-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Ññå êïßôá ôá ðáéäéÜ ðïõ îåêßíçóáí ôá áëëçëïðåéñÜãìáôá ðñùß ðñùß!!!!
ÊáëçìÝñá óáòÅðéâÜëëåôáé!Ãéá íá ðÜåé êáëÜ ç ìÝñá óôï ãñáöåßï...ÊáëçìÝñá ôñåëÝ!ÓÞìåñá êëáßù ãéá ôç Óêïõíôåñßá, ÷áßñïìáé ãéá ôï Èñýëï êáé ðåñéìÝíù ôá öñÜãêá (pay day!) íá öôéÜîåé ç ìÝñá!ÐÜíôùò ïôé êé áí ëÝìå ãéá ôçí Êùëïìïßñá-óõãíþìç Êáëïìïßñá- áðü ôïí ÐÝñéêëÞ êáëýôåñç!
Ñå óåéò ÷ôåò âãÞêá ìå ìéá ãêüìåíá êáé ìïõ ðå óôï ôçëÝöùíï íá âãïýìå íùñßò.ÐÞãå 8 ìéóç ç þñá, Üñ÷éæå êáé êïéôïýóå ôé ñïëüé.ËÝù îåíÝñùóå êôë.Êáôá ôéò 9 ðáñÜ êÜôé øéëÜ ìïõ ëÝåé ðñÝðåé íá ðÜù íá äù êáé ôïí ÐåñéêëÞ!!!Ðïéüí;Ðïéüò åßíáé áõôüò ëÝù;Ïýôå fame âëÝðù, ôßðïôá.ËÝù ç ãêüìåíá ôï ðáßæåé äéðëü ôáìðëþ êáé Ýôóé (áëëÜ ìÞðùò åãþ ôé êÜíù; ) êáé åííïïýóå ôï fame!!!ÔåëéêÜ ðÞãá óðßôé ôçò êáé Ýâëåðå ôçëåüñáóç...Êáé ãáìþ ôá ñáíôåâïý....ÔåëéêÜ áõôü ôï fame Ý÷åé êÜíåé æçìéÜ óå ðïëý êüóìï åôóé?
Óå êáëÞ ìåñßá êáé êáëïöÜãïôá ôá ÷ñÞìáôá!!!!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Ρρε κοίτα τα παιδιά που ξεκίνησαν τα αλληλοπειράγματα πρωί πρωί!!!!
Καλημέρα σαςΕπιβάλλεται!Για να πάει καλά η μέρα στο γραφείο...Καλημέρα τρελέ!Σήμερα κλαίω για τη Σκουντερία, χαίρομαι για το Θρύλο και περιμένω τα φράγκα (pay day!) να φτιάξει η μέρα!Πάντως οτι κι αν λέμε για την Κωλομοίρα-συγνώμη Καλομοίρα- από τον Πέρικλή καλύτερη!
Ρε σεις χτες βγήκα με μια γκόμενα και μου πε στο τηλέφωνο να βγούμε νωρίς.Πήγε 8 μιση η ώρα, άρχιζε και κοιτούσε τι ρολόι.Λέω ξενέρωσε κτλ.Κατα τις 9 παρά κάτι ψιλά μου λέει πρέπει να πάω να δω και τον Περικλή!!!Ποιόν;Ποιός είναι αυτός λέω;Ούτε fame βλέπω, τίποτα.Λέω η γκόμενα το παίζει διπλό ταμπλώ και έτσι (αλλά μήπως εγώ τι κάνω; ) και εννοούσε το fame!!!Τελικά πήγα σπίτι της και έβλεπε τηλεόραση...Και γαμώ τα ραντεβού....Τελικά αυτό το fame έχει κάνει ζημιά σε πολύ κόσμο ετσι?
Σε καλή μερία και καλοφάγοτα τα χρήματα!!!!
Μα ξέρεις τι είναι να μη μπορώ να περπατήσω από την κ**λα και βλέπω κάτι ρυτιδομένες φορμολούχες τύπου δρούτζα΄, δρούζα ξέρω γω πως τη λένε; Ζημιά μεγάλη!!!
Fame story: Η συνήθεια που έγινε α-γ*μία!!! -
Προσοχή Προσοχή! Νέος οδηγός εν όψει αναζητά το πρώτο του αυτοκίνητο!
Ίσως (τι ίσως δηλαδή, σίγουρα) είναι πολύ νωρίς να σκέφτομαι το πρώτο μου αυτοκίνητο γιατί ακόμα ούτε έχω δώσει πανελλήνιες, ούτε έχουν βγει τα αποτελέσματα, ούτε έχω πάρει δίπλωμα. Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν με εμποδίζει να το σκέφτομαι όλη μέρα..
Έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα από το μυαλό μου αλλά τον τελευταίο καιρό είχα καταλήξει κάπου. Στην BMW 120i, μέχρι που το συζήτησα με τον πατέρα μου και την έκρινε γρήγορη για πρώτο αμάξι οπότε μιας και αυτός θα πληρώσει.. Από την πλευρά μου πάλι, πιστεύω ότι είναι ιδανικό αμάξι για πρώτο μιας και δεν είναι πολύ γρήγορο ενώ έχει καλή παθητική και ενεργητική ασφάλεια. Αυτό που μου είπε, και μάλλον έχει και δίκιο, ήταν πως τι να τα κάνω τα 150 άλογα αν δεν μπορώ να 'πάω' ούτε τα 100..
Οπότε τώρα βρίσκομαι σε δίλλημα για το ποιο θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο.. Να σας πω ότι:
α)Θα το χρησιμοποιώ για να κινούμαι μέσα στην πόλη (σχολή, έξοδοι κτλ κτλ)
β)Θα κάνω (ελπίζω δηλαδή ) κάποια ταξιδάκια με το αυτοκίνητο εντός συνόρωνΔηλαδή, θα κάνω μικτή χρήση του αυτοκινήτου. (Κοινώς, το smart απορρίπτεται)
Θα ήθελα τις προτάσεις σας (και γενικότερες συμβουλές) για τα κυβικά, τα άλογα, τον άξονα μετάδοσης της κίνησης κτλ κτλ για το πρώτο μου αυτοκίνητο.
Ευχαριστώώώ και ότι απορία έχετε ρωτήστε με.
-
Πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι γονείς σου; Στο περίπου.
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Δίκοπο μαχαίρι...όταν όλα τα άλλα φιλαράκια θα παίρνουν την γκόμενα από το σπίτι της, έστω και με yugo, ο δικός σου τί θα λέει: έλα στο τέρμα του 150, να πάρουμε μετά το Α3?I can remember **that**!~
-
Καλή ερώτητση.. Δεν έχουμε συζητήσει για κάποιο συγκεκριμένο χρηματικό όριο, αλλά πιστεύω ότι 25,000
-
εγω παλι ειμαι μιας αλλης αποψης. εαν οι γονεις μου , μου δινανε λεφτα για να παρω κενουριο αυτοκινητο ή μου το αγοραζανε οι ιδιοι ακομα και Ατος να ηταν. ΔΕΝ θα το αγοραζα. θα εβαζα τα λεφτα στην τραπεζα και θα αγοραζα ενα παλιο και φτηνο. γιατι τα εχουν βγαλει με τον ιδρωτα τους τα χρηματα και κατα την γνωμη μου ειναι σαν να τα πεταω στα σκουπίδια. βεβαια στην πραγματικοτητα δεν προκειτε να μου παρουν ουτε Yugo με 150ευρω αλλα μια σκεψη κανω.
καλυτερα με 10000ευρω να αγορασω ενα χωραφι που εχει μεσα ελιες παρα να παρω κενουργιο αυτοκινητο. -
Άμα του απορρίπτουν την 120i, μια εικοσάρα την έχει διαθέσιμη στο νερό.
Νέος οδηγός και χρήση κυρίως στην πόλη; Άσε τη BMW γιατί θα κλάψεις όταν την πλακώσεις στις γρατζουνιές. Θα πρότεινα κανένα Focus ή Astra 5θυρο ή GTC 1600άρια.
-
και εγω νεος οδηγος ειμαι. εαν ειχα πολλα λεφτα θα αγοραζα το πολυ κανα παλιο βεκτρα 1990-, εσκορτ, σιερρα, κορολα 1990-, καρινα 1990- γιατι εαν (χτυπα ξυλο) γινει ενα τρακαρισμα δεν θα σε ενδιαφερει εαν παθει μεγαλη ζημια. ή εαν του αλλαζεις τα φωτα και μεινει η μηχανη παλι δεν σε νοιαζει. ενω με ενα κενουργιο θα τρεμει το φιλοκαρδι σου.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
και εγω νεος οδηγος ειμαι. εαν ειχα πολλα λεφτα θα αγοραζα το πολυ κανα παλιο βεκτρα 1990-, εσκορτ, σιερρα, κορολα 1990-, καρινα 1990- γιατι εαν (χτυπα ξυλο) γινει ενα τρακαρισμα δεν θα σε ενδιαφερει εαν παθει μεγαλη ζημια. ή εαν του αλλαζεις τα φωτα και μεινει η μηχανη παλι δεν σε νοιαζει. ενω με ενα κενουργιο θα τρεμει το φιλοκαρδι σου.Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο πατέρας μου που είναι της αντίθετης άποψης.. Δηλαδή 'Σπάσε το αυτοκίνητο αλλά μην πάθεις τίποτα εσύ'
-
αφου ο πατερας σου πληρωνει αυτος κανονιζει οποιος βαζει τα κεφαλαια ειναι που εχει τον τελευταιο λογο.
γιατι ομως δεν του λες να σου δωσει τα λεφτα εσενα και εσυ να τα βαλεις στην τραπεζα -
Θέλει ψάξιμο, φίλε Kid. Πολλά άλογα σκοντάφτουν στο Υπουργείο Οικονομικών. Λίγα άλογα θα σκοντάφτουν στο Υπουργείο Εκδρομών. Μπροστά κίνηση θα σκοντάφτει μετά από κάνα 2 χρονάκια στο Υπουργείο Ανάρμοστης Συμπεριφοράς. Πίσω κίνηση μπορεί να σκοντάψει στο Υπουργείο Πεζοδρομίων, ειδικά τον πρώτο καιρό.
Άποψή μου: Αν νομίζεις ότι θα αλλάξεις αυτοκίνητο σύντομα (εννοώ ότι το πρώτο θα το κρατήσεις 2-3 χρόνια), πάρε κάτι εύκολο. Δηλαδή: Ουδέτερη συμπεριφορά, μπροστά κίνηση και όχι πάνω από 100 άλογα. Θα πάθει και λιγότερο πρόβλημα η καρδιά σου, αν γρατζουνιστεί ή αν χτυπηθεί. Αν όμως, βλέπεις να γερνάς μαζί του (πράγμα που το απεύχομαι και δεν νομίζω να συμβεί), κάνε την πιο ολοκληρωμένη επιλογή που σου επιτρέπουν οι Χρηματοδότες! Έχεις τη μοναδική ευκαιρία να έχεις ένα αυτοκίνητο, που να μη σε εμποδίζουν οικογένειες, οδηγικές ανικανότητες κλπ. Πρέπει να το χαρείς, όσο δεν σε νοιάζουν άλλα πράγματα. Και φυσικά, να σκεφτείς αν επιθυμείς παραπάνω από 2 θέσεις...Κάτσε και σκέψου το αυτό, είναι βαθύ...
Στην διάθεσή σου, για ότι παραπάνω διευκρίνιση χρειάζεσαι! Τώρα που δεν βλέπω πια τα θέματα περί Άλφα Ρομέο (Ποιότητα της Άλφα Ρομέο, Βήματα μπροστά της Άλφα Ρομέο, η Άλφα Ρομέο και το καταραμένο φίδι, Baywatch και Άλφα Ρομέο: Υπάρχει σχέση;), έχω άπειρο χρόνο και ήρεμο νευρικό σύστημα!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θέλει ψάξιμο, φίλε Kid. Πολλά άλογα σκοντάφτουν στο Υπουργείο Οικονομικών. Λίγα άλογα θα σκοντάφτουν στο Υπουργείο Εκδρομών. Μπροστά κίνηση θα σκοντάφτει μετά από κάνα 2 χρονάκια στο Υπουργείο Ανάρμοστης Συμπεριφοράς. Πίσω κίνηση μπορεί να σκοντάψει στο Υπουργείο Πεζοδρομίων, ειδικά τον πρώτο καιρό.Άποψή μου: Αν νομίζεις ότι θα αλλάξεις αυτοκίνητο σύντομα (εννοώ ότι το πρώτο θα το κρατήσεις 2-3 χρόνια), πάρε κάτι εύκολο. Δηλαδή: Ουδέτερη συμπεριφορά, μπροστά κίνηση και όχι πάνω από 100 άλογα. Θα πάθει και λιγότερο πρόβλημα η καρδιά σου, αν γρατζουνιστεί ή αν χτυπηθεί.
Golf 1.6 FSI, Astra GTC κτλ κτλ δηλαδή?
Αν όμως, βλέπεις να γερνάς μαζί του (πράγμα που το απεύχομαι και δεν νομίζω να συμβεί), κάνε την πιο ολοκληρωμένη επιλογή που σου επιτρέπουν οι Χρηματοδότες! Έχεις τη μοναδική ευκαιρία να έχεις ένα αυτοκίνητο, που να μη σε εμποδίζουν οικογένειες, οδηγικές ανικανότητες κλπ. Πρέπει να το χαρείς, όσο δεν σε νοιάζουν άλλα πράγματα. Και φυσικά, να σκεφτείς αν επιθυμείς παραπάνω από 2 θέσεις...Κάτσε και σκέψου το αυτό, είναι βαθύ...
Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκοπεύω να μην γεράσω με το πρώτο μου αυτοκίνητο. Λογικά πάντως, σε 3 χρόνια το αργότερο θα το αλλάξω και τότε δεν θα υπάρχει περιορισμός στα κυβικά, στα άλογα και στον άξονα κίνησης.. (RS4 σου 'ρχομαι )
Τώρα που δεν βλέπω πια τα θέματα περί Άλφα Ρομέο (Ποιότητα της Άλφα Ρομέο, Βήματα μπροστά της Άλφα Ρομέο, η Άλφα Ρομέο και το καταραμένο φίδι, Baywatch και Άλφα Ρομέο: Υπάρχει σχέση;), έχω άπειρο χρόνο και ήρεμο νευρικό σύστημα!!!
Μα τον τουτατίς, στο μυαλό μου μετά την 'χυλόπιτα' που έφαγε η σειρά 1, στριφογυρνάνε η καινούργια 147 καθώς και η GT. (Τελικά είμαι ανώμαλος με τα αυτοκίνητα, αυτά που δεν μου αρέσουν στην αρχή μετά με τρελαίνουν και το αντίστροφο.. Giatre που είσαι να με γιατρέψεις? )
-
Παρε παιδακι μου κανενα κλιο 1.4 με 100 αλογατα πιες του το αιμα οσο εισαι καινουργιος οδηγος και μετα παιρνεις κατι καλυτερο.
Μα τον Δια ειναι κριμα να παρεις τοσο ακριβο πρωτο αμαξι... -
Φίλε Kid, αν επιτρέπεται τι εμπειρία έχεις από οδήγηση?
Εννοώ έχεις βάλει στο χέρι κανένα αυτοκίνητο, έστω και σε έρημο δρόμο ή αλάνα, χωρίς δίπλωμα ή με το δίπλωμα ξεκινάς να μαθαίνεις? -
Ελπίζω να ξεκινήσει σοβαρά να μαθαίνει με τον δάσκαλο...Γιατί σαν περίεργη συγκυρία, όσοι έπαιρναν αμάξια (κρυφά ή μη), πριν να κάνουν μαθήματα, τους έμεινε μια ...'πώς να το πω'... και μέσα στα πρώτα δυο χρόνια της οδήγησής τους, έζησαν ωραίες στούκες. Η αιτία; Μάλλον μια αυξημένη αυτοπεποίθηση.
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ευχαριστώ, με έκανες και γέλασα πρωί πρωί με έργα για φυσικό αέριο κάτω από την πολυκατοικία!
Δεν είναι άσχημα...Καλοί χώροι, καλές επιδόσεις...Εσύ πώς τη βλέπεις τη δουλειά. Στην οικογένεια έχουμε ένα Κλιό 98αρι και ένα Λεόν 180αρι, και τα χέρια μου (που δεν πρέπει να διαφέρουν πολύ από τα δικά σου, 20αρης ων) ακόμα τα 'τέλεια' όρια του Κλιό δεν τα έχουν φτάσει. Οπότε καταλαβαίνεις...
Πρέπει να το χαρείς, όσο δεν σε νοιάζουν άλλα πράγματα. Και φυσικά, να σκεφτείς αν επιθυμείς παραπάνω από 2 θέσεις...Κάτσε και σκέψου το αυτό, είναι βαθύ...
Βλέπω, δεν το σκέφτηκες...Αν δεν έχεις πρόβλημα με τους Επενδυτές, να ξέρεις ότι με ένα 2θέσιο αυτοκίνητο, γλιτώνεις αγγαρείες. Επίσης, λόγω χαμηλότερου κατά κανόνα βάρους, κερδίζεις σε επιδόσεις. Έπειτα, νομίζω ότι είναι άλλη αίσθηση. Σαν δήλωση ελευθερίας ένα πράγμα. Μη βρεθείς στην κλασική φάση 'Πότε επιτέλους θα αξιωθώ να πάρω 2θεσιο; Στα 60;'
Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκοπεύω να μην γεράσω με το πρώτο μου αυτοκίνητο. Λογικά πάντως, σε 3 χρόνια το αργότερο θα το αλλάξω και τότε δεν θα υπάρχει περιορισμός στα κυβικά, στα άλογα και στον άξονα κίνησης.. (RS4 σου 'ρχομαι )
Αν είναι έτσι, εμμένω στη (συμβουλή, άποψη, όπως θες πες το) να τσιμπήσεις ένα ήρεμο αυτοκίνητο τώρα, να το ξεκατινιάσεις (χτυπήματα, σκασίματα, όλα τα σε -ιματα), να μην το λυπηθείς και πολύ πολύ...Και όταν νιώσεις τι είναι αυτό που σου αρέσει, να αρχίσεις να ψάχνεις για τη βέλτιστη επιλογή. Και εκείνο το αυτοκίνητο να το έχεις σαν θεό.
Νομίζω ότι ακούγομαι λογικός, έτσι δεν είναι;
Αν ναι, να κάτσω να ξαναγράψω!
-
Δεν ξέρεις φίλε funkyreverend, μπορεί να οδηγάει από τα 14-15 του (δεν είναι και λίγοι αυτοί που ξέρω που ήξεραν), οπότε να είναι εξοικιωμένος με το γκάζι. Σε άλλη περίπτωση οι 100 περίπου ίπποι, όπως του Clio είναι αρκετοί και ιδανικοί για ξεκίνημα...
Πάντως στα υπόλοιπα που γράφεις δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ελπίζω να ξεκινήσει σοβαρά να μαθαίνει με τον δάσκαλο...Γιατί σαν περίεργη συγκυρία, όσοι έπαιρναν αμάξια (κρυφά ή μη), πριν να κάνουν μαθήματα, τους έμεινε μια ...'πώς να το πω'... και μέσα στα πρώτα δυο χρόνια της οδήγησής τους, έζησαν ωραίες στούκες. Η αιτία; Μάλλον μια αυξημένη αυτοπεποίθηση.Η μόνη οδηγική εμπειρία που έχω είναι σε αλάνες με τον πατέρα μου στην θέση του συνοδηγού.Α, και μία φορά που το γύρισα σπίτι από τις αλάνες μόνος μου. (χωρίς να κάνει δηλαδή τίποτα ο dad)
Δεν είναι άσχημα...Καλοί χώροι, καλές επιδόσεις...Εσύ πώς τη βλέπεις τη δουλειά. Στην οικογένεια έχουμε ένα Κλιό 98αρι και ένα Λεόν 180αρι, και τα χέρια μου (που δεν πρέπει να διαφέρουν πολύ από τα δικά σου, 20αρης ων) ακόμα τα 'τέλεια' όρια του Κλιό δεν τα έχουν φτάσει. Οπότε καταλαβαίνεις...
Από χθες που είπες την λέξη 'τζιζ' (alfa romeo) σκέφτομαι πολύ την 147 με τα 120 άλογα.. Νομίζω ότι είναι καλή επιλογή. Οι επιδόσεις δεν με ενδιαφέρουν πολύ αλλά με ενδιαφέρει να κινούμαι με αξιοπρέπεια έως σβέλτα.
Πρέπει να το χαρείς, όσο δεν σε νοιάζουν άλλα πράγματα. Και φυσικά, να σκεφτείς αν επιθυμείς παραπάνω από 2 θέσεις...Κάτσε και σκέψου το αυτό, είναι βαθύ...
Επίσης, λόγω χαμηλότερου κατά κανόνα βάρους, κερδίζεις σε επιδόσεις. Έπειτα, νομίζω ότι είναι άλλη αίσθηση. Σαν δήλωση ελευθερίας ένα πράγμα. Μη βρεθείς στην κλασική φάση 'Πότε επιτέλους θα αξιωθώ να πάρω 2θεσιο; Στα 60;'
Δεν έχω κόλημα με τα διθέσια αυτοκίνητα αλλά δεν τα νατιπαθώ κιόλας. Έχω συνδυάσει το διθέσιο με την ταχύτητα, την πολυτέλεια και την σπανιότητα του σχήματος. Το ΜΧ-5, παρόλο που είναι πολύ καλό δεν θα το επέλεγα γιατί δεν προσφέρει ούτε επιδόσεις ούτε είναι σπάνιο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, λέγοντας επιδόσεις εννοώ 0-100 σε 6sec max.
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τους Επενδυτές, να ξέρεις ότι με ένα 2θέσιο αυτοκίνητο, γλιτώνεις αγγαρείες.
Οι Επενδυτές δεν πρόκειται να μου δώσουν λεφτά για διθέσιο έτσι και αλλιώς οπότε τζάμπα το συζητάμε.
Πάντως, δεν σκέφτεσαι σωστά.. Με το διθέσιο βάζεις μόνο μία κοπέλα μέσα, με οτιδήποτε άλλο βάζεις πολλές..Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκοπεύω να μην γεράσω με το πρώτο μου αυτοκίνητο. Λογικά πάντως, σε 3 χρόνια το αργότερο θα το αλλάξω και τότε δεν θα υπάρχει περιορισμός στα κυβικά, στα άλογα και στον άξονα κίνησης.. (RS4 σου 'ρχομαι )
Αν είναι έτσι, εμμένω στη (συμβουλή, άποψη, όπως θες πες το) να τσιμπήσεις ένα ήρεμο αυτοκίνητο τώρα, να το ξεκατινιάσεις (χτυπήματα, σκασίματα, όλα τα σε -ιματα), να μην το λυπηθείς και πολύ πολύ...Και όταν νιώσεις τι είναι αυτό που σου αρέσει, να αρχίσεις να ψάχνεις για τη βέλτιστη επιλογή. Και εκείνο το αυτοκίνητο να το έχεις σαν θεό.
Νομίζω ότι ακούγομαι λογικός, έτσι δεν είναι;
Αν ναι, να κάτσω να ξαναγράψω!
Δεν σκοπεύω να το χτυπήσω και γενικά να το καταστρέψω μιας και θέλω (το αν θα το καταφέρω είναι άλλο θέμα) να το συντηρώ μόνος μου.. Οπότε ένα χτυπημένο φτερό σημαίνει κομμένες οι έξοδοι για κανά μήνα που δεν λέει καθόλου..
Του μπαμπά όμως θα το χτυπήσω, άλλος το πληρώνει..Λογικός ακούγεσαι, οπότε αν δεν βαριέσαι να γράφεις..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν έχω κόλημα με τα διθέσια αυτοκίνητα αλλά δεν τα νατιπαθώ κιόλας. Έχω συνδυάσει το διθέσιο με την ταχύτητα, την πολυτέλεια και την σπανιότητα του σχήματος. Το ΜΧ-5, παρόλο που είναι πολύ καλό δεν θα το επέλεγα γιατί δεν προσφέρει ούτε επιδόσεις ούτε είναι σπάνιο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, λέγοντας επιδόσεις εννοώ 0-100 σε 6sec max.6sec max???
Αυτό λογίζεις σαν επιδόσεις εσύ?? Δηλαδή τα 8 και κάτι ψιλά που θέλουν τα Saxo, Rallye, Ibiza FR, Focus ST και άλλα πολλά τα θεωρείς πολλά? 6 sec δεν βγάζει το Impreza Sti... Δηλαδή από τι θες να γνωρίσεις τον κόσμο των επιδόσεων? Από Enzo? Ή νομίζεις ότι μπορείς να διαχειριστείς τις επιδόσεις του ΜΧ-5? Εγώ σου λέω ότι και τα 120 άλογα της 'μπλιπ-μπλιπ-στρίψε' 147 ΔΕΝ μπορείς να διαχειριστείς... Όλα αυτά φιλικά και χωρίς παρεξήγηση...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν έχω κόλημα με τα διθέσια αυτοκίνητα αλλά δεν τα νατιπαθώ κιόλας. Έχω συνδυάσει το διθέσιο με την ταχύτητα, την πολυτέλεια και την σπανιότητα του σχήματος. Το ΜΧ-5, παρόλο που είναι πολύ καλό δεν θα το επέλεγα γιατί δεν προσφέρει ούτε επιδόσεις ούτε είναι σπάνιο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, λέγοντας επιδόσεις εννοώ 0-100 σε 6sec max.
6sec max???
Αυτό λογίζεις σαν επιδόσεις εσύ?? Δηλαδή τα 8 και κάτι ψιλά που θέλουν τα Saxo, Rallye, Ibiza FR, Focus ST και άλλα πολλά τα θεωρείς πολλά? 6 sec δεν βγάζει το Impreza Sti... Δηλαδή από τι θες να γνωρίσεις τον κόσμο των επιδόσεων? Από Enzo? Ή νομίζεις ότι μπορείς να διαχειριστείς τις επιδόσεις του ΜΧ-5? Εγώ σου λέω ότι και τα 120 άλογα της 'μπλιπ-μπλιπ-στρίψε' 147 ΔΕΝ μπορείς να διαχειριστείς... Όλα αυτά φιλικά και χωρίς παρεξήγηση...
Δεν έγινα κατανοητός. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι είναι πολλά τα 8 των Saxo/Rallye/κτλ κτλ, μάλλον λίγα είναι αν τα συγκρίνεις κανείς με τα 10άρια που χτυπάνε πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα.. Είναι σίγουρο ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ 70 άλογα σε μπροστοκίνητο, πόσο μάλλον 100+ σε πισωκίνητο. Απλά, αυτό που εννοούσα είναι ότι για να θεωρήσω στο μυαλό μου ένα διθέσιο ως γρήγορο θέλω να έχει 0-100 σε 6sec. 350Ζ και πάνω δηλαδή. Γενικά, όταν ακούω διθέσιο στο μυαλό μου έρχονται 350Ζ, Boxster S, SLK 55 AMG, SL 350, τέτοια αυτοκίνητα και όχι ΜΧ-5 ή MR-2. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.
Φιλικά
Τι αυτοκίνητο θα παίρνατε στο παιδί σας και πότε;