-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
quiz:
ποιό ζευγάρι πιλότων σε μιάμιση σεζόν έχει τα ίδια αποτελέσματα (ισοπαλία στις φορές που ο ένας έχει τερματίσει μπροστά από τον άλλο ,ίσες νίκες, περίπου ισόπαλοι στα qual, σχεδόν ίδια συγκομιδή βαθμών μετά από 27 αγώνες),αλλά ο ένας θεωρείται φαινόμενο και ο άλλος κωλόφαρδος, φούστης στη συμπεριφορά........ και πουστράκι??Tελικά το ερώτημα είναι: Πόσο αργός ήταν ο Schumacher της Mercedes;
η ευκολότερη απάντηση......όσο είναι φέτος και ο Vettel
-
Ή ο Κίμι ρε αδερφέ...
-
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
Δηλώσεις Rosberg από Msfree:'Ήταν ένα εκπληκτικό 3ήμερο για εμάς. Είναι σπουδαίο που επιστρέψαμε στην Αυστρία – για εμένα ήταν σχεδόν σαν να είμαι εντός έδρας, στη Γερμανία. Είναι μια πολύ ωραία πίστα, με εκπληκτικούς θεατές και στο τέλος με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα για το πολύ καλό μονοθέσιο και την τέλεια στρατηγική. Επιλέξαμε τον επιθετικό τρόπο, μπαίνοντας στα pit νωρίτερα για να περάσουμε με αυτόν τον τρόπο τις Williams και αυτό πήγε καλά. Έπρεπε να προσέχουμε τα φρένα μας, που ήταν πολλή δουλειά σε όλο τον αγώνα. Πριν από τον αγώνα ο στόχος μου ήταν να μεγαλώσω τη διαφορά στο Πρωτάθλημα και τον κατάφερα. Έτσι, μπορώ να αισθάνομαι σιγουριά στον** επόμενο εντός έδρας αγώνα** μας στο Silverstone. Πολύ καλή δουλειά επίσης από τη Williams, που ήταν η 2η δύναμη σήμερα. Συγχαρητήρια.'
Αυτό το παιδί πόσες έδρες έχει πια;
Αφού το εργοστάσιο είναι 20' από το σιλβερ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δηλώσεις Rosberg από Msfree:
'Ήταν ένα εκπληκτικό 3ήμερο για εμάς. Είναι σπουδαίο που επιστρέψαμε στην Αυστρία – για εμένα ήταν σχεδόν σαν να είμαι εντός έδρας, στη Γερμανία. Είναι μια πολύ ωραία πίστα, με εκπληκτικούς θεατές και στο τέλος με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα για το πολύ καλό μονοθέσιο και την τέλεια στρατηγική. Επιλέξαμε τον επιθετικό τρόπο, μπαίνοντας στα pit νωρίτερα για να περάσουμε με αυτόν τον τρόπο τις Williams και αυτό πήγε καλά. Έπρεπε να προσέχουμε τα φρένα μας, που ήταν πολλή δουλειά σε όλο τον αγώνα. Πριν από τον αγώνα ο στόχος μου ήταν να μεγαλώσω τη διαφορά στο Πρωτάθλημα και τον κατάφερα. Έτσι, μπορώ να αισθάνομαι σιγουριά στον** επόμενο εντός έδρας αγώνα** μας στο Silverstone. Πολύ καλή δουλειά επίσης από τη Williams, που ήταν η 2η δύναμη σήμερα. Συγχαρητήρια.'
Αυτό το παιδί πόσες έδρες έχει πια;
Αφού το εργοστάσιο είναι 20' από το σιλβερ...
Το αναλύσαμε αυτό, μη μου τα ξαναθυμίζεις!
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
'Few people believed me, but I still think he was the fastest teammate I've had.'
Κλασσική κοτσάνα που έχουμε ακούσει πολλές φορές σε διάφορες εκδοχές ώστε να πιέσει ένας οδηγός κάποιον αντίπαλό του (teammate ή διεκδικητή πρωταθλήματος). Ο ταχύτερος teammate του Fernando ήταν...................
J. Trulli, 2003-04.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
'Few people believed me, but I still think he was the fastest teammate I've had.'
Κλασσική κοτσάνα που έχουμε ακούσει πολλές φορές σε διάφορες εκδοχές ώστε να πιέσει ένας οδηγός κάποιον αντίπαλό του (teammate ή διεκδικητή πρωταθλήματος). Ο ταχύτερος teammate του Fernando ήταν...................
J. Trulli, 2003-04.
Δε μιλάμε μόνο για τα Σάββατα!
Την πρώτη χρονιά στην Renault αν θυμάμαι καλά ο Jarno τον νίκησε αλλά τα πράγματα δε πήγαν τόσο καλά το '04. -
Την πρώτη χρονιά στην Renault αν θυμάμαι καλά ο Jarno τον νίκησε αλλά τα πράγματα δε πήγαν τόσο καλά το '04.
.....είσαι πολύ μικρός για να θυμάσαι.Και το 03 και το 04 τερμάτισε πίσω του ο Jarno.
-
To 04 μπροστά δεν ήταν ο Trulli μέχρι που 'πήρε πόδι';
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν ήθελε να μπει, γιατι δε το ζήτησε;;Sent from a mobile device
γιατί τα λάστιχα του άλλου κρατάνε μονίμως περισσότερο;
.....μα είναι δυνατόν να ασχολούμεθα ακόμα με κάποιον που αρχικά δηλώνει ότι του φταίει το brake by wire που του στερεί την αίσθηση στο φρενάρισμα....μετά αλλάζει τροπάρι και παραπονιέται ότι στήνει το μονοθέσιο για τις δοκιμές,αλλά αν δεν εκκινήσει καλά δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον αγώνα....και χθές δηλώνει ότι τώρα που 'έκανε ειρήνη' με το μπροστινό μέρος στην είσοδο της στροφής......του φταίει η υπερβολική υπερστροφή......και όλα αυτά δεν επηρεάζουν τον Alonso επειδή έχει άλλο στυλ οδήγησης
http://www.omnicorse.it/magazine/39228/ ... o-in-curva
ΟΥΤΕ Ο MASSA διανοήθηκε ποτέ τέτοιες δικαιολογίες -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Την πρώτη χρονιά στην Renault αν θυμάμαι καλά ο Jarno τον νίκησε αλλά τα πράγματα δε πήγαν τόσο καλά το '04.
.....είσαι πολύ μικρός για να θυμάσαι.Και το 03 και το 04 τερμάτισε πίσω του ο Jarno.
Ναι έχεις δίκιο.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Γιατι κατ'εμε ο λογος που επεσε 14ος μετα το 1ο πιτ δεν ηταν μονο η απογοητευτικη του εικονα αλλα και η μαλακια της ομαδας. Δεν ανεφερες καθολου το δευτερο και ξεκινησε η κουβεντα.
Tην κουβέντα κακώς την ξεκινήσατε για ένα θέμα ήσσονος σημασίας.Η εικόνα του Rai όλο το τριήμερο ήταν τόσο μέτρια που οτιδήποτε έκανε (ή δεν έκανε) η ferrari στον αγώνα δεν μπορεί να προσθέσει (ή να αφαιρέσει) τίποτα στην ποιότητά της.
Καταλαβαίνω ότι είναι βαρύ να καταπίνουν κάθε τριήμερο το πικρό ποτήρι όλοι όσοι ονειρεύονταν δωρεάν μαθήματα καμα σούτρα του φινλανδού στον ισπανό.......γι αυτό θα προσποιηθώ και γω ότι το ξεβράκωμα δεν του το ρίχνει ο Alo....αλλά του το (ξανα)ρίχνει η ομάδα........δυστύχως αυτά παθαίνει όποιος προτάσσει το χρήμα της αξιοπρέπειάς του...
ΥΓ.Το Rai εγώ τον θέλω και το 15.....με τη διαφορά να τρέχει για ένα μύριο (όσο θα στοίχιζε και ένας Bianchi)....και τα υπόλοιπα 9 να ζητήσουν από τη shell να τα ρίξει στο μονοθέσιο.......
-
Ναι έχεις δίκιο.
Φυσικά και τερμάτισε πίσω του ο Jarno. Η τελική βαθμολογία αυτό λέει. Όπως λέει επίσης 3:1 εγκαταλείψεις από μηχ. βλάβες
Δε μιλάμε μόνο για τα Σάββατα!
Αλλά ακόμα κι αν πούμε ότι ο JT ήταν οδηγός μόνο του Σαββάτου, πόσους teamates του Alonso θυμάσαι να του 'παίρνουν' τα Σάββατ (ή έστω μερικά από τα Σάββατα);
Αλλά ας τ' αφήσουμε αυτά, περασμένα ξεχασμ... -
Και τα κορίτσια της Monster...
Το πρώτο εντός έδρα GP για την Red Bull δε τους πήγε καθόλου καλά!
-
@Silberpfeil...... Εντάξει τώρα... δεν είναι και τόσο εύκολο να 'σαρώνει' πάντα και παντού το RedBull!.. (εννοώ σαν κατρουλοποτό, όπως άλλωστε και το Monster... )
...πλάκα-πλάκα τώρα, πιστεύεις ότι θα είχαν την ίδια 'τύχη' τα μερσεντέδια αν τα 'ταυράκια' αντί για κινητήρα Renault είχαν Mercedes?!.. -
ΥΓ.Το Rai εγώ τον θέλω και το 15.....με τη διαφορά να τρέχει για ένα μύριο (όσο θα στοίχιζε και ένας Bianchi)....και τα υπόλοιπα 9 να ζητήσουν από τη shell να τα ρίξει στο μονοθέσιο.......
Ποιο Raikkonen και μ*λακίες, όλα τα λεφτά στο μονοθέσιο και μετά θα κερδίζει ακόμα και οδηγός που πληρώνει για να οδηγεί...
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
@Silberpfeil...... Εντάξει τώρα... δεν είναι και τόσο εύκολο να 'σαρώνει' πάντα και παντού το RedBull!.. (εννοώ σαν κατρουλοποτό, όπως άλλωστε και το Monster... )
...πλάκα-πλάκα τώρα, πιστεύεις ότι θα είχαν την ίδια 'τύχη' τα μερσεντέδια αν τα 'ταυράκια' αντί για κινητήρα Renault είχαν Mercedes?!..Ναι οκ, απλά μου φάνηκε χιουμοριστικό που όλο αυτό έγινε στην πίστα της Red Bull
Δηλαδή η RBR μπορεί να ανταγωνιστεί την Merc μόνο με την βοήθεια και τα όπλα της Merc. Μου άρεσε αυτό. Πέρα από τον χαβαλέ δε καταλαβαίνω την χρησιμότητα αυτής της υπόθεσης. Στην Mercedes έχουν βρει το καλύτερο σύνολο με διαφορά φέτος όπως και η RBR τα προηγούμενα χρόνια και ευτυχώς που πλέον παίζει και ο κινητήρας κάποιο ρόλο. Αν όμως θέλεις να συζητήσουμε αυτή την υπόθεση το μόνο σίγουρο είναι πως η RBR θα είχε κινητήρες Mercedes μόνο αν ήταν μια ομάδα σαν την Williams σε δυναμικότητα (το maximum) εφόσον η Στουτγκάρδη 'κατεβάζει' εργοστασιακή ομάδα.
-
Γιατι κατ'εμε ο λογος που επεσε 14ος μετα το 1ο πιτ δεν ηταν μονο η απογοητευτικη του εικονα αλλα και η μαλακια της ομαδας. Δεν ανεφερες καθολου το δευτερο και ξεκινησε η κουβεντα.
Tην κουβέντα κακώς την ξεκινήσατε για ένα θέμα ήσσονος σημασίας.Η εικόνα του Rai όλο το τριήμερο ήταν τόσο μέτρια που οτιδήποτε έκανε (ή δεν έκανε) η ferrari στον αγώνα δεν μπορεί να προσθέσει (ή να αφαιρέσει) τίποτα στην ποιότητά της.
Καταλαβαίνω ότι είναι βαρύ να καταπίνουν κάθε τριήμερο το πικρό ποτήρι όλοι όσοι ονειρεύονταν δωρεάν μαθήματα καμα σούτρα του φινλανδού στον ισπανό.......γι αυτό θα προσποιηθώ και γω ότι το ξεβράκωμα δεν του το ρίχνει ο Alo....αλλά του το (ξανα)ρίχνει η ομάδα........δυστύχως αυτά παθαίνει όποιος προτάσσει το χρήμα της αξιοπρέπειάς του...
Ο λογος που αρχισα αυτη την κουβεντα δεν ηταν για να πω οτι ο Κιμι ηταν καλουτσικος και τον εθαψε η ομαδα, οπως πας να υπονοησεις ενω εχω γινει σαφης απο προηγουμενα ποστ. Ειπα 50 φορες ποσο κακος θεωρω οτι ηταν. Απλα ηθελα να απαντησω σε εσενα που για το συγκεκριμενο θεμα για αλλη μια φορα ξεχασες και το ρολο της Ferrari. Σκατα ο Κιμι, σκατα και η στρατηγικη της ομαδας και να η 14η θεση μετα το 1ο πιτ. Δεν ειναι δικαιο να μην αναφερει ΠΟΤΕ και την οποια ευθυνη της ομαδας αλλα να αναφερεις μονο αυτη του Κιμι.
Τωρα οσον αφορα για τα μαθηματα καμα σουτρα που αναφερεις και φανταζομαι με βαζεις και εμενα μεσα σ'αυτους θα ηθελα να βαλω μερικα πραγματα στη θεση τους. Στην αρχη της σεζον σε καμια περιπτωση δεν πιστευα οτι ο Κιμι θα ερθει και θα ειναι στα ισια με τον Αλονσο. Πιστευα ομως οτι θα εχει καλυτερη εικονα απο το Μασσα. Πιστευα οτι θα εχουμε ενα 13-6 αντε 12-7 υπερ του Αλονσο, με τον Κιμι να ειναι σχετικα κοντα ακομα και στις ηττες του.
Με την αρχη της σεζον και απο τον πρωτο αγωνα σε εβλεπα να τον μηδενιζεις, να τον κραζεις και να μην αναφερεις ποτε καμια αλλη ευθυνη εκτος απο το οτι για ολα φταιει ο Κιμι ο οποιος ειναι αχρηστος, μιλαμε για λυσσα. Προς το παρον η κατασταση για το Φινλανδο ειναι τραγικη αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ουτε εσυ πιστευες οτι θα γινει αυτο και αν εβαζες στοιχημα στην αρχη της σεζον θα εδινες πολυ καλυτερα προγνωστικα. Νομιζω κανεις μας δεν περιμενε τετοια διαφορα.
Εγω επεσα εξω, εκανα λαθος εκτιμηση, λαθος αξιολογηση το παραδεχομαι, αλλα ξαναλεω οτι δεν μιλησα ποτε για καμα σουτρα του Κιμι στον Αλονσο...
-
Θελω Χαμιλτον στην Φερραρι με μονοθεσιο αξιοπιστο κ ανταγωνιστικο να δω.....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Θελω Χαμιλτον στην Φερραρι με μονοθεσιο αξιοπιστο κ ανταγωνιστικο να δω.....Αυτό το τελευταίο λίγο δύσκολο..
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ποιο Raikkonen και μ*λακίες, όλα τα λεφτά στο μονοθέσιο και μετά θα κερδίζει ακόμα και οδηγός που πληρώνει για να οδηγεί...
To τροπάρι μέχρι πρότινος (και της ferrari και πολλών εδώ μέσα)δεν ήταν ότι το πρόβλημα είναι οι πιλότοι;Τότε γιατί προσελήφθη ο Raikkonen;
Τωρα οσον αφορα για τα μαθηματα καμα σουτρα που αναφερεις και φανταζομαι με βαζεις και εμενα μεσα σ'αυτους ...
η αλήθεια είναι ότι δεν σε έχω σταμπάρει για πολύ φανατικό .....ο Rai δεν μου είναι αντιπαθής, παρά τη γνώμη που έχω για το ειδικό του βάρος.....αντιπαθή τον κάνει η αμετροέπεια των οπαδών του......και όσο οξεία και αν είναι η κριτική που του έχω κάνει,πιστεύω ότι δεν τον αδικώ............
2014 - Formula 1 Grosser Preis Von Österreich-Spielberg