-
Γεια σας παιδια..Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του FOrd Ka 2014...Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια απο Ford ka.ΟΙ γνωμες σας θα μ ηταν ιδιαιτερα χρησιμες..Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Γεια σας σκεφτομαι να πρχωρησω στην αγορα ενος Ford KA.Εχεις κανεις προσωπικη εμπειρια απο το συγκεκριμενο μοντεολο.ΟΙ γνωμες σας θα μ φανουν ιδιαιτερα χρησιμες.Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
πάρε το
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πάρε τοΤΟ θεωρεις αξιοπιστο?Εχω ακουσει οτι η καταναλωση του δεν ειναι κ η πιο χαμηλη.Μηπως να στραφω σε ενα 1000αρι?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ο ΟΑΣΘ και σε λιγο καιρο το μετρο σε πανε οπου θελεις με ελαχιστο κοστος.η θεσσαλονικη ειναι μια πολη για να την ζεις, οχι να την προσπερνας με το αμαξι.
Σε λίγο καιρό το Μετρό; Πες του να πάρει καλύτερα μπόλικες τάπες του JackDaniels, γιατί για καμιά 10ετία τουλάχιστον, δεν προβλέπεται να έρθουν τέτοια βαγόνια κατά κει...
-
Έμφαση δίνω....
-
Μην ανοιγεις συνεχεια θεματα, μεινε σε αυτο και ρωτα οτι θες. ΚΑ 2014 δεν υπαρχει. Με 9 χιλιαρικα καινουριο αμαξι παιρνεις με πολλες ελλειψεις. Το up δεν εχει ηλεκτρικα παραθυρα σε αυτα τα λεφτα, ουτε καν ραφιοφωνο! Καλυτερα κοιτα για hyundai i10 ή kia picanto εχουν και μεγαλη εγγυηση (5 κ 7 χρονια). Αλλα οπως σου ειπαν και τα παιδια παραπανω καλυτερα να παρεις ενα μεταχειρισμενο σε αυτα τα λεφτα, ωστε να εχεις καλυτερο αυτοκινητο. Δες για 500ρακι 1200, 2-3 ετων. Ταξιδι μπορεις να κανεις ακομα και με 40 ιππους αρκει να ξερεις τι οδηγεις και να μην προσπαθεις να πας γρηγοροτερα απο οσο σου επιτρεπει το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Έμφαση δίνω....Αν είναι έτσι εντάξει... Εγώ πάντως στέκομαι αλληλέγγυος γι'ακόμη μια φορά, και στηρίζω, να ξέρεις.
Αγαπάμε, την όμορφη Θεσσαλονίκη! Έστω και χωρίς ΜΕΤΡΟ, δεν πειράζει... -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Μην ανοιγεις συνεχεια θεματα, μεινε σε αυτο και ρωτα οτι θες. ΚΑ 2014 δεν υπαρχει. Με 9 χιλιαρικα καινουριο αμαξι παιρνεις με πολλες ελλειψεις. Το up δεν εχει ηλεκτρικα παραθυρα σε αυτα τα λεφτα, ουτε καν ραφιοφωνο! Καλυτερα κοιτα για hyundai i10 ή kia picanto εχουν και μεγαλη εγγυηση (5 κ 7 χρονια). Αλλα οπως σου ειπαν και τα παιδια παραπανω καλυτερα να παρεις ενα μεταχειρισμενο σε αυτα τα λεφτα, ωστε να εχεις καλυτερο αυτοκινητο. Δες για 500ρακι 1200, 2-3 ετων. Ταξιδι μπορεις να κανεις ακομα και με 40 ιππους αρκει να ξερεις τι οδηγεις και να μην προσπαθεις να πας γρηγοροτερα απο οσο σου επιτρεπει το αυτοκινητο.Κ γω αρχικα για μεταχειρισμενο σκεφτομουν αλλα δεν ειδα κατι αξιοπιστο απο ιδιωτη και σε καλη τιμη.Τις μαντρες δεν τις εμπιστευομαι....Το ford ka σαν αμαξι πως το κρινεις....Η βασικη του εκδοση εχει πολυ καλο εξοπλισμο..
-
Αν το βρισκεις καινουριο το ΚΑ σε αυτα τα χρηματα ειναι μια χαρα, σαφως ανωτερο απο τα υπολοιπα που αναφερεις. Τσιμπα το
-
Αμα θες οπωσδηποτε να δωσεις 9 χιλιαρικα για αμαξι, δωστα καλυτερα για κατι τετοιο που και οικονομικο ειναι και γκαζια εχει και σε παει ταξιδι οπου θες.
Www.car.gr/classifieds/cars/view/4982112/ -
[quote='efthymis']Αν το βρισκεις καινουριο το ΚΑ σε αυτα τα χρηματα ειναι μια χαρα, σαφως ανωτερο απο τα υπολοιπα που αναφερεις. Τσιμπα το [/quo
Το λες απο προσωπικη εμπειρια
?το εχεις οδηγησει η εσυ η καποιος γνστος σου?Με προβληματιζει λιγο γιατι εχω ακουσει οτι καιει παραπανω απο τα αλλα 2 και δεν ειναι και τοσο οικονομικο.Σ ευχαριστω για τη βοηθεια σου. -
Φιλε χτυπα ενα σοβαρο αμαξι αν θες να βγαινεις και σε ταξιδια...
Το clio που σου αναφερουν πιο πανω ειναι μια πολυ καλη επιλογη και αρκετα πιο αξιοπιστη απο τα VW που κοιτας...
Το ΚΑ φιλης (6-7 ετων) καιει πιο πολυ απο την Corolla 1.6 2001 του πατερα της! -
Κάτι κάνει λάθος η φίλη αν καίει τόσο.
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Φιλε χτυπα ενα σοβαρο αμαξι αν θες να βγαινεις και σε ταξιδια...
Το clio που σου αναφερουν πιο πανω ειναι μια πολυ καλη επιλογη και αρκετα πιο αξιοπιστη απο τα VW που κοιτας...
Το ΚΑ φιλης (6-7 ετων) καιει πιο πολυ απο την Corolla 1.6 2001 του πατερα της!To renault clio Οντως ειναι αξιπιστιο αυτοκινητο.Ωστοσο δν πιστευω οτι ειναι στο στυλ π ψαχνω.Περισσοτερα κυβικα και μεγαλυτερων διαστασεων απ αυτα π βλεπω.Ευχαριστω ωστοσο για την τοποθετηση σου.Οντως καει τοσο πολυ το ka?
-
αν σε τρελαίνει τόσο πολύ το ΚΑ (που δεν έχω ιδέα γιατί) η διαφορά στις καταναλωσεις δεν είναι αποτρεπτική για την αγορά του σε σχέση με τα άλλα 2...βέβαια υπάρχει το θέμα γιατί το ΚΑ αλλά υποθέτω θα σου αρέσει
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν σε τρελαίνει τόσο πολύ το ΚΑ (που δεν έχω ιδέα γιατί) η διαφορά στις καταναλωσεις δεν είναι αποτρεπτική για την αγορά του σε σχέση με τα άλλα 2...βέβαια υπάρχει το θέμα γιατί το ΚΑ αλλά υποθέτω θα σου αρέσειΔεν το θεωρεις αξιοπιστο.Το Κα γιατι 1)Μ αρεσει εμφανισιακα.
2.)Ψαχνω καινουριο και ειναι κοντα στα χρηματα που μπορω ν διαθεσω.
3)ΕΙναι οσο μικρο θελω σε διαστασεις και σε κυβικα.
4)Εχω ακουσει οτι η ford ειναι αξιοπιστη εταιρεια.
Οι αμφιβολιες π εχω ειναι ως προς την καταναλσωση σε σχεση με τ αλλα 2 μοντελα.Εχει κ τελη κυκλοφοριας ενω τ αλλα ειναι μηδενικα. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν σε τρελαίνει τόσο πολύ το ΚΑ (που δεν έχω ιδέα γιατί) η διαφορά στις καταναλωσεις δεν είναι αποτρεπτική για την αγορά του σε σχέση με τα άλλα 2...βέβαια υπάρχει το θέμα γιατί το ΚΑ αλλά υποθέτω θα σου αρέσειΓιατί οχι το ΚΑ?
Τι έχει? -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
αν σε τρελαίνει τόσο πολύ το ΚΑ (που δεν έχω ιδέα γιατί) η διαφορά στις καταναλωσεις δεν είναι αποτρεπτική για την αγορά του σε σχέση με τα άλλα 2...βέβαια υπάρχει το θέμα γιατί το ΚΑ αλλά υποθέτω θα σου αρέσει
Γιατί οχι το ΚΑ?
Τι έχει?δε βρίσκεις ότι είναι εξαιρετική επιλογή και θα τραβάει τα βλέμματα και το 'μάτι';
-
Ο χρήστης dradam έγραψε:
4)Εχω ακουσει οτι η ford ειναι αξιοπιστη εταιρεια.Το ΚΑ της γενιάς που κοιτάς ένα 500 είναι με φθηνό κοστούμι. Όχι ότι αναιρεί τα περί αξιοπιστίας της φιατ απλά να ξέρουμε τι λέμε
ΠΡωτο Αμαξι..φοιτητης...ΒΟΗΘΕΙΑΑ!