Apr 22, 2005, 6:18 PM

Ο χρήστης Lev έγραψε:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘYΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ SITE TI ΓINETAI ME THN A/6;
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.
ΠΕΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΡΟΣ
TOYOTA COROLLA AE 111

Αυτή είναι η προβολή που μας υποσχέθηκαν οι ασχολούμενοι με τα ενδιαφέροντα κοινά πράγματα των αγώνων.
Μάλλον οι οργανωτές ξέχασαν μιά όλόκληρη κατηγορία, μπορεί πάλι να είχε επιπλέον κόστος και να μην έφταναν τα χρήματα ή μήπως δεν έφτασε το χαρτί του γραφείου τύπου, ή του δημοσιογράφου;
Αναρωτιέμαι αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι αγώνες με ένα ή δύο αυτοκίνητα δεν γίνονται ή ακόμη και με 20 Ν -4. Οι άλλοι τι είναι;
Όπως λέει και κάποιος άλλος μανούλα δεν μας γέννησε;
Προσέξτε μήπως σας ξεχάσουμε και εμείς και τότε καταφύγετε κύριοι σε υποπροϊόντα αγώνων αυτοκινήτου αντί σε πραγματικούς αγώνες.
Χαιρετώ
Lev

Μη περιλαμβάνεις τους οργανωτές γιατί δεν εκδίδουν αυτοί περιοδικά. Προφανώς ο grd κάτι τέτοιο εννοιεί αλλά δεν εκφράστηκε πλήρως.