-
ΟΦ ΤΟΠΙΚ: greo, έχω την εντύπωση ότι και σε 100 κρατίδια να την είχαν σπάσει, σήμερα πάλι μία θα ήταν...
-
Toυλάχιστον θα ειχαν προσπαθήσει H ιστορία, αλλά και το παρόν μας δείχνει ότι το ενωμένο Γερμανικό κράτος είναι εχθρος της ανθρωπότητας
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Το BBC για αυτούς που δεν πιστεύουν στα μάτια τους
Νομιζω περισσοτερο εχει να κανει με τα κρατη που το 7 το γραφουν οπως εμεις, με παυλιτσα στη μεση, οποτε το συγκεκριμενο θα το εβλεπαν σαν 1-1, και οχι με το αν κποιοι το πιστευουν η οχι.
-
έχουν πάει ποτέ τελικό δύο ομάδες της Adidas ή της Nike? να είναι και οι δύο με την ίδια μάρκα
-
Ναι. Αρκετές φορές.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
έχουν πάει ποτέ τελικό δύο ομάδες της Adidas ή της Nike? να είναι και οι δύο με την ίδια μάρκαΣε Μουντιάλ, τo '90 Γερμανία-Αργεντινή και οι δύο Adidas. Μιλάς για τελικούς γενικά; Και Euro; Και CL;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
H ιστορία, αλλά και το παρόν μας δείχνει ότι το ενωμένο Γερμανικό κράτος είναι εχθρος της ανθρωπότηταςΜπα. Αυτό μας το δείχνει η προπαγάνδα της τηλεόρασης.
Πώς να γλιτώσουν οι πολιτικάντηδες και οι δημοσιογραφίσκοι το
λυντσάρισμα; Τα ρίχνουν όλα στη Μέρκελ και τους ξενέρωτους
Γερμανούς και καθάρισαν! Απλή συνταγή!
Σου θυμίζω ότι για μας τους Έλληνες πριν 20 χρόνια οι Τούρκοι ήταν
ο εχθρός της ανθρωπότητας. Πριν από 10 χρόνια οι Αμερικάνοι.
Τώρα οι Γερμανοί. Μετά από 10 οι Κινέζοι. Μετά από 20 οι
Ρώσοι. κ.ο.κ. Το κόλπο πιάνει πάντα.Πάμε τώρα για Ευρωπαϊκό τελικό σε Βραζιλιάνικο έδαφος
και άσε τους καλούς Νοτιοαμερικανούς να τρώγονται στο
μικρό τελικό!
Θέλω να δω πως θα τραγουδήσουν οι Βραζιλιάνοι τον ύμνο
το Σάββατο... και εννοώ τους θεατές όχι τους παίκτες. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
έχουν πάει ποτέ τελικό δύο ομάδες της Adidas ή της Nike? να είναι και οι δύο με την ίδια μάρκαΝτάξει δε νομίζω να παίζουν στησήματα σε τέτοιες διοργανώσεις, είναι
τόσοι πολλοί οι εμπλεκόμενοι που θα υπήρχε κίνδυνος να
διαρρεύσουν πληροφορίες. Εδώ ούτε η NSA/CIA κατάφεραν
μερικούς να τους κάνουν να το βουλώσουν. -
Ο χρήστης toyota έγραψε:
Θέλω να δω πως θα τραγουδήσουν οι Βραζιλιάνοι τον ύμνο
το Σάββατο... και εννοώ τους θεατές όχι τους παίκτες.Όπως τον τραγουδούσαν οι γάβροι μετά την 7αρα από τη γιούβε. Ας πάρουν παράδειγμα τον ΟΣΦΠΕΙΡΑΙΑ που όχι μόνο την ξεπέρασε αλλά έκτοτε διακρίνεται με το στανιό (δλδ σταθερά) στο CL και ας σταματήσουν να κλαίγονται. Η ζωή συνεχίζεται.
ΦΙΛΙΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13.Και για να θυμούνται οι νεώτεροι και να μαθαίνουν οι παλιότεροι
-
Σύμφωνα με κακά επιβεβαιωμένες φήμες ο Pitbul και η Shakira μπαίνουν εσπευσμένα στο studio για να διασκευάσουν το παρακάτω.
-
-
Αργεντινή μου!
-
Και την Κυριακή, ΕΚΔΙΚΗΣΗ!
-
2 ομάδες με adidas. Τι άλλο θα σκεφτεί το άρρωστο μυαλό του Έλληνα τώρα;
-
ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!!!!
Κανένα τσιτάτο για την ομάδα που δε χάνει σε ημιτελικούς θα διαβάσουμε;
Tην Κυριακή η Μορντορ θα καταρρεύσει για μια φορά ακόμα, εντός αν έχουμε κανέναν Κοντεσάλ και πάλι.
-
Την Κυριακή θα μπει ο Diego σαν τον jimmy Jump, θα τους κάνει μια gambeta για το 1-0 και μια rabona προς τον υιό Του τον Messi για να τελειώσει εκεί.
-
αρα εχουμε στον τελικο
rottweillervs
dogo argentino
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το BBC για αυτούς που δεν πιστεύουν στα μάτια τους
Νομιζω περισσοτερο εχει να κανει με τα κρατη που το 7 το γραφουν οπως εμεις, με παυλιτσα στη μεση, οποτε το συγκεκριμενο θα το εβλεπαν σαν 1-1, και οχι με το αν κποιοι το πιστευουν η οχι.
Νομίζω είναι καθαρά ... το αγγλικό χιούμορ.
Ίσως στα ελληνικά θα γράφαμε 'Εφτά, ρε!' -
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το γατόνι ο Φαν Γκαάλ φοβήθηκε τους Γερμανούς και επέλεξε τελικούλη με Βραζιλία.
Γι' αυτό κράτησε στον πάγκο τον αποκρουστικό τερματοφύλακα.
Όλα είναι τακτική κι επιστήμη που λέει κι ο Άρης ο Γάτας. -
Xωρίς να έχω κάτι εναντίον των Ολλανδών είναι με διαφορά η πιο απολαυστική ομαδα όταν χάνει. Γιατί αυτή η μπλαζεδοανωτερότητοχαλαρότητα δίνει διαμάντια σε κάθε αποκλεισμό.
πχ ο φαν Χααλ δήλωσε πως αυτός φταίει για τον αποκλεισμό, επειδή έμαθε στον Ρομέρο να πιάνει πέναλτυ όταν τον είχε στην Αλκμααρ
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)