-
καλησπερα.πουλαω το ρχ8 challenge 192 hp που μολυς εβαλα μια μηχανη με 20.000 χιλιομετρα.. τιμη 2.000 και το πουλαω 4.000 γιατι θελω να αγορασω μικροτερο.ειναι κοκκινο χρωμα.επισης να αναφερω οτι δεν εχει φαει λιωσιμο.ουτε τρελες μετακινησεις.το αμαξι πηγαινε μεχρι τη δουλεια και σπιτι με νορμαλ οδηγηση.αυτα
-
καλησπερα.πουλαω το ρχ8 challenge 192 hp που μολυς εβαλα μια μηχανη με 20.000 χιλιομετρα.. τιμη 2.000 και το πουλαω 4.000 γιατι θελω να αγορασω μικροτερο.ειναι κοκκινο χρωμα.επισης να αναφερω οτι δεν εχει φαει λιωσιμο.ουτε τρελες μετακινησεις.το αμαξι πηγαινε μεχρι τη δουλεια και σπιτι με νορμαλ οδηγηση.αυτα
-
-
άλλαξες τη μηχανή παρόλο που πήγαινες νορμάλ μεχρι τη δουλειά και πίσω;
επίσης, κόκκινο χρώμα ειναι το χρώμα της νέας μηχανής ή του αυτοκινητου; δεν το έπιασα αυτό.
-
αλαξα μηχανη γιατι η αλλη ειχε 90.000 πανω και γενικα ηταν πεσμενο ε κ εγινε κατι αρχισε να αργει να περνει και μπρος και επι της ευκαιριας επειδη το ηθελα καιρο ο πατερας μου βρηκε καποιον και αλαξαμε το μοτερ..για το χρωμα τωρα να σχολιασω?
αντε καλα.του αυτοκινητου φιλε joe bar team.
-
και βρήκες δλδ μοτeuρ με 2ο.οοο χλμ και 2.οοο ευρώ;
καλή φάση, ποιος ξέρει τι θα είχε παθει ο καψερός ο προηγούμενος κι έδωσε φρέσκο μοτeuρ... ;(
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
και βρήκες δλδ μοτeuρ με 2ο.οοο χλμ και 2.οοο ευρώ;καλή φάση, ποιος ξέρει τι θα είχε παθει ο καψερός ο προηγούμενος κι έδωσε φρέσκο μοτeuρ... ;(
ο προηγούμενος μπορεί να τράκαρε, μπορεί να έβαλε το 231, μπορεί να το έριξε στην θάλασσα
-
Μπορεί απλώς να είπε ψέματα.
-
το συνηθίζουν αυτοί με τα κόκκινα αυτοκίνητα
-
αν δεν μετρηθει συμπιεση όλα τ αλλα είναι για κουβεντουλα στην καφετερια...ειτε εχει 20.000 χλμ ειτε 120.000 χλμ
-
με 2οοο που αγοράσθηκε υποθέτω οτι ήταν καλή.
-
δε θελω να πω ψεματα δε ξερω αν παιχτικε κατι . εμενα μου φαινετε πολυ καλο να πω την αληθεια αν και ακομα το σασμαν στρωνει και γενικα το αμαξι ακομα...αλλα μου φαινετε καλο...ελεγμενο απο μηχανικο κουμπαρο που δεν μ λεει ψεματα δηλαδη.απο κει και περα εγω απλα ηθελα να αλαξω μοτερ βρηκα αυτον ο οποιος συλεγει ρχ8 πηρα τηλ μου φερε τη μηχανη αλαξα σασμαν και ειμαι κομπλε..απλα θελω να το δωσω γιατι εχω μια μηχανη μικρου κυβισμου αλλα ειναι κατι κ αυτο..θελω να παρω και ενα μικρο αμαξι χωρις πολλες απαιτησεις γιατι δε μετακινουμε και πολυ μονο δουλεια που παω δηλαδη δε παω βολτες.και για να πω την αληθεια γενικα δεν ειμαι για ρχ8 ειναι αμαξι που θελει να το προσεχεις εγω δν ειμαι τετοια φαση και πολυ...ασε που στις μικρες διαδρομες που κανω δε με συμφερει σε θεμα καταναλωσης.
-
βαλε φωτογραφιες
-
θα βγαλω σημερα και το απογευμα θα βαλω.
-
Δηλαδή για δύο χιλιάρικα κέρδος, θα σκοτώσεις τέτοιο αμάξι; Ειδικά από τη στιγμή που δε σε νοιάζει η κατανάλωση, αφού δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα; Κρίμα είναι... Τι θα πάρεις με δύο χιλιάρικα; Άστρα του 98; Υπάρχει σύγκριση; Κράτα το θηρίο να κάνεις το κομμάτι σου.
-
οχι απλα θελω κατι πιο φυσιολογικο...ουτε πισω κουνα..ουτε τοσο προσοχη....ισως κοιταξω να βαλω καποια χρηματα και παρω καποια μιτο...αυτο σκευτομουνα...επισης δν ειπα δε με νοιαζει η καταναλωση....το ρχ8 σε συμφερει οταν κανεις χιλιομετρα οταν δε κανεις δε λεει....εγω κανω 15 χιλιομετρα τ μερα.δε με συμφερει.φωτο δε μπορεσα να βαλω εχω σπασει το κινητο μ..το αμαξι το πηγα σημερα στο συνεργειο του κουμπαρου μου....το συνδεσαμε και στο pc να δουμε αν εχει τιποτα...ειναι κομπλε αλαξα και τακακια το κανα και ενα service και ειναι ετοιμο....α και φυσικα ειναι βλακεια που το σκοτωνω...αλλα δε μπορω να το δωσω παραπανω.αν ειναι να το δινω 6 χιλιαρικα κ να περιμενω μια ζωη να το πουλησω αστο.....το δινα 5 καποια φαση με περναν τηλεφωνα μου λεγανε θα ρθουν και τετοια κ μετα το αφηναν..οκ συμβαινουν αυτα αλλα εγω θελω μια κ καλη να το δωσω και να τελειωνω να παρω κατι πιο μικρο και σε μεγεθος και σε γκαζι και σε καταναλωση.
-
Ο χρήστης alexotic έγραψε:
οχι απλα θελω κατι πιο φυσιολογικο...ουτε πισω κουνα..ουτε τοσο προσοχη....ισως κοιταξω να βαλω καποια χρηματα και παρω καποια μιτο...αυτο σκευτομουνα...επισης δν ειπα δε με νοιαζει η καταναλωση....το ρχ8 σε συμφερει οταν κανεις χιλιομετρα οταν δε κανεις δε λεει....εγω κανω 15 χιλιομετρα τ μερα.δε με συμφερει.φωτο δε μπορεσα να βαλω εχω σπασει το κινητο μ..το αμαξι το πηγα σημερα στο συνεργειο του κουμπαρου μου....το συνδεσαμε και στο pc να δουμε αν εχει τιποτα...ειναι κομπλε αλαξα και τακακια το κανα και ενα service και ειναι ετοιμο....α και φυσικα ειναι βλακεια που το σκοτωνω...αλλα δε μπορω να το δωσω παραπανω.αν ειναι να το δινω 6 χιλιαρικα κ να περιμενω μια ζωη να το πουλησω αστο.....το δινα 5 καποια φαση με περναν τηλεφωνα μου λεγανε θα ρθουν και τετοια κ μετα το αφηναν..οκ συμβαινουν αυτα αλλα εγω θελω μια κ καλη να το δωσω και να τελειωνω να παρω κατι πιο μικρο και σε μεγεθος και σε γκαζι και σε καταναλωση.εύγε, γιατί έχεις πιάσει το νόημα
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δηλαδή για δύο χιλιάρικα κέρδος, θα σκοτώσεις τέτοιο αμάξι; Ειδικά από τη στιγμή που δε σε νοιάζει η κατανάλωση, αφού δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα; Κρίμα είναι... Τι θα πάρεις με δύο χιλιάρικα; Άστρα του 98; Υπάρχει σύγκριση; Κράτα το θηρίο να κάνεις το κομμάτι σου.Δημητρη ψηστο φιλε γιατι οπου βλεπεις δημοσιευση για rx8 κανεις ....ελα ή τωρα ή ποτε
-
χωρια μαυτα που εκανα και σημερα ποσα λεφτα ακομα!κανα 400ρι...ειμαι ο δολοφονος των ρχ8...πιστευω το σκοτωσα κανονικα! χαχα
-
α ρε φιλε...εχε χαρη που πηρα ενα mx5 πριν 1 μηνα...αλλιως ειχα ερθει και στο χα παρει !! ειχα ενα cosmo πριν, εσπασε μοτερ και το πουλησα αφτιαχτο
βλεπω την τιμη και μου τρεχουν τα σαλια
πωλειται ρχ8 με καινουριο μοτερ πανω 4000