-
-
καποτε η ΕΑ ελεγε για το steam
Steam sales 'cheapen intellectual property' says EA Origin boss
http://www.gamesindustry.biz/articles/2 ... be-the-hub
δυο χρονια μετα
https://www.origin.com/en-ie/store/deal ... preciation -
-
-
για τις κονσολες γιατι για το pc μας βλεπω 2015..
-
Εγώ τώρα τι να κάνω? Να το αρχίσω στο PS3 ή να περιμένω να βγει στο PC (και να πάρω καινούργιο PC )??
-
Για PC θα ειναι κακογραμμενο οπως σχεδον ολα τους απο το San Andreas και μετα.
-
κάτσε να δούμε πώς θα είναι, μπορεί να είναι καλό port
-
Το SA δε νομίζω να ήταν κακογραμμένο. Μόνο το IV ήταν αποτυχημένο port αν δε κάνω λάθος.
-
εγώ πάντως ακόμα θυμάμαι πόσο είχα πωρωθεί τότε (2001-2002 ήταν νομίζω) όταν έπαιξα το θρυλικό vice city...
εκπληκτική ατμόσφαιρα και ...80ιλα σε τέτοιο βαθμό που έκανα απλά άσκοπες βόλτες για ν' ακούω την μουσική και τις ραδιοφωνικές εκπομπές σαν να βλέπω το...miami vice!
Τα επόμενα δεν τα έπαιξα ποτέ αφού απείχα από το σπορ του video gaming όμως το τελευταίο μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και θα ήθελα να το δω και σε πισι!
Με τόσα παιχνίδια που έχουν βγει τελευταία με βλέπω να έχω ν' ασχοληθώ για καιρό! Το θέμα είναι ότι δεν έχω χρόνο και φυσικά το καλοκαίρι δεν είναι καιρός για gaming αλλά για βεραντούλα, μπύρες και ποτάκια με καλή παρέα ή ακόμα καλύτερα διακοπές μακριά από οθόνες και πληκτρολόγια! -
-
-
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ομως να δω 6 ωρες βιντεο χαχαχαχαχαχα
-
-
-
αγοαρασα που λετε δυο παιχνιδακια το kerbal space program (το οποιο ηταν πολυ παιδικο παλια αλλα τωρα εχει ξεφυγει αλλου για αλλου..)
και το spintires το περιμενα για simulation βασικα αλλα δεν βλεπω ποιος ο λογος υπαρξης του βασικα..
-
Παίζει να το χα ξαναρωτήσει, τι ακριβώς κάνεις στο spintires?
-
Μεταφορά πακέτων σε σημεία του χάρτη μέσα από δύσβατα terrain...
Το παιξα λίγο χθες. Συμπαθητικό, σίγουρα ότι καλύτερο σε off-road φαση, αλλά το βλέπω μετά απο λίγο να γίνεται κουραστικό/βαρετό...
-
Παλι καλα που εβγαλες ακρη εγω εσπαγα δεντρα με τον γερανο
-
εγω θα το κατεβασω να μαλακιστω λιγο, απορω πως εκαναν επι πληρωμη τετοιο παιχνιδι.
κανονικα θα επρεπε να ειναι μια free to play πιπα σε multiplayer και να παιζουμε συγκρουομενα!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)