-
το συγκεκριμένο αν και φθήνια με εξέπληξε αρκετά ευχάριστα όπως έχω γράφει και σε προηγούμενο post
συνοπτικά:
θετικά:
ικανοποιητική οθόνη με αρκετή φωτεινότητα για όταν είσαι έξω
πολύ άνετο πληκτρολόγιο με σχετικά καλή αίσθηση
ΑΘΟΡΥΒΟ όσο δε πάει
πολύ κρύο, σκέψου ότι του έτρεχα μέχρι και intel burn και έφτασε max 55 βαθμούς
πολύ εύκολο να το ανοίξεις να το καθαρίσεις , να του αλλάξεις δίσκο και να του προσθέσεις ram (έχει ένα dimm και ένα slot κενό)
4-5 ώρες αυτονομία
η lenovo στο site της έχει τα πάντα από οδηγούς για μένα που ήθελα να του περάσω 7
πολύ άνετα κάποια shortcuts στα F-buttons και μερικά έξυπνα όπως πχ κάποια με τα οποία μπορείς να διαχειρίζεσαι επιπλέον οθόνες και προτζέκτορες που έχεις σε hdmi ή vga εύκολα χωρίς να μπαίνεις σε μενού και υπομενούαρνητικά:
πλαστικούρα φουλ, αν και όχι και τόσο κακή όσο ακούγεται και σίγουρα καλή για τα λεφτά σου, αλλά πλαστικούρα
μέτριος ήχος με προβληματικό driver ήχου (έμεινα με τον generic των windows)
έχει ένα dimm ram, άρα single channel, και η ram του είναι ακριβή για να πεις ότι θα πάρεις άλλα 4 (40€)
κακές γωνίες θέασης της οθόνηςαυτά πάνω κάτω, hp εγώ δε το ξανασυζητώ, από την άλλη lenovo αν και πήρα entry μοντέλο είμαι πολύ ικανοποιημένος
βέβαια σου λέω κοίτα και i5 αν θες, αλλά για μένα αξίζει η μανούρα του να μπει ssd και να πάει εκεί το επιπλέον κόστος σε σχέση με το να έχει κάποια παραπάνω Hz που σε βασικές λειτουργίες θα είναι άχρηστα, έτσι κι αλλιώς με dual core δε θα πας να κάνεις κάτι απαιτητικό όσο καλός κι αν είναιτο cold boot σε 12' και από sleep σχεδόν ακαριαία είναι πράγματα που θα εκτιμήσεις πολύ περισσότερο, οπότε δώσε τα λεφτά σου εκεί
-
-
Έχω το d008sv, εξωτερικά είναι το ίδιο μόνο τα τεχν.χαρακτηριστικά διαφέρουν μιας και εμένα είναι i3. Σαν ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλό αλλά επειδή είναι γυαλιστερό το πλαστικό οι δαχτυλιές είναι εμφανής. Κατά τ άλλα δεν έχει κάτι το αρνητικό ωστόσο η πρόταση του κιούση νομίζω είναι καλύτερη δεδομένου και της χρήσης για την οποία προορίζεται. Με αυτά τα 100€ βάζεις έναν SSD και είσαι κομπλέ. Επίσης η Lenovo είναι πολυ αξιόλογη μάρκα, έχει από πίσω και την IBM.
-
Ειμαι χαρουμενος!!! Εγκατεστησα ενα trojan remover και εκανα κατι copy paste ενα patch και πηρα licence
Βεβαια μου εβγαλε update και το πατησα και μαλλον δεν επρεπε γιατι μου εβγαλε παλι purchase item..Οποτε ξαναγυρισα στο παλιο!!!
Α ρε κομπιουτερας!!!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Επίσης η Lenovo είναι πολυ αξιόλογη μάρκα, έχει από πίσω και την IBM.Απλά αγόρασε το τμημα απο την ΙΒΜ,δεν υποστηριζεται απο την ΙΒΜ ουτε και εχει καμια σχεση.
-
και ούτε καν 100€ με 70 βάζει έναν 120αρι evo και είναι κομπλέ
http://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung ... 120GB.html
βέβαια με 256 έχει άλλη άνεση, από την άλλη εγώ για ssd μόνο samsung εμπιστεύομαι και από τότε που ο evo 256 έπεσε στα 110-120 εξαφανίστηκε από όλη την ελλάδα και έτσι συμβιβάστηκα με το πιο μικρό μοντέλο (μου βγήκε και πιο οικονομικά)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επίσης η Lenovo είναι πολυ αξιόλογη μάρκα, έχει από πίσω και την IBM.
Απλά αγόρασε το τμημα απο την ΙΒΜ,δεν υποστηριζεται απο την ΙΒΜ ουτε και εχει καμια σχεση.
ναι φουλ κινέζα είναι, από την άλλη έκανε όνομα και από ότι βλέπω μάλλον όχι τυχαία
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-15-d014sv-e8p35ea-156-mayro/prod5630225pp/Oι γνωστες τι νομιζουν για λαπτοπι μεχρι τα 500 ευρωπουλινια;
πάρτο! Η διαφορα πχιοτητας απ τον Lenovo που σου προτεινε ο qsis ειναι αρκετα σοβαρή. H HP ειναι σοβαρότερη/ποιοτικότερη εταιρία ακομα και στα φτηνά μοντελα. Lenovo μονο σε σοβαρότερο budget. Εχοντας ίδια εμπειρια απο G510, δεν ασχολουμαι καν... Τετοια ποιοτητα σασι θα την απεφευγα. Future problems in sight...
Η Lenovo με την IBM έχει σχέση μονο παρελθοντικη. Ουτε τις αξίες ουτε την ερευνα της, ουτε τιποτε αλλο κληρονομησε...
-
αλήθεια βρε κορσαιρ, τι θέματα είχες (να ξέρω και τι με περιμένει); γιατί με τα hp εγώ μια ζωή βλέπω θέματα
ίσα ίσα που στην hp θα σου έλεγα να πας μόνο σε ακριβά μοντέλα, σε μικρού και μεσαίου κόστους η πχοιότητα είναι λίγο αίσχος (με εξαίρεση κάποια σημεία που ήταν κορυφαία) , είχα λαπτοπ των 800€ και έδωσα και άλλα 200 να το συνεφέρω.. κάπως.. και αυτά χωρίς να πάω σε τεχνικό γιατί αλλιώς θα είχα δώσει 500αρι σίγουρα
ψησταριά από τις λίγες
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Oι γνωστες τι νομιζουν για λαπτοπι μεχρι τα 500 ευρωπουλινια;
πάρτο! Η διαφορα πχιοτητας απ τον Lenovo που σου προτεινε ο qsis ειναι αρκετα σοβαρή. H HP ειναι σοβαρότερη/ποιοτικότερη εταιρία ακομα και στα φτηνά μοντελα. Lenovo μονο σε σοβαρότερο budget. Εχοντας ίδια εμπειρια απο G510, δεν ασχολουμαι καν... Τετοια ποιοτητα σασι θα την απεφευγα. Future problems in sight...
Η Lenovo με την IBM έχει σχέση μονο παρελθοντικη. Ουτε τις αξίες ουτε την ερευνα της, ουτε τιποτε αλλο κληρονομησε...
+1 απόλυτα ευχαριστημένος από HP.
-
Ευχαριστω πολυ παιδες, θα παμε να τα δουμε απο κοντα και ο,τι αποφασισει ο ενδιαφερομενος- θα παρει αυτο που ειπε ο corsair. (:inlove: )
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ παιδες, θα παμε να τα δουμε απο κοντα και ο,τι αποφασισει ο ενδιαφερομενος- θα παρει αυτο που ειπε ο corsair. (:inlove: ) -
^Trojan remover ------->
-
Από το HP κι εγώ είμαι ευχαριστημένος. Από θερμοκρασίες πάει μια χαρά, ναι μεν ανεβασμένες σε σχέση με κάτι dell αλλά ψηστιέρα δε το λες. Το χω σε βάση βέβαια αλλά σε idle με mozilla καi chrome ανοικτό παίζει στους 45 βαθμούς τώρα το καλοκαίρι και με κανα παιχνίδι πάει 60. Υπόψιν πως ο χώρος δεν κλιματίζεται.
-
Κανω scan αυτη την στιγμη και ειμαστε καπως ετσι..
Τι ειναι ολα αυτα ρε γμτ?
-
ποπο μικρη η εικονα..Δεν φαινεται τπτ
-
αμα μπαινεις σε οτι να ναι site Λογικο δεν ειναι?
-
Είναι τα ιχνη που αφήνουν τα σιτε που μπαίνεις και μετά τα εκμεταλέυονται για να σου παρουσιάζουν τις σχετικές με αυτά που έβλεπες διαφημίσεις...
-
Δλδ δεν ειναι τοσο τραγικα..? Ενταξει σε νορμαλ sites μπαινω..Και εχω το αβαστ και 1-2 anti malware που τα ενημερωνω τακτικα.
Τεσπα ακομα θελει 134 λεπτα για να τελειωσει το scanning
-
Δεν είναι τραγικά σιγά. Καν το έναν καθαρισμό απλά για να τρέχει πιο καλά.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]