-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Δεν είναι μόνο η κατανάλωση που υπερτερεί το colt !για πες μας, είδα στο AUT*CAR ότι colt 8,8 και swift 8,4
για δώσε τιμές.. μόνο την μέση δίνουν.. -
Παιδιά, τρελαίνομαι που το βλέπω το Swiftάκι στους δρόμους. Μου φαίνεται πολύ συμπαθές και φρέσκια πρόταση. Αναμένω όλες τις δοκιμές, για να βγάλω άποψη. Πάντως, οι γυναίκες έχουν αρχίσει να το βάζουν μέσα στις επιλογές τους, και πιστέψτε με, ακούω πολλές!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παιδιά, τρελαίνομαι που το βλέπω το Swiftάκι στους δρόμους. Μου φαίνεται πολύ συμπαθές και φρέσκια πρόταση. Αναμένω όλες τις δοκιμές, για να βγάλω άποψη. Πάντως, οι γυναίκες έχουν αρχίσει να το βάζουν μέσα στις επιλογές τους, και πιστέψτε με, ακούω πολλές!Kάτσε να βγει το gti, και να δεις και πόσοι άντρες θα το βάλουν στις επιλογές τους...
Πάντως στο συγκριτικό των 4Τ με C3 και micra, βγαίνει άτυπος νικητής.
-
Ε, καλά αυτό έλειπε, ήταν προφανές
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Γιατί ήταν προφανές;
Το Micra δε το θεωρώ υποδεέστερο αντίπαλο σε καμία περίπτωση. -
Aκριβώς!
Το Μίκρα είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας,και το γεγονός ότι ηττήθηκε από το Σουίφτ δείχνει πόσο καλό είναι το τελευταίο...
-
Εγώ πάντως είμαι ένας από αυτούς. Τρέχω να πάρω 4Τ να δω το συγκριτικό!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Γιατί ήταν προφανές;
Το Micra δε το θεωρώ υποδεέστερο αντίπαλο σε καμία περίπτωση.το έχω οδηγήσει (1,2) και μου άρεσε πολύ.
κια το σχήμα του για μένα είναι πιο φρέσκο από του swift.μάλλον ο Κώστας θα εννοεί ότι επειδή τα άλλα έχουν μερικά χρόνια στην αγορά...
-
Και εγώ το οδηγώ καθημερινά και οι εντυπώσεις που μου έχει αφήσει είναι κάτι παραπάνω απο καλές. Κιβώτιο,κινητήρας θα ικανοποιήσουν τους πάντες ενώ απο στήσιμο,αξιοπιστία,εξοπλισμό δε θα μείνει κανείς παραπονεμένος. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν τόσο πολύ στον εσωτερικό σχεδιασμό του Micra οι 4Τ. Θεωρώ πως είναι απο τους πιο εμπνευσμένους.
-
Και εγώ το οδηγώ καθημερινά και οι εντυπώσεις που μου έχει αφήσει είναι κάτι παραπάνω απο καλές. Κιβώτιο,κινητήρας θα ικανοποιήσουν τους πάντες ενώ απο στήσιμο,αξιοπιστία,εξοπλισμό δε θα μείνει κανείς παραπονεμένος. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν τόσο πολύ στον εσωτερικό σχεδιασμό του Micra οι 4Τ. Θεωρώ πως είναι απο τους πιο εμπνευσμένους.Δεν ήταν μόνο αυτό το σημείο υπεροχής του Σουίφτ, Παύλο,αλλά και το κράτημα,η άνεση ανάρτησης και η ηχομόνωση.
Στον αντίποδα το Σουίφτ είναι σημαντικά αργότερο στις ρεπρίζ από το πάρα πολύ καλό συνολικά Μίκρα.. -
μάλλον ο Κώστας θα εννοεί ότι επειδή τα άλλα έχουν μερικά χρόνια στην αγορά...
Σ'ευχαριστώ, ακριβώς αυτό...
Έτσι και αλλιώς και εγώ προσωπικά θεωρώ το Micra ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Δεν ήταν μόνο αυτό το σημείο υπεροχής του Σουίφτ, Παύλο,αλλά και το κράτημα,η άνεση ανάρτησης και η ηχομόνωση.
Στον αντίποδα το Σουίφτ είναι σημαντικά αργότερο στις ρεπρίζ από το πάρα πολύ καλό συνολικά Μίκρα..Αυτό απλώς το ανέφερα ως απορία μου.Δεν ήθελα να πω πως για αυτό το λόγο βγαίνει δεύτερο. Επίσης,χωρίς φυσικά να θεωρώ ευαγγέλιο τα συγκριτικά των περιοδικών,στο Autocar βγάζουν καλύτερο το Micra.
-
...το μόνο που δεν μου άρεσε στο Micra Παύλο ήταν τα καθίσματά του!
Απλά ΑΘΛΙΑ, τρίζανε κάθε φορά που κουνιόμουν, καμία πλευρική στήριξη ενώ και οι οι επενδύσεις ξεφτίζανε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...το μόνο που δεν μου άρεσε στο Micra Παύλο ήταν τα καθίσματά του!Απλά ΑΘΛΙΑ, τρίζανε κάθε φορά που κουνιόμουν, καμία πλευρική στήριξη ενώ και οι οι επενδύσεις ξεφτίζανε!
Eυτυχώς στο Micra της κοπέλας μου δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα. Δεν έχουν τρίξει καθόλου εδώ και δύο χρόνια και το ύφασμα-δέρμα είναι σε τέλεια κατάσταση. Αυτό που και εμένα δυσαρεστεί είναι η πλευρική (η ποιά;) στήριξη. Άν δεν είχαν τα καθίσματα τους πλευρικούς αερόσακους θα έφευγαν σίγουρα. Το SR160 θα έχει καλύτερα καθίσματα,μπορεί να γίνει καμια τράμπα με αυτά
-
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν τόσο πολύ στον εσωτερικό σχεδιασμό του Micra οι 4Τ.Κι εμένα με παραξένεψε αυτό, μια χαρά εσωτερικό έχει το Micra. Ευχάριστο, ποιοτικό και πρωτότυπο σχεδιαστικά.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν τόσο πολύ στον εσωτερικό σχεδιασμό του Micra οι 4Τ.
Κι εμένα με παραξένεψε αυτό, μια χαρά εσωτερικό έχει το Micra. Ευχάριστο, ποιοτικό και πρωτότυπο σχεδιαστικά.
Γιατί απλά η γνώμη του συντάκτη είναι άκρως υποκειμενική και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει το αγοραστικό και μη κοινό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί απλά η γνώμη του συντάκτη είναι άκρως υποκειμενική και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει το αγοραστικό και μη κοινό.
Ακριβώς,με κάλυψες πλήρως
Υποκειμενική άποψη όμως που για να την εμπεδώσουμε πρέπει να τη διαβάσουμε 3-4 φορές μέσα στο άρθρο.
Πέρα απο αυτά ανυπομονώ να οδηγήσω το Swift μιας και η στατική τουλάχιστον εμπειρία που είχα μέχρι τώρα με έχει ικανοποιήσει. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν τόσο πολύ στον εσωτερικό σχεδιασμό του Micra οι 4Τ.
Κι εμένα με παραξένεψε αυτό, μια χαρά εσωτερικό έχει το Micra. Ευχάριστο, ποιοτικό και πρωτότυπο σχεδιαστικά.
ok, υποκειμενική η άποψή του, αλλά από πού κι ως πού οι διακόπτες του micra θυμίζουν εποχή disco???
Ειδικά σε σύγκριση με το εσωτερικό του swift, το micra είναι πολύ μπροστά αισθητικά. Υποκειμενικά πάντα
Πάντως τόσα χρόνια παραπονιόμαστε ότι τα σουπερμίνι πάσχουν από έλλειψη φαντασίας στο εσωτερικό τους, και τώρα που εμφανίστηκε το micraκι, χάνει σε συγκριτικό (και) λόγω εκκεντρικότητας
-
Να και το πρωτο προβλημα
'.....singapore just did a recall on ALL new swifts... there are quite a few of local them on the roads currently (1st batch came out early this yr). something to do with the fuel pump... what happens is that the car will stall in the middle of the road while in use...
thing is: new cars have always been known to have 'bugs'... our distributor have been very diplomatic and kind to have them recalled with some form of compensation for each day that their cars are sent in for rectifications.'
-
Σχετικά με το πρόβλημα... Δέν λέω ότι είναι ψέματα. Όμως εγώ δέν θα παρουσίαζα σαν είδηση κάτι που το διάβασα σε κάποιο forum. Στα forums όλοι ξέρουμε τι μπορεί να λέει ο καθένας. Ίσως άν το βλέπαμε σαν είδηση σε κάποιο έγκυρο site.....
Suzuki Swift 2005