-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άντε τώρα να ξαναδείς ελληνικό πρωτάθλημα...
Ακόμα χειρότερες είναι οι συγκρίσεις, αν προσέξεις την εξέδρα και τη συμπεριφορά των οπαδών.
Και να μην αναφέρουμε για τον Μουρίνιο, προπονητή των χαμένων, που έδινε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της Λίβερπουλ!
Αντε να χαθείτε σκατοκάφροι (ο -και καλά- δωδέκατος παίκτης) -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
άντε τώρα να ξαναδείς ελληνικό πρωτάθλημα...
Ακόμα χειρότερες είναι οι συγκρίσεις, αν προσέξεις την εξέδρα και τη συμπεριφορά των οπαδών.
Και να μην αναφέρουμε για τον Μουρίνιο, προπονητή των χαμένων, που έδινε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της Λίβερπουλ!
Αντε να χαθείτε σκατοκάφροι (ο -και καλά- δωδέκατος παίκτης)εξέδρα, στάδιο, κόσμος παθιασμένος αλλά κύριοι στις εξέδρες (και κυρίες! Πρόσεξες τις γιαγιάδες όρθιες να τραγουδούν??? ), μεγάλη μπάλα στο γήπεδο, παιχταράδες, προπονηταράδες, τα πάντα... Και μην ξεχνάμε ότι μέχρι πριν 20 χρόνια στα ίδια γήπεδα σκοτωνόταν κόσμος...
-
Περάσαμε και αυτό είναι το παν!
Πιστεύω όμως ότι το κακόμοιρο το ποδόσφαιρο κακοποιήθηκε.
Η μπαλα ήταν μονίμως στο αέρα και τρίτη μπαλιά δεν μπορούσαν να αλλάξουν.
Ηταν όμως σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ ο ί.
Ηθελαν πολύ να περάσουν, σαν καμικάζι έπεφταν πάνω στην μπαλα.Ξεχώρισα Κάλαγκερ , Γκαρθία, Χάμαν. Σε 'ρηχά νερά' ο Τζέραρντ.
Κλέμενς-Νηλ-Αλαν και Ρευ Κένεντυ-Χάνσεν-Tόμσον (τι 'άρχοντας'!!!)-Σουνες-Μακ Ντερμοντ-Νταλγκλις-Ρας δεν υπάρχουν πλέον και είναι πολύ κρίμα
Oπως και να' χει το πράμα... ΥΟU 'LL NEVER WALK ALONE
-
Η μπάλα ήταν πουλημένη! Ήταν προφανές! Ούτε μία φορά δεν κατέληξε στα δίχτυα του Dudek! Άραγε πόσα να της έδωσε ο πρόεδρος της Λίβερπουλ για να κάνει αυτά τα τερτίπια? ΤΙ? Δεν έκανε ευκαιρίες η Τσέλσι? Μα και βέβαια, αφού δεν μας άφηνατε να πάρουμε ανάσα! Όλοι οι της Λίβερπουλ, ακόμα και οι οπαδοί ήταν ντοπαρισμένοι! Εμ πως, είναι δυνατόν να τραγουδάει η 80χρονη γιαγιά στο γήπεδο? Απαιτώ anti-dopping control σε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο!
[Έλληνας οπαδός mode is now off]
Όντως είδαμε μπαλάρα σήμερα.. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι ο καλύτερος προπονητής αυτή την στιγμή στον κόσμο κατά την γνώμη μου, δεν είναι αήτητος. Thumbs up Mr Benitez (ή όπως αλλιώς γράφεται τέλος πάντων)!
Όση βοήθεια της τύχης είχε η Τσέλσκι στους προηγούμενους αγώνες, τόση ατυχία είχε σήμερα.
Πάντως, αν δεν σκοράρει στην αρχή του ματς, δυσκολεύται μετά με κλειστές άμυνες, κάτι που φάνηκε και στον πρώτο αγώνα!Ας ελπίσουμε ότι και το αυριανό ματς θα είναι εξίσου ενδιαφέρον!
-
'όλα τα λεφτά' ο τίτλος του sportime.gr
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Λιβερπουλ...
και συνεχίζει...
'Όσα χρόνια κι αν περάσουν χωρίς τίτλο, αυτή η... καταραμένη κόκκινη φανέλα παραμένει βαριά και ασήκωτη. Η Λίβερπουλ δεν είχε την ποιότητα, το φινετσάτο στυλ και τα δισεκατομμύρια ευρώ της Τσέλσι, αλλά είναι στον τελικό του Champions League. Απλά, γιατί είναι η Λίβερπουλ...'
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
'όλα τα λεφτά' ο τίτλος του sportime.grΠοιος να συγκριθεί μαζί σου Λιβερπουλ...
και συνεχίζει...
'Όσα χρόνια κι αν περάσουν χωρίς τίτλο, αυτή η... καταραμένη κόκκινη φανέλα παραμένει βαριά και ασήκωτη. Η Λίβερπουλ δεν είχε την ποιότητα, το φινετσάτο στυλ και τα δισεκατομμύρια ευρώ της Τσέλσι, αλλά είναι στον τελικό του Champions League. Απλά, γιατί είναι η Λίβερπουλ...'
Μα δεν πήρε το ματς με την φανέλα, το πήρε επειδή έπαιξε καλύτερα και με περισσότερη θέληση..
-
Aπλώς αντέγραψα, οτι βρήκα στη σελίδα. Μου άρεσε πολύ ο τίτλος και γι αυτό το μετεφερα εδώ
-
Βλέπω δεν είμαι μόνος μου Liverpool στο forum! Κάθε άλλο μάλιστα! Τι φαινόμενο είναι αυτό ρε παιδιά! Έχει 20 χρόνια να πρωταγωνιστήσει και ακόμη και στην Ελλάδα έχει οπαδούς 22 χρονών (εμένα!). Πόσο πάθος σήμερα! Τι μπάλα είδαμε στο πρώτο εικοσάλεπτο του β' ημιχρόνου! Πάνω-κάτω, οι παίκτες σκυλιασμένοι (αλλά σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια), τρομερές μονομαχίες, οι τακτικές να έχουν διαλυθεί κι εγώ δεν καταλάβαινα πώς πέρναγε ο χρόνος, έστω κι αν υποστήριζα την ομάδα που προηγούνταν και θα έπρεπε να είναι λίγο 'ατέλειωτο' το ημίχρονο! Και ξαφνικά εμείς που είμαστε και φίλοι της F1 θέλουμε να πάμε 2 φορές Κωνσταντινούπολη τους επόμενους μήνες! Συγκινήθηκα και με τον τίτλο του sportime.gr που ανεβάσατε!
ΜΠΡΑΒΟ Liverpool! ΜΠΡΑΒΟ παληκάρια! Μου θυμίσατε κάτι από συναίσθημα στο Ελλάδα-Τσεχία (σε μικρότερο βαθμό, έτσι; Μην τα ισοπεδώσουμε όλα!).
YOU 'LL NEVER WALK ALONE!!!!!!
-
Καλημερα.
Εγω πιστευω οτι το βαρος της φανελας παιζει τεραστιο ρολο σε κατι τετοια ματς...
Η Τσελσι ειχε 2 νικες απεναντι στην Λιβερπουλ κ ομως αυτη τη φορα εχασε.
Με εξαιρεση το πρωτο 15λεπτο που μπηκε πολυ δυνατα η Λιβερπουλ,στο υπολοιπο παιχνιδι η πιεση της Τσελσι ηταν εμφανης,πλην ομως χωρις να δημιουργει την μεγαλη ευκαιρια..Στα τελευταια λεπτα εγινε τρομακτικο παιχνιδι με πανω κατω συνεχεια κ αγωνια μεχρι το τελικο σφυριγμα..
Παμε για τελικο Μιλαν-Λιβερπουλ κ εκει οι Ιταλοι θα εχουν το πανω χερι νομιζω....
Α κ για να επιστρεψουμε στα δικα μας,διαιτητης της συναντησης Τουρκιας-Ελλαδας θα ειναι ο Μαρκους Μερκ.....
Απο κληρωση μας εκατσε καλα -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
διαιτητης της συναντησης Τουρκιας-Ελλαδας θα ειναι ο Μαρκους Μερκ.....
Απο κληρωση μας εκατσε καλατην κάτσαμε καλά εννοείς γιατρέ μου...
-
Μεγαλώσαμε με τους 'Κόκκινους' ρε παιδιά.
Καμία σχέση βέβαια με την ομάδα 70-80, αλλά από πάθος, ταχύτητα και δύναμη...
Πραγματικά ανατρίχιασα.Όσο για την Τσέλσι, ε, κάπου θα στράβωνε. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει συνέχεια. Πάντως το πάλεψαν όσο δεν παίρνει.
-
Φοβερή αυτή η χτεσινή Ρωσσιδούλα ε; Μπορεί να ήταν λίγο ακριβή αλλά τα άξιζε τα λεφτά της.
Αιντε τώρα να πάρουμε την Πόλη!!! Πισω μακαρονάδες!!!!
You'll Never Walk Alone Ρεεεεεεεε!!!
-
η Μίλαν πάντως έχει πολύ δυνατή ομάδα φέτος... δεν την βλέπω να το χάνει εύκολα... έχει και το γκαντέμη στον πάγκο βέβαια... είδωμεν.
-
YOU 'LL NEVER WALK ALONE
Kαι το λιμάνι ζεί ξανά μετά από 20 χρόνια μεγάλες στιγμές. Το αουτσάιντερ που έφτασε στον τελικό παρόλα τα προβλήματα έδειξε την δύναμη του χτες. Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ρώσσικη ρουλέτα στα τελευταία λεπτά ( αν έβαζε τα γκολ ο Σισσέ όλα θα τέλειωναν βέβαια ). Η Liverpool και στα 2 παιχνίδα έδειξε οτι ήθελε περισσότερο την πρόκριση και έπαιξε με πιο πολύ πάθος.
Liverpool FC forever -
Σπυρο οχι ρε μια χαρα διαιτητης ειναι......
Τωρα για τον επερχομενο τελικο Ch league εχω να πω πως θα ειναι δυσκολο παιχνιδι για προβλεψεις.....
Η Μιλαν εχει ενα προβαδισμα μιας κ εχει ορισμενους παικτες πολυ πιο ποιοτικους απο την Λιβερ αλλα ειναι τελικος κ ολα παιζονται...
Παντως θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον ενας τελικος Τσελσκι vs Μιλαν.Μεχρι στιγμης στο στοιχημα δεν εχω χασει ποτε πονταρισμα σε τελικο κ το ιδιο ευελπιστω να κανω κ φετος...
Ο Σεβα θα κανει το θαυμα του πιστευω κ θα δωσει λεφτα σε οσους πονταρουμε στην Μιλαν.....
-
Τι εγινε ρε παιδια μονο εγω θα υποστηριζω την Μιλαν???
-
Με τόσους ιταλόφιλους κομματάκι δύσκολο το κόβω να είσαι μόνος. Πού είσαι ρε sakiss με τα link σου για την ανωτερότητα του ιταλικού ποδοσφαίρους και ειδικά της μιλανέζικης ομάδας
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Τι εγινε ρε παιδια μονο εγω θα υποστηριζω την Μιλαν???Mάλλον
Πιστεύω ότι ένα 20λεπτο θα πιάσει ρυθμό η Αϊντχόβεν και θα την ζορίσει τη Μίλαν, παρ ότι δεν έχει την περσινή ομαδά-ρα. Τωρα αν σε αυτό διάστημα 'της κάτσεϊ' ένα γκολάκι , θα δούμε ενδιαφέρον παιχνίδι.
Η Μίλαν βέβαια δεν πρόκειται να ξαναπάθει -τουλάχιστο δε θα θέλει να ξαναπάθει-το στραπάτσο της Λα Κορούνια. Εχει και αυτόν τον 'κίλερ' μπροστά...μπορεί να κάνει μισή ευκαιρία και να βάλει ένα γκολ
Οι περισσότεροι πάντως ...παρακαλάμε για ένα τελικό Λιβερπουλ-Μιλαν -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με τόσους ιταλόφιλους κομματάκι δύσκολο το κόβω να είσαι μόνος. Πού είσαι ρε sakiss με τα link σου για την ανωτερότητα του ιταλικού ποδοσφαίρους και ειδικά της μιλανέζικης ομάδαςTι να μας πει η milan ?
JUVENTUS!!
Ειναι της οικογενειας -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με τόσους ιταλόφιλους κομματάκι δύσκολο το κόβω να είσαι μόνος. Πού είσαι ρε sakiss με τα link σου για την ανωτερότητα του ιταλικού ποδοσφαίρους και ειδικά της μιλανέζικης ομάδας
Tι να μας πει η milan ?
JUVENTUS!!
Ειναι της οικογενειαςΘες να σου θυμίσω τι είχε γίνει πριν λίγο καιρό
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)