-
Hello ppl...
Eimai kainourgio melos...Eimai genika poromenos edw kai kairo me ama3ia kai genika me oti exei sxesh me mhxanokinhto athlitismo kai ama3ia...
Mporei kanenas na me valei sto perivallon tou forum?Na me katatopiseis i tpt tetoio...Prokatavoliko thanks.Greetz Schumi.
-
Hello ppl...
Eimai kainourgio melos...Eimai genika poromenos edw kai kairo me ama3ia kai genika me oti exei sxesh me mhxanokinhto athlitismo kai ama3ia...
Mporei kanenas na me valei sto perivallon tou forum?Na me katatopiseis i tpt tetoio...Prokatavoliko thanks.Greetz Schumi.
-
Hello ppl...
-
Καλώς ήρθες!
Δεν υπάρχουν και πολλά για κατατόπιση... Υπάρχουν οι θεματικές ενότητες που αφορούν διαφορετικά θέματα η καθεμία, υπάρχει το Περί Αυτοκίνησης που είναι το κεντρικό (και περισσότερο γενικό) 'δωμάτιό' μας, και υπάρχουν και τα μέλη. Ο kouk είναι ο Πρόεδρος, ο DAP είναι ο 'πατέρας' μας, υπάρχουν οι διαχειριστές (επειδή θα ξεχάσω κάποιους δεν αναφέρω κανέναν, υπάρχει άλλωστε και topic αφιερωμένο στις συστάσεις τους )...
Αυτά... ξεχνάω κάτι?
-
Καλωσήρθες και από εμένα. Αυτό που θέλω να σε παρακαλεσω είναι να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες, από σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη αλλά και επειδή υπάρχει και στις οδηγίες χρήσης του φόρουμ) αλλα και βέβαια και στην Ελληνική γλώσσα
(Moderator) -
Καλως τον και περαστικα σου
Αφου διαβασεις τις οδηγιες χρησης ,μπες σε οποια ενοτητα σε κεντριζει περισσοτερο,ανοιξε τα θεματα και διαβαζε οποιο θεμα σου αρεσει.
Απ'ολα εχουμε.Ορεξη να'χεις και χρονο να διαβαζεις.Και αφου διαβασεις και ζαλιστεις παρε το πληκτρολογιο και ξεκινα.Οπου νομιζεις οτι εχεις κατι να πεις μη διστασεις να μπεις και να το πεις.
Α και κατι αλλο .Θα δεις οτι γινονται διαφορες μαζωξεις ,για καρτ ,για αυτοκινητα,για αγωνες,για καφε α ναι παραλιγο να το ξεχασω και για φαι.
Παντα να ξερεις οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.Ερχεσαι,γνωριζεις την παρεα και .... ξαναρχεσαι .
Αλλα ας μη σε ζαλιζω αλλο.Δημητρης. -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΡΑ ΘΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ... ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ FORUM ΑΞΙΖΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
-
Καλοσώρισες καί από μένα Σουμάκο!!!Θά χαρούμε νά σέ έχουμε κοντά μας.
-
Καλωσήρθες, και με τέτοια υπογραφή και άβαταρ καλωσήρθες!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Καλωσήρθες, και με τέτοια υπογραφή και άβαταρ καλωσήρθες!!!Συμφωνώ. !! ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ
Πολύ γουστάρω και το όνομα . ΣΟΥΜΑΚΟΣ !!!!
-
Έλα στην συνάντηση που υπάρχει για την τσικνοπέμπτη και εκεί θα σου λυθούν, αν οχι όλες, οι περισσότερες απορίες.
Αν αντέξεις το θέαμα και ξαναέρθεις, θα έχεις περάσει με επιτυχία την δυσκολότερη δοκιμασία .Οπότε............................
**ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ **
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Έλα στην συνάντηση που υπάρχει για την τσικνοπέμπτη και εκεί θα σου λυθούν, αν οχι όλες, οι περισσότερες απορίες.Αν αντέξεις το θέαμα και ξαναέρθεις, θα έχεις περάσει με επιτυχία την δυσκολότερη δοκιμασία .Οπότε............................
**ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ **
Εχει δίκιο ο Αγγελος, κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα (και κόλλησα...)
Μόνο που την πρώτη φορά ήρθα στα Καλύβια λίγο αργά, οπότε δεν ήμουν μάρτυρας της μάχης.
Μπακλαβά πότε θα ξαναέχουμε?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Έλα στην συνάντηση που υπάρχει για την τσικνοπέμπτη και εκεί θα σου λυθούν, αν οχι όλες, οι περισσότερες απορίες.
Αν αντέξεις το θέαμα και ξαναέρθεις, θα έχεις περάσει με επιτυχία την δυσκολότερη δοκιμασία .Οπότε............................
**ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ **
Εχει δίκιο ο Αγγελος, κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα (και κόλλησα...)
Μόνο που την πρώτη φορά ήρθα στα Καλύβια λίγο αργά, οπότε δεν ήμουν μάρτυρας της μάχης.
Μπακλαβά πότε θα ξαναέχουμε?
Ρε σεις Θεσσαλονικη ειναι ο ανθρωπος τι του λετε να'ρθει ?
Να δει τι ? Αν ο προεδρος δεν εκανε διαιτα.....ναι αξιζε το κοπο. -
'Ξεθαψα' αυτο το θεμα γιατι οπως μπορει και να μην καταλαβατε μας την πεσανε
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η ΜΑΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ
Υ.Γ Απο Βολο ειμαι αλλα τον Αποστολο Β. δεν τον ξερω
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
'Ξεθαψα' αυτο το θεμα γιατι οπως μπορει και να μην καταλαβατε μας την πεσανεΤο νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η ΜΑΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ
Υ.Γ Απο Βολο ειμαι αλλα τον Αποστολο Β. δεν τον ξερω
-
Mήν ψαρώνετε παίδες.
Ο μάκης/ζούγκλα,μάλλον δέν θα εμφανιστεί σέ άλλα φόρουμς,πλήν τών 'ελληνικών αγώνων'. -
Όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Mήν ψαρώνετε παίδες.
Ο μάκης/ζούγκλα,μάλλον δέν θα εμφανιστεί σέ άλλα φόρουμς,πλήν τών 'ελληνικών αγώνων'.Όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα...
είστε προκατειλλημένοι, εγκάθετοι και προκλητικοί και οι δύο!
New member...