-
Έχω ένα hyundai accent 2003 και μιας και χάλασε το δεξί μπροστά ηχείο θα αλλάξω το μπροστινό ζεύγος.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω σε ποιο μαγαζί να απευθυνθώ οπότε θα ήθελα μερικές προτάσεις για Αθήνα.Με ενδιαφέρει κυρίως η εγκατάσταση τους(η αγορά θα γίνει όπου τα βρω φθηνότερα).
Επίσης δεν γνωρίζω πόσο ιντσων ηχεία παίρνει το αμαξι. Γνωρίζει κανείς;
Ευχαριστώ
-
Έχω ένα hyundai accent 2003 και μιας και χάλασε το δεξί μπροστά ηχείο θα αλλάξω το μπροστινό ζεύγος.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω σε ποιο μαγαζί να απευθυνθώ οπότε θα ήθελα μερικές προτάσεις για Αθήνα.Με ενδιαφέρει κυρίως η εγκατάσταση τους(η αγορά θα γίνει όπου τα βρω φθηνότερα).
Ευχαριστώ
-
Ευχαριστώ
-
καποιο το οποιο να ειναι μελος της λαιονες για να παρεις cash back
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καποιο το οποιο να ειναι μελος της λαιονες για να παρεις cash backΤι εννοείς δεν κατάλαβα.
-
-
Δεν νομιζω να ψαχνεις καποιο εξειδικευμενο ηλεκτρολογειο για τοποθετηση 2 ηχειων. Πας σε οποιο θες, του εξηγεις οτι θα φερεις δικο σου υλικο και αν δεχθει τα βαζεις εκει.
-
Βγάλε το καπάκι του ηχείου με ενα κατσαβίδι προσεκτικά, ξεβιδωσε τις 4 βίδες με σταυροκατσαβιδο, βγάλε το ηχείο, αγόρασε ενα ομοίου τύπου απο κάποιο καταστημα( praktiker κλπ), τοποθέτησε τα κάνοντας την αντίστροφη διαδικασία και είσαι ετοιμος. Το μονο επιπλέον που μπορεί να χρειαστείς είναι δυο κλεμενς που το κοστος τους είναι μηδενικό. Είναι απλό για να το κανει ο καθένας, γλιτωνεις τα χρήματα της τοποθέτησης και εχεις και την ικανοποίηση οτι το εκανες μόνος σου.
-
Καλησπέρα. Είχα ενα golg mk2 1985 και μου έχουν περισσέψει κάτι ηχεία PIONEER TX-1623 (160W). Επειδή εγκατέστησα καινούργια πηγή στο Honda Pioneer meh-3900 αξίζει να τα τοποθετήσω? Κάπου είχα διαβάσει οτι είναι μαιμού. Έχετε κάποια γνώμη ? Τα ηχεία δουλεύουν απροβλημάτιστα.
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Βγάλε το καπάκι του ηχείου με ενα κατσαβίδι προσεκτικά, ξεβιδωσε τις 4 βίδες με σταυροκατσαβιδο, βγάλε το ηχείο, αγόρασε ενα ομοίου τύπου απο κάποιο καταστημα( praktiker κλπ), τοποθέτησε τα κάνοντας την αντίστροφη διαδικασία και είσαι ετοιμος. Το μονο επιπλέον που μπορεί να χρειαστείς είναι δυο κλεμενς που το κοστος τους είναι μηδενικό. Είναι απλό για να το κανει ο καθένας, γλιτωνεις τα χρήματα της τοποθέτησης και εχεις και την ικανοποίηση οτι το εκανες μόνος σου.Μακάρι να ταν τόσο εύκολο. Πρέπει να ξυλωθεί όλη η πόρτα για να βγει το ηχείο . Δεν υπάρχουν καπάκια.
-
Βασικά θα θελα και προτάσεις για μαγαζιά για να δω για ηχεία (να μου προτείνουν τα καταλληλότερα βάση πηγής και ενίσχυσης που έχει) και να μου τα τοποθετήσουν .
Προτάσεις κανεις;
-
Dare-Devil:Σε ποια περιοχή μένεις?
-
Κυψέλη αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να ναι κοντά. Αρκεί να είναι στην Αθήνα
Εγκατάσταση ηχείων. Προτάσεις για μαγαζί !