-
Ποιο απο τα 2 για χρηση κυριως μεσα στην πολη.Πολυ σπανια ταξιδι εως 150 χιλιομετρα.Το βασικοτερο να ειναι οικονομικο!!
-
Ποιο απο τα 2 για χρηση κυριως μεσα στην πολη.Πολυ σπανια ταξιδι εως 150 χιλιομετρα.Το βασικοτερο να ειναι οικονομικο!!
-
-
RX8
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
RX8Πολλα αλογα
-
ρχ7?
-
Ο χρήστης dradam έγραψε:
RX8
Πολλα αλογα
Challenge λεω οχι cosmo..
ρχ7?
Δε βλεπεις οτι λεει 'οικονομικο'?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
RX8
Πολλα αλογα
Challenge λεω οχι cosmo..
ρχ7?
Δε βλεπεις οτι λεει 'οικονομικο'?
To rx8 ειναι οικονομικο?
-
Νομίζω δεν έχεις ανοίξει αρκετά θέματα.
Άνοιξε από ένα για κάθε διαφορετικό αμάξι που σε ενδιαφέρει. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Άνοιξε από ένα για κάθε διαφορετικό αμάξι που σε ενδιαφέρει.Συγγνωμη φιλε και εχεις δικιο.Λιγοτερο σωστη ωστοσο ειναι η συμπεριφορα ορισμενων παιδιων απο το forum ,που απο τη στιγμη δεν συμβουλευουν ας αγνοησουν τουλαχιστον.Θεωρουν βεβαια πιο αντρικια συμπεριφορα την παραθεση συνεχομενων ειρωνικων σχολιων απεναντι σε ενα ατομο που ζητα λιγη βοηθεια απο εμπειρα ατομα για την επιλογη ενος αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης dradam έγραψε:
Άνοιξε από ένα για κάθε διαφορετικό αμάξι που σε ενδιαφέρει.Συγγνωμη φιλε και εχεις δικιο.Λιγοτερο σωστη ωστοσο ειναι η συμπεριφορα ορισμενων παιδιων απο το forum ,που απο τη στιγμη δεν συμβουλευουν ας αγνοησουν τουλαχιστον.Θεωρουν βεβαια πιο αντρικια συμπεριφορα την παραθεση συνεχομενων ειρωνικων σχολιων απεναντι σε ενα ατομο που ζητα λιγη βοηθεια απο εμπειρα ατομα για την επιλογη ενος αυτοκινητου.
Τα παιδια σου λενε οτι κάνεις κάτι λαθος, και εσυ αγνοεις επιδεικτικα!
Οι mods δεν θα σου πουνε οτι κανεις κατι λαθος, απλα θα σε banαρουν.Tα παιδια ειναι παραπανω απο καλα μαζι σου... πιστεψε με! Την τελευταια φορα, εναν απειθαρχο τον βρηκαν εξω απο το σπιτι του για τα περαιτερω...
-
τι πιο αντρίκιο από το, 'μας έχεις σπάσει τα @@ ρε κακομοίρη' ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τι πιο αντρίκιο από το, 'μας έχεις σπάσει τα @@ ρε κακομοίρη' ?Αμα σου τα εχω σπασει φιλε μου αυτα που αμφιβαλλω αμα εχεις,μην μπαινεις καν στον κοπο να απαντησεις και μην πρηζεις κ τα @@ τα δικα μας που εχουμε.Υπαρχουν και παιδια που εχουν θεληση να βοηθησουν ,και δεν εχουν ψυχολογικα τα οπια εκτονωνουν μεσα απο μια οθονη υπολογιστη.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τα παιδια σου λενε οτι κάνεις κάτι λαθος, και εσυ αγνοεις επιδεικτικα!
Οι mods δεν θα σου πουνε οτι κανεις κατι λαθος, απλα θα σε banαρουν.Tα παιδια ειναι παραπανω απο καλα μαζι σου... πιστεψε με! Την τελευταια φορα, εναν απειθαρχο τον βρηκαν εξω απο το σπιτι του για τα περαιτερω...
ΜΙλαμε για ατομα με ηθικη.Ορισμενα οντως ειναι πολυ καλα.Αλλοι παλι απλως αγενεις που δεν εχουν πως να περασουν την ωρα τους.
-
Ο χρήστης dradam έγραψε:
ΜΙλαμε για ατομα με ηθικη.Ορισμενα οντως ειναι πολυ καλα.Αλλοι παλι απλως αγενεις που δεν εχουν πως να περασουν την ωρα τους.
αμα θες ηθικη πας στην εκκλησία! Εδώ ειναι φορουμ και έχει κανονες. Οταν σου λενε οτι για το ιδιο θεμα ΔΕΝ μπορεις να ανοιξεις 500 τοπικ, δεν στο λενε για πλακα. Η συμβαδιζεις με τους κανονες ή θα σε αποχωρησουν.
Επισης το να κρίνεις μέλη του φορουμ, 2 ημερών χρήστης... ειναι κάπως...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αμα θες ηθικη πας στην εκκλησία! Εδώ ειναι φορουμ και έχει κανονες. Οταν σου λενε οτι για το ιδιο θεμα ΔΕΝ μπορεις να ανοιξεις 500 τοπικ, δεν στο λενε για πλακα. Η συμβαδιζεις με τους κανονες ή θα σε αποχωρησουν.
Επισης το να κρίνεις μέλη του φορουμ, 2 ημερών χρήστης... ειναι κάπως...
Συμφωνω πως εκανα λαθος που ανοιξα ξανα το ιδιο θεμα.Και 2 ωρων χρηστης να ημουν παλι θα ημουνα σε θεση να τους κρινω.Δεν τους κρινω με βαση τις γνωσεις που εχουν πανω στα αμαξια,αλλα με βαση τη συμπεριφορα τους!
-
Στο επόμενο νέο θέμα έχεις ένα warn. Στα 3 καίγεσαι. Μπορεί να μην αντέξω βέβαια μέχρι τα 3. [Μod]
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο επόμενο νέο θέμα έχεις ένα warn. Στα 3 καίγεσαι. Μπορεί να μην αντέξω βέβαια μέχρι τα 3. [Μod]Τωρα μαλιστα.ΑΥτο επρεπε ν ειχε γινει απο την αρχη.Δεν ηξερα εξαρχης πως δεν επιτρεποταν κατι τετοιο.Αυτος που θα επρπε να μ κανει την παρατηρηση θα επρεπε να ειναι moderator.
-
**Έτσι που μου τα λές θα ήταν καλύτερα να σου ρίξω και ένα μηνιαίο ban για να είμαι σίγουρος. Τι λές; **
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
**Έτσι που μου τα λές θα ήταν καλύτερα να σου ρίξω και ένα μηνιαίο ban για να είμαι σίγουρος. Τι λές; **Οπως νομιζεις πασα μου.
-
troll
Ford KA h vw Up??