-
http://www.skai.gr/news/technology/arti ... tou-2014-/
τι σκατά θα τον κάνουμε θα μου εξηγήσει κάποιος.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
1 φορά καθυστερημένη η κόρη του Αλαβάνου που ζητάει μποικοτάζ
2 φορές καθυστερημένη η υπάλληλος που της επέτρεψε να τα πάρει (αφού όχι μόνο έπρεπε να ξέρει ότι δεν επιτρέπεται αλλά και να την άφησε να γίνει ρόμπα έτσι)
5 φορές καθυστερημένοι αυτοί που κάλεσαν αστυνομία γιατί η ίδια τους ανέφερε τη λέξη δειγματάκια...Δεν δίνω ούτε 1% πιθανότητα να της είπε υπάλληλος να πάρει τα tester,αυτές και φωτιά να πάρει το διπλανό σταντ δεν θα κουνηθούν
Η αστυνομία ενημερώθηκε γιατί ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός απο το αυτοκόλλητο που έχουν τα προιόντα επάνω.
Γιατί να μην την φωνάξουν;τσιροκοπάω τσιροκοπώ
Μου φαίνεται κομματάκι απίθανο να έδωσε το ΟΚ μια πωλήτρια για κάτι τέτοιο χωρίς να ρωτήσει προϊστάμενο αλλά αφήνω 0,5% να έπεσε σε κάποια τόσο άπειρη.
Είσαι σίγουρος ότι καλείται αυτόματα η αστυνομία;
Έχω δει περιπτώσεις που χτυπάει το μηχάνημα και απλά δεν είχε σκαναριστεί καλά το barcode.
Δεν είδα να περιμένει κάποιος τους τσέους.Αν ρωτησε καποια πωλήτρια γιατί δεν την εφερνε στους σεκιουριτι να το επιβεβαιώσει; Δεν ειπα οτι έρχεται αυτόματα η αστυνομία,δεν θα ειπε και αυτή το κλασσικό ξες ποια ειμαι εγω; για να γλυτώσει .Σκληρα μαθήματα απο ενα σκληρό κόσμο για την μικρή και αθωα κοπελίτσα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.skai.gr/news/technology/article/261450/i-ellada-apokta-ton-proto-tis-uperupologisti-eos-to-telos-tou-2014-/τι σκατά θα τον κάνουμε θα μου εξηγήσει κάποιος.
Κατ' αρχας θα τον πληρωσουμε, και καποιος απο την ΙΒΜ θα παρει καλα μπόνια.
Επειτα, καποιοι απο το μαγαζι θα τον βαλουν να βγαζει bitcoinsΜετα, βλεπουμε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ρωτησε καποια πωλήτρια γιατί δεν την εφερνε στους σεκιουριτι να το επιβεβαιώσει; Δεν ειπα οτι έρχεται αυτόματα η αστυνομία,δεν θα ειπε και αυτή το κλασσικό ξες ποια ειμαι εγω; για να γλυτώσει .Σκληρα μαθήματα απο ενα σκληρό κόσμο για την μικρή και αθωα κοπελίτσα.Bitch, please...
-
Νταξ τώρα, αφού η Αριστερά είναι γνωστή πως παράγει τρομοκράτες και κλεφτρόνια, κι ο γιος εκείνου του ΣΥΡΙΖΑιου στην στενή δεν είναι;
Καλά τα λέει ο trident, όπως πάντα άλλωστε...
(ΝΟΤ).Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αμα η ομιλιες που είχε ο σαμαράς πρίν λίγο καιρό με την IBM για να φέρει καμιά δουλειά κατα δω συμπεριλάμβαναν και να πληρώσουμε σούπερ ντούπερ κουμπιούτερ να πάει να γαμηθεί και να τα βάλει απο την τσέπη του τα λεφτά.
eleos ρε πούστη με τον τριμάλακα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Νταξ τώρα, αφού η Αριστερά είναι γνωστή πως παράγει τρομοκράτες και κλεφτρόνια, κι ο γιος εκείνου του ΣΥΡΙΖΑιου στην στενή δεν είναι;
Καλά τα λέει ο trident, όπως πάντα άλλωστε...
(ΝΟΤ).Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε τι ακριβως φταιει ο trident (για να μιλησω και εγω λιγο σε 3ο προσωπο ) που η κοπελίτσα βουτηξε τα tester και οταν την επιασαν το εριξε στο καλαματιανο γιατι εχει την ευχέρεια να το κανει?
-
O trident φταίει γιατί είναι σίγουρος πως τα βούτηξε τα τεστερ η κυρία, ενώ θα μπορούσε να αφήσει και καμιά πισινή... Και είναι σίγουρος, γιατί είναι αδελφή του Αλαβάνου (αδελφή έλεγε το άρθρο και όχι κόρη αν είδα σωστά), ο Αλαβάνος είναι αριστερός, η αριστερά βγάζει κλέφτες και τρομοκράτες, άρα ΣΙΓΟΥΡΑ (κατά trident και όχι μόνον...), τα έκλεψε, σωστά;
Εγώ δεν ξέρω αν τα έκλεψε. Αν το έκανε, εκτός από κλέφτρα, θα ήταν και ανόητη να μην πάρει γεμάτη μια συσκευασία, και προτίμησε την μισοάδεια που της έχει βάλει δάχτυλο και η μισή Αθήνα...
Όπως και να 'χει, εγώ λέω να την μπουζουριάσουν καλού κακού, γιατί και ο Στάλιν έστελνε κόσμο στα γουλάγκ, και κάποιος επιτέλους πρέπει να πληρώσει γι' αυτό, αρκετά.
-
Πως βρέθηκαν στην τσάντα της, έπεσαν μέσα κατά λάθος ή τα έκλεψε;
Πολύ καλά της έκαναν και την έχωσαν μέσα.
Φαίνεται από όλη την εμετική συμπεριφορά της.Κατά την σιχαμένη νοοτροπία της, η νομενκλατούρα έχει κάθε δικαίωμα να κλέβει μικροπράγματα από σουπερμάρκετ όπως και να κλέβει τεράστια ποσά από το Δημόσιο.
Η αστυνομία μόνο τις γύφτισες που κλέβουν κονσέρβες πρέπει να συλλαμβάνει.
Ακούς εκεί να φερθούν έτσι στην νομενκλατούρα. -
Η φάση με την κόρη του Αλαβάνου είναι απλή κατά την άποψή μου (μιας και έχω βρεθεί μπροστά σε παρόμοια περίπτωση*):
Τσίμπησε τα tester, χτύπησε το καμπανάκι, τη σταμάτησαν, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ, ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ, και οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία.
Ενδεχομένως να παίχτηκε και το επεισόδιο 'ξες ποια είμαι 'γω;', αλλά προφανώς δε μάσησε κανένας...
(και γιατί να μασήσει στο κάτω κάτω)
*Δε γνωρίζω τι παίζει με τα tester γιατί δεν πωλούνται κανονικά, οπότε αφήνω ένα ενδεχόμενο να μη μπορούσε να τα πληρώσει και να έπρεπε να κληθεί η αστυνομία. Η φάση που είχα βρεθεί μπροστά ήταν με κανονικά προϊόντα προς πώληση...
-
Αν εκλεβε σφραγισμενο δεν θα ειχε δικαιολογια οταν την επιαναν,(πλαν β).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
O trident φταίει γιατί είναι σίγουρος πως τα βούτηξε τα τεστερ η κυρία, ενώ θα μπορούσε να αφήσει και καμιά πισινή... Και είναι σίγουρος, γιατί είναι αδελφή του Αλαβάνου (αδελφή έλεγε το άρθρο και όχι κόρη αν είδα σωστά), ο Αλαβάνος είναι αριστερός, η αριστερά βγάζει κλέφτες και τρομοκράτες, άρα ΣΙΓΟΥΡΑ (κατά trident και όχι μόνον...), τα έκλεψε, σωστά;Εγώ δεν ξέρω αν τα έκλεψε. Αν το έκανε, εκτός από κλέφτρα, θα ήταν και ανόητη να μην πάρει γεμάτη μια συσκευασία, και προτίμησε την μισοάδεια που της έχει βάλει δάχτυλο και η μισή Αθήνα...
Όπως και να 'χει, εγώ λέω να την μπουζουριάσουν καλού κακού, γιατί και ο Στάλιν έστελνε κόσμο στα γουλάγκ, και κάποιος επιτέλους πρέπει να πληρώσει γι' αυτό, αρκετά.
Δεν ειναι μονο ο trident σιγουρος, ειναι και αλλοι, πχ ο bill33.
Αμα ηταν καμμια αδελφη δικια σου ή δικια μου, ακομα μεσα θα ηταν και δε θα ειχε και βημα να τα πεί, διαφωνεις?Οσο για το κειμενακι της, ντάξ, κλασικη αριστεριλα. Εζησε τη φρικη στα χερια της αστυνομιας (για την οποια πριν ειχε άλλη αποψη αλλα τωρα εξεπλαγην), ερμαιο του κακου καπιταλιστη
-
Πρέπει να ήταν προβοκάτσια για να χύσει ένα δάκρυ ο High Fidelity για την πολιτικώς διωκόμενη κυρία.
Αρκετά πια, αφήστε τον άνθρωπο στον κόσμο του. -
Δεν υπάρχει δικαιολογία, αφαιρείς κρυφά κάτι από ένα κατάστημα και θέλεις να βγεις και από πάνω.
Παραπάει.
Όχι ότι θα έπρεπε να περιμένει κανείς κάτι καλύτερο να προέλθει από τους κόλπους των πολιτικών μας, αυτοί και οι οικείοι τους είναι υπεράνω νόμων και κανονισμών... (αυτό το παιντί ο κυκλοφορώ-χωρίς-πινακίδα-ουγκ Λιάπης και ο άλλος ο περνάω-και-με-κόκκινο-ναούμ Κουλούρης τουλάχιστον ξεφτυλίστικαν)...
-
BTW, στο αυτοφωρο ΔΕΝ πηγε εκπροσωπος του Hondos (με βαση τη δηλωση της εταιριας) που σημαινει οτι αθωωθηκε.
Περιπτωσιολογια...
- 'Θλιβερη παρεξηγηση, τελικα αδικα την κατηγορησαμε, ας μη το τραβηξουμε'.
- 'Guys, στην επομενη διαδηλωση θα μας τα κανουν σαν τον Κατράντζο, ας μη το τραβήξουμε'
Διαλιέχτε...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δεν υπάρχει δικαιολογία, αφαιρείς κρυφά κάτι από ένα κατάστημα και θέλεις να βγεις και από πάνω.Παραπάει.
Όχι ότι θα έπρεπε να περιμένει κανείς κάτι καλύτερο να προέλθει από τους κόλπους των πολιτικών μας, αυτοί και οι οικείοι τους είναι υπεράνω νόμων και κανονισμών... (αυτό το παιντί ο κυκλοφορώ-χωρίς-πινακίδα-ουγκ Λιάπης και ο άλλος ο περνάω-και-με-κόκκινο-ναούμ Κουλούρης τουλάχιστον ξεφτυλίστικαν)...
Δυστυχως τετοιοι και πολλοι αλλοι ιδιοι κυβερνουν κρατος και ρυθμιζουν τις ζωες μας,
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
BTW, στο αυτοφωρο ΔΕΝ πηγε εκπροσωπος του Hondos (με βαση τη δηλωση της εταιριας) που σημαινει οτι αθωωθηκε.Περιπτωσιολογια...
- 'Guys, στην επομενη διαδηλωση θα μας τα κανουν σαν τον Κατράντζο, ας μη το τραβήξουμε'
Διαλιέχτε...
μινιον? Φοβερε ς φωτιες.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
BTW, στο αυτοφωρο ΔΕΝ πηγε εκπροσωπος του Hondos (με βαση τη δηλωση της εταιριας) που σημαινει οτι αθωωθηκε.Περιπτωσιολογια...
Διαλιέχτε...
Δεν είναι έτσι.
Αν ήταν εκεί ο μάνατζερ του καταστήματος και αυτή ψώνιζε τακτικά από το κατάστημα, θα την άφηνε να φύγει όχι μόνο με κλεμμένα δείγματα αλλά και με κλεμμένα προϊόντα.
Φαίνεται όμως ότι ήταν εκεί μόνο οι εργαζόμενοι του καταστήματος και επειδή πληρώνουν τις κλοπές από τους πενιχρούς μισθούς τους, φώναξαν την αστυνομία όπως κάνουν και για τις γύφτισες που κλέβουν.
-
Ο χρήστης Dafygt έγραψε:
BTW, στο αυτοφωρο ΔΕΝ πηγε εκπροσωπος του Hondos (με βαση τη δηλωση της εταιριας) που σημαινει οτι αθωωθηκε.
Περιπτωσιολογια...
Διαλιέχτε...
μινιον? Φοβερε ς φωτιες.
και Κλαουδατος, και Ατενε, και Λαμπροπουλος... απο τον ΕΛΑ και τα παρακλαδια του...
«κάθε επιχείρηση, έτσι και αυτές στηρίζονται στην εκμετάλλευση των προλετάριων. Τα αφεντικά εκμεταλλεύονται την ανάγκη των προλετάριων να έχουν ένα εισόδημα για να ζήσουν και τους στριμώχνουν στο μεροκάματο, την αλλοτρίωση και τη μιζέρια». -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Περιπτωσιολογια...
Διαλιέχτε...
Δεν είναι έτσι.
Αν ήταν εκεί ο μάνατζερ του καταστήματος και αυτή ψώνιζε τακτικά από το κατάστημα, θα την άφηνε να φύγει όχι μόνο με κλεμμένα δείγματα αλλά και με κλεμμένα προϊόντα.
Φαίνεται όμως ότι ήταν εκεί μόνο οι εργαζόμενοι του καταστήματος και επειδή πληρώνουν τις κλοπές από τους πενιχρούς μισθούς τους, φώναξαν την αστυνομία όπως κάνουν και για τις γύφτισες που κλέβουν.
Αρα η ανακοινωση καλυπτει τους εργαζομενους, μια και 'ακολουθήθηκε ό,τι προβλέπεται από το Νόμο για όλους, χωρίς διάκριση σε κανένα πελάτη'.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]