-
Aριστερίστικες εξυπνάδες με το αζημίωτο φυσικά.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Όσοι συμπαθούν τους τρομοκράτες και δεν είναι μέλη της συμμορίας τους χρίζουν ιατρικής βοήθειας και εγκλεισμό σε ψυχιατρικό κατάστημα.Όσοι είναι μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης σίγουρα από ψυχιατρικής πλευράς δεν είναι στα καλά τους γιατί κανείς σώφρων δεν κάνει τυφλά χτυπήματα σκοτώνοντας κόσμο, ο καλύτερος τρόπος απαλλαγής από αυτούς είναι η εκτέλεση επί τόπου και μετάλλιο σε όποιον έφαγε τρομοκράτη, όλα τα υπόλοιπα είναι δημοκρατικές μαλακίες του κώλου από ατομάκια που ρέπουν προς την ψυχασθένεια, που νιώθουν ανώτεροι όταν ταυτίζονται με τους τρομοκράτες / δολοφόνους, καλά θα κάνουν λοιπόν αυτά τα δημοκρατικά ανθρωποειδή να εξαφανιστούν παντελώς σαν αρρώστια που είναι και μολύνουν τον τόπο.
Άκου αγωνιστές οι τρομοκράτες, από που ως πού ?
Είναι μαγκιά να βάζεις βόμβες και να σκοτώνεις αθώους ?
Εύχομαι σε όλους αυτούς του τρομοκράτες, τους συμπαθούντες και τους ηλίθιους που έχουν αυτές τις ιδέες, κάποια φορά που θα σκάσει βόμβα να πάρει μαζί της και κάποιον συγγενή τους, ή κάποιο από τα παιδιά τους, μπας και ξυπνήσουν τα κωλόζωα και δούν και την άλλη πλευρά, των αθώων.Δεν ξεχωρίζω τους τρομοκράτες ούτε από το χρώμα τους, ούτε από τους λόγους που προβάλλουν, ούτε δικαιολογώ κανέναν που προβαίνει σε αυτές τις πράξεις για κανένα λόγο, όλοι στο ψόφο να πάνε.
Ωπ, κι' αλλος κρυφοΧΑυγιτης μας προεκυψε, δημοκρατικοι μαγκες γραψτε τον στα τεφτερια σας.
Ακου λεει μπαμ και μεταλλιο, εδω λεμε για σωφρονισμο και δημοκρατικες διαδικασιες.
Οι ανθρωποι επελεξαν την ενοπλη παλη, εναντια στη ΧΟΥΝΤΑ -
Γειάσου Θοδωρή με τις ταμπέλες σου, άκου Χρυσαυγίτης, καλά κωλόζωα είναι και του λόγου τους.
Δηλαδή δεν κατάλαβα, όταν ζητάς προστασία και δικαιοσύνη από τους τρομοκράτες μην πέσεις σε τίποτα αδέσποτες είσαι ντε και καλά δεξιός, ή ακόμα πιο δεξιός, δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι τίποτα γιατί έχεις σιχαθεί τα πολιτικά μαγαζάκια και θέλεις να ζήσεις μια ήσυχη ζωή μακριά από όλο αυτό τον βόθρο, πρέπει να μην έχεις και άποψη μη σου κολλήσουν και καμμιά ταμπέλα, ότι είσαι έτσι, ότι είσαι γκιουβέτσι, ότι αν δεν είσαι μαζί μας είσαι εναντίον μας και λοιπές - δημοκρατικές - παπαριές.
Ρε κοιτάτε τα δικά σας, άντε μπράβο που μου γίνατε όλοι προφεσόροι της δημοκρατίας κατά πως σας συμφέρει κάθε φορά.
-
Γειάσου Θοδωρή με τις ταμπέλες σου, άκου Χρυσαυγίτης, καλά κωλόζωα είναι και του λόγου τους.Δηλαδή δεν κατάλαβα, όταν ζητάς προστασία και δικαιοσύνη από τους τρομοκράτες μην πέσεις σε τίποτα αδέσποτες είσαι ντε και καλά δεξιός, ή ακόμα πιο δεξιός, δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση **να μην είσαι τίποτα γιατί έχεις σιχαθεί τα πολιτικά μαγαζάκια και θέλεις να ζήσεις μια ήσυχη ζωή μακριά από όλο αυτό τον βόθρο, **πρέπει να μην έχεις και άποψη μη σου κολλήσουν και καμμιά ταμπέλα, ότι είσαι έτσι, ότι είσαι γκιουβέτσι, ότι αν δεν είσαι μαζί μας είσαι εναντίον μας και λοιπές - δημοκρατικές - παπαριές.
Ρε κοιτάτε τα δικά σας, άντε μπράβο που μου γίνατε όλοι προφεσόροι της δημοκρατίας κατά πως σας συμφέρει κάθε φορά.
τότε είσαι 'νοικοκυραίος' το ίδιο ίσως και χειρότερο με δεξιός
-
Γειάσου Θοδωρή με τις ταμπέλες σου, άκου Χρυσαυγίτης, καλά κωλόζωα είναι και του λόγου τους.Συνεχισε μαστορα να γραφεις για μπαμ και μεταλλια (με τα οποια και συμφωνω) και θα δεις πως ξαφνικα θα πεταχτει καποιος να σε πει φασιστα. Οταν βγαινει βουλευτης και λεει 'εννοουμενος απο το νομο ως τρομοκρατης' και δεν τρεχει κάστανο, τι νομιζεις οτι μπορει να πιστευουν και πως να συμπεριφερονται και να μιλουν αλλα ατομα που δεν εχουν το μειονεκτημα του δημοσιου βιου?
Δηλαδή δεν κατάλαβα, όταν ζητάς προστασία και δικαιοσύνη από τους τρομοκράτες μην πέσεις σε τίποτα αδέσποτες είσαι ντε και καλά δεξιός, ή ακόμα πιο δεξιός, δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι τίποτα γιατί έχεις σιχαθεί τα πολιτικά μαγαζάκια και θέλεις να ζήσεις μια ήσυχη ζωή μακριά από όλο αυτό τον βόθρο, πρέπει να μην έχεις και άποψη μη σου κολλήσουν και καμμιά ταμπέλα, ότι είσαι έτσι, ότι είσαι γκιουβέτσι, ότι αν δεν είσαι μαζί μας είσαι εναντίον μας και λοιπές - δημοκρατικές - παπαριές.
Ναι, σε πολλα δημοκρατικα μαγαζια ισχυει αυτο. Αν εν τω μεταξυ δεν σε ενδιαφερει το να χειροκροτας καποιον, εισαι 'απολιτίκ', αλλη αμαρτια απο εκει.
Ρε κοιτάτε τα δικά σας, άντε μπράβο που μου γίνατε όλοι προφεσόροι της δημοκρατίας κατά πως σας συμφέρει κάθε φορά.[/quote]
Δε μου ειπες, μενεις καιρο στην Ελλαδα?
-
...ο Μαζιώτης φέρεται να είναι έντονα εκνευρισμένος από τις συνθήκες φρούρησής του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι φυλακτικές αρχές θα πρέπει να είναι κόσμιες.
http://www.protothema.gr/greece/article/396345/apo-to-nosokomeio-katathetei-simera-o-maziotis/
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
...ο Μαζιώτης φέρεται να είναι έντονα εκνευρισμένος από τις συνθήκες φρούρησής του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι φυλακτικές αρχές θα πρέπει να είναι κόσμιες.
http://www.protothema.gr/greece/article/396345/apo-to-nosokomeio-katathetei-simera-o-maziotis/
φυλακτικές αρχές;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
φυλακτικές αρχές;
Δεν τον εχω ξανασυναντησει τον ορο, ειναι η αληθεια. Ισως ειναι δικηγοροspeak.
-
-Επαγγελμα;
-Εμπαναστατης.. -
Σχόλιο καθυστερημενης στο FB για τη συλληψη Μαζιωτη: 'Angele kaneis den katigorei ton Mazioti. Oi mpatsi ftaine gia to skiniko mesimeriatika se tetoia perioxi na ton kinigane. Den xarika katholoy poy ton piasane'.
Και αυτο το πραγμα ψηφιζει...Και αυριο θα αναπαραχθει κιολας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σχόλιο καθυστερημενης στο FB για τη συλληψη Μαζιωτη: 'Angele kaneis den katigorei ton Mazioti. Oi mpatsi ftaine gia to skiniko mesimeriatika se tetoia perioxi na ton kinigane. Den xarika katholoy poy ton piasane'.Και αυτο το πραγμα ψηφιζει...Και αυριο θα αναπαραχθει κιολας.
......δηλαδή συμφωνείς με τον τρόπο γενικά που επέλεξαν να τον πιάσουν (και μετά από μέρες παρακολούθησής του από ...'μυστικούς'...)... και βέβαια...ψηφίζεις!..
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Σχόλιο καθυστερημενης στο FB για τη συλληψη Μαζιωτη: 'Angele kaneis den katigorei ton Mazioti. Oi mpatsi ftaine gia to skiniko mesimeriatika se tetoia perioxi na ton kinigane. Den xarika katholoy poy ton piasane'.
Και αυτο το πραγμα ψηφιζει...Και αυριο θα αναπαραχθει κιολας.
......δηλαδή συμφωνείς με τον τρόπο γενικά που επέλεξαν να τον πιάσουν (και μετά από μέρες παρακολούθησής του από ...'μυστικούς'...)... και βέβαια...ψηφίζεις!..
τον παρακολουθούσαν;
-
BILL33.... αυτό πήρε τ' αφτί μου από κάποιες ειδήσεις στην τηλεόραση... δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί είμαι... σε διακοπές!..
-
Απ΄ ό,τι έλεγαν, ήξεραν ότι χρησιμοποιεί μετρό-ηλεκτρικό και γιαυτό είχαν αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής σε σταθμούς. Μία τέτοια 'μυστικιά' τον αναγνώρισε στην Ομόνοια, τον ακολούθησε και τον είδε να μπαίνει στο μαγαζί.
Δεν έχω ιδέα από αστυνομικές επιχειρήσεις αλλά δε νομίζω ότι σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου θα άφηναν τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη
-
BILL33.... αυτό πήρε τ' αφτί μου από κάποιες ειδήσεις στην τηλεόραση... δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί είμαι... σε διακοπές!..Μάλλον δεν το άκουσες καλά ή δεν το είπαν καλά,ήξεραν που περίπου κινείται,δεν τον παρακολουθούσαν κατα πόδας.
Και στο κάτω κάτω εκείνος έριξε 8 φορές και οι αστυνομικοί μία φορά.
Εχει κάνει πολλές φορές μαλακίες η ΕΛΑΣ αλλά στην προκειμένη ,απο όσα είναι γνωστά τουλάχιστον,δεν προκύπτει κάτι μεμπτό. -
...ναι, μάλλον δεν το άκουσα καλά... όπως και νά 'χει, θά 'πρεπε να συνεχίσουν τη... 'διακριτική' παρακολούθηση που ενδεχομένως θα τους οδηγούσε 'κάπου'(έτσι θά ΄καναν οι σωστά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί...) και όχι ν' ανοίξουν πόλεμο ανάμεσα στον ανύποπτο κόσμο μ' έναν εγκληματία... ευτυχώς δεν υπήρξαν δυσάρεστα επακόλουθα, γιατί ο Μαζιώτης σαν εγκληματίας έτσι κι αλλιώς δεν θα κόλλωνε... γνώμη μου βέβαια...
-
...ναι, μάλλον δεν το άκουσα καλά... όπως και νά 'χει, θά 'πρεπε να συνεχίσουν τη... 'διακριτική' παρακολούθηση που ενδεχομένως θα τους οδηγούσε 'κάπου'(έτσι θά ΄καναν οι σωστά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί...) και όχι ν' ανοίξουν πόλεμο ανάμεσα στον ανύποπτο κόσμο μ' έναν εγκληματία... ευτυχώς δεν υπήρξαν δυσάρεστα επακόλουθα, γιατί ο Μαζιώτης σαν εγκληματίας έτσι κι αλλιώς δεν θα κόλλωνε... γνώμη μου βέβαια...αυτο, τιποτε αλλο.
φαντασου να ηξερες τι ειχε γινει, βιβλιο θα εγραφες. -
...ναι, μάλλον δεν το άκουσα καλά... όπως και νά 'χει, θά 'πρεπε να συνεχίσουν τη... 'διακριτική' παρακολούθηση που ενδεχομένως θα τους οδηγούσε 'κάπου'(έτσι θά ΄καναν οι σωστά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί...) και όχι ν' ανοίξουν πόλεμο ανάμεσα στον ανύποπτο κόσμο μ' έναν εγκληματία... ευτυχώς δεν υπήρξαν δυσάρεστα επακόλουθα, γιατί ο Μαζιώτης σαν εγκληματίας έτσι κι αλλιώς δεν θα κόλλωνε... γνώμη μου βέβαια...Εκ του αποτελέσματος όμως κάνεις λάθος.
-
μην τον αποπαιρνεις τωρα, ψηφιζει κιολας.
-
...ναι, μάλλον δεν το άκουσα καλά... όπως και νά 'χει, θά 'πρεπε να συνεχίσουν τη... 'διακριτική' παρακολούθηση που ενδεχομένως θα τους οδηγούσε 'κάπου'(έτσι θά ΄καναν οι σωστά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί...) και όχι ν' ανοίξουν πόλεμο ανάμεσα στον ανύποπτο κόσμο μ' έναν εγκληματία... ευτυχώς δεν υπήρξαν δυσάρεστα επακόλουθα, γιατί ο Μαζιώτης σαν εγκληματίας έτσι κι αλλιώς δεν θα κόλλωνε... γνώμη μου βέβαια...Εχεις στο μυαλο σου το Σπυρο Καλογηρου με καπελακι και καμπαρντινα, να κινειται συνομωτικα και να κρυβεται σε πορτες πολυκατοικιων, ενω ο υποπτος μπροστα προχωραει αμεριμνος, ετσι?
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]