-
Καλημέρα,
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο TOYOTA COROLLA (η COROLLA που έχω τώρα συμπλήρωσε αισίως και προβλημάτιστα 190.000 km και 21 χρόνια) και για το λόγο αυτό θα ήθελα μερικές συστάσεις για dealers TOYOTA στην Αθήνα για τους οποίους έχετε άποψη ή έχετε ακούσει καλά λόγια. Αν κάποιος dealer αναλαμβάνει και μεταπωλήσεις μεταχειρισμένων (έχω ένα mondeo Ghia 1,8 του 2001), ακόμη καλύτερα.
Ευχαριστώ -
Καλημέρα,
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο TOYOTA COROLLA (η COROLLA που έχω τώρα συμπλήρωσε αισίως και προβλημάτιστα 190.000 km και 21 χρόνια) και για το λόγο αυτό θα ήθελα μερικές συστάσεις για dealers TOYOTA στην Αθήνα για τους οποίους έχετε άποψη ή έχετε ακούσει καλά λόγια. Αν κάποιος dealer αναλαμβάνει και μεταπωλήσεις μεταχειρισμένων (έχω ένα mondeo Ghia 1,8 του 2001), ακόμη καλύτερα.
Ευχαριστώ -
Καλημέρα,
Ευχαριστώ -
Κρατα το Mondeo και δωσε τη corolla.. θα την παρει και ο dealer πιο ευκολα λογω ιδιας μαρκας.
-
Κράτα το Corolla και ξεφορτώσου το Ford. Το κορόλα έχει πολύ ψωμί ακόμα, και λογω ηλικίας δεν θα σου έδιναν και λεφτά της προκοπής.Απο το Ford και καλύτερα χρηματα θα πάρεις και θα ξεφορτωθείς ένα αμάξι με υψηλά τέλη.Άσε που το ΤΟΥΟΤΑ σου θα είναι ότι πρέπει για καθημερινό χαμάλη.Αξιόπιστο και με χαμηλά έξοδα συντήρησης.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κρατα το Mondeo και δωσε τη corolla.. θα την παρει και ο dealer πιο ευκολα λογω ιδιας μαρκας.Καλημέρα,
ΕυχαριστώΘα την πάρει πιο εύκολα για απόσυρση.
-
Δε κρατάς το Mondeo..και να πάρεις κάνα Yaris....
-
Κανε κατι και μη δωσεις το mondeo τελως παντων..
-
Την Corolla να κρατήσεις, μην τους ακούς, το αμάξι είναι ακόμη καινούριο, μόλις στρώθηκε και έχει πολύ ψωμί ακόμη που λέει ο φίλος!
Τι σημασία έχει που έχει περάσει την 20ετία, οι Ιάπωνες φτιάχνουν αμάξια να αντέξουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 χρόνια! Να δώσεις το Ford, που είναι σαπάκι... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Την Corolla να κρατήσεις, μην τους ακούς, το αμάξι είναι ακόμη καινούριο, μόλις στρώθηκε και έχει πολύ ψωμί ακόμη που λέει ο φίλος!
Τι σημασία έχει που έχει περάσει την 20ετία, οι Ιάπωνες φτιάχνουν αμάξια να αντέξουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 χρόνια! Να δώσεις το Ford, που είναι σαπάκι...Τρολάρεις ασύστολα
-
Ο χρήστης gastone13 έγραψε:
Τι σημασία έχει που έχει περάσει την 20ετία, οι Ιάπωνες φτιάχνουν αμάξια να αντέξουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 χρόνια! Να δώσεις το Ford, που είναι σαπάκι...Τρολάρεις ασύστολα
Ναι, αλλά εσύ το ξεκίνησες!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν το ξεκίνησα.... Απλά σκέφτηκα με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους....
-
Ο χρήστης gastone13 έγραψε:
Δεν το ξεκίνησα.... Απλά σκέφτηκα με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους....
Δηλαδή, εσύ το έγραψες σοβαρά;
-
Διονυσάκη επειδή δεν έχω όρεξη για λογοπάιγνια και επειδή δεν έχω καμια όρεξη να παριστάνω το 5χρονο στα γεράματα, διάβασε το αρχικό μου πόστ
Εκεί θα διαβάσεις και το σκεπτικό μου, σύμφωνα με το οποίο έδωσα την συγκεκριμένη ιδέα.
Αν σκέφτεσαι με διαφορετικά κριτήρια από εμένα, εεε τι να κάνουμε , δεν μπορούμε να είμαστε ολοι γαμάουα σαν εσενα.
τέλος το Και ας το λήξουμε εδώ. -
Εντάξει, το διάβασα. Πάλι δεν κατάλαβα το πολύ ψωμί που είναι, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε κιόλας...
-
Ποιό θα δώσεις τελικά;....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Διονυσάκη επειδή δεν έχω όρεξη για λογοπάιγνια και επειδή δεν έχω καμια όρεξη να παριστάνω το 5χρονο στα γεράματα, διάβασε το αρχικό μου πόστ
Εκεί θα διαβάσεις και το σκεπτικό μου, σύμφωνα με το οποίο έδωσα την συγκεκριμένη ιδέα.
Αν σκέφτεσαι με διαφορετικά κριτήρια από εμένα, εεε τι να κάνουμε , δεν μπορούμε να είμαστε ολοι γαμάουα σαν εσενα.
τέλος το Και ας το λήξουμε εδώ.Ποιό θα δώσεις τελικά;....
Ξέρεις....Δεν είναι δικό μου το thread, συνεπώς δεν είναι δική μου η απόφαση
-
Κατ' αρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας.
Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω διότι αφενός δεν έχω επισκεφθεί κάποιον dealer TOYOTA, κάτι που είναι το αρχικό βήμα συλλογής πληροφοριών, και αφετέρου αναμένω ενδεχόμενες άλλες εξελίξεις (πχ μείωση ΦΠΑ 23->18, μεταβολή υπολογισμού τελών κυκλοφορίας κλπ).
Οπότε αν υπάρχουν προτάσεις για αξιόπιστους dealer TOYOTA, ευπρόσδεκτες.
Ευχαριστώ και πάλι...
Αγορά νέου COROLLA