-
κατεβαίνει.
τα ξεζουμίζει ομως τα δεδομένα;
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
τελικα το nexus 7 που δεν φορτιζε.. εφταιγε ο φορτιστης... δεν ηταν ο δικος του???... αγοραστικε ενας 2Α και ολα καλα... Ποσο ασχετοι μερικοι να προσπαθουνμε λαθος φορτιστηMicroUSB εχει το Nexus... Δεν χρειαζεται να ναι δικος του ο φορτιστης. Λογικα ακομα και 500mah να ηταν ο φορτιστης που το χατε, θα επρεπε εστω και αργα να φορτιζει (κλειστο τουλάχιστον). Το οτι ο 2αρις θα το ξεπεταξει, δεν υπάρχει αμφιβολια.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
κατεβαίνει.τα ξεζουμίζει ομως τα δεδομένα;
δεν εχει unlimited data στην Γερμανια?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σιγουρα δεν ειμαι γκατζετακιας
Απλα λεω οτι θα περιμενα απο ενα- so called- εξυπνο τηλεφωνο, να μπορει να χειριστει μια τετοια κατασταση καλυτεραΔεν είναι θέμα γκατζετακια ουτε θέμα εξυπνάδας του τηλεφώνου.
Sent from Corsair's brick
Για να μην πελαγοδρομουμε,το symbian οταν βαζω λαθος pass πολυ απλα μου το λεει,δεν κανει ατερμονες προσπαθειες συνδεσης για το υπολοιπο της ζωης της μπαταριας του,το android που ειναι υψηλου IQ γιατι δεν μπορει να μου δωσει αυτη την απλη πληροφορια;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τελικα το nexus 7 που δεν φορτιζε.. εφταιγε ο φορτιστης... δεν ηταν ο δικος του???... αγοραστικε ενας 2Α και ολα καλα... Ποσο ασχετοι μερικοι να προσπαθουνμε λαθος φορτιστη
MicroUSB εχει το Nexus... Δεν χρειαζεται να ναι δικος του ο φορτιστης. Λογικα ακομα και 500mah να ηταν ο φορτιστης που το χατε, θα επρεπε εστω και αργα να φορτιζει (κλειστο τουλάχιστον). Το οτι ο 2αρις θα το ξεπεταξει, δεν υπάρχει αμφιβολια.
χαλάνε και οι φορτιστές και τα καλώδια
εμένα τώρα τελευταία τα έχει παίξει το καλώδιο του κινητού μου και πότε δουλεύει πότε όχι \
στο tablet ούτε καν, ούτε ρεύμα ούτε δεδομένα
σε φίλο μου σε n5 το καλώδιο του ήταν νεκρό από το εργοστάσιο
-
ωχ τα κουπεύει τελείως δλδ τα δεδομενα; αυτό με λες;;;;
δεν είναι και το πιο φθηνό σπορ η κινητή τηλεφωνία στην Αλεμάνια...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για να μην πελαγοδρομουμε,το symbian οταν βαζω λαθος pass πολυ απλα μου το λεει,δεν κανει ατερμονες προσπαθειες συνδεσης για το υπολοιπο της ζωης της μπαταριας του,το android που ειναι υψηλου IQ γιατι δεν μπορει να μου δωσει αυτη την απλη πληροφορια;
αυτό είναι όντως πρόβλημα, αλλά δεν είναι και τόσο αξεπέραστο
προφανώς όταν δε συνδέεται μετά από ώρα κάτι έχει γίνει λάθος οπότε ξαναβάζεις κωδικό
τώρα μη κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, το android μπορεί να κάνει ένα σωρό πράγματα που το symbian δεν τα έκανε στον ύπνο του και τα άλλα λειτουργικά ακόμα δεν κάνουν
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ωχ τα κουπεύει τελείως δλδ τα δεδομενα; αυτό με λες;;;;δεν είναι και το πιο φθηνό σπορ η κινητή τηλεφωνία στην Αλεμάνια...
data δεν καιει πολλά, αλλά αμα ειναι να αγχώνεσαι, παρε ενα Sygic που ειναι σε προσφορα μέχρι και σημερα και ψώνισε και το traffic alert, για να μην εχεις αγχος με τις διαφορες καταναλωσεις δεδομενων.
-
το συτζικ ειναι τρατζικ.
καμία σχέση με το νάβιγκον. πάμ παρακάτ.
θα το δοκιμάσω πάντως το προγραμματάκι. φαίνετια να εχει πλάκα.
-
Πέρνα έξω σε παρακαλώ. Απουσιολογος, μια ωριαία για τον τζομπαρ.
-
σας κουπεύσω όλους θα δειτε τι θα πάθετε
-
Δεν καίει πολλά data. Εγώ είμαι μεγαλος οπαδός και είναι μάλλον καλυτερο απο την πληρωμένη υπηρεσία του συτζικ. Ο dr μπορεί να σε κατατοπισει καλυτερα επ αυτού.
Sent from Corsair's brick
-
http://blog.gsmarena.com/xiaomi-secretl ... e-servers/
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο γουίφι μπαινει ή κανει ατέρμονες προσπαθειες log in για ολο το τριημερο ετσι και δωσεις λαθος password;Φαντάζομαι ότι έχεις ενεργοποιήσει το Εμφανιση κωδικου προσβασης για να βλέπεις αν έχεις περάσει τον σωστό κωδικό.Βεβαια δεν φταιει το κινητό αν βάζεις λάθος κωδικό
-
Εντάξει πολλές φορές μπαίνει κάποιο ψηφίο καταλάθος, για οθόνες αφής μιλάμε ή μπορεί αντί για κάποιο αγγλικό γράμμα να μπήκε ελληνικό πχ. Το λογικό θα ταν να σου λέει πως μπήκε λάθος κωδικός. Καλό το android αλλά μη το θεοποιούμε κιόλας παραβλέποντας τα μικρολαθάκια του.
-
Θέλω να βρω ένα καλό και οικονομικό 2πύρινο Android μέχρι 150-200 το πολύ ευρώ για τον πατέρα μου, ο οποίος διέλυσε το iphone 3Gs που χρησιμοποιούσε τελευταία 3-4 χρόνια (το παλιό του αδερφού μου) και τώρα έχει βάλει τη SIM σε ένα πανάρχαιο Sony Ericsson που του είχα πάρει κάποτε εγώ. Τα βασικά χαρ/κά που θα ήθελα να έχει είναι τα παρακάτω:
- Οθόνη 4-4.5 ίντσες (αν γίνεται με ανάλυση πάνω από 800χ480)
- μνήμη τουλάχιστον 8Gb ή αλλιώς να παίρνει microSD
- κάμερα 5Mpixel min με καλή ευαισθησία
- όσο πιο pure android γίνεται (γρήγορο και απλό, δε χρειάζεται εφετζίδικο) ή έστω να μη φαίνεται ότι καθυστερεί αισθητά αν έχει touchwiz κλπ
- τα κλασικά από bluetooth, gps, wifi, ...
- καλή διάρκεια μπαταρίας
Επίσης να βρίσκεις εύκολα λαστιχένια/σιλικονένια θηκούλα, γιατί έχει μια τάση να μην τα προσέχει καθόλου....
Τι θα προτείνατε? Κάτι του στυλ LG L65 ίσως τον κάλυπτε...
(αν και από ανάλυση για τις ίντσες του δε 'λέει') -
moto G + θηκη και ζελατινα οθονης και δε φοβασαι τιποτα
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Θέλω να βρω ένα καλό και οικονομικό 2πύρινο Android μέχρι 150-200 το πολύ ευρώ για τον πατέρα μουΤι θα προτείνατε? Κάτι του στυλ LG L65 ίσως τον κάλυπτε...
(αν και από ανάλυση για τις ίντσες του δε 'λέει')για μένα φωτογράφησες το Moto G παραπάνω... με μια επιφυλαξη στα της κάμερας...
Το L65 κοβεται με συνοπτικοτατες διαδικασιες λογω απαραδεκτης RAM και storage....
-
Έφυγες καρφί για Moto G. Μόνο στην κάμερα υπολείπεται.
-
Ευχαριστώ!
Σε λιγο το βλέπω για '29 κριτικοί κινητών συνιστούν Moto-G... Αυτοί, ξέρουν'Παίζει να πάρουμε ένα για πατέρα κι ένα για μητέρα (αδερφός μου κι εγώ), ένα μαύρο κι ένα άσπρο αν είναι το ίδιο μοντέλο (για να ρωτάει ο ένας τον άλλο και να πέφτει γέλιο )
Αυτό εδώ τι λέει?
http://kinitomania.com/index.php?option ... 0&Itemid=0
(ΟΚ, 1 GB RAM, αλλά δε θα βάλουν πάνω παπάδες, τα βασικά, ιντερνετ, μεηλ, ειδήσεις, φωτό, άντε και κανα φατσοβιβλίο)
Περι συσκευών Android...