Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ο μόνος τρόπος να μην γίνεται είναι να βρεθεί κάποιος αλλος να βάλει το χέρι στην τσέπη. Γενικά κι αόριστα να μην γίνεται είναι φάση 'Παγκόσμια ειρήνη, να μην πεινάνε τα παιδάκια' σε καλλιστεία και αλληλεγγύη αριστερών.
να το βάλει αυτός που θέλει να του κάνεις την όποια δουλειά
πώς ο πελάτης θα πάει στην όποια επιχείρηση και θα πληρώσει για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που του προσφέρει αυτή, έτσι και αυτός να πληρώσει τον εργαζόμενο του για τις υπηρεσίες που του προσφέρει, έστω και με βάση το ελάχιστο που ορίζει ο νόμος
τι το παράλογο βρίσκεις σε αυτό; εκτός αν γουστάρεις την κατ'επιλογή εφαρμογή της νομοθεσίας, οπότε αν έρθει κανείς και σε ληστέψει κάντο γαργάρα, έτσι του ήρθε δεν ήθελε να πληρώσει, δεν είχε το παλικάρι και θέλησε τα λεφτά σου, τι πρόβλημα έχεις;
αυτό που λέω εγώ δεν είναι ούτε παγκόσμια ειρήνη, ούτε αριστερή αλληλεγγύη, είναι αυτό που κανονικά σε δεσμεύει η πολιτεία να κάνεις, αν δε σου αρέσει πήγαινε σε άλλη χώρα ή κάτσε σπίτι σου ή ας σου κατασχέσει το δημόσιο τη περιουσία σου , ειλικρινά στα παπάρια μου
όπως κανείς δε θα κάτσει να μου λύσει το δικό πρόβλημα, δε με ενδιαφέρουν τα υποτιθέμενα και μη προβλήματα του όποιου επιχειρηματία