-
Ο φίλος μου που έχει Golf 5 2lt και το πήρε και αυτός τον Γενάρη όπως εγώ την GT με πήρε πριν απο λίγο απο την Γαλλία και μου είπε οτι το αμάξι του άρπαξε φωτιά την Κυριακή του Πάσχα και δεν μπορούν να βρουν μέχρι στιγμής τι έγινε.
Το Ibiza που είχα 4 χρόνια στην Ελλάδα τα service του τα πλήρωσα για Ferrari. Αλλά αυτό που μου την έσπασε ακόμα πιο πολύ και είπα δεν θα ξαναπάρω ποτέ Σέατ, ήταν το ύφακι των αρχιμηχανικών της Exelixis και στην Ergocar που είχαν το στύλ του 'γαμάω' και του 'χάρη κάνω και σου κάνω service το αμάξι'. Οι 'κοινοί' μηχανικοί των συνεργείων ήταν πιο φιλικοί.
Το Xsara Coupé που είχα για 2 χρόνια κάθε λίγο ήταν στον Απέργη. Φυσικά τα service ήταν πανάκριβα και εγώ ήξερα περισσότερα πράγματα απο τους μηχανικούς, ακόμα και η μητέρα μου!!
Τα Saab δεν είχαν βγάλει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα αλλά το service του 93Aero ήταν φτηνό στην Νορβηγία και το service του 93SS είναι ακριβό στην Αγγλία. οι μηχανικοί ήταν φανταστικοί!
Η GT σε λίγο φτάνει στο service της και θα δούμε και το service της Αλφα Ρομέο.... Πάντως απο το αμάξι έχω τις χειρότερες εντυπώσεις απο το φινιρισμα και τις καλύτερες απο την οδηγική απόλαυση.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Το Ibiza που είχα 4 χρόνια στην Ελλάδα τα service του τα πλήρωσα για Ferrari. Αλλά αυτό που μου την έσπασε ακόμα πιο πολύ και είπα δεν θα ξαναπάρω ποτέ Σέατ, ήταν το ύφακι των αρχιμηχανικών της Exelixis και στην Ergocar που είχαν το στύλ του 'γαμάω' και του 'χάρη κάνω και σου κάνω service το αμάξι'. Οι 'κοινοί' μηχανικοί των συνεργείων ήταν πιο φιλικοί.
Φιλε ειναι λιγο δυσκολο να πληρωσες ferrari τα service του ibiza,αν εξαιρεσεις οτι ζητανε συχνες αλλαγες λαδιών,οι τιμές ειναι λογικότατες αν τις συγκρίνεις με audi/vw, ενω μιλάμε για τα ίδια ακριβως ανταλλακτικα.
Επειδη εχω παει και στα δυο μαγαζια που αναφερεις,το στυλακι δεν μπορω να πω οτι το ειδα,αλλα ελλειψη τεχνογνωσίας και απροθυμία είδα.Η Εξέλιξη ειδικα ειναι μία γάγγραινα που αντιμετωπίζεται μονο με δραστικά μέσα.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Η GT σε λίγο φτάνει στο service της και θα δούμε και το service της Αλφα Ρομέο.... Πάντως απο το αμάξι έχω τις χειρότερες εντυπώσεις απο το φινιρισμα και τις καλύτερες απο την οδηγική απόλαυση.Δηλαδή; Μέτρια πλαστικά, κακές ραφές στα καθίσματα, τριξίματα, κακή συναρμολόγηση;
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Είχα Audi A3 του 1997 και δεν θα ξαναέπερνα ποτέ γερμανικό group VAG!Καταρχίν όντος τα service ειναι πανάκριβα, το ύφος τους δε, είναι 1000 καρδιναλίων λες και πουλάνε τίποτα χειροποίητα σπάνια supercars!!
Και φυσικά είχε γίνει ολόκληρο θέμα κατά την παραλαβή από μεγάλη αντιπροσωπία όταν αφού το περίμενα μήνες γιατί το 1997 ήταν αρκετά καινούργιο μοντέλο, έκανα το λάθος να ρωτήσω αν θα μου κάνουν κάποιο δώρο μιας και τους προτίμησα και δεν πήγα κάπου αλλού, και η εξοφρενική απάντηση που πήρα που με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου και παραλίγο να βγάλει και τον πωλητή έξω από το παράθυρο ήταν : Κύριε η Citroen είναι απέναντι!!!!! .
Τα σχόλια δικά σας.
Απλά τα λεφτάκια μου δεν τα ξαναβλέπουν ποτέ.χρόνια πολλά
Φιλε μου δυστυχώς βασίζονται στην αγνοια, την μεγαλομανια και την χαζομάρα που χαρακτηρίζει σε μεγαλο βαθμο τον ΝεοΕλληνα καταναλωτή (και οχι μονο στα αυτοκίνητα).
Αλλά τι περιμένεις οταν υπάρχουν καταναλωτές σαν την ξαδερφουλα μου που πήγε πριν 15 μερες και εκλεισε το Polo (1.4 75 ίππων) μεσα σε 10 λεπτά και χωρίς να κοιτάξει καν αλλο αυτοκινητο
και όταν ο πωλητής της ειπε κατά λέξη (ημουν μπροστά) ' Κοριτσι μου αγοράζεις το καλύτερο τρίθυρο αυτοκινητο που φτιάχτηκε ποτέ (Πρώτο εγκεφαλικο) και θελεις και δώρο ? Αντε θα σου κοψω 50 Ευρώ από το ηχοσύστημα'
Περαστικά μας και να επιμενετε VW παιδιά για ακομα ακριβότερα Service
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Είχα Audi A3 του 1997 και δεν θα ξαναέπερνα ποτέ γερμανικό group VAG!
Καταρχίν όντος τα service ειναι πανάκριβα, το ύφος τους δε, είναι 1000 καρδιναλίων λες και πουλάνε τίποτα χειροποίητα σπάνια supercars!!
Και φυσικά είχε γίνει ολόκληρο θέμα κατά την παραλαβή από μεγάλη αντιπροσωπία όταν αφού το περίμενα μήνες γιατί το 1997 ήταν αρκετά καινούργιο μοντέλο, έκανα το λάθος να ρωτήσω αν θα μου κάνουν κάποιο δώρο μιας και τους προτίμησα και δεν πήγα κάπου αλλού, και η εξοφρενική απάντηση που πήρα που με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου και παραλίγο να βγάλει και τον πωλητή έξω από το παράθυρο ήταν : Κύριε η Citroen είναι απέναντι!!!!! .
Τα σχόλια δικά σας.
Απλά τα λεφτάκια μου δεν τα ξαναβλέπουν ποτέ.χρόνια πολλά
Φιλε μου δυστυχώς βασίζονται στην αγνοια, την μεγαλομανια και την χαζομάρα που χαρακτηρίζει σε μεγαλο βαθμο τον ΝεοΕλληνα καταναλωτή (και οχι μονο στα αυτοκίνητα).
Αλλά τι περιμένεις οταν υπάρχουν καταναλωτές σαν την ξαδερφουλα μου που πήγε πριν 15 μερες και εκλεισε το Polo (1.4 75 ίππων) μεσα σε 10 λεπτά και χωρίς να κοιτάξει καν αλλο αυτοκινητο
και όταν ο πωλητής της ειπε κατά λέξη (ημουν μπροστά) ' Κοριτσι μου αγοράζεις το καλύτερο τρίθυρο αυτοκινητο που φτιάχτηκε ποτέ (Πρώτο εγκεφαλικο) και θελεις και δώρο ? Αντε θα σου κοψω 50 Ευρώ από το ηχοσύστημα'
Ε νομίζω οι πωλήσεις της τελευταία τα λένε όλα ...
[EDIT] Ε να πω και εγω για service της mazda μιας και είδα τον αγαπητό prom
Πρόσφατα με 'ψήνανε' να αλλάξω εγώ σπασμένο κουτί απο φίλτρο αέρα.
Για να ακριβολογώ το πλαστικό που μπαίνει μέσα το φίλτρο !!.
Μου λέγανε οτι εγώ το έσπασα !!!
Εννοείται ότι το θέμα πήγε μέχρι τα κεντρικά στην Αθήνα. Ακόμα εκκρεμότητα το έχω. Κοστίζει 150 ευρώ.
Σύντομα θα σας πω νεότερα ... -
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
' Κοριτσι μου αγοράζεις το καλύτερο τρίθυρο αυτοκινητο που φτιάχτηκε ποτέ (Πρώτο εγκεφαλικο) και θελεις και δώρο ? Αντε θα σου κοψω 50 Ευρώ από το ηχοσύστημα'η καλύτερη ατάκα πωλητή.
Εντάξει δεν είπε και το καλύτερο αυτοκίνητο που φτιάχτηκε ποτέ, είπε το καλύτερο τρίθυρο.Υ.Γ. αφού δεν την πλάκωσε και στο ξύλο που ζήτησε καποιο δώρο πάλι καλά να λες,ακούς εκει το παλιοκόριτσο,ααχχ αυτή η νεολαία τη σήμερον ημέρα...
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Είχα Audi A3 του 1997 και δεν θα ξαναέπερνα ποτέ γερμανικό group VAG!Καταρχίν όντος τα service ειναι πανάκριβα, το ύφος τους δε, είναι 1000 καρδιναλίων λες και πουλάνε τίποτα χειροποίητα σπάνια supercars!!
Τα σχόλια δικά σας.
Απλά τα λεφτάκια μου δεν τα ξαναβλέπουν ποτέ.εσύ φταις που τους τα έδωσες εξαρχής...
και για το λόγο αυτό σε 'έγδερναν', επειδή δεν πήγες 'απέναντι'...Φιλε μου δυστυχώς βασίζονται στην αγνοια, την μεγαλομανια και την χαζομάρα που χαρακτηρίζει σε μεγαλο βαθμο τον ΝεοΕλληνα καταναλωτή (και οχι μονο στα αυτοκίνητα).
έτσι έτσι...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φιλε ειναι λιγο δυσκολο να πληρωσες ferrari τα service του ibiza,αν εξαιρεσεις οτι ζητανε συχνες αλλαγες λαδιών,οι τιμές ειναι λογικότατες αν τις συγκρίνεις με audi/vw, ενω μιλάμε για τα ίδια ακριβως ανταλλακτικα.Ένα θα σου πω... Service 60.000xlm €612!
-
Καλα ε! Εγραψε ο τυπος! Παντως εγω που πηγα Μανδυλα (σκεφτομουν να μην αναφερω ονοματα, για να μην κανω διαφημιση, ομως μαλλον πρεπει ν α τα λεμε για να ξερει ο κοσμος! Αλλωστε και τα κακα τους αν ποτε κανουν το λαθος και τα εμφανισουν, θα τα ξεφουρνησω ολα!) μου φερθηκαν οπως αρμοζει σε καποια εταιρια! Ουτε παπαριες ουτε τιποτα! Μεχρι τωρα δηλαδη! Βεβαια μπηκα με τσαμπουκα και με πολλες 'απορίες'... Και ΑΠΑΙΤΗΣΑ κατι καλο! Ειτε δωρο ειτε εκπτωση! Αλλιως τους υπενθυμισα πως εχει και αλλου αντιπροσωπειες!
Οι αλλες αντιπροσωπειες ΕΤΕΑ ειναι βεβαια πραγματικα για τον που... και ουτε απο εξω δεν θα ξαναπερασω! Απιστευτοι τεμπελιδες, ασχετοι, κλεφτες, λαμογια! Σκεφτειτε λιγο το εξης: Φανταζομαι ολοι συμφωνουν ποσο αγαπημενα ειναι στον ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ κοσμο τα μοντελα της VW! Σκεφτειτε λοιπον να ειχαν και καλες αντιπροσωπειες και πιο ανθρωπινα service! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ο φίλος μου που έχει Golf 5 2lt και το πήρε και αυτός τον Γενάρη όπως εγώ την GT με πήρε πριν απο λίγο απο την Γαλλία και μου είπε οτι το αμάξι του άρπαξε φωτιά την Κυριακή του Πάσχα και δεν μπορούν να βρουν μέχρι στιγμής τι έγινε.Το Ibiza που είχα 4 χρόνια στην Ελλάδα τα service του τα πλήρωσα για Ferrari. Αλλά αυτό που μου την έσπασε ακόμα πιο πολύ και είπα δεν θα ξαναπάρω ποτέ Σέατ, ήταν το ύφακι των αρχιμηχανικών της Exelixis και στην Ergocar που είχαν το στύλ του 'γαμάω' και του 'χάρη κάνω και σου κάνω service το αμάξι'. Οι 'κοινοί' μηχανικοί των συνεργείων ήταν πιο φιλικοί.
Το Xsara Coupé που είχα για 2 χρόνια κάθε λίγο ήταν στον Απέργη. Φυσικά τα service ήταν πανάκριβα και εγώ ήξερα περισσότερα πράγματα απο τους μηχανικούς, ακόμα και η μητέρα μου!!
Τα Saab δεν είχαν βγάλει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα αλλά το service του 93Aero ήταν φτηνό στην Νορβηγία και το service του 93SS είναι ακριβό στην Αγγλία. οι μηχανικοί ήταν φανταστικοί!
Η GT σε λίγο φτάνει στο service της και θα δούμε και το service της Αλφα Ρομέο.... Πάντως απο το αμάξι έχω τις χειρότερες εντυπώσεις απο το φινιρισμα και τις καλύτερες απο την οδηγική απόλαυση.
Δεν νομίχω ότι οι μηχανικοί της ergocar εχουν ύφος. Είμαι πολλά χρόνια πελάτης του δικτύου της seat και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το service. Μαλιστα να αναφέρω ότι έβαλα δικάμου λάδια από τα πρώτα χιλιόμετρα και με κάλυπτε η εγγύηση . Και του αδερφού μου που παρουσίασε πρόβλημα με τον αερόσακο και ενώ το αμα΄ξι ήταν εκτο΄ς εγγύησης οι άνθρωποι της ergocar παραδέχτηκαν το κατασκευαστικό πρόβλημα και έγινε αντικατάσταση χωρίς χρέωση.
-
Τι λένε ρε οι άνθρωποι!!!
Θα πηγαίνω συνέχεια από εδώ και μπρος στις αντιπροσωπείες, και αν ακούω τέτοιες μ@@@@ς θα ουρλιάζω σαν τον λύκο!!!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φιλε ειναι λιγο δυσκολο να πληρωσες ferrari τα service του ibiza,αν εξαιρεσεις οτι ζητανε συχνες αλλαγες λαδιών,οι τιμές ειναι λογικότατες αν τις συγκρίνεις με audi/vw, ενω μιλάμε για τα ίδια ακριβως ανταλλακτικα.
Επειδη εχω παει και στα δυο μαγαζια που αναφερεις,το στυλακι δεν μπορω να πω οτι το ειδα,αλλα ελλειψη τεχνογνωσίας και απροθυμία είδα.Η Εξέλιξη ειδικα ειναι μία γάγγραινα που αντιμετωπίζεται μονο με δραστικά μέσα.
τα ίδια ανταλλακτικά έχουν τα VAG;;;;
φωτιά να πέσει να μας κάψει
Το σέρβις πάντως είναι εργασία & ανταλλακτικά
-
Golf V στα 7500km παω αυριο να αλλαξω συμπλεκτη γιατι γλυστραει και βρομαει και μπας και βρω την διαρροη στη μπαταρια που καθε 3 μερες μενει χωρις ρευμα!!!!
Μακαρι να ειχα το 2.0 TDI.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τα ίδια ανταλλακτικά έχουν τα VAG;;;;
φωτιά να πέσει να μας κάψει
Το σέρβις πάντως είναι εργασία & ανταλλακτικά
Ναι τα ίδια, σε εμένα όλα τα ανταλακτικα ( οτι εχω δει δλδ )γραφουν πάνω VW-AUDI-SEAT
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Ναι τα ίδια, σε εμένα όλα τα ανταλακτικα ( οτι εχω δει δλδ )γραφουν πάνω VW-AUDI-SEAT
και Skoda Μην τα γράφεις σε μένα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
έλα βρε lkar. αφού είπαμε, στη Σέατ και ειδικά στη Σκόντα βάζουν τα 'ληγμένα' ( ανταλλακτικά εννοώ )...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
έλα βρε lkar. αφού είπαμε, στη Σέατ και ειδικά στη Σκόντα βάζουν τα 'ληγμένα' ( ανταλλακτικά εννοώ )...
είναι κι αυτό, σωστά, άσε που βάζουν και τους άχρηστους κινητήρες. Στο τέλος θα πουν ότι το ΤΤ συναρμολογείται στην Ουγγαρία! (κακοήθειες)
Στα μονοπατια της ΚΑΡΕΝΤΑ..