-
Εχώ ένα STARLET '92 μοντέλο και τσιμπάει 1l λάδι στα 1.000km αξίζει να το φτιάξω? Μου ζήτησαν 250 ευρώ για να μου αλλάξουν τσιμουχάκια και μετά δεν θα τσιμπάει.
-
Εχώ ένα STARLET '92 μοντέλο και τσιμπάει 1l λάδι στα 1.000km αξίζει να το φτιάξω? Μου ζήτησαν 250 ευρώ για να μου αλλάξουν τσιμουχάκια και μετά δεν θα τσιμπάει.
-
Να ρωτήσω, οταν αλλάζεις αμορτισέρ πρέπει να αλλάξεις και τα ελατήρια ? επίσης τι αμορτισέρ να βάλω σε Toyota starlet ep81 '92 ?
-
Βαλε kyb excel-g.
Τα ελατηρια οχι δεν ειναι υποχρεωτικα μαζι με τα αμορτισερ. Ειναι στη κριση του οδηγου και μηχανικου. Ταλαιπωρημενα ελατηρια προκαλουν πολυ μαλακη αισθηση σαν βαρκα. Γενικα το κοστος τους αν δεν ειναι απαγορευτικο αλλαξε τα μιας και εχει πολλα χλμ το αμαξι.
Επισης κοιταχτε και ολα τα top mount (βασεις αμορτισερ στον θόλο) αφου θα κατεβασετε αμορτισερ. -
Τι ιξώδες λαδιού χρησιμοποιείς και τσιμπάει 1l λάδι στα 1.000km ?
Μήπως σε πρώτη φάση θα ήταν καλύτερο (ή πιο σωστά οικονομικότερο) να δοκιμάσεις άλλο λάδι μήπως και μειωθεί η ποσότητα που τσιμπάει ? -
Ο χρήστης driver01 έγραψε:
Τι ιξώδες λαδιού χρησιμοποιείς και τσιμπάει 1l λάδι στα 1.000km ?
Μήπως σε πρώτη φάση θα ήταν καλύτερο (ή πιο σωστά οικονομικότερο) να δοκιμάσεις άλλο λάδι μήπως και μειωθεί η ποσότητα που τσιμπάει ?Μετά από κανένα 8μηνο (τελευταία δημοσίευση) πιστεύω ότι το έχει φτιάξει.
-
Διαγραφή διαφημιστικής καταχώρησης.[mod]
θελω την βοηθεια σας!!!