-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
....Σε ποια μαγαζιά το έχει on display το G3? Στο public στο Πειραιά δεν το είχε πριν μια βδομάδαPublic Σύνταγμα.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Σε ποια μαγαζιά το έχει on display το G3? Στο public στο Πειραιά δεν το είχε πριν μια βδομάδαΒέλτιστη πρόταση το Πλαίσιο Σύνταγμα. Έχει τα G2, G3, S4, S5, Z2, M8 δίπλα-δίπλα, τέλειο configuration για να συγκρίνεις και να διαλέξεις
-
Μόλις ο μπέμπης καταφερε κι εσπασε το κινητουμπινι.......
Ψαχνω κινητο με φυσικό κουμπί Και αποσπωμενη μπαταρία = μονόδρομος η σαμμυ ή έχει κι άλλα;
Είδα Μόλις ότι με 380 τσιμπαω το Σ4.
Σε σχέση με το 3αρι έχει αισθητή διαφορά ε...;;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Μόλις ο μπέμπης καταφερε κι εσπασε το κινητουμπινι.......Ψαχνω κινητο με φυσικό κουμπί Και αποσπωμενη μπαταρία = μονόδρομος η σαμμυ ή έχει κι άλλα;
Είδα Μόλις ότι με 380 τσιμπαω το Σ4.
Σε σχέση με το 3αρι έχει αισθητή διαφορά ε...;;
Καλε μου τζομπαρ... αν δωσεις 380€ για το S4, με αυτο θα σε κυνηγαω:
Και το κουμπι ΔΕΝ το θες.
G2 32gb στα 340 παντου.... και χωρις αποσπώμενη μπαταρια.
Αν παραυτα επιμένεις, τουλάχιστον πάρε ξανα Galaxy Note 3. S4 ιζ νοτ βερυ κορσερ απρουβντ. Δεν ειναι κακο, αλλά εχει χάσει την εύνοια μου...
ps: μα ποσο ασχημα το εσπασε? Αν ειναι απλα η οθονη φτιαχνεται...
-
Παραγγέλθηκε άσπρο OnePlus One από minideal
Για να δούμενΚαι μόλις είδα ότι ανακοινώθηκε το Mi4
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Παραγγέλθηκε άσπρο OnePlus One από minideal
Για να δούμενΚαι μόλις είδα ότι ανακοινώθηκε το Mi4
Αναμενω review.
-
Μου ήρθε με mail. Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται γιατί δεν υπάρχει στο Σκρουτζ.
http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-G3-D855-BLACK-3GB-RAM-32GB-Ellinikis-Antiprosopeias.1021535.html
-
Πώς ειναι δυνατον να ειναι 'ελληνικης αντιπροσωπειας' και να το εχει -μονο αυτος -ενα πενηνταρι κατω;
Και κατι ασχετο: Οταν βλεπω εν ετει 2014 layout ιστοσελιδας του 1994, μου μυριζει μαγαζι της Κυριακης χαρας και της Δευτερας λυπης.
-
Καλά και που να το δεις από κοντά. Αιγάλεω, γειτονιά 60s φάση, σιδερένια ώχρα βιτρίνα με τζάμι και κλειστά στόρια.
΄
Βέβαια αν πας απο κει και το δεις και είναι ΟΚ ποιος ο λόγος να μην το πάρεις? -
Αιγάλεω, γειτονιά 60s φάση, σιδερένια ώχρα βιτρίνα με τζάμι και κλειστά στόρια.
Παλι να το γυρισεις στο ποδοσφαιρο.
Τι μας νοιαζει εμας για την ΕΠΟ παιδακι μου;
Το θες το ban σου.
Το θεμα stefan με τετοια μαγαζακια ειναι οτι αν σπασει ο διαολος το ποδι του, εισαι μονος σου μεσοπελαγα.
Δεν με ξερειςδεσεξερωυποφερειςκιυποφερω. -
Αραχνιασε όλη η γωνία δεξιά κ σε ένα σημείο πηγαίνει το σπάσιμο ως κατου στο κουμπί...
Πόσο κάνει να αλλαχτεί το πράμα αυτό;;;
Βασικά θέλω οπωσδήποτε φυσικό κουμπί να έχει... Επειδή έχω δουλέψει και το άλλο, δε βρίσκω καμία τελείως περίπτωση να πάω σε αφής...
Διαστάσεις μεγαλύτερες από του γαλαξία δε θέλω.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Αιγάλεω, γειτονιά 60s φάση, σιδερένια ώχρα βιτρίνα με τζάμι και κλειστά στόρια.
Παλι να το γυρισεις στο ποδοσφαιρο.
Τι μας νοιαζει εμας για την ΕΠΟ παιδακι μου;
Το θες το ban σου.
Το θεμα stefan με τετοια μαγαζακια ειναι οτι αν σπασει ο διαολος το ποδι του, εισαι μονος σου μεσοπελαγα.
Δεν με ξερειςδεσεξερωυποφερειςκιυποφερω.τι μλκ
Δεν ξέρω τι λες πάντως το μόνο που έχεις να φοβάσαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην έχει γίνει κάνα ριφιφι. Αλλιώς κλάιν. Είναι εύκολο να δεις από που βαστάει η σκούφια της συσκευής.
-
Αγόρασα αυτό από το mediamarkt που το είχε βάλει προσφορά στα 139€. Στην ουσία πρόκειται για μια ταμπλέτα με φυσικό πληκτρολόγιο. Δεν περίμενα κάτι φοβερό είναι η αλήθεια, αλλά τελικά με εξέπληξε ευχάριστα. Αν κάποιος είναι εξοικειωμένος έστω και για τα βασικά με το android, μπορεί να υποκαταταστήσει σε επαρκές ποσοστό ένα οποιοδήποτε netbook. Στα αρνητικά θα έλεγα πως είναι η οθόνη, κάτι μάλλον φυσιολογικό για ένα μηχάνημα αυτής της τιμής. Σαν ποιότητα απεικόνισης μου θυμίζει μια ταμπλέτα τουβλο-x που είχα πάρει για λίγο, αλλά αρκετά καλύτερα λόγω ανάλυσης 1366χ768. Από την άλλη μου άρεσε που το άνοιξα πρώτη φορά και είχε 79% μπαταρία, και παίζοντας 1,5 με 2 ώρες πήγε στο 48%. Δεν γράφει πόσα mah είναι υπολογίζοντας με βάση τα W/h που αναφέρει πρέπει να είναι κοντά στα 6200. Τέλος με ένα vodafone 3G modem που έχω από παλιά (Huawei K3565) συνδέθηκε κανονικά και στο δίκτυο κινητού.
-
Ειδα το νοτε του θειου μου..με νοβα launcher..αλλο τηλεφωνο..θα τον βαλω κ γω
Send from my 4.4.2 Note 3
-
Είναι συμβατός με το ΙΜΕΙ σου;
-
Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;;;;;;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ειδα το νοτε του θειου μου..με νοβα launcher..αλλο τηλεφωνο..θα τον βαλω κ γωSend from my 4.4.2 Note 3
not so fast cowboy! Οτι σου ειπε ο Ντινος... δεν δουλευει με ολα τα batches του Note 3!!!
Ξεθαρεψες μου φαινεται και αρχισες να εγκαθιστας οτι βισκεις μπροστα σου....
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;;;;;;Aυτό αναρωτιέμαι κι εγώ
-
θα είναι συμβατός άραγε με την 4.4.4 που έρχεται σε λίγο;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ειδα το νοτε του θειου μου..με νοβα launcher..αλλο τηλεφωνο..θα τον βαλω κ γωSend from my 4.4.2 Note 3
Mην πας στην δωρεάν έκδοση. Είναι κουτσουρεμένη.
Περι συσκευών Android...