-
Eγώ πάλι ξέρω κάποιον που θα μπορούσε να γεμίσει 5 σελίδες μόνο και μόνο με το να λέει τι τον ενοχλεί να κάνουν οι άλλοι στο αυτοκίνητό του...
Εγώ όμως θα έμπαινα συνοδηγός του χαλαρώτατα!
-
Προσωπικα βρισκω απιστευτα ενοχλητικο να βλεπω τις συνοδηγους το καλοκαιρι να πατανε με τα ποδια τους στο ταμπλο. Κ μερικες (κ μερικοι) να εχουν το ενα ποδι απλωμενο εξω!!! (κ καλα μαγκια ειναι?)
Να μην θελει ο/η συνοδηγος να βαλει ζωνη κ σαν επιχειρημα να χρησιμοποιει το 'να μην τρεχεις'!!!
Το καπνισμα μεσα στο αυτοκινητο με κλειστο παραθυρο. Ασε που δεν χρησιμοποιω κ το τασακι γιατι εκει βαζω το αρωματικο του αυτοκινητου.
Μου την σπαει ιδιατερως το να παταει καποιος την κορνα την ωρα που οδηγω επειδη τσαντιστηκε με καποιον που μπορει να ...ιζεται μπροστα μου. (ή επειδη η/ο συνοδηγος βιαζεται κ πιστευει πως ετσι θα πεταξουμε κ θα φτασουμε γρηγοροτερα).
Γενικοτερα θεωρω απαραδεκτο καποιον που φιλοξενω στο αυτοκινητο μου να μην σεβεται την προσωπικη μου περιουσια.
-
Να βριζει χωρις λογω τον κοσμο, ενας μαλακς φιλος μου πατησε την κορνα σε μια κοπελα που σταματησε σε Στοπ αυτη βγηκε και με 'στολισε' κανονικα ,αντε μετα να της εξηγησεις τι εγινε............
Παλι μερικες χαζογκομενες που της βαζεις σε αυτοκινητο Πουλμουρ και κορδωνονται λες και ειναι δικο τους ασε που τη λενε και στον κοσμο γυρο τους με ενα θρασος ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ .Οχι τιποτα αλλο να τα παρει κανενας να κατεβει κατω σε κανα φαναρι και να εχουμε επεισοδια -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ έχω εμπειρία από την 'Συνοδηγό από την Κόλαση'.Δεν υπήρχε περίπτωση να μην χτυπήσει την πόρτα, και όταν της έκανα παρατήρηση έδινε μία από τις εξής απαντήσεις:
- Δεν σου αρέσει να μοιράζεσαι τα πράγματά σου, έ;
- Να μου το λες πριν κλείσω την πορτα.
- Πώς μου μιλάς έτσι άγρια; (αν της έχω μιλήσει έντονα)
- Πώς μου μιλάς έτσι γλυκανάλατα; Τι άνδρας είσαι εσύ; (αν της έχω μιλήσει πιο μαλακά).
Σε διαδρομή με στροφές ζαλιζόταν και απειλούσε με εμετό ακόμα κι αν πήγαινα με ρυθμούς παππού. Το περίεργο είναι πως στην ευθεία μπορούσα να πάω με διακόσια και δεν έλεγε κουβέντα.
Αν έλεγα κουβέντα για άλλο οδηγό, όσο μεγάλη βλακεία και να είχε κάνει προσπαθούσε να με πείσει ότι είμαι κομπλεξικός και ότι έπρεπε να κάνω ψυχανάλυση για να βρω την αιτία που αισθάνομαι ανταγωνιστικά απέναντι σε άλλους άνδρες.
Μια φορά που τόλμησα να ξεσκονίσω το αυτοκίνητο μπροστά της (έμενε σε περιοχή που γίνονταν έργα και όταν άφηνα το αυτοκίνητο έστω και μία ώρα γινόταν καφέ) μου έκανε παρατήρηση γιατί 'αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τώρα;' και 'προσέχω το αυτοκίνητο περισσότερο από κείνη' (παγόσμιο γυναικείο κλισέ).
Τελικά χωρίσαμε.
απορώ πως πρόλαβες και τα φτιαξες πρώτα
-
με εκνευρίζει:
α) όταν στις 5000 στροφές αρχίζει να φωνάζει ότι πρέπει να αλλάξω ταχύτητα
β) όταν σε ταχύτητες πάνω από τα 120 αρχίζει να φωνάζει: 'διαλυόμαστε, διαλυόμαστε!'
γ) όταν σε στροφιλίκι διαμαρτύρεται ότι ζαλίζεται
δ) όταν την ώρα που έχω βρει ισάδι και προσπερνάω την νταλίκα που με ταλαιπωρεί μισή ώρα, και είμαι ο μισός στο αντίθετο ρεύμα, μου φωνάζει: 'κόψε, κόψε!'
ε) όταν ακολουθώ άλλο αυτοκίνητο που κινείται σχετικά σβέλτα λέει: 'νομίζεις ότι δεν έχω καταλάβει ότι τώρα κάνετε κόντρα;'
στ) όταν λέει τα περί ψυχανάλυσης, που έλεγε και η πρώην του kyanΜε διασκεδάζει όμως όταν βλέπω τον πατέρα μου (που όταν τον έχω συνοδηγό εννοείται πως τα κάνω όλα λάθος) να πατάει το περίφημο 'αόρατο φρένο' από το φόβο του. Επίσης με εκνεύριζε αφάνταστα όταν παλιότερα επέμενε να σβήνω τη μεσαία σκάλα των φώτων όταν περίμενα στα φανάρια
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
γ) όταν σε στροφιλίκι διαμαρτύρεται ότι ζαλίζεταιΑν στρίβεις όπως στο άβαταρ...έχει κι αυτή το δίκιο της
-
- Δεν λέει 'κοψε κόψε' αλλά 'πατα πάτα'
- Δεν καπνίζει
- Ποτέ δεν αλλάζει ραδιοφωνικό σταθμό αλλά ξέρει ότι πρέπει να είναι μόνιμα κολλημένος στους 92,6
- Δεν λερώνει
- Με αφήνει να κάνω όλα τα παραπάνω στο δικό της(εκτός το κάπνισμα μιας και δεν καπνίζω) χωρίς να διαμαρτύρεται
…….μήπως πρέπει να τρέξω για βέρες???
-
Ακόμα το σκέφτεσαι;;;;;;;;; Τρέχα φίλε μου τρέχα άκου που σου λέω.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ακόμα το σκέφτεσαι;;;;;;;;; Τρέχα φίλε μου τρέχα άκου που σου λέω.Mην λες μεγάλα λόγια Μάνο, μετά δεν ξέρεις τι γίνεται
-
Μου την δίνει να κοιτάζει το ταχύμετρο. Στην 147 είναι και βαθειά χωμένο, πρέπει να έρθει στα πόδια μου για να το δει. Συνήθως όταν ρωτάει με 'πόσα πάμε' της λέω άσχετα νούμερα. π.χ. πάμε 120 και λέω 30 ή 200!
-
Επίσης η ατάκα, 'οδηγάς νευρικά σήμερα' -
-
Το ότι τα σκίαδα υπάρχουν μόνο για να συγκρατούν τα καθρεπτάκια. Άσε που της 147 το καθρεπτάκι, 'παραμορφώνει' και τα φωτάκια 'ζαλίζουν'.
-
-
Τι με ερεθίζει στον συνοδηγό μου ??
Μα τα ωραία μπούτια της !!!!
-
Ένα πράγμα.
Να παίζει με το ESP
-
Τελικά μάλλον δεν είμαι περίεργος...
Χαρακτηριστικές ατάκες:
'Μα γιατί δεν μπορώ να παίζω με τα παράθυρα/αλάρμ/καθαριστήρες κ.λπ;'
'Βάλε -Χ- σταθμό στο ράδιο' (x5 σε διαδρομή 20 λεπτών)
'Γιατί να βάλω τη ζώνη αφού κάθομαι πίσω;' (Γιατί ρε ΗΛΙΘΙΕ, αν τρακάρουμε, θα σκοτώσεις εμένα)
'Γιατί να βάλω τη ζώνη αφού σε 10' θα φτάσουμε;' (Γιατί ρε ΗΛΙΘΙΕ, μ'αρεσει να έχω καθαρό ταμπλό και όχι γεμάτο αίματα από ένα απότομο φρενάρισμα. ΧΕΣΤΗΚΑ για την κεφάλα σου)
'Έχεις πολύ μικρό αυτοκίνητο' (τι φταίω εγώ ρε ΗΛΙΘΙΕ που είσαι 2,05m; Όταν και αν βρεθείς με αυτοκίνητο, φρόντισε να είναι λιμουζίνα)
'Μα γιατί δεν μπορώ να αφήσω τα κέρματα (20 στον αριθμό) πάνω στο ταμπλώ' (Γιατί, σε περίπτωση ατυχήματος, θα μας κατα-κερμα-τίσουν τα κεφάλια)
'Δες αν έχω πυρετό' (με έντονο ύφος, πολλές φορές, την ώρα που είχα 4000rpm και ετοιμαζόμουν να αλλάξω ταχύτητα)
'Μα γιατί φωνάζεις;' (Τη στιγμή που έχω κλείσει στενάκι για να κατέβει εκεί που ήθελε, έχω ούρα τα αυτοκίνητα από πίσω μου και εκείνος/εκείνη κατεβαίνει με το πάσο του/της)
'ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;!;' (πήγαινα βέβαια με 150 γιατί έπρεπε να προλάβω ένα άλλο αυτοκίνητο στην Ε.Ο. σε ανοιχτό σημείο χωρίς κίνηση. Για αντίποινα, είδα την τελική του Micra (όχι πολύ πάνω από 150 πάντως )
Όλα τα παραπάνω από φίλους/φίλες. Γι' αυτό έχω αρχίσει να προσέχω ποιον βάζω.
Η 'φίλη' μου μια παρατήρηση μου έχει κάνει όσον αφορά το παρκάρισμα. Δεν είχε βέβαια πολύ άδικο, καθώς βιαζόμασταν και πάρκαρα κάπως άτσαλα, σε σημείο όμως που δεν ενοχλούσα. Τελικά αναγκάστηκα να διορθώσω, αρκετά ντροπιασμένος.
Γι' αυτό είναι και 'φίλη' μου η συγκεκριμένη, έχει περάσει το τεστ...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ακόμα το σκέφτεσαι;;;;;;;;; Τρέχα φίλε μου τρέχα άκου που σου λέω.
Mην λες μεγάλα λόγια Μάνο, μετά δεν ξέρεις τι γίνεται
.Έχεις δίκιο Κώστα μεγάλη μπουκιά φάε αλλά μεγάλο λόγο μην λες!!!
Το πριν και το μετά δεν ισχύει για τις γυναίκες μόνο στις δίαιτες παίζει και στο γάμο!!!!!:roll: -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
-το 'θα σκοτωθούμε' (sirgus τσιμουδιά εσύ! )
Τώρα το είδα αυτό!!
Δεν είπα τίποτα τέτοιο εγώ!!!!http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 591#291591
-
Σε διασταυρώσεις με 5-6 δρόμους να ενώνονται
- Πήγαινε από ΕΔΩ.
- Που εδώ; Αριστερά, ευθεία και λίγο αριστερά, ίσια, ΠΟΥ;
- Το πέρασες!!!
- Καλά, δεν μπορούσες να μου πεις νωρίτερα προς τα που έπρεπε να πάμε; Άλλη φορά να μιλάς εγκαίρως για να κόβω κιόλας.
- Μα είπα, πήγαινε 'από ΕΔΩ'!
- (κλαψ)
Αυτό έχει επαναληφθεί πολλές φορές.
-
Aπ'οτι καταλαβαινω οι περισσοτεροι τα ιδια προβληματα εχουμε με συνοδηγους.Εγω απλα ενημερωνω οποιον μπει στο αυτοκινητο οτι δε μπορει να καπνισει,να φαει,να εχει καφε,να προσεχει που ακουμπαει τα παπουτσια του και τελος για οποιον δεν του αρεσει τον ενημερωνω πως υπαρχουν ταξι και λεοφωρεια να φτασει οπου θελει.Εδω θα γινεται αυτο που γουσταρω εγω,γιατι εγω πληρωνω κι εγω το καθαριζω.Απλα κι ωραια,για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Να βριζει χωρις λογω τον κοσμο, ενας μαλακς φιλος μου** πατησε την κορνα **σε μια κοπελα που σταματησε σε Στοπ αυτη βγηκε και με 'στολισε' κανονικα ,αντε μετα να της εξηγησεις τι εγινε............
Παλι μερικες χαζογκομενες που της βαζεις σε αυτοκινητο Πουλμουρ και κορδωνονται λες και ειναι δικο τους ασε που τη λενε και στον κοσμο γυρο τους με ενα θρασος ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ .Οχι τιποτα αλλο να τα παρει κανενας να κατεβει κατω σε κανα φαναρι και να εχουμε επεισοδιαΝα λοιπόν η χρησιμότητα της κόρνας αριστερά στα Γαλλικά αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
με εκνευρίζει:Με διασκεδάζει όμως όταν βλέπω τον πατέρα μου (που όταν τον έχω συνοδηγό εννοείται πως τα κάνω όλα λάθος) να πατάει το περίφημο 'αόρατο φρένο' από το φόβο του.
Επιτέλους!!! Και νομιζα οτι ημουν ο μονος περιεργος αφου δεν το ειχα δει σε 5 σελιδες!!!
Τι πραγμα και αυτο με το αορατο φρενο, η αδερφη μου και μια φιλη που ειχα ΠΑΝΤΑ οταν προσπερναγα στην εθνικη οριζοντιόνονταν στη θεση τους και πατουσαν το αορατο φρενο. Βρε καλη μου, βρε χρυση μου, ελεος, ειναι σπαστικο. Τιποτα! Θα τους ανοιξω μια σχολη οδηγων να κανουν εκει τα οργια τους απο τη δεξια θεση, αλλιως μια μερα θα τις πεταξω μεσα στην εθνικη -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να βριζει χωρις λογω τον κοσμο, ενας μαλακς φιλος μου** πατησε την κορνα **σε μια κοπελα που σταματησε σε Στοπ αυτη βγηκε και με 'στολισε' κανονικα ,αντε μετα να της εξηγησεις τι εγινε............
Παλι μερικες χαζογκομενες που της βαζεις σε αυτοκινητο Πουλμουρ και κορδωνονται λες και ειναι δικο τους ασε που τη λενε και στον κοσμο γυρο τους με ενα θρασος ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ .Οχι τιποτα αλλο να τα παρει κανενας να κατεβει κατω σε κανα φαναρι και να εχουμε επεισοδιαΝα λοιπόν η χρησιμότητα της κόρνας αριστερά στα Γαλλικά αυτοκίνητα...
Συμπέρασμα λοιπόν... Οι Γαλλίδες είναι χαζογκόμενες
-
Εμένα,η γυναίκα μου δεν με ενοχλεί καθόλου.
Αντίθετα:
Κανα δυό φορές με έσωσε απο τρακάρισμα όταν δεν είχα προσέξει το κόκκινο φανάρι,ενω με το radiocd κάνει αυτή πρόγραμμα τις περισσότερες φορές.
Συνήθως μου λέει πάτα να πάμε πιό γρήγορα 'γιατί ζαλίζομαι όταν πάμε σιγά',ενω αν κινούμαι με 140 στον αυτοκινητόδρομο,μου λέει 'πάτα να φτάσουμε'.Η συνήθης ταχύτητα όπου ολα είναι ΟΚ είναι 160-180 οπότε είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Ο πιο εκνευριστικός είναι ο πεθερός μου,ο οποίος μου λέει 'περίμενε','φύγε','είσαι ελεύθερος απο δεξιά' και άλλα τέτοια που μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι...
Ο πατέρας μου σταμάτησε να μιλάει όταν είναι συνοδηγός εδω και πολλά χρόνια,διότι με εμπιστεύεται 100% πιά.
Τι άλλο να πώ;
Να πώ μόνο οτι ένας σόφρων συνοδηγός σώζει πολλές φορές απο ατύχημα,ενω ένας 'παρλαπίπας' άσχετος 'ξερόλας' μπορεί να προκαλέσει ατύχημα μόνο και μόνο απο εκνευρισμό του οδηγού...
Τι σας ερεθίζει στη συμπεριφορά του συνοδηγού σας?