-
ε και να πεθάνουν μερικά εκατομμύρια ελληνάρες ή αν τρώνε από τα σκουπίδια ή αν είναι καταδικασμένοι αυτοί και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να επιβιώσουν σε άθλιες συνθήκες... δεν τρέχει και τίποτα.
Άσε που πολλοί που μισούν τον πλησίον τους για τις ιδέες του ή για το τρόπο ζωής του ή για την κουλτούρα του θα το χαρούν ιδιαίτερα. Το μίσος, το κόμπλεξ, η ζηλοφθονία και η κακεντρέχεια αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πλέον πολύ εύκολα βγαίνουν στην επιφάνεια.Αυτή ήταν και θα είναι η χώρα. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.
-
Τι πιο απλό συντροφοι απο το να κεράσετε ενα πιάτο φαί αυτόν που τρώει απο τα σκουπίδια.
Εμπρός. Αλληλεγγύη. Όχι μόνο μίρλα στα webernetz.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τι πιο απλό συντροφοι απο το να κεράσετε ενα πιάτο φαί αυτόν που τρώει απο τα σκουπίδια.Εμπρός. Αλληλεγγύη. Όχι μόνο μίρλα στα webernetz.
Έχεις καταλάβει ότι δεν είναι δουλειά των πολιτών να φροντίζουν τους ανήμπορους; Έχεις καταλάβει ότι η ελεημοσύνη απλά παρατείνει το πρόβλημα γιατί και λύση δεν δίνει αλλά και πάτημα δίνει στο Κράτος για να κάνει τα στραβά μάτια; Έχεις καταλάβει ότι λες πίπες γενικά;
-
Δουλειά όποιου θέλει είναι να φροντίζει όποιον θέλει. Αμα δεν θές απλά να τον 'ελεήσεις' μπορείς να του δώσεις δουλειά.
Το να παίρνεις λεφτά απο κάποιον με το ζόρι (χωρίς να του προσφέρεις κάτι) και να τα δίνεις σε κάποιον αλλο δεν σε κάνει αριστερό. Σε κάνει κλέφτη και αυτόν που τα τσιμπάει κλεπταποδόχο.
-
Επικοινωνείς με τον εγκέφαλό σου; Όλες οι χώρες του κόσμου βασίζονται στην αναδιανομή του εισοδήματος μέσω της φορολόγησης. Κι αυτό είναι και το λογικό.
-
Λογικό για εσένα. Δεν βρίσκω τίποτα πιο παράλογο απο το να μου τσιμπάει κάποιος τον κόπο μου με το ετσι θέλω για υπηρεσίες που δεν καταναλώνω.
-
Να πας τότε να ζήσεις σε κανένα ακατοίκητο νησί. Δεν νομίζω να μας λείψεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να πας τότε να ζήσεις σε κανένα ακατοίκητο νησί. Δεν νομίζω να μας λείψεις.εβαλε υποψηφιοτητα για το mars one....
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Λογικό για εσένα. Δεν βρίσκω τίποτα πιο παράλογο απο το να μου τσιμπάει κάποιος τον κόπο μου με το ετσι θέλω για υπηρεσίες που δεν καταναλώνω.Για θυμησέ μου τι επαγγέλεσαι να δω κάτι...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για θυμησέ μου τι επαγγέλεσαι να δω κάτι...viewtopic.php?f=13&t=50409&p=2704872&hilit=life+coach#p2704872
Entrepreneur και life coach. Και με κάτι startup που θα κάνουν disruption πιάνομαι τελευταία.
-
Με παρακολουθείς και γι αυτό θα σε κάνω το πρώτο session δωρεάν.
-
Θα σου κάνει μάθημα ο γνώστης zorz!!! Σε βλέπω στον ΟΑΕΔ σύντομα...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Για θυμησέ μου τι επαγγέλεσαι να δω κάτι...
viewtopic.php?f=13&t=50409&p=2704872&hilit=life+coach#p2704872
Entrepreneur και life coach. Και με κάτι startup που θα κάνουν disruption πιάνομαι τελευταία.
Α οκ...
-
Ουραγός η Ελλάδα στις πωλήσεις εξοχικών κατοικιών σε ξένους
Το μέτρο της χορήγησης άδειας παραμονής σε υπηκόους τρίτων χωρών για αγορά κατοικίας αξίας άνω των 250.000 ευρώ δεν φαίνεται, μέχρι στιγμής, να έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, οι επενδύσεις σε real estate από ξένους που αξιοποιούν το κίνητρο της άδειας παραμονής, είναι υπαρκτές, αλλά δεν αποτελούν ακόμη κρίσιμη μάζα. Οι υπήκοοι τρίτων χωρών, ιδίως Κινέζοι αλλά και Ρώσοι ενδιαφέρονται για αγορά κατοικίας στην Ελλάδα, ωστόσο η αξία των πράξεων που έχουν πραγματοποιηθεί είναι σημαντικά υποδεέστερη, εάν συγκριθεί με το ύψος των deals που έχουν γίνει σε Πορτογαλία και Ισπανία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Πορτογαλία, μέσω του προγράμματος «χρυσή βίζα» για χορήγηση πενταετούς διάρκειας άδειας παραμονής, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου 650 εκατ. ευρώ από τον Οκτώβριο του 2012- που τέθηκε σε ισχύ το πρόγραμμα- έως το τέλος του Μαΐου. Μάλιστα, στη χειμαζόμενη από την κρίση Πορτογαλία, τα εκτιμώμενα έσοδα, μέσω της «χρυσής βίζας» τοποθετούνται στο 1 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Και ό,τι δεν κατάφερε να πετύχει η χώρα μας, σχετικά με την προσέλκυση Κινέζων αγοραστών, έχει πραγματοποιήσει η Πορτογαλία, όπου το 80% των ξένων επενδυτών προέρχεται από τη χώρα του Δράκου.
Πάντως αναλυτές σημειώνουν ότι το πορτογαλικό πρόγραμμα προσέλκυσης επενδυτών από τρίτες χώρες μέσω της έκδοσης άδειας παραμονής είναι το πιο επιτυχημένο, σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες, όπου αυτό εφαρμόζεται, όπως η Κύπρος, η Μάλτα και βέβαια η Ελλάδα.
Επίσης, στην Ισπανία η αξία των ξένων επενδύσεων (συμπεριλαμβανομένων των deals που έγιναν μέσω της έκδοσης βίζας) διαμορφώθηκε το 2013 στα 6,45 δισ. ευρώ και είναι η υψηλότερη των τελευταίων εννέα ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ισπανίας.
Στην Ελλάδα, η αξία των αγοραπωλησιών από ξένους διαμορφώθηκε κατά την τελευταία διετία στα 285 εκατ. ευρώ από τα οποία 168 εκατ. ευρώ αφορούν το 2013, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος. Μία αιτία που στη χώρα μας, οι επενδύσεις σε real estate από Κινέζους δεν έχουν αποδώσει καρπούς σχετίζεται με την ανυπαρξία απευθείας και τακτικής αεροπορικής σύνδεσης της Αθήνας με το Πεκίνο.
Ένας ακόμη λόγος σχετίζεται και με την αθέμιτη πρακτική που υιοθετεί μερίδα μεσιτών που προωθεί ακίνητα σε Κινέζους. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μεσιτικά γραφεία που αναπτύσσουν δραστηριότητα στην Κίνα ζητούν υπέρογκη προμήθεια που αγγίζει το 20%, δυσφημώντας την ελληνική κτηματαγορά.
Πηγή:www.capital.gr
ουτε τα σπιτια μας δεν θελουν οι ξενοι, αυτοι που θα τα αγοραζαν κατα χιλιαδες τωρα με την κριση.
-
Περιμένουν σαν τα κοράκια να μην έχει ο Ελληνας να φάει για να τα πάρουν σε ακόμα χαμηλότερες τιμές
-
αυτο θα αργησει,οι καφετερίες ειναι γιοματες.
-
μπααα αδειάσανε ολα εδω. (πηγε ο κόσμος στη XK)
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
αυτο θα αργησει,οι καφετερίες ειναι γιοματες.εαν υπολογισουμε οτι βρισκομαστε στο 1ο ημιχρονο....και εχουμε μπροστα μας ακομη 4,5,6....10 χρονια για να φτασουμε σε βιωσιμο χρεος και ανεκτα ποσοστα ανεργιας....μαλλον υπαρχει τακτικη αναμονης....
-
Χρήσιμοι ηλίθιοι παντού! Το θέμα δεν είναι το δώμα των 30 τ.μ. που αποκαλεί κάποιος φτωχοδιάβολος εξοχικό. Το θέμα δεν είναι καν η Χ ΔΕΗ. Το θέμα είναι η κατάλυση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων ούτως ώστε να γιομίσουμε καλούς και πειθήνιους σκλάβους.
-
Οι οποίοι δεν θα μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα που παράγουν, μεγαλοφυές
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)