-
Είναι το full no frost σύστημα που κανει τον θόρυβο αυτό.
Sent from Corsair's brick
-
ολες οι μαρκες με το full no frost κανουν ετσι?
-
Και ενα hotpoint full no frost που έχω εδώ κανει τους ίδιους θορυβους αν το κανουν όλα δεν ξέρω.
Sent from Corsair's brick
-
Bosch το ιδιο...Σαν να σπαει στην μεση παγοβουνο...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Bosch το ιδιο...Σαν να σπαει στην μεση παγοβουνο...ετσι ακριβως,την πρωτη φορα κατεβηκα στο κατω οροφο με ενα στυλιαρι στο χερι.Ημουν σιγουρος οτι καποιος εσπασε κατι για να μπει σο σπιτι.
κατι ασχετο....ειχα παρει πριν 3 βδομαδες περιπου 3 συσκευασιες του κιλου φετα Ηπειρος γιατι την βρηκα σε προσφορα 20% φθηνοτερη,επειδη καταναλωνουμε αρκετη ποσοτητα.Χθες παω να ανοιξω την 3η συσκευασια ,εχει κανονικα το ναυλον που σφραγιζει το κουτι μολις βγαλεις το καπακι, και ανοιγωντας βλεπω οτι η αλμη που εχει μεσα εχει παγωσει στο πανω μερος ,περιπου σε μεγαθος οσο μισο κουτι τσιγαρα.Οταν λεμε παγωσει μιλαμε για παγο διαφανο,οπως μερικες φορες τα παγακια.Ειναι λογικο να γινει αυτο? Επειδη η αλμη εχει και αλατι(?) πως παγωσε στη συντηρηση? Ηταν στο πανω ραφι της συντηρησης.Την τρωμε αυτες τις μερες και ειναι οκ απο γευση παντως.
-
Μηπως ακουμπαγε το δοχειο στον τοιχο του ψυγειου;
-
ναι ακουμπαγε,ε και?
-
Μου εχει τυχει κ εμενα π.χ με πεπονι στο πανω πανω ραφι , ακουμπουσε πισω στο ψυγειο , παγωσε..
-
Η πλάτη του ψυγείου παγώνει αρκετές φορές και για αυτό δεν κάνει να ακουμπάμε προϊόντα σε αυτόν (ειδικά γυάλινα μπουκάλια κλπ).
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Η πλάτη του ψυγείου παγώνει αρκετές φορές και για αυτό δεν κάνει να ακουμπάμε προϊόντα σε αυτόν (ειδικά γυάλινα μπουκάλια κλπ).- ότι αν ακουμπαει κάτι τότε δουλεύει συνέχεια.Μου έχει συμβεί σε δυο ψυγεία.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η πλάτη του ψυγείου παγώνει αρκετές φορές και για αυτό δεν κάνει να ακουμπάμε προϊόντα σε αυτόν (ειδικά γυάλινα μπουκάλια κλπ).
- ότι αν ακουμπαει κάτι τότε δουλεύει συνέχεια.Μου έχει συμβεί σε δυο ψυγεία.
-
Εχει θέμα η αυτόματη απόψυξη επίσης.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Bosch το ιδιο...Σαν να σπαει στην μεση παγοβουνο...Το LG που έχω δεν κάνει Έτσι αν και no frost, ο θόρυβος που κάνει δεν ακούγεται στο σαλόνι όταν παίζει η τηλεόραση.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και μένα μου αρέσουν τα κοκοψόψαρα (νερά, παγάκια κλπ) αλλά φοβάμαι μήπως είναι πιο ευπαθή.δε νομιζω να ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα, χρονια τα εχουν οι φιλοι, και σαν 'τεχνολογια' παιζει πια πολυ καιρο στην αγορα.
Θα ρωτησω μαρκες και θα σου πω. -
Αγοράστηκαν αυτά Σεπ 2013:
Βosch εντοιχιζόμενο και Bosch ντουλάπα .
Εντυπωσιακά αθόρυβα, αν και όχι απόλυτα.
ΥΓ: Τα είχα 'παρκαρισμένα' σε αποθήκη για 10 μήνες πρίν τα βάλω σε λειτουργία και ανησυχούσα μην το φρέον είχε θέμα , διότι είχαν αγοραστεί σε περιόδους προσφοράς και το μεν εντοιχισμένο σήμερα έχει πλέον ίδια τιμή στο σκρούτζ, η ντουλάπα όμως παραμένει σε 400€ ακριβότερη .... -
Τι εννοείς το φρέον να είχε θέμα από αποθήκευση;
-
Να χωράει μόνο πολλές εργατοεμπαναστατικές Αμστελ και να τις κρατάει παγωμένες EDDIE Για τα gala που θα διοργανώνουμε στην κατάληψη.
-
Η αντιπροσωπεία της Whirlpool στην Ελλάδα, μας τελείωσε;
Δεν απαντούν σε καμμία μορφή επικοινωνίας (τηλ, μέιλ)
Ξέρει κανείς αξιόπιστο εναλλακτικό service;
-
ΜΗΝ ΠΑΣ Astra
Μαζί με την Arvato πρέπει να είναι οτι χειρότερο υπάρχει σε ποιότητα εξυπηρέτησης στο ΕΜΕΑ Region.Δυστυχώς δεν ξέρω κατι για Whirpool.
Προβλήματα ακούγεται οτι υπάρχουν και για την αντιπροσωπεία της Ιndesit στην Ελλάδα..
-
Samsung RT38FEAADSP μηπως εχει αγορασει καποιος το συγκεκριμενω μοντελο να μου πει καποιο σχολιο?
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....