-
Έχει βρει κανείς σε ελληνικό μαγαζί original βάση αυτοκινήτου της LG για το G3?
Επίσης εσείς που ξέρετε από ρεύματα κτλ αυτός θα την παλεύει με τα 3000mAh?
-
Συνήθως οι αυτοκινήτου δίνουν 1000mAh (τόσο έχει ο δικός μου) οπότε θα την παλεύει αν είναι τόσο.
Η δικιά μου μπαταρία είναι 3100mAh και του σπιτιού 2A (=2000mAh). Aν φορτίζω σε 2 ώρες με τον σπιτιού με του αυτοκινήτου θα θέλω 4 ώρες. Αλλά στην ουσία εσύ θα το βάζεις για να διατηρεί την ενέργειά του (navigation) ή για να του δώσεις τόσο ώστε να μην μείνεις. -
Έστω και κάνω το ατόπημα Και απαρνηθω τη σαμμυ με τα κουμπάκια της, Τότε λέω να πάω κατευθείαν σε νεξους5.
Για αυτό τι λέμε;
Πείτε μου μονάχα ότι δέχεται καρτουλα....... ( )
-
Δεν δέχεται. Αλλά γενικώς, είναι εξαιρετικό κινητό.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρα μονόδρομος το 32αρι στα 355....
Θα ψησω φιλο να μου δώσει το Σ4 με φαίνεται....
Οι τιμές της σαμμυ είναι υψηλες δίχως άλλο, αλλά κοίτα που ένα ορισμένο πακέτο Τελικά το προσφέρει μονάχα αυτή
-
Α σας είπα ότι ακριβώς στην ίδια τιμή βρίσκω το Σ4 Τελικά ε;;....
Και κάτι τελευταίο που θα σας πείσει Για την επιλογή μου Είναι το πλήθος επιλογών για ρομς...
Τι λέει σας επεισα;;
-
Αν σου αρέσει σε καλύπτει είναι και σε καλη τιμή go for it.
Sent from Corsair's brick
-
Πότε θα πάμε στο ρινγκ να σας κάνω Και μοστρα;;;
-
ΠΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NÜRBURGRING, AMAN
-
Ναι οκ αυτό, το θέμα είναι τι θα μοστραρουμε
-
Ρε συ pik έχει official sell point στην Ευρώπη η xiaomi?
http://blog.gsmarena.com/64gb-xiaomi-mi ... urope-280/Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Καλησπερα
Ειναι ιταλικο σαιτ με αποθηκη στην ιταλια που τα εισαγει απο κινεζους και τα πουλαει με καπελο στην ευρωπη
Το καλο ειναι οτι ειναι σφραγισμενα και χωρις τελωνειο και εχουν εγγυηση πλεον σε αυτους στην ευρωπη το κακο ειναι οτι ειναι λιγο ακριβο μαλλον σαν μαγαζι ,δεν νομιζω να ειναι αυτες οι τιμες.
Δεν εχω αγορασει απο αυτους ομως εχω ακουσει καλα λογια.
Το κινητο αξιζει και θα το αγορασω
-
http://www.xiaomishop.com/130-xiaomi-mi ... r/rom-64gb
iphonιζει αλλά φαίνεται πολύ δυνατό, ποιοτικό και με 350€ μόνο....άραγε καμιά μόντα με τις roms παίζει ή μένεις κολλημένος με το MIUI θες δεν θες?
-
Δες τί υπάρχει XDA για το Mi3 για να πάρεις μια ιδέα
-
φαινεται παρα πολυ καλο και σε τιμη απιθανη!
ρομ δεν εχεις πολλους λογους να αλλαξεις, στη χειροτερη βαζεις εναν launcher. -
Τί έχει ακουστεί για διαθεσιμότητα;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν δεις στα reviews αλλά και στην παρουσίαση του Βλαχάκη, αναφέρουν την αυθεντική θήκη ότι κουμπώνει στο πίσω μέρος αντί του stock καπακιού. Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι έχουν βγάλει όντως δύο 'μοντέλα' (αυτή που παρήγγειλα λέγεται Fashion ) ένα σαν την παλιά του G2 (τη δική σου) και μια που κουμπώνει αντί του πίσω καπακιού. Στο κάτω-κάτω, και τις δύο τις χρεώνουν 30€, δεν νομίζω ότι θα χρέωναν μαιμού θήκη σε τιμή αυθεντικής...Τεςπα, θα δούμε σε μερικές μέρες....
Έχεις δίκιο. Είδα κι εγώ βίντεο με τη θήκη και όντως μάλλον υπάρχουν 2 μοντέλα. ξενέρωσα όμως γιατί η δική μου δεν έχει τις επαφές στη θήκη και άρα δεν υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση! 37€ θήκη! Εγώ γι' αυτή που είχες βάλει στο λινκ είχα τις αμφιβολίες μου γιατί έγραφε σκέτο G3 και όχι LG G3 όπως όλες όσες έχω δει σε reviews κτλ.
Τελικά αντί να ξεμπλέξουμε τα μπούτια μας, τα μπλέξαμε χειρότερα (ούτε στον Καλλιγούλα τέτοια πράγματα....). Η θήκη ήρθε, το κουτί δεν είναι το γνωστό της μαμάς LG (όλο 'for LG' και 'designed for G3' γράφει, αλλά πουθενά ότι είναι της μαμάς LG), είναι Made in Korea (άρα δεν είναι κινεζιά) αλλά δεν έχει Qi και NFC connectors, κουμπώνει στην εντέλεια και δουλεύει σωστά το QuickCircle (έχει δηλαδή μαγνήτη και το παράθυρο είναι στο σωστό μέγεθος για να φαίνεται και το εφέ με τον έγχρωμο κύκλο, σε αντίθεση με τις κινεζιές), αλλά δεν έχει από μέσα στο μπροστινό καπάκι την 'τσοχοειδή' επένδυση που είχε του G2 (Stefan η δική σου από μέσα στο μπροστινό καπάκι έχει επένδυση ?)
Τεςπα, επειδή κουμπώνει και δουλεύει τέλεια, απλώς θα γίνει ένα τυπικό contact με τον πωλητή, μπας και μας γυρίσει κανά ευρώπουλο πίσω (λόγω του ότι γράφει Authentic ενώ δεν είναι, και την πουλάει στην τιμή της αυθεντικής), αλλά θα την κρατήσω γιατί τελικά είναι όλα λειτουργικά και ΟΚ από πλευράς διαστάσεων.
Προτιμώ το ifighter 1945
Και στο G2 και στο G3, χαλάει η οθόνη και τα γραφικά ...ενώ π.χ. στα 2Χ/4Χ ήταν μια χαρά...μάλλον φταίει η FHD/QHD ανάλυση ?
Δες και το άψογο Sky Force 2014.
Στάλθηκε μέσω του Tapatalk.
Το πρώτο SkyForce το είχα τελειώσει με όλους τους πιθανούς τρόπους, αλλά αυτό εδώ είναι ακόμα καλύτερο
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Δες τί υπάρχει XDA για το Mi3 για να πάρεις μια ιδέατο κοίταξα πρώτο πρώτο αλλά δεν έχει dedicated sub-forum και με προβληματίζει
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Τελικά αντί να ξεμπλέξουμε τα μπούτια μας, τα μπλέξαμε χειρότερα (ούτε στον Καλλιγούλα τέτοια πράγματα....). Η θήκη ήρθε, το κουτί δεν είναι το γνωστό της μαμάς LG (όλο 'for LG' και 'designed for G3' γράφει, αλλά πουθενά ότι είναι της μαμάς LG), είναι Made in Korea (άρα δεν είναι κινεζιά) αλλά δεν έχει Qi και NFC connectors, κουμπώνει στην εντέλεια και δουλεύει σωστά το QuickCircle (έχει δηλαδή μαγνήτη και το παράθυρο είναι στο σωστό μέγεθος για να φαίνεται και το εφέ με τον έγχρωμο κύκλο, σε αντίθεση με τις κινεζιές), αλλά δεν έχει από μέσα στο μπροστινό καπάκι την 'τσοχοειδή' επένδυση που είχε του G2 (Stefan η δική σου από μέσα στο μπροστινό καπάκι έχει επένδυση ?)
Επένδυση τύπου τσόχα δεν έχει. Έχει απλά διαφόρετική υφή σε σχέση με την έξω πλευρά.
-
One+1 in the house....
και ειμαι Κερκυρα που σημαινει ΟΛΑ θα βγουν στην επιφανεια....
Περι συσκευών Android...