-
Σε πόλεις εκτός των Αθηνών, Θεσσαλονίκης κτλ πώς στέλνει το Πλαίσιο; Και με τι κόστος;
Στάλθηκε μέσω του tapatalk
-
http://www.plaisio.gr/CorporateTerms.as ... iveryCosts
-
Το έχω δει. Δεν λέει πως τα στέλνει όμως....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το έχω δει. Δεν λέει πως τα στέλνει όμως....Εντός, στέλνει με ACS. Λογικά κι εκτός με ACS θα στέλνει....
-
Εντός;
-
Εντός Θεσσαλονίκης για πράδειγμα έχω λάβει με ACS τον φετινό Μάιο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:lol: δε ξέρω γιατί είχα στο μυαλό το mod -
Αμα ειναι να γίνετε τέτοιος πανικός να γράφω πιο συχνά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε πόλεις εκτός των Αθηνών, Θεσσαλονίκης κτλ πώς στέλνει το Πλαίσιο; Και με τι κόστος;Στάλθηκε μέσω του tapatalk
Πριν αρκετά χρόνια είχα λάβει με Ταχυμεταφορές Ελ.Τα. και δωρεαν γιατί ήταν πάνω απο 85€...
Τώρα δεν ξέρω... -
Ελτεο πρεπει να ναι το πιο σπασαρχιδικο συστημα αποστολης αυτο του Πλαισιου.
Την τελευταια φορα που παρηγγειλα σκαει μνμ στο κινητο ' Η Πλαισιο Computers σας ενημερωνει οτι η αποστολη σας εχει παραδοθει στην Γενικη ταχυδρομικη μπλαμπλαμπλα...' ΧΩΡΙΣ να σου λεει τον κωδικο αποστολης για να κανεις tracking.
Πρεπει να τηλεφωνησεις στην εξυπηρετηση πελατων για να τον μαθεις αφου ακομα και αν εισαι μελος τους δεν τον βλεπεις ΟΥΤΕ στο site στην εξελιξη της παραγγελιας.Και το κορυφαιο:Αφου τηλ και μου ειπαν τον αριθμο αποστολης, μπαινω στο site της Γενικης και δεν τον εβλεπε (δεν υπαρχει ελεγε or smthing).E βεβαια πως να υπαρχει αφου η παραγγελια ηρθε με τα ΕΛΤΑ!!
-
Ωχ! Κατάλαβα....
-
Το ποια εταιρεία χρησιμοποιούν δε σε αφορά, μπορούν ν'αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Εντός Αθηνών παραδίδουν με τα φορτηγά τους πάντως. Αυτό που σε νοιάζει και θες να ξέρεις είναι σε μια δεδομένη παραγγελία σταλμένη με εξωτερικό courier να γνωρίζεις το tracking number, σωστά;
-
Όχι απαραίτητα. Το Γενάρη που έκανα τελευταία παραγγελία από αυτούς, με acs ήρθε. Εντός Αθηνών.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το ποια εταιρεία χρησιμοποιούν δε σε αφορά, μπορούν ν'αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Εντός Αθηνών παραδίδουν με τα φορτηγά τους πάντως. Αυτό που σε νοιάζει και θες να ξέρεις είναι σε μια δεδομένη παραγγελία σταλμένη με εξωτερικό courier να γνωρίζεις το tracking number, σωστά;Εντός ξέρω ότι φέρνουν οι ίδιοι, έχω λάβει δεκάδες παραγγελίες. Εγώ λέω αν είσαι σε επαρχιακή πόλη που δεν υπάρχει Πλαίσιο με τι σου στέλνουν; Από ότι κατάλαβα με κούριερ οπότε μου είναι αρκετό.
-
Και με γάιδαρο να στο στείλουν δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί αυτό να σε απασχολεί και να σ'επηρεάζει
-
Αλλο ΕΛΤΑ άλλο κούριερ αν εργάζεσαι τα πρωινά.
-
Μου φαίνεται αδιανόητο κοτζάμ εταιρεία να στέλνει με ΕΛΤΑ. Ίσως με ΕΛΤΑ courier να εννοούσε ο g. Βέβαια για δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να μην ισχύει αυτό.
-
Mε ελτα κούριερ έρχονται.
-
ΟΚ θα το διαπιστώσω όταν παραγγείλω. Γιατί με ότι της κάτσει στέλνει βλέπω.
-
εγώ νομίζω ότι τσάμπα αναλώνεσαι...θα τα παραλάβεις εύκολα με κούριερ ακόμα και αν ανήκει στα ΕΛΤΑ!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]