-
μιλάμε για ύστερη φάση realzeus...στην Ελλάδα το gameboy ήταν στην αγορά από τα μέσα του 1990 και μετά!
Τα G&W ήταν αντίστοιχη φάση από το 1980 μέχρι σχεδόν την εποχή του gameboy! Εγώ είχα το snoopy tennis από το 1982!!!
Τότε δεν τα βαριόσουν διότι το videogaming ήταν κάτι το διαφορετικό ενώ από την άλλη δεν έπαιζες για να το τελειώσεις (αφού δεν τελείωνε ποτέ...) αλλά για την επίτευξη highscore το οποίο έμενε στην μνήμη του μηχανήματος και μετά καυχιόμασταν για την επίδοση μας στους φίλους μας! -
Οταν μιλαγαμε για back up μπαταριες κινητων
να μια ωραια ιδεα
http://www.instructables.com/id/The-Ult ... The-Cells/ -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Οταν μιλαγαμε για back up μπαταριες κινητωννα μια ωραια ιδεα
http://www.instructables.com/id/The-Ult ... The-Cells/...και μετά να το πάρεις αυτό στο αεροδρόμιο μαζί σου, φωνάζοντας Αλλάχου Άκμπαρ
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
μιλάμε για ύστερη φάση realzeus...στην Ελλάδα το gameboy ήταν στην αγορά από τα μέσα του 1990 και μετά!
Τα G&W ήταν αντίστοιχη φάση από το 1980 μέχρι σχεδόν την εποχή του gameboy! Εγώ είχα το snoopy tennis από το 1982!!!
Τότε δεν τα βαριόσουν διότι το videogaming ήταν κάτι το διαφορετικό ενώ από την άλλη δεν έπαιζες για να το τελειώσεις (αφού δεν τελείωνε ποτέ...) αλλά για την επίτευξη highscore το οποίο έμενε στην μνήμη του μηχανήματος και μετά καυχιόμασταν για την επίδοση μας στους φίλους μας!Ειχα το Octopus, μυθικη κατασταση... ειχε αγοραστει 8 χιλιαδες δραχμες, ΠΟΛΛΑ λεφτα τοτε.
Ειχα ανακαλυψει οτι αν μισοεβγαζες απο τη θεση του του καπακι για τις μπαταριες παθαινε κοκομπλοκο και σου εδινε ζωες, τρελο χακαρισμα
-
Θέλω να πάρω ένα γαμημένο ποντίκι (αυτό που έχω τα έπαιξε το μεσαίο κλικ) και δεν βρίσκω κάτι στα μέτρα μου. Πως διάολο τα κάναν έτσι σκατά τα ποντίκια;
Και δε ζητάω και πολλά.
Δε με ενδιαφέρει να είναι ασύρματο ή ενσύρματο. Προτιμώ ασύρματο βέβαια και η εμβέλεια δεν είναι μεγάλο θέμα, αφού χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε ένα δωμάτιο 3χ3 όπου βρίσκεται το PC. Απλά αν είναι ασύρματο να κρατάνε αρκετά οι μπαταρίες, να μη θέλουν κάθε τρεις και λίγο αλλαγή/φόρτιση.
Θέλω να έχει 5 κουμπιά. Δλδ εκτός από τα 3 βασικά (αριστερό- δεξί κλικ, και τη ροδέλα στη μέση που κάνει εννοείται και middle click) να έχει άλλα 2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ (να μπορώ εγώ να ορίζω τι κάνει το καθένα). Και αν είναι δυνατόν αυτά να είναι στην αριστερή πλευρά του ποντικιού ώστε να τα δουλεύω με τον αντίχειρα. Τώρα αν βρεθεί κάτι καλό που να έχει το ένα αριστερά και το άλλο δεξιά, θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα το δεχτούμε.
Προφανώς αφού μιλάμε για desktop υπολογιστή να μην είναι από αυτά τα mini που είναι για λαπτοπς.
Ζητάω πολλά;
Τιμή max 50euros.
Κοιτούσα το performance MX της logitech (παρόλο που ξεφεύγει λίγο στο μπάτζετ) αλλά διάβασα αρκετούς να λένε ότι καταπίνει τις μπαταρίες αμέσως. Δλδ με 6-8ώρη χρήση θέλει καθημερινή φόρτιση....Ζητάω πολλά ρε γμτ; Εδώ και 4,5 χρόνια έχω αυτό, και τα κάνει αυτά που ζητάω. 25€ το είχα πάρει.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και δε ζητάω και πολλά.
Προτιμώ ασύρματο
να κρατάνε αρκετά οι μπαταρίες
να μη θέλουν κάθε τρεις και λίγο αλλαγή/φόρτιση.
Θέλω να έχει 5 κουμπιά
τα 3 βασικά (αριστερό- δεξί κλικ, και τη ροδέλα στη μέση που κάνει εννοείται και middle click) να έχει άλλα 2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ (να μπορώ εγώ να ορίζω τι κάνει το καθένα). Και αν είναι δυνατόν αυτά να είναι στην αριστερή πλευρά του ποντικιού ώστε να τα δουλεύω με τον αντίχειρα.
να μην είναι από αυτά τα mini που είναι για λαπτοπς.
Ζητάω πολλά;
Τιμή max 50euros.Οχι ρε, πως σου ήρθε αυτό το πράμα!
-
To MX μια χαρα αυτονομια εχει , εβδομαδα και πλεον με gaming χρηση . Και τα 2 που έχω κοντευουν τουλάχιστον 5 χρονια , καμμια πτώση αποδοσης. Θα το λατρέψεις...
Α και τα κανουργια μοντελα έχουν την εξης διαφορα ... Αυτά φορτιζουν με καλώδιο mini usb , σαν των κινητών οπότε ακόμα και να τελειώνει η μπαταρία απλά το καρφώνεις και παίζει σαν ενσυρματο ενω φορτίζει. Αυτά που έχω εγώ εχουν βάση φορτισης που τα απενεργοποιει κατα την διαδικασια....
-
-
με μαξ 53 περνεις το Razer Deathadder
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
http://www.skroutz.gr/s/4022178/Trust-GXT-120.htmlhttp://www.skroutz.gr/s/3771696/Gigabyt ... 9-Ice.html
trust δεν παιρνω. εχω ενα δικό τους για το Laptop και ειναι ελεεινό.
το αλλο καλό φαίνεται.
αν και θα προτιμούσα να μείνω σε πιο παραδοσιακές φίρμες. ms, logitech, άντε razor.με μαξ 53 περνεις το Razer Deathadder
Συμπαθητικό.
-
Σε ενσύρματα υπάρχουν και άλλα. Έχεις επιλογές.
http://www.skroutz.gr/s/1564416/Roccat-Kova.html
Γενικά δεν παίζει να μην βρεις αυτό που θες.
-
πρωτη φορά την ακουω αυτη τη μαρκα.....
-
Έχουν γίνει πολλές οι άτιμες.
Και από κοντά που το έχω δει μου φαίνεται ωραίο πάντως.Και ένα από την αγαπημένη μου σειρά:
http://www.skroutz.gr/s/282452/Mad-Catz ... A-T-3.html
-
Πόσο σίγουροι είμαστε ότι όλα αυτά τα ποντίκια αγνώστων κατασκευαστών έχουν προγραμματιζόμενα κουμπιά;
-
Δεν είναι άγνωστοι γενικά.
Ειδικά η Mad Catz.Πολύ σίγουροι. Άλλωστε το γράφουν και πάνω.
-
@Bayern7
έπρεπε ρε συ να χες τσιμπήσει το A4TECH BLOODY GAMING (ενσύρματο) στα 15 γιούρια. Αν το βρεις σε χαμηλή τιμή αξίζει, μόνο ελάττωμα ο δυνατός ήχος του κλικ. (έχει δύο πλάγια προγραμματιζόμενα κουμπιά στα αριστερά όπως θες, ωραία ποιότητα, και μεγάλο μέγεθος να φχαριστιέται η χούφτα).
Χάρη σε εσένα το τσίμπησα τότε -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Κοιτούσα το performance MX της logitech (παρόλο που ξεφεύγει λίγο στο μπάτζετ) αλλά διάβασα αρκετούς να λένε ότι καταπίνει τις μπαταρίες αμέσως. Δλδ με 6-8ώρη χρήση θέλει καθημερινή φόρτιση....
Ζητάω πολλά ρε γμτ; Εδώ και 4,5 χρόνια έχω αυτό, και τα κάνει αυτά που ζητάω. 25€ το είχα πάρει.
βλακείες λένε, 5 μέρες με βδομάδα βγάζει άνετα και 3 μέρες σε gaming σίγουρα
επίσης του βάζεις όποια επαναφορτίζομενη ΑΑ θες εσύ, αν και συχνά έρχεται με eneloop που είναι γαμάτες
μήπως διάβαζες για το logitech g700; αυτό όντως ρουφάει τη μπαταρία
(τα είχα/έχω και τα δύο δε σου λέω τυχαία πράγματα)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κοιτούσα το performance MX της logitech (παρόλο που ξεφεύγει λίγο στο μπάτζετ) αλλά διάβασα αρκετούς να λένε ότι καταπίνει τις μπαταρίες αμέσως. Δλδ με 6-8ώρη χρήση θέλει καθημερινή φόρτιση....
Ζητάω πολλά ρε γμτ; Εδώ και 4,5 χρόνια έχω αυτό, και τα κάνει αυτά που ζητάω. 25€ το είχα πάρει.
βλακείες λένε, 5 μέρες με βδομάδα βγάζει άνετα και 3 μέρες σε gaming σίγουρα
επίσης του βάζεις όποια επαναφορτίζομενη ΑΑ θες εσύ, αν και συχνά έρχεται με eneloop που είναι γαμάτες
μήπως διάβαζες για το logitech g700; αυτό όντως ρουφάει τη μπαταρία
(τα είχα/έχω και τα δύο δε σου λέω τυχαία πράγματα)
Στο site του πλαισιου τα διάβασα
http://www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... #tabReviewΔε ξέρω γμτ..
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
@Bayern7
έπρεπε ρε συ να χες τσιμπήσει το A4TECH BLOODY GAMING (ενσύρματο) στα 15 γιούρια. Αν το βρεις σε χαμηλή τιμή αξίζει, μόνο ελάττωμα ο δυνατός ήχος του κλικ. (έχει δύο πλάγια προγραμματιζόμενα κουμπιά στα αριστερά όπως θες, ωραία ποιότητα, και μεγάλο μέγεθος να φχαριστιέται η χούφτα).
Χάρη σε εσένα το τσίμπησα τότεεμ τότε δεν χρειαζόμουν ποντίκι.. τώρα βρήκε να χαλάσει το διαολεμένο.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
To MX μια χαρα αυτονομια εχει , εβδομαδα και πλεον με gaming χρηση . Και τα 2 που έχω κοντευουν τουλάχιστον 5 χρονια , καμμια πτώση αποδοσης. Θα το λατρέψεις...Α και τα κανουργια μοντελα έχουν την εξης διαφορα ... Αυτά φορτιζουν με καλώδιο mini usb , σαν των κινητών οπότε ακόμα και να τελειώνει η μπαταρία απλά το καρφώνεις και παίζει σαν ενσυρματο ενω φορτίζει. Αυτά που έχω εγώ εχουν βάση φορτισης που τα απενεργοποιει κατα την διαδικασια....
το mx performance δε γίνεται ποτέ ενσύρματο, πάντα είναι ασύρματο, απλά μπορείς να του βάλεις το καλώδιο και να φορτίζει κατά τη χρήση
από logitech μεριά μόνο τα g700 και g700s γίνονται φουλ ενσύρματα με το καλώδιο (και αν θες βγάζεις και τη μπαταρία)
το παλιό mx revolution που φόρτιζε σε βάση ναι γινόταν άχρηστο αν άδειαζε η μπαταρία, πλέον δε σε πολυενδιαφέρει, εγώ πάντα έχω το καλώδιο εκεί δίπλα κουμπωμένο σε hub άμα τύχει και μείνω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]