-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο Button εμφανίστηκε σαν φάντασμα διότι από την 12η στην 4η θέση το μόνο που μας έδειξε ο σκηνοθέτης ήταν το πως τον πέρασε ο Perez στην αρχή του αγώνα. Γενικά κακός ο σκηνοθέτης, έχασε αρκετές φάσεις.Να γίνεται της καραπουτανάρας στην πίστα και ο μαλάκας να κάνει τέχνη δείχνοντας μας τοπία/κερκίδες κλπ
-
Γι αυτό με εκνευρίζουν τα ατέλειωτα ασφάλτινα run off.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Γενικά κακός ο σκηνοθέτης, έχασε αρκετές φάσεις.Εδω εχασε το μισό προσπέρασμα για την πρωτιά
-
Πραγματικά κύριος ο Vet και γαλαντόμος στις αβρότητες προς τον teammate του......αν και η καρδούλα του ξέρει τι τραβάει.....δεν άντεξε βέβαια και ξέσπασε....
'με αυτό το αγγούρι (RB10) στις ευθείες δεν έχεις καμία τύχη......εγώ δεν είμαι εδώ για να τερματίζω δεύτερος και τρίτος'
http://www.omnicorse.it/magazine/38763/ ... n-cetrioloάκου αγγούρι...........τον παλιομπολσεβίκο.....νόμιζα ότι τέτοιες γουρουνιές τις κάνει μόνο αυτό το ποταπό πλάσμα ο San Fernando di Santander
YΓ.Γάιδαρος ο Lewis που το μόνο που είπε για την πρώτη νίκη του Ric είναι όχι συγχαρητήρια.....αλλά ότι οφείλεται στα προβλήματα των Μβ
-
Ο χρήστης Vettel έγραψε:
E' frustrante che manchi la potenza in giornate come queste, in cui la vittoria era a portata di mano. Io non sono qui per arrivare secondo o terzo'.δεν ειμαι εδω για να βγαινω δευτερος η τεταρτος...
αγορινα μου λεβεντη μου αυτην την δηλωση την κραταω για οταν πας με το καλο στην φοραδα...
@Alba γιατι αδικο εχει ο Lewis παλι;Δεν ισχυει;
Ασχετο αν ΑΞΙΑ πηρε την πρωτη θεση το πουλεν σου,ετσι δεν ειναι;Υπηρχε αλλος τροπος να νικησει;
τι εγινε;dai si la verita...ti piace Lewis...απο την μια ᾽᾽η καρδουλα του το ξερει᾽᾽ δηλαδη παλι σχολιαζεις ασχημα τον γερμανο,και απο την αλλη σε πειραξε που ο αλλος λεει αυτο που πιστευει;
Το θελετε ή οχι ο Lewis μαζι με Alonso /Kimi ειναι οι πραγματικοι εκφραστες χαρακτηρων οδηγων F1.
Oi αλλοι ειναι λαπας κιμας... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
cut
ci sei o ci fai?
Όλοι έχουν δικαίωμα να λένε τον καημό τους...εκτός από ένανO Lewis μ'αρέσει....τάκτ δεν έχει....δεν χρειάζεται τέτοιο σχόλιο για έναν συνάδελφο, που δεν έχει δώσει κανένα δικαιώμα και σε κανέναν...
Ο Alo 'σταυρώθηκε' για ένα geniscemi που αλιεύτηκε στο teamradio...όχι σε συνέντευξη μια ώρα μετά τον αγώνα
Ο Prost πήγε σπίτι του για ένα.....camion
O Schumacher,του οποίου ο Seb είναι το ένα τεταρτημόριο απο το αριστερό του φρύδι, επί μια τετραετία συνεχούς σφαλιάρας στη ferrari δεν έβγαλε τσιμουδιά.....και μετά από 7 τίτλους δεν διανοήθηκε να πει κακιά κουβέντα για τη bridgestone ή την ομάδα του το 2005 και το 2006
Seb μετά από 4 συνεχόμενους τίτλους με την RBR...αγανάκτησες ήδη; Σώπα μαντάμ (cit Γεωργίου)Ρε μήπως το αγγούρι που τον πειράζει δεν είναι η RB10 .....αλλά αυτό του Daniele που τον σπρώχνει διαρκώς από πίσω........εκτός και αν πρόκειται απλά για φιλοφρόνηση,καθώς δεν ξέρω κανένα γερμανό που δεν του αρέσουν τα αγγούρια (ως ζαρζαβατικά)..οπότε ζητώ συγνώμη
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
cut
ci sei o ci fai?
Όλοι έχουν δικαίωμα να λένε τον καημό τους...εκτός από ένανO Lewis μ'αρέσει....τάκτ δεν έχει....δεν χρειάζεται τέτοιο σχόλιο για έναν συνάδελφο, που δεν έχει δώσει κανένα δικαιώμα και σε κανέναν...
Ο Alo 'σταυρώθηκε' για ένα geniscemi που αλιεύτηκε στο teamradio...όχι σε συνέντευξη μια ώρα μετά τον αγώνα
Ο Prost πήγε σπίτι του για ένα.....camion
O Schumacher,του οποίου ο Seb είναι το ένα τεταρτημόριο απο το αριστερό του φρύδι, επί μια τετραετία συνεχούς σφαλιάρας στη ferrari δεν έβγαλε τσιμουδιά.....και μετά από 7 τίτλους δεν διανοήθηκε να πει κακιά κουβέντα για τη bridgestone ή την ομάδα του το 2005 και το 2006
Seb μετά από 4 συνεχόμενους τίτλους με την RBR...αγανάκτησες ήδη; Σώπα μαντάμ (cit Γεωργίου)Ρε μήπως το αγγούρι που τον πειράζει δεν είναι η RB10 .....αλλά αυτό του Daniele που τον σπρώχνει διαρκώς από πίσω........εκτός και αν πρόκειται απλά για φιλοφρόνηση,καθώς δεν ξέρω κανένα γερμανό που δεν του αρέσουν τα αγγούρια (ως ζαρζαβατικά)..οπότε ζητώ συγνώμη
οχι ρε φιλε τι ειπες τωρα...αυτο με τους Γερμανους και τα αγγουρια εμεις οι Ελληνες το ξερουμε καλα...
κατα τα αλλα ,καλα μας τα λες. -
-
Αυτές οι δηλώσεις του Vettel, μόνο σε Ιταλικά σάιτ υπάρχουν;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μια φορά στα 10 χρόνια δεν βλέπω ζωντανά τον αγώνα και γίνεται της ανωμαλίας.Ματσάρα από τις λίγες, Καναδάς πιστάρα.
Έβαλα να δω τα δοκιμαστικά το βράδυ και είπα να ξεκινήσω τον αγώνα να δω τους πρώτους γύρους καθότι νυσταγμένος. Φυσικά το ξενυχτησα.Υπάρχει πουθενά ο αγώνας (όχι σε torrent αλλά σε αρχείο) ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Vettel: E' frustrante che manchi la potenza in giornate come queste, in cui la vittoria era a portata di mano. Io non sono qui per arrivare secondo o terzo'.Νομίζω είναι μια πάρα πολύ ώριμη και νηφάλια δήλωση του Vettel. Το αυτονόητο λέει δηλαδή, χωρίς περιστροφές και δικαιολογίες.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Vettel: E' frustrante che manchi la potenza in giornate come queste, in cui la vittoria era a portata di mano. Io non sono qui per arrivare secondo o terzo'.
Νομίζω είναι μια πάρα πολύ ώριμη και νηφάλια δήλωση του Vettel. Το αυτονόητο λέει δηλαδή, χωρίς περιστροφές και δικαιολογίες.
Αυτονόητο θα ήταν αν τον αγώνα δεν είχε κερδίσει ο ομόσταυλός του...που οδηγούσε το ίδιο ζαρζαβατικό ..... και πάντως η βδελυγμία του για το κομπαρσιλίκι της δευτεροτρίτης θέσης καλό θα ήταν να περιμένει να εκφραστεί.... όταν τουλάχιστον τερματίσει μπροστά από το Ric. Επομένως η δήλωση του είναι άθλια και τον εκθέτει εις διπλούν.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπάρχει πουθενά ο αγώνας (όχι σε torrent αλλά σε αρχείο) ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΔεν ξέρω, εγώ από torrent τον είδα.
-
δηλάδη τα torrent δεν ειναι αρχεια? τι ρατσισμος ειναι αυτος?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνεδώ υπάρχει και αν έχεις εργαλείο-addon στον browser, κατεβαίνει...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνεδώ υπάρχει και αν έχεις εργαλείο-addon στον browser, κατεβαίνει...
http://forum.wiziwig.eu/threads/21744-Full-Race-Downloads?p=1698477#post1698477
Προχωρωντας εχει πολλα και διαφορα βερσιονς.
-
Ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον συμφορουμίτη που μου έστειλε link για το HD skysports. 6.5GBytes αλλά το 'φχαριστήθηκα Μόλις τώρα κατάφερα και τον είδα βέβαια
Πολύ άσχημο το ατύχημα Perez-Massa.
O Rosberg έπρεπε να τιμωρηθεί για το κόψιμο του τελευταίου σικέιν...EDIT: Τόσο λίγες σελίδες για ένα τόσο ενδιαφέροντα αγώνα... Μάλλον επειδή τα 'πουλέν' ήταν και τα δύο αόρατα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
O Rosberg έπρεπε να τιμωρηθεί για το κόψιμο του τελευταίου σικέιν...Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις...
Διοτι ναι μεν κέρδισε σε χρόνο (τον οποίο ο ίδιος είπε ότι έδωσε πίσω στην 1η/2η στροφή), όμως στη φάση αυτή ο LH δεν ήταν άμεσα σε θέση προσπέρασης.
Αν δεν είχαμε ασφάλτινο run-off (η αν υπήρχε σαμαράκι ή κάτι τέτοιο) δε θα το συζητουσαμε καθόλου.
-
Το αν ο Lewis ήταν σε φάση προσπέρασης φαίνεται από το ό,τι o Nico μπλόκαρε τους τροχούς του.
Ο κανονισμός είναι σαφής, δεν μπορούν και οι 4 τροχοί σου να πατάνε εκτός των ορίων της πίστας (της λευκής γραμμής) άρα υπήρξε παράβαση. Τέλος πάντων, αποφάσισαν να του τη χαρίσουν.
Για το τελευταίο που λες: θα προτιμούσες σε εκείνο το σημείο να κόλλαγε στην αμμοπαγίδα ο Nico ? Φαντάζομαι ούτε εσύ ούτε οι χορηγοί -
Ο κανονισμός αν θυμάμαι καλά γράφει ότι πρέπει να 'concede any advantage gained' ή κάτι τετοιο. Είναι όμως εξαιρετικά αμφιλεγόμενο και επιδέχεται μεγάλης συζήτησης. Πάντως και οι αγωνοδίκες προειδοποίησαν ότι την επόμενη θα είχε ποινή.
Εγώ θα προτιμούσα σίγουρα αυτός που κάνει λάθος να τιμωρείται. Όχι 'τεχνητά' με stop&go, αλλά με μια σπασμένη αεροτομή, μια έξοδο, ένα τετ α κε(επειδή π.χ προσπάθησε να στρίψει γνωρίζοντας ότι το runoff είναι χωμάτινο), κλπ.
Μπορεί οι χορηγοί να μην το θέλουν, κατανοητόν, εγώ απλώς εξέφρασα τη δική μου γνώμη
2014 - Formula 1 Grand Prix Du Canada