα τελευταία οκτώ χρόνια που είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ δεν ζητήθηκε η γνώμη μου σε όποιες αλλαγές.
Και απορώ , είμαι τόσο μισητός εδώ μέσα; Εθιξα , έβρισα ή ήρθα σε έντονη κόντρα με κάποιον από εδώ μέσα ;
Και μόλις έγινα admin άρχισε η αποχώρηση των mod . Χάλασα κάποια ισσοροπία ή κάτι άλλο; Ουδέποτε ζητήθηκε, άμεσα ή έμμεσα, η απομάκρυνση των υπαρχόντων global moderators και moderators. Αν μη τι άλλο οι παραιτήσεις τους ήταν δυσάρεστη έκπληξη. Γνωστοποιώ μάλιστα πως ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι ευπρόσδεκτοι για να αναλάβουν ξανά τα καθήκοντά τους.
Το ύφος και το στυλ του moderating θα παραμείνει ως είχε. Σκοπός δεν είναι να αλλάξει το φόρουμ που γνωρίζουμε, αλλά να συνεχίσει και να αναπτυχθεί. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν σε αριθμό οι mods που επιθυμούν να παραμείνουν, θα προκριθούν άλλοι χρήστες ώστε να συμπληρώσουν την ομάδα.Ενόχλησε επίσης το μπανεράκι της Lyoness .Το έβγαλα αλλά θα ήθελα να ξέρω αν θα υπήρχε η ίδια αντίδραση αν το μπανεράκι ήταν της Eurobank Visa επιστροφή.
Ο χώρος για διαφημίσεις είναι ανοικτός σε όλους ,όποιος από εσάς μπορεί να διαφημίσει ότι θέλει.
Ο χρήστης Braker επανήλθε στο φόρουμ με δικιά μου πρωτοβουλία . Ο μόνος λόγος που χρήστηκε προσωρινά ως moderator ήταν για να με βοηθήσει στο τεχνικό κομμάτι λόγω γνώσεων .Λόγω της αντίδρασης όμως θα γίνει απλό μέλος.
Το θέμα των Πυραμίδων και της Lyoness θα παραμείνει ως μια δημόσια συζήτηση και δεν θα μετατραπεί σε γκρίζα ή φανερή διαφήμιση. Όλοι θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, είτε υπέρ είτε κατά αυτών των εταιρειών, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.Αυτά για αρχή και ευελπιστούμε πως θα λυθούν οι παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν. Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε προς το καλύτερο από εδώ και πέρα.
-
Η ιδιοκτησία του περιοδικού και του φόρουμ αποφάσισε, ως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του, να προσθέσει ακόμα έναν διαχειριστή (administrator) στην ομάδα.Αλλαξε κάτι ; Ή μήπως έπρεπε να ερωτηθούν τα μέλη αν συμφωνούνε ;
Τουλάχιστον στα τελευταία οκτώ χρόνια που είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ δεν ζητήθηκε η γνώμη μου σε όποιες αλλαγές.
Και απορώ , είμαι τόσο μισητός εδώ μέσα; Εθιξα , έβρισα ή ήρθα σε έντονη κόντρα με κάποιον από εδώ μέσα ;
Και μόλις έγινα admin άρχισε η αποχώρηση των mod . Χάλασα κάποια ισσοροπία ή κάτι άλλο; Ουδέποτε ζητήθηκε, άμεσα ή έμμεσα, η απομάκρυνση των υπαρχόντων global moderators και moderators. Αν μη τι άλλο οι παραιτήσεις τους ήταν δυσάρεστη έκπληξη. Γνωστοποιώ μάλιστα πως ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι ευπρόσδεκτοι για να αναλάβουν ξανά τα καθήκοντά τους.
Το ύφος και το στυλ του moderating θα παραμείνει ως είχε. Σκοπός δεν είναι να αλλάξει το φόρουμ που γνωρίζουμε, αλλά να συνεχίσει και να αναπτυχθεί. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν σε αριθμό οι mods που επιθυμούν να παραμείνουν, θα προκριθούν άλλοι χρήστες ώστε να συμπληρώσουν την ομάδα.Ενόχλησε επίσης το μπανεράκι της Lyoness .Το έβγαλα αλλά θα ήθελα να ξέρω αν θα υπήρχε η ίδια αντίδραση αν το μπανεράκι ήταν της Eurobank Visa επιστροφή.
Ο χώρος για διαφημίσεις είναι ανοικτός σε όλους ,όποιος από εσάς μπορεί να διαφημίσει ότι θέλει.
Ο χρήστης Braker επανήλθε στο φόρουμ με δικιά μου πρωτοβουλία . Ο μόνος λόγος που χρήστηκε προσωρινά ως moderator ήταν για να με βοηθήσει στο τεχνικό κομμάτι λόγω γνώσεων .Λόγω της αντίδρασης όμως θα γίνει απλό μέλος.
Το θέμα των Πυραμίδων και της Lyoness θα παραμείνει ως μια δημόσια συζήτηση και δεν θα μετατραπεί σε γκρίζα ή φανερή διαφήμιση. Όλοι θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, είτε υπέρ είτε κατά αυτών των εταιρειών, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.Αυτά για αρχή και ευελπιστούμε πως θα λυθούν οι παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν. Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε προς το καλύτερο από εδώ και πέρα.
-
-
Απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις τίποτα απο fora κτλ... (για αυτό άλλωστε έβαλες το Βanαρισμένο φιλαράκι να σου δείξει.
Γιατί έγινες Admin ; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις τίποτα απο fora κτλ... (για αυτό άλλωστε έβαλες το Βanαρισμένο φιλαράκι να σου δείξει.
Γιατί έγινες Admin ;Δεν είμαι παντογνώστης και η θέση του admin δεν είναι αυτή του tech support. Διαχειριστής μιας κοινότητας θα είμαι, όχι κομπιουτεράς!
-
Ο braker γιατι ξεμπανιαριστικε?
Η λυση στην αντιδραση των μελων δεν ειναι να επιστρεψει σε απλο μελος αλλα να επιστρεψει το ban. Ειναι ενας απο τους λογους που εισαι τοσο μισητος εδω μεσα.
Οπως και οταν αναρωτιεσαι αν εισαι μαλακας και ανοιγεις τετοια thread.
Πολλα αλλαζουν οταν ο admin εχει σηματακι πυραμιδας για avatar.
Ευχομαι ολο το team της Lyoness και των απατεωνων διαφημιστων της να παει στα τσακιδια και να αφησει το φορουμ ησυχο. Wishfull thinking οταν αγοραζονται ολα, αλλα εδω μεσα εχουμε και ρομαντικους. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η ιδιοκτησία του περιοδικού και του φόρουμ αποφάσισε, ως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του, να προσθέσει ακόμα έναν διαχειριστή (administrator) στην ομάδα.pls care to elaborate.
Πολύ γενικόλογα όλα αυτά. Ποια είναι αυτή η σειρά από λόγους πιο συγκεκριμένα; Τι ακριβώς δεν πήγαινε καλά που απειλούσε την εύρυθμη λειτουργία του forum;
Και με ποιο κριτήριο επιλέχθηκες εσύ και όχι κάποιος άλλος; -
@admin...Όλοι θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα.....
Νά'σαι καλά...ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!Τέτοια'δώρα-πρόκληση'πρέπει να αποσαφηνίζονται..και καλά κάνεις και το αναφέρεις!!!!
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Η λυση στην αντιδραση των μελων δεν ειναι να επιστρεψει σε απλο μελος αλλα να επιστρεψει το ban. Ειναι ενας απο τους λογους που εισαι τοσο μισητος εδω μεσα.
Ευχομαι ολο το team της Lyoness και των απατεωνων διαφημιστων της να παει στα τσακιδια και να αφησει το φορουμ ησυχο. Wishfull thinking οταν αγοραζονται ολα, αλλα εδω μεσα εχουμε και ρομαντικους.Ο braker, οπως και αλλοι χρηστες, ξεμπαναριστηκε γιατι ζητησε συγγνωμη και μια τελευταια ευκαιρια. Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρξει καμια επιεικεια ομως σε περιπτωση που ξανακανουν τα ιδια λαθη. Δες το σαν μια απονομη χαρης.
Οσο για το μαλακας, επετρεψε μου να σου πω οτι δεν εχεις χιουμορ. Εγω ξερω να αυτοσαρκαζομαι. Αν με θεωρεις μαλακα ομως, δικαιωμα σου.
Σε μια κοινοτητα εχουν δικαιωμα να ειναι ολοι οσοι δεν παραβιαζουν τον κανονισμο. Οποιος τον παραβιασει, θα εχει τις συνεπειες.
Θα σε παρακαλουσα να προσεξεις ομως τα λογια σου.
Επισς, για τελευταια φορ,α το ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΠΩΛΗΘΗΚΕ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!!! -
@bayern
Για του στραβου το δικιο, τις ερωτησεις πρεπει να τις κανεις στην ιδιοκτησια του φορουμ, οχι στον sv2, δεν ειναι απαραιτητο πως γνωριζει τις απαντησεις. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ο χρήστης Braker επανήλθε στο φόρουμ με δικιά μου πρωτοβουλία . Ο μόνος λόγος που χρήστηκε προσωρινά ως moderator ήταν για να με βοηθήσει στο τεχνικό κομμάτι λόγω γνώσεων .Λόγω της αντίδρασης όμως θα γίνει απλό μέλος.Γιατι ηταν τοσο σημαντικο για σενα ο συγκεκριμενος χρηστης να επανελθει στο φορουμ, και πως η επαναφορα καποιου που εχει παραβιασει δυο φορες τον κανονισμο του φορουμ αυτου, εξασφαλιζει την ευρυθμη λειτουργια του ?
Η ιδιοκτησία του περιοδικού και του φόρουμ αποφάσισε, ως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του, να προσθέσει ακόμα έναν διαχειριστή (administrator) στην ομάδα.
-
Άντε ντε,είπα και 'γώ........ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ τρίαινε.....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Γιατι ηταν τοσο σημαντικο για σενα ο συγκεκριμενος χρηστης να επανελθει στο φορουμ, και πως η επαναφορα καποιου που εχει παραβιασει δυο φορες τον κανονισμο του φορουμ αυτου, εξασφαλιζει την ευρυθμη λειτουργια του ?
Η ιδιοκτησία του περιοδικού και του φόρουμ αποφάσισε, ως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του, να προσθέσει ακόμα έναν διαχειριστή (administrator) στην ομάδα.
Εδω ειναι αλλοι που τον παραβιαζουν καθημερινα,ρε πλακες κανετε;
Τι σας εκανε ο ανθρωπος,σας εβρισε τοσο χυδαια ; -
Έλα να ξεμυτάμε..σιγά-σιγά!!!!!!!
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
@bayern
Για του στραβου το δικιο, τις ερωτησεις πρεπει να τις κανεις στην ιδιοκτησια του φορουμ, οχι στον sv2, δεν ειναι απαραιτητο πως γνωριζει τις απαντησεις.Η 2η σωστά απευθύνεται στον admin.
Η πρώτη πρέπει να απαντηθεί από τον stratisino αλλά επειδή δεν νομίζω να μας κάνει την τιμή, μπορεί να μας πει 2-3 πράγματα ο νέος admin για το τι δεν πήγαινε καλά και απειλούσε την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας.
Την τρίτη ΟΚ την καίω. -
Αντιλαμβάνεσαι βέβαια πως όταν όλο αυτό γίνεται με τόσο άκομψο και άστοχο τρόπο, είναι ουσιαστικά ένα μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα στους ανθρώπους που μόχθησαν σε δύσκολες εποχές για το φόρουμ.
Δικαίωμα των 4Τ να κάνουν ό,τι θέλουν - ας το δώσουν και σε κομμώτρια να το διαχειρίζεται. Είναι ζήτημα τάξης και ευγένειας όμως να το κάνουν με όμορφο τρόπο.
Όπως και να 'χει πάντως, τόσα χρόνια έχουν αποδείξει πόσο κοντόφθαλμα και ανόητα βλέπουν αυτό το κομμάτι της περιουσίας τους.
Και τέλος, θα ηθελα πολύ να μάθω γιατί θεωρούσαν ΜΗ-εύρυθμη την ως σήμερα λειτουργία του.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ευχομαι ολο το team της Lyoness και των απατεωνων διαφημιστων της να παει στα τσακιδια και να αφησει το φορουμ ησυχο. Wishfull thinking οταν αγοραζονται ολα, αλλα εδω μεσα εχουμε και ρομαντικους.Ο braker, οπως και αλλοι χρηστες, ξεμπαναριστηκε γιατι ζητησε συγγνωμη και μια τελευταια ευκαιρια. Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρξει καμια επιεικεια ομως σε περιπτωση που ξανακανουν τα ιδια λαθη. Δες το σαν μια απονομη χαρης.
Οσο για το μαλακας, επετρεψε μου να σου πω οτι δεν εχεις χιουμορ. Εγω ξερω να αυτοσαρκαζομαι. Αν με θεωρεις μαλακα ομως, δικαιωμα σου.
Σε μια κοινοτητα εχουν δικαιωμα να ειναι ολοι οσοι δεν παραβιαζουν τον κανονισμο. Οποιος τον παραβιασει, θα εχει τις συνεπειες.
Θα σε παρακαλουσα να προσεξεις ομως τα λογια σου.
Επισς, για τελευταια φορ,α το ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΠΩΛΗΘΗΚΕ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!!!Μαλιστα. Χαρη στον breaker, αυτος moderator και εσυ μεγαλοψυχος προς τα 'απλα' μελη που υποβιβασθηκε λογω αντιδρασεων. Ο κανονισμος του φορουμ ειναι σαφης. Σε αλλους δεν εχει γινει χαρη, θα γινει? Ποσα παρακαλια θες απτους banαρισμενους? Μια εγγραφη στη πυραμιδα σας φτανει? Ειναι τυχαιο που ειναι στην ομαδα Lyoness η οποια διοικει το χωρο πλεον ε? Ειμαι ηλιθιος και θεωρω οτι ειναι τυχαιο αλλα φασκεις και αντιφασκεις.
Και για να μην κρυβομαστε δεν ησουν και το πιο συμπαθητικο μελος εδω μεσα.
Το κερασακι το εδωσες με τη Lyoness και το team σου. Ας το αφησουμε και αυτο.Θεωρεις σωστο το προμοτιον που εχει γινει στη lyoness απο εσενα και τα υπολοιπα γνωστα ατομα?
Θεωρεις σωστο την πρωτη μερα που ανελαβες της διαχειρηση:
- Να ξεbanαρεις ενα ατομο που εχει προκαλεσει αντιδρασεις? Και οχι απλα αυτο αλλα να γινει mod?
Ποιος εξυπνος ανθρωπος σκεφτηκε οτι αυτο ειναι καλη ιδεα? Χρειαζοταν να δεις τις αντιδρασεις για να πεισθεις για το αντιθετο? - Να βαλεις bannerακι lyoness. Κατι που γνωριζεις ποση φασαρια εχει δημιουργησει αλλα μετα 'λογω αντιδρασεων' να το βγαλεις. Χρειαζοταν να δεις τις αντιδρασεις, δεν το περιμενες ουτε αυτο??
- Να εχεις ακομα ως avatar το σημα της lyoness.
Ο τροπος που εισηλθες ειναι αντιστοιχος ηλεκτρονικου βιασμου (χαριτολογω) αφου μπηκες με το ετσι θελω και οχι οπως μας εξηγησαν οι mods οτι λειτουργουσαν ως τωρα.
Και ολα αυτα για να φτιαξετε κατι που δεν ηταν χαλασμενο.
Αλλα για να φτιαχτει χρειαζεται καποιον που εχει φαει ban γιατι ο admin δεν ειναι 'κομπιουτερας'. Gratz. - Να ξεbanαρεις ενα ατομο που εχει προκαλεσει αντιδρασεις? Και οχι απλα αυτο αλλα να γινει mod?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Γιατι ηταν τοσο σημαντικο για σενα ο συγκεκριμενος χρηστης να επανελθει στο φορουμ, και πως η επαναφορα καποιου που εχει παραβιασει δυο φορες τον κανονισμο του φορουμ αυτου, εξασφαλιζει την ευρυθμη λειτουργια του ?
Δεν προστεθηκε μονο ο Braker. Μεχρι και ο ΙΚΕ ξαναήρθε (δεν τον έβαλα εγώ). Μια τελευταια ευκαιρια για ολους αυτους...
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Έλα να ξεμυτάμε..σιγά-σιγά!!!!!!!Εισαι λιγο πιτσιρικος, ε? Δε σε κατηγορω και εγω μικρος ετσι ήμουν.
Τι εχω να κερδισω, (γιατι μαλλον αυτο εννοεις), εχεις την καλωσυνη να μου πεις? Το οτι καθομαι στην ακρη και παρακολουθω τις εξελιξεις και δε συμμετεχω στην οχλαγωγια ειναι κακο?
Το γεγονος πως ο ιδιος ο bayern καταλαβε το σχολιό μου, σου λεει κατι? ή οχι? -
Αυτά είναι......και δημοκρατία και φιλεσπλαχνία!!!
..υγ..ρε σείς,σταματήστε να επαναλαμβάνετε τη συγκ/νη εταιρεία...επί τούτου έγινε η δουλειά,για να διαφημιστεί!!Μη πέφτουμε στη παγίδα....
Νέος admin