-
παιδιά καλή σας μέρα. Είμαι 18 χρόνων και ετιμάζομαι να πάρω το πρώτο μου αυτοκινητάκι. Λόγω των δύσκολων εποχών τα χρήματα που μπορώ να διαθεσω είναι έως 7.000 ευρώ. Χριαζομαι ένα αυτοκίνητο για ταξίδια και γενικά να είναι άνετο. Και αν γίνετε να είναι κάτι που να πηγενει σε 18 χρόνο . Κοιτούσα κάτι seat ibiza / λέων καθώς και το opel corsa opc αν και εκεί νομίζω ξεφεύγω λίγο σε λευτα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. ps σας ρωτάω από εδώ διότι μένω σε νησί και εδώ δεν έχει αντιπροσωπιες κλπ ώστε να μπορώ να πάρω ιδέες. Τέλος αν πιστεύετε ότι σε 1 χρόνο μπορεί να έχουν πέσει οι τιμές και να τσιμπήσω κάτι καλύτερο νομίζω μπορώ να περιμένω!
-
παιδιά καλή σας μέρα. Είμαι 18 χρόνων και ετιμάζομαι να πάρω το πρώτο μου αυτοκινητάκι. Λόγω των δύσκολων εποχών τα χρήματα που μπορώ να διαθεσω είναι έως 7.000 ευρώ. Χριαζομαι ένα αυτοκίνητο για ταξίδια και γενικά να είναι άνετο. Και αν γίνετε να είναι κάτι που να πηγενει σε 18 χρόνο . Κοιτούσα κάτι seat ibiza / λέων καθώς και το opel corsa opc αν και εκεί νομίζω ξεφεύγω λίγο σε λευτα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. ps σας ρωτάω από εδώ διότι μένω σε νησί και εδώ δεν έχει αντιπροσωπιες κλπ ώστε να μπορώ να πάρω ιδέες. Τέλος αν πιστεύετε ότι σε 1 χρόνο μπορεί να έχουν πέσει οι τιμές και να τσιμπήσω κάτι καλύτερο νομίζω μπορώ να περιμένω!
-
-
Κάτι ακόμα θα ήθελα το αυτοκινητο να μην καιει και τρελά!
-
Πρέπει να διευκρυνήσεις τι αμάξι θέλεις. Πόσα άλογα θες να είναι; Πόσα χρήματα θα μπορείς να διαθέτεις για συντήρηση; Πόσα χιλιόμετρα θα του κάνεις και τι μπορείς να διαθέτεις για καύσιμα; Τα λέω αυτά, γιατί δεν ξέρω αν είσαι οικονομικά ανεξάρτητος (μιας και ανέφερες ότι είσαι 18 χρονών).
Με λίγα λόγια, σήμερα μεγαλύτερο πρόβλημα στην αγορά ενός αμαξιού, είναι η συντήρησή του και η δυνατότητα της ικανοποίησης των πάγιων και καθημερινών του εξόδων, δηλ. ξεκινάμε από τα καθημερινά καύσιμα και πάμε στην ασφάλεια, στα λάστιχα, στα σερβις κλπ.. Γιατί, μπορείς να πάρεις opc με 7χιλιάρικα, αλλά να το συντηρείς μπορείς;
-
να σας πω την αλίθια δεν ξέρω πως πάνε αυτά με τα πάγια... Από άλογα τώρα, δεν το θέλω να είναι και κούβας 140-150 πιστεύω θα ήταν μια χαρά αν και το opc είναι 192. Με 7000 που δίνω εγώ όμως δεν νομίζω να μπορώ να το βρω το opc . κοιτώντας στο car .gr διαπίστωσα ότι οι τιμές ξεκινούν από τα 8000 ++ ευρώ ! Αν και για το opc άκουσα από γνωστό μου που το έχει ότι αν δεν το ζορίσεις δεν καίει . Αν μπορούσατε εσείς να μου προτείνετε καπιο θα σας ειμουν ευγνώμων. Διότι εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα για το πως πάνε αυτά... Σας ευχαριστώ!
-
και μετά σου λένε οτι οι μηχανές είναι σκοτώστρες και δε πρέπει μέχρι τα 21 να καβαλάνε πάνω από 50 ίππους χωρίς εμπειρία...
ενώ με τα αυτοκίνητα, κλείνεις τα 18 και παίρνεις πύραυλο
να γελάσω ή να κλάψω?? -
Αρχικά πού μένεις και που θα οδηγείς. Στα νησιά δεν έχει και δρόμους που θα μπορούσες να πάς και γρήγορα και με ασφάλεια (μή σου πώ οτι άν έμενα σε νησί θα διάλεγα κανένα ψηλότερο πχ jimny)!. Τώρα το να ψάχνεις άλογα και να λές οτι τα 140 ειναι λίγα? μάλλον δεν έχεις οδηγήσει και πολλά αυτοκίνητα. Το δίπλωμα το έχεις πάρει? Εγώ θα σου πρότεινα να οδηγήσεις κάποια αυτοκίνητα με 60-80...100 άλογα, να δείς πως πάνε και για 1ο αμάξι πιστεύω οτι θα είσαι οκ.
-
λοιπόν καταρχάς μένω σε νησί και οδηγώ ένα nissan navara 2.5 Λ turbo diesel άνετο φυσικά στην οδήγηση. Στο νησί που μένω λόγω του ότι είναι πολύ μικρό δεν έχει δρόμους να τρέξεις . Αλλά όπως προανέφερα δεν ψάχνω καγkουρικό αμάξι ένα άνετο αυτοκινητάκι θέλω που αν γίνετε να έχει και ηλεκτρικά μπιχλιμπίδια Δεν έχω σκοπο να κάνω τρελές κλπ κλπ. Όσο αφορά τα άλογα που είπα πριν έτσι μου είχε προτίνει ένας μεγαλύτερος μου και είπα να ακολουθήσω την συμβουλή του. Τέλος σχετικά με αυτό που είπε ο κυρίως δημητριοσκοσμάς. Είχα κάνει μια συμφωνία με τους γονείς μου. Ότι δεν θα πάρω ποτέ μηχανάκι/ μηχανή και μόλις πάω πρώτα ο θεός 18 θα πάρω αυτοκίνητο... Στο νησί μου έχουν συμβεί παρά πολλά ατυχήματα με μηχανάκια και για αυτό προέκυψε και η αδίδραση των γονέων μου. Μην μου προτινετε κανα σμαρτακι κάνω ψαροτούφεκο / κυνήγι και θα ήθελα να έχει και λίγους χώρους Σας ευχαριστώ πολύ
-
το ότι δε θα πάρεις μηχανάκι δεν μειώνει τον κίνδυνο ατυχήματος σε αυτοκίνητο 200 ίππων σε ελληνικό επαρχιακό δρόμο...ότι και να πάρεις φόρα ζώνη και μη πίνεις (πολύ)
-
σας ευχαριστώ παρά πολύ για την σύντομη απάντηση σας ξέρετε δεν πίνω καθόλου αλκοόλ ( από τους λίγους). Οι συνήθεις αποστάσεις που θα κάνω θα είναι πόρος- αθήνα. Μέσα στο νησί και να θες δεν μπορείς να αξιοπισεις τα τάδε αλογα.. οι δρόμοι δεν παλεύονται εδώ!! Καμία ιδέα για κανα αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης παναγιώτης97 έγραψε:
σας ευχαριστώ παρά πολύ για την σύντομη απάντηση σας ξέρετε δεν πίνω καθόλου αλκοόλ ( από τους λίγους). Οι συνήθεις αποστάσεις που θα κάνω θα είναι πόρος- αθήνα. Μέσα στο νησί και να θες δεν μπορείς να αξιοπισεις τα τάδε αλογα.. οι δρόμοι δεν παλεύονται εδώ!! Καμία ιδέα για κανα αυτοκίνητο?Κοίτα για κάνα Terios μεταχείρω.....
-
Το terios δεν νομιζω να τεριαζει σε 18χρονο... Αν και μεσα ειναι πενα. Πσαχνω κατι σε πιο σπορ. Golf/Opc Σας ευχαριστω.
-
Το terios δεν νομιζω να τεριαζει σε 18χρονο... Αν και μεσα ειναι πενα. Πσαχνω κατι σε πιο σπορ. Golf/Opc Σας ευχαριστω.Για τον Πόρο;
-
Μήπως θέλεις να κατεβαίνεις οδικώς από Πελοπόννησο; Τότε το καταλαβαίνω να θέλεις σβέλτο αυτοκίνητο. Αν είναι έτσι πιάσε φίλο βενζινά
-
μορε για τον πορο ειναι γαντι αλλα δεν θα ειμαι πορο παντα. Το θελω για κανα ταξιδι με παρεα κλπ. Δλδ κατι πιο σπορ.. Αν το ειχα μονο για τον Πορο θα το ειχα παρει εδω και καιρο.. lippi το θελω για κανα ταξιδακι γιατι μαλον θα ανεβενω αρκετα συχνα Αγρινιο και ειναι αρκετα τα κμ.
-
μορε για τον πορο ειναι γαντι αλλα δεν θα ειμαι πορο παντα. Το θελω για κανα ταξιδι με παρεα κλπ. Δλδ κατι πιο σπορ.. Αν το ειχα μονο για τον Πορο θα το ειχα παρει εδω και καιρο.. lippi το θελω για κανα ταξιδακι γιατι μαλον θα ανεβενω αρκετα συχνα Αγρινιο και ειναι αρκετα τα κμ.Και το Yaris μια χαρά θά'ναι!!....Περί ορέξεως πάντα...
-
Αν δεν θες να κρατήσεις το ναβάρα που έχετε, ούτε και να ακούσεις τον μι τρία, με αυτά:
να έχει και ηλεκτρικά μπιχλιμπίδιακάνω ψαροτούφεκο / κυνήγι και θα ήθελα να έχει και λίγους χώρους
ταξιδακι γιατι μαλον θα ανεβενω αρκετα συχνα Αγρινιο και ειναι αρκετα τα κμ.
πάρε ένα τέτοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5185196/ να κάνεις και το κομμάτι σου
-
καταγγέλω τον υπουργό υγείας που δεν αξιώθηκε να στειλει ένα δάσκαλο στον Πόρο
-
το ναβάρα δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί είναι του πατέρα μου και φυσικά το χρειαζετε. Δεν θα το επερνα ποτέ για ταξίδι λόγω του ότι δεν είναι δικό μου. Τώρα αυτό που μου στειλάλτε νομίζω είναι πολύ μεγάλο για πρώτο αμάξι και πόσο μαλον για άπιρο οδηγό. Κοιτούσα στα opc και golf ότι κοιτάνε δηλαδή τα παιδιά της ηλικίας μου. όσο αφορά το κυνήγι και το ψαροτούφεκο που προανέφερα νομίζω είναι ασυνδιάστα όλα αυτά που ζητάω άρα θα καταλήξω σε κάτι Σπορ και με ηλεκτρικές ανέσεις. Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά δεν έχω άνθρωπο να συζητήσω εδώ στο νησί που να ξέρει από αυτά...
Νεο Αυτοκίνητο