-
Καλησπέρα ειχα ενα τροχαίο πρην λίγες μέρες με PEUGEOT 206 2002 3θ. . Το αμάξι μηχανικά δεν επαθε τπτ . αλλα έφαγα την αριστερή πλευρά μαρσπιε αριστερά και αριστερή πόρτα . για να επανέρθει αυτο τι κόστος εχει ? και αν γίνετε .
Ρώτησα εναν και μου ειπε 1,200 Ευρω δηλαδή τοσο πολυ κοστίζει η ζημιά ?
(Αυτο μου ειπε οτι πιρε και πατομα αλλα μου ειπαν αν το αμαξη επερνε πατομα δεν θα πιγενε ευθεια ) σωστα ?Επισησ αν φτιαχτή θα ειναι ειδια ι συμπεριφορά του στην οδήγηση ?
-
Καλησπέρα ειχα ενα τροχαίο πρην λίγες μέρες με PEUGEOT 206 2002 3θ. . Το αμάξι μηχανικά δεν επαθε τπτ . αλλα έφαγα την αριστερή πλευρά μαρσπιε αριστερά και αριστερή πόρτα . για να επανέρθει αυτο τι κόστος εχει ? και αν γίνετε .
(Αυτο μου ειπε οτι πιρε και πατομα αλλα μου ειπαν αν το αμαξη επερνε πατομα δεν θα πιγενε ευθεια ) σωστα ?Επισησ αν φτιαχτή θα ειναι ειδια ι συμπεριφορά του στην οδήγηση ?
-
-
Ο χρήστης diamanths έγραψε:
βγαλε φωτογραφιες απο πορτα, κολωνες εμπρος και μεση, μαρσπιε, πατωμα για να μπορουμε να δουμε και να σου πουμε.
αν φτιαχτει σωστα δεν θα εχεις κανενα προβλημα. -
http://s12.postimg.org/t132gn2p9/20140525_184807.jpg αυτο εχει τσαλάκωμα ολα τα αλλα δεν φαίνεται τπτ
-
ανοιξε την πορτα και βγαλε τα κομματια που σου εγραψα.
-
Η πορτα σιγουρα για πεταμα. Κατα τα αλλα, δε νομιζω να εχει παρει το πατωμα.
-
Δεν εχει πάρει πάτωμα μου ειπαν και αν εχει παρει ειπε ενας αλλος φαναρτζης θα μπει στον 'καραγκιοζη ενα μηχάνημα ' και θα έρθει . μου ειπε για μαρσπε οτι πρεπει να κοπη κια να μπει αλλος στο σιμιο που ειναι και στην photo . Αυτο ειναι βασικά που και εγω κολαω δεν μου εχει πει ακομα τιμη ποσο θα παει . μιπος ξέρει κανεισ ?
(πορτα εχω βρει κοβλε 140 Ευρω ασιμη το χρομα του αυτοκινιτου αλλα μου ειπαν θα θελει βάψιμο )
-
Ψάξε κάνα μαρσπιε από το τρακαρισμένο που βρήκες το πόρτα.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Χοντρικα, και κρινοντας απο παρομοια ζημια δικη μου, υπολογιζε 700++.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Χοντρικα, και κρινοντας απο παρομοια ζημια δικη μου, υπολογιζε 700++.700+ Για να γινει οπος ηταν το αμάξι ? Γιατι αμα ειναι να φτασει το 1,200 τι να το κανω μετα
-
700+ Για να γινει οπος ηταν το αμάξι ? Γιατι αμα ειναι να φτασει το 1,200 τι να το κανω μετα
Φιλε μου 1200 για τι σου ειπαν? Μηπως εννοουσαν ολικο βαψιμο με 1200?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
700+ Για να γινει οπος ηταν το αμάξι ? Γιατι αμα ειναι να φτασει το 1,200 τι να το κανω μετα
Φιλε μου 1200 για τι σου ειπαν? Μηπως εννοουσαν ολικο βαψιμο με 1200?
1,200 Ολι ι ζημία . οχι ολικο βαψιμο τοπικα τα σημεία που χτύπησα πχ. μάσκα , πορτα και μαρσπιε (και επιδιόρθωση μαρσπε ) και πιστεύω πως ειναι πολλα τα 1,200
-
Με ανταλακτικα η μονο φαναρτζοδουλεια?
-
Και ανταλακτικα και φαναρτζοδουλεια μαζί . . Εγω τα ανταλακτικα που πύρα τηλ σε μάντρες τα βρικα 250 ευρω
-
Και ανταλακτικα και φαναρτζοδουλεια μαζί . . Εγω τα ανταλακτικα που πύρα τηλ σε μάντρες τα βρικα 250 ευρωΦίλε Διαμαντή...
Ανεξιθρησκεία έχουμε... ο καθένας πιστεύει ότι θέλει...
Δημοκρατία έχουμε -λέμε τώρα- ... ο καθένας λέει ότι θέλει...
Ελεύθερη οικονομία έχουμε... ο καθένας χρεώνει ότι θέλει...
Η συνισταμένη όλων των προηγουμένων... όπως πολύ καλά κατάλαβες... σε πάνε για τρελή μεροκαματάρα φίλε...
-
σε αλλο φανοποιο εχεις παει για να συγκρινεις τιμες?
-
Αφου βρηκες τα ανταλακτικα εσυ, πες του οτι τα εχεις βρει, ποσα λεφτα θελει για τη δουλεια του. Αν θελει πολλα ρωτα και αλλου δε παθαινεις τιποτα.
-
Το 1200 εμένα μου φαίνεται λογικό αν πας μέσα απο αντιπροσωπία, με καινούργια πόρτα κλπ κλπ. Με μια μεταχειρισμένη πόρτα, αρκετό στόκο και ένα καλό βαψιματάκι η ζημιά θα κατέβει στα επίπεδα του 700 που γράφτηκε. Μπορεί και πιο λίγο. Βέβαια δεν μπορούμε να δούμε απο μέσα πως είναι...
Περαστικά με ένα πόνο να περάσει. Στην τελική ας μην χαλιόμαστε για λαμαρίνες. -
ντάμπλ ποστ.
Επιδιόρθωση ζημιας μαρσπιε 206