......
-
σημερα το μεσημερι κατεβαινω απο Δροσια προς Ν.Ερυθραια και εχω μπροστα μου ενα VITARA.
εκει λοιπον που παμε ωραια και καλα ξαφνικα βγαζει φλας αριστερα και ενω εχει σχετικα πυκνη κινηση προς την ανοδο χωρις να κοψει ταχυτητα κοβει το τιμονι για να παρκαρει μπροστα στην εισοδο γκαραζ σπιτιου που ειναι επανω στον δρομο.
δεν δινω σημασια αφου αν και λιγο ριψοκινδυνη η κινηση του δεν κινδυνεψε τελικα κανεις ομως κλασματα του δευτερολεπτου καθως αυτος εχει ηδη βρεθει στο πεζοδρομιο και εγω προσπερναω ακουω ενα δυνατο θορυβο και με την ακρη του ματιου μου βλεπω οτι απο την φορα που ειχε και για να στριψει γρηγορα τελικα δεν προλαβε να φρεναρει εγκαιρα και .....κοπανησε πανω στην σιδερενια γκαραζοπορτα
μου φανηκε πολυ αστειο το θεαμα καθως συνεχισα να τον βλεπω απο τον καθρεπτη μου πλεον κολλημενο πανω στην πορτα χωρις να μπορω βεβαια να δω τι ζημιες ειχαν γινει ειτε στο vitara ειτε στην γκαραζοπορτα και γελαγα μονος μου για λιγο.
ειμαι βεβαιος οτι αυτο που εκανε θα το θυμαται για πολυ καιρο.
-
χθές το βράδυ μπροστά στο λευκό πύργο στα φανάρια της διαγωνίου σταματάει μια lamporghini.O οδηγός με το που ανάβει το φανάρι ξεκινάει σχετικά γρήγορα.Δίπλα ένα Α3 1.6 μάλλον, προσπάθησε να κάνει κόντρα με το άλλο αυτοκίνητο αυτό το πως το λένε...
Aποτέλεσμα: έχετε απορια για το ποιός έφυγε μπροστά;;;;
-
Ο χρήστης akis akis έγραψε:
χθές το βράδυ μπροστά στο λευκό πύργο στα φανάρια της διαγωνίου σταματάει μια lamporghini.O οδηγός με το που ανάβει το φανάρι ξεκινάει σχετικά γρήγορα.Δίπλα ένα Α3 1.6 μάλλον, προσπάθησε να κάνει κόντρα με το άλλο αυτοκίνητο αυτό το πως το λένε...Aποτέλεσμα: έχετε απορια για το ποιός έφυγε μπροστά;;;;
τι είπες ΡΕ για το Α3 1,6??? Να ανακαλέσεις αμέσως!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το περίφημο ΒΡ στην Αργυρούπολη που έχω ξαναγράψει για τις τιμές του. Ιδού τι αντίκρισα σήμερα:Ρε σεις το γλαστράκι που κρύβει τις τιμές που είναι????
Το έβγαλε???? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το περίφημο ΒΡ στην Αργυρούπολη που έχω ξαναγράψει για τις τιμές του. Ιδού τι αντίκρισα σήμερα:
Ρε σεις το γλαστράκι που κρύβει τις τιμές που είναι????
Το έβγαλε????ε ναι. Είναι πολύ περήφανος που δίνει 1 ευρώ την αμόλυβδη, και θέλει να στο βλέπουν όλοι!
-
σήμερα το πρωϊ δύο 'αγροτικά' με οδηγούς γύφτους κ με έξτρα σποϊλερ στον εμπρός προφυλακτήρα μέχρι κάτω, ολοκαίνουργιες πινακίδες κ μαύρα παράθυρα κ φυσικά την 'ντουντούκα' από πάνω πήγαιναν με 40+ χλμ/ώρα πάνω από το όριο κ ο ένας 'ακούμπαγε' προφυλακτήρα με προφυλακτήρα με τον άλλο
Αστυνομία απούσα.......
-
...
-
......
-
Μαυροφορεμενη γιαγιακα μεταξυ 65-70 χρονων να προσπαθει να καβαλησει το τσιμεντενιο διαχωριστικο στην εθνικη για να περασει απεναντι σημερα το πρωι.
Αν ηταν νυχτα θα ηταν σιγουρα μακαριτισα τωρα. -
Από το myphone.gr
Είμαι σε δρόμο με 2 λωρίδες και περιμένω στο φανάρι πίσω από ένα αυτοκίνητο. Αφου ανάβει πράσινο ξεκινάμε κανονικά. Αφού πιάνει αυτός δεξιά,κάνω εγώ προσπέραση από αριστερά. Μην φανταστείτε τίποτα τρελό,αυτός πηγαινε π.χ. με 30,εγώ με 40. Ε,τι ήταν να το κάνω αυτό; Αρχίζει να κολλάει από πίσω μου και να κορνάρει σαν λυσσασμένος. Τον αφήνω να έρθει δίπλα μου, του λέω ' τι έγινε,έκανα κάτι λάθος;' και αρχίζει να με μπινελικιάζει βρίζοντας μάνες,οικογένειες κτλ. Εκεί δεν κρατηθηκα,του είπα ένα 'ε, αι ...' και επιτάχυνα να φύγω. Τον βλέπω λοιπόν να μιλάει στο κιν.του και να με κυνηγάει. Ε, μετα από 2 λεπτά,και καθώς πηγαίνω κανονικά πλέον βλέπω να έρχεται αυτός τρενάκι με άλλα 3 αυτοκίνητα. Αυτός κι άλλος ένας με προσπερνάνε κι οι άλλοι 2 από πίσω ακολουθούν. Μιλάμε για κανονική καταδίωξη! Αυτός να μου κάνει χειρονομίες από το παράθυρο και να μην με αφήνει να προσπεράσω.Κάποια στιγμή καταφέρνω να προσπεράσω και το καθίκι μου πετάει μία πέτρα στο παρμπρίζ ( 1 μήνα καινούριο αυτοκίνητο έχω ) . Τέλος πάντων ,με τα πολλά,'καταστρώνω' ολόκληρο σχέδιο για την διαδρομή που θα κάνω ώστε να του ξεφύγω. Εκεί παιδιά πραγματικά είχα χεστεί απάνω μου...αφού όταν κατάφερα να ξεφύγω,άρχισε να τρέμει το πόδι μου από την υπερένταση και δεν μπορούσα να το σταματήσω με τίποτα! Εκεί πραγματικά χρειάζεται να ξέρεις να οδηγας στο όριο γιατί τελικά υπάρχουν πολλοί κακοί άνθρωποι, πραγματικά κακοί,που θέλουν το κακό σου.
Και καταλήγω,παρατηρώντας πως δεν είμαι ο μόνος που έχει βιώσει αντίστοιχη εμπειρία : Τι θα κάνουμε ρε παιδιά με δαύτους;;;Είναι επικίνδυνοι, θέλουν τρελοκομείο αυτοί οι άνθρωποι...
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=64153&page=8&pp=20 έχει κ άλλα... ..τι τρελοί κυκλοφορούν!
-
Γιατι δεν μου τυχαινουν εμενα τιποτα τετοια οταν ειμαι με το lada ρε γαμωτο...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι δεν μου τυχαινουν εμενα τιποτα τετοια οταν ειμαι με το lada ρε γαμωτο...και τι θα έκανες βρε KC??? Μπορεί να μην το λυπόσουν και να τους στραπατσάριζες τα ωραία τους αυτοκίνητα, αλλά μετά, το ξύλο θα το μάζευες... Mη σου τύχει είναι αυτά (έχω φάει γερό ξύλο στο δρόμο, ευτυχώς την γλίτωσε το παλικάρι...)
-
η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν πολλοί ψυχοπαθείς ανάμεσα μας κ θέλει προσοχή!
Έχω κ εγώ 3 σκηνικά που έχω βιώσει:
-
στην ανηφόρα μετά το Σκαραμαγκά με κατεύθυνση προς Αθήνα, με κλείνει ένας ηλίθιος κ ζητάει κ τα ρέστα χειρονομόντας, τα πέρνω κ εγώ κ του απαντάω με παρόμοι τρόπο!
Τότε ένας 3ος με ένα mazda 323F αρχίζει να μας κυνηγάει χωρίς να καταλάβω τίποτα, περνάει, τραβάει χειρόφρενο κ κλείνει το δρόμο
Έρχεται στο παράθυρο μου, βγάζει ένα μαχαίρι κυνηγού κ μου ζήταγε τον λόγο γιατί με τον άλλο τον βρίζουμε.....
Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι ο άλλος με έκλεισε κ βρίζομε με εκείνον, αλλά αυτός έλεγε ότι είμαστε φίλοι κ επίτηδες τον κοροϊδεύουμε!
Πως την γλυτώσαμε? του ζητήσαμε συγγνώμη!
Στα 20+ που είμουν κ με την ταραχή που είχα δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσω πινακίδα, ούτε κ ήθελα να μπλέξω! -
Καποδιστρίου στην Ν. Φιλοθέη, επιστρέφω από το γραφείο, έρχετε κολάει ένα primera προφυλακτήρα κ αναβοσβήνει φώτα ενώ πηγαίνουμε με 1η-2α κ σημειωτών λόγο ουράς! με το που ανοίγει ο δρόμος κάνω δεξιά, έρχεται δίπλα κ βρίζει!
στο φανάρι μπαίνει εμπρός, τραβάει χειρόφρενο, κατεβαίνει κάτω κ άρχισε να χοροπηδάει σαν μαϊμού φωνάζοντας κ βρίζοντας γιατί τόση ώρα δεν έκανα στην άκρη να περάσει! (μιλάμε ότι στα 100 μέτρα σύνολο μόλις βρήκα κενό έκανα δεξιά....) -
περιμένω σε stop ότι είχα πάρει το clio.
Ξαφνικά βλέπω ένα κενό, βγαίνω κ αυτός που ερχόταν με ένα παλιό nissan επιταχύνει κ έρχεται μου κολάει βρίζοντας!
Στο πρώτο STOP που βρήκαμε στο δρόμο μας μου την κάρφωσε από πίσω!
Κατεβαίνουμε κάτω αρχίζει να με βρίζει κ τραβάει το μπουφάν κ βάζει το χέρι στο όπλο (securitάς ήταν...)
το παρατάω όπως ήταν το αυτοκίνητο κ απέναντι υπήρχε ένα super market που έβλεπαν την φάση! μπαίνω κ φωνάζω ένα τηλέφωνο! αμέσως καλώ το 100 (ευτυχώς απάντησαν γρήγορα) τους λέω τι έγινε κ δίνω την πινακίδα του! ο τύπος τα παίζει μπαίνει μέσα κ φεύγει χτυπώντας ελαφρά μία κυρία έγκυο στην προσπάθεια να φύγει!
Ε! τον σκίσαμε αυτόν!
Μετά από αυτά κ μία σειρά άλλα που έχω δει (όχι έχω μπλεχτεί, απλά έτυχε να τα δω) λέω μακριά γιατί δεν αξίζει...... φανταστείτε να είχαμε πιαστεί στα χέρια κ να χρησιμοποιούσε κ το όπλο.....
Α! το κορυφαίο! όταν τον έπιασαν είπε στους αστυνομικούς 'επειδή έχει καινούργιο αυτοκίνητο το σκατόπαιδο νομίζει ότι μπορεί να βγει πριν από εμένα....'
Μετά από αυτό τι νοημοσύνη κ τι να συζητήσει κανείς..... -
-
παιδια τα εχουμε ξαναπει αυτα, δεν εχει νοημα να τα ξανασυζηταμε. λογω νοοτροπιας δικιας μου και μονο, 10 φορες καλυτερα θα νιωθω με τον εαυτο μου αμα μιλησω και τελικα φαω ξυλο, απο το να κανω τον κινεζο σε κατι τετοιους 'μαγκες'. Και για να σας προλαβω ναι, εχω φαει ξυλο. Παντως αυτα για τα μαχαιρια κλπ τα εχουμε πει, του αδειαζεις τον πυροσβεστηρα στην μαπα (ενδεικνυται ξηρας σκονης καθως δουλευει απο μακρυα οποτε δουλευει εναντια του μαχαιριου) και μετα του ανοιγεις και το κεφαλι με τον αδειο πυροσβεστηρα. Τωρα για οπλα ενταξει, υπαρχει και η σοφη φραση 'αμα ειναι να σου κατσει...'
ΥΓ και εγω μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου, με διαφορα μεσα ;). Εμενα οταν παει να παιξει καυγας πιο πολυ με νοιαζει τι θα κανω για να μην τον σκοτωσω τον αλλον παρα το τι μπορει να παθω εγω...
-
Citroen Πικατσού (Picasso ) taxi!!
Πάρα πολύ καλό! Και πρακτικότατο φαντάζομαι! Και για τον οδηγό, και για τους επιβαίνοντες...
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν πολλοί ψυχοπαθείς ανάμεσα μας κ θέλει προσοχή!Έχω κ εγώ 3 σκηνικά που έχω βιώσει:
- στην ανηφόρα μετά το Σκαραμαγκά με κατεύθυνση προς Αθήνα, με κλείνει ένας ηλίθιος κ ζητάει κ τα ρέστα χειρονομόντας, τα πέρνω κ εγώ κ του απαντάω με παρόμοι τρόπο!
Τότε ένας 3ος με ένα mazda 323F αρχίζει να μας κυνηγάει χωρίς να καταλάβω τίποτα, περνάει, τραβάει χειρόφρενο κ κλείνει το δρόμο
Έρχεται στο παράθυρο μου, βγάζει ένα μαχαίρι κυνηγού κ μου ζήταγε τον λόγο γιατί με τον άλλο τον βρίζουμε.....
Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι ο άλλος με έκλεισε κ βρίζομε με εκείνον, αλλά αυτός έλεγε ότι είμαστε φίλοι κ επίτηδες τον κοροϊδεύουμε!
Πως την γλυτώσαμε? του ζητήσαμε συγγνώμη!
Στα 20+ που είμουν κ με την ταραχή που είχα δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσω πινακίδα, ούτε κ ήθελα να μπλέξω!
Ποντάρω όλα τα λεφτά στο 1
- στην ανηφόρα μετά το Σκαραμαγκά με κατεύθυνση προς Αθήνα, με κλείνει ένας ηλίθιος κ ζητάει κ τα ρέστα χειρονομόντας, τα πέρνω κ εγώ κ του απαντάω με παρόμοι τρόπο!
-
μενω αφωνος με τα παραπανω περιστατικα
τελίκα κυκλοφορουν πολλοι βλαμενοι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μενω αφωνος με τα παραπανω περιστατικατελίκα κυκλοφορουν πολλοι βλαμενοι
Στο Μοναστηράκι, στο φανάρι έξω απο το Εβερεστ, οδηγώντας το 304 προ έτους, κοιτάω με απαθές βλέμμα ( ) την ουρά στο φαγάδικο. Ξαφνικά, ένας μαλλιάς καλοντυμένος έρχεται καταπάνω μου, βάζει το χέρι στο παράθυρο και αρχίζει να με βρίζει ('έχεις κανένα πρόβλημα, γιατί κοιτάς, κτλ...'). Φτάνει και ο κολλητός του , και αρχίζει αυτός τα ενθαρυντικά σχόλια , τύπου 'πες του τα του μ@λ@κα, κτλ...'. Εγώ και η γυναίκα μου άφωνοι! Δεν πρόλαβα να αντιδράσω και άναψε το φανάρι οπότε ο δεύτερος (που ήταν φαίνεται καλή ψυχή) είπε 'αστον μ@λ@κα να φύγει, δεν αξίζει'.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Στο Μοναστηράκι, στο φανάρι έξω απο το Εβερεστ, οδηγώντας το 304 προ έτους, κοιτάω με απαθές βλέμμα ( ) την ουρά στο φαγάδικο. Ξαφνικά, ένας μαλλιάς καλοντυμένος έρχεται καταπάνω μου, βάζει το χέρι στο παράθυρο και αρχίζει να με βρίζει ('έχεις κανένα πρόβλημα, γιατί κοιτάς, κτλ...'). Φτάνει και ο κολλητός του , και αρχίζει αυτός τα ενθαρυντικά σχόλια , τύπου 'πες του τα του μ@λ@κα, κτλ...'. Εγώ και η γυναίκα μου άφωνοι! Δεν πρόλαβα να αντιδράσω και άναψε το φανάρι οπότε ο δεύτερος (που ήταν φαίνεται καλή ψυχή) είπε 'αστον μ@λ@κα να φύγει, δεν αξίζει'.
Δεν κατάλαβα γιατί ήταν καλή ψυχή ο τύπος? Επειδή σε άφησε να φύγεις, επειδή σε είπε μαλάκα ή επειδή είπε ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί μαζί σου?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Α καλά...έχουμε ξεφύγει τελείως!
Επρεπε να του απαντούσες στο τι κοιτάς...με το κοιτάω να δω ποσο μαλ@κας μπορεί να γίνει ένας μαλλιάς τρώγοντας...