-
Στη Ferrari τελικά δε θα χρησιμοποιήσουν τις αναβαθμίσεις λόγω θερμοκρασιών.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Στη Ferrari τελικά δε θα χρησιμοποιήσουν τις αναβαθμίσεις λόγω θερμοκρασιών.Κάθε φορά με τις αναβαθμίσεις στη Ferrari η ίδια ιστορία, τώρα οι θερμοκρασίες, μετά θα είναι η υγρασία, μετά η ηλιοφάνεια που θα ξεφτίζει το κόκκινο και δεν θα φαίνονται καλά οι χορηγοί...
updates + Ferrari=η μέρα της μαρμότας
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Στη Ferrari τελικά δε θα χρησιμοποιήσουν τις αναβαθμίσεις λόγω θερμοκρασιών.Πάλι κατάφεραν να τα σκατώσουν οι ηλίθιοι. ΗΛΙΘΙΟΙ
-
Οι Maccas στο Q1 με SS σημείωσαν τους χρόνους;
-
Ναι. Νομίζω όλοι πλην των Mercedes?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ναι. Νομίζω όλοι πλην των Mercedes?Ενδιαφέρον. Τις είχα ξεγραμμένες.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Ναι. Νομίζω όλοι πλην των Mercedes?
Ενδιαφέρον. Τις είχα ξεγραμμένες.
Όλοι πλην μερτσέντες και ρεντμπουλ με τα κόκκινα έκαναν τους χρόνους.
-
ωραιος ο Πινκberg.
αυριο θα δουμε αγωνα μεταξυ τους.
Ομορφη η μελαχρινη πισω απο το αμαξι του Κιμι...
-
Τι έγινε με το Λούη?
χαμήλωσαν και τους τόνους στο BBC
στο 1ο κομμάτι έλεγαν take that κλπ κλπ και μετά... -
Καλά τα πάει η Foράδα πάντως. Κυνηγάει την RB και αντί να την φτάσει την πέρασε και η Williams.
O Ροσμπεργκ έχει πάρει τα γκέμια του Λούη ή είναι η ιδέα μου;
-
Ο Nico μπορεί να το σηκώσει!
-
έκανε λαθάκι σε μια στροφή, μπλόκαρε και πήρε πιο ανοιχτή γραμμή
-
Που να μην φέρνατε και αναβαθμίσεις, χαχα.. Μου βγαλατε και γλωσσα μετα απο ενα μονο free practice. Xαχαχα, βρε τη φουκαριαρα τη φεραρι..
-
Πολύ καλή και η Williams σήμερα.
-
και ο Vettel καλος...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και ο Vettel καλος...Ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να ανακάμψει και μακάρι να είναι αυτή. Τα έχει ακούσει για τα καλά από το 4TF.
-
Vettel, Bottas, Massa και Ricciardo μεσα σε 4 εκατοστα!
ΡΟΖμπεργκ
Για να ειμαι ειλικρινης δεν τον πιστευα οτι εχει την ικανοτητα και τα κοτσια για να κοντραρει τον Χαμιλτον.Παρα την τεραστια διαφορα με τους αλλους, οσο μενουν κοντα οι 2 στη βαθμολογια, το ενδιαφερον θα ειναι μεγαλο.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Τι έγινε με το Λούη?
χαμήλωσαν και τους τόνους στο BBC
στο 1ο κομμάτι έλεγαν take that κλπ κλπ και μετά...Χα, χα, κηδεια...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Είναι που είναι artificial racing το DRS, έτσι το ξεφτιλίζουν τελείως...Θα είχε ενδιαφέρον το DRs να λειτουργεί αντίθετα από ό,τι λειτουργεί τώρα: Δλδ: Να ανοίγει μόνο αν ο μπροστά σου είναι πάνω από 1 δευτερόλεπτο μακριά σου και ταυτόχρονα ο πίσω σου είναι πάνω από 3 δευτερόλεπτα μακριά σου εκτός αν είσαι πρώτος όπου δεν έχεις δικαίωμα DRs...
Μου φαίνεται ότι κάτι τέτοιο (να σου δίνει το δικαίωμα να φτάνεις το μπροστινό σου χωρίς να σου τον προσφέρει στο πιάτο και ταυτόχρονα να μην απομακρύνεσαι από αυτόν που σε καταδιώκει), ίσως είχε καλύτερα αποτελέσματα...
-
Κακά τα ψέματα, μεγάλη υπόθεση το μονοθέσιο...
2014 - Formula 1 Grand Prix Du Canada