-
- εγινε μαιμουδια με τα χαρτια της μανας της (που ηταν νομιμα ασφαλισμενη). Πλαστοπροσωπια.
- ποιος κοσμος?....οι παραδουλευτρες την ψηφησαν, J4J.
Μονο οι γκαιηδεσ δεν μπορουν να οργανωθουν να βγαλουν πρωθυπουργο.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
- εγινε μαιμουδια με τα χαρτια της μανας της (που ηταν νομιμα ασφαλισμενη). Πλαστοπροσωπια.
Που το ξέρεις;Και γιατί δεν έκανες καταγγελία ;
Οι παραδουλευτρες δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με εσένα;Προσπάθησαν;
-
Καλύτερα να είσαι παραδουλεύτρα παρά Αυνάν σαν του λόγου σου.
-
http://www.lifo.gr/mag/features/1846ηρθε στην ελλαδα να εκμεταλλευτει το αναρχο συστημα υγειας και να κανει εγχειρηση στο παιδι της χωρις ενα ενσημο (πληρωνε ελληνα). Πτυχιο Δεν πηρε. Πολιτικος δεν θα γινοταν ποτε....διαβαστε το αρθρο που γραφτηκε πριν μερικα χρονια.
Ανεπτυξε συνδικαλιστικη δραση πριν καλα καλα προσληφθει και μαθει ελληνικα
Αν πρόκειται για πραγματική συνέντευξη, κι όχι γραπτή με βοήθεια συμβούλων, πρόκειται για εξαιρετικό άτομο και μπράβο στο ΣΥΡΙΖΑ που την έβαλε υποψήφια και όσους την ψήφισαν!
Επίσης, μπορεί το δημόσιο σύστημα υγείας να το θεωρούσαμε άθλιο αλλά υπήρχε και υπάρχει για μια σοβαρή ανάγκη ... μακριά από εμάς. Η ίδια μάλλον δεν θα πλήρωσε και τη χοντρή ταρίφα των χειρουργών, ίσως όμως δεν διάλεξε και χειρούργο!
Κάτι άλλο, αν ξέρει κάποιος μια πληροφορία που μου λείπει για να καταλάβω κάτι κινήσεις (μεταγραφές) στα δημοτικά. Οι αντιδήμαρχοι μισθοδοτούνται όλοι και παίρνουν σοβαρό μισθό? Θεμελιώνουν εύκολα και συνταξιοδοτικό δικαίωμα από δημόσιο?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλύτερα να είσαι παραδουλεύτρα παρά Αυνάν σαν του λόγου σου.γιατι τη τη λες ετσι του μοντ?
-
Καλύτερα να είσαι παραδουλεύτρα παρά Αυνάν σαν του λόγου σου.
γιατι τη τη λες ετσι του μοντ?
σε εσένα το λέει
-
Ο ορισμός του 'με φτύνουν κι εγώ νομίζω πως βρέχει'!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
1.ειχε γινει ερωτηση σχετικα αλλα οι συνδικαλιστες με τους πατρωνες τους το εθαψαν το θεμα. Μετα την επιθεση του νταβατζη
της (αυτοι κανουν τετοιες επιθεσεις με βιτριολια) της δοθηκε ιθαγενεια, σπιτι και το παιδι της το εστειλαν σε ιδ.σχολειο.
(πληρωνε ελληνα)2.τα δικαιωματα πρεπει να ειναι αναλογα της συνεισφορας. (γνωμη μου). Η ψηφοσ καθε πολιτη πρεπει να εχει αλλο συντελεστη
βαρυτητας, βασει αντικειμενικων κριτηριων.3.Εμεσσα προσπαθησαν ψηφηζοντας ΣΥΡΙΖΑ
-
1.ειχε γινει ερωτηση σχετικα αλλα οι συνδικαλιστες με τους πατρωνες τους το εθαψαν το θεμα. Μετα την επιθεση του νταβατζη
της (αυτοι κανουν τετοιες επιθεσεις με βιτριολια) της δοθηκε ιθαγενεια, σπιτι και το παιδι της το εστειλαν σε ιδ.σχολειο.
(πληρωνε ελληνα)2.τα δικαιωματα πρεπει να ειναι αναλογα της συνεισφορας. (γνωμη μου). Η ψηφοσ καθε πολιτη πρεπει να εχει αλλο συντελεστη
βαρυτητας, βασει αντικειμενικων κριτηριων.3.Εμεσσα προσπαθησαν ψηφηζοντας ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο ορισμός του 'με φτύνουν κι εγώ νομίζω πως βρέχει'!!!γιατι υποτιμας τον εαυτο σου και τον κατηγορεις ετσι?
-
γιατι υποτιμας τον εαυτο σου και τον κατηγορεις ετσι?
Tετάρτη θα πας του χρόνου;
-
2.............................................................................................................................................................
Η ψηφοσ καθε πολιτη πρεπει να εχει αλλο συντελεστη βαρυτητας, βασει αντικειμενικων κριτηριων.Σωωωστοοοος....Θα πηγαινεις λοιπον στο εκλογικο τμημα και θα δειχνεις τα 'προσοντα' σου...
Αν εχεις βαρεια αρ@δια η ψηφος σου θα εχει διπλη ισχυ.....Αν εισαι ομως μικροτσουτσουνος η ψηφος σου θα πηγαινει στα ακυρα....Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα......
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
γιατι υποτιμας τον εαυτο σου και τον κατηγορεις ετσι?
Tετάρτη θα πας του χρόνου;
Μπα, κόπηκε στην τρίτη δημοτικού...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
+250,000 ευρω αποζημισωση απο την εταιρεια της σαν εργατικο ατυχημα ενω το περιστατικο εγινε εκτος εταιρειας και εκτος ωραριου, χωρις να εχει αποδειχθει εμπλοκη της εταιρειας. Ηταν συνδικαλιστρια ομως. Οι ελληνες αστυνομικοι που εχουν σκοτωθει η τραυματιστει στην υπηρεσια, τι πηραν απο τον εργοδοτη τους...? (ας μην το πω)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
2.............................................................................................................................................................
Η ψηφοσ καθε πολιτη πρεπει να εχει αλλο συντελεστη βαρυτητας, βασει αντικειμενικων κριτηριων.Σωωωστοοοος....Θα πηγαινεις λοιπον στο εκλογικο τμημα και θα δειχνεις τα 'προσοντα' σου...
Αν εχεις βαρεια αρ@δια η ψηφος σου θα εχει διπλη ισχυ.....Αν εισαι ομως μικροτσουτσουνος η ψηφος σου θα πηγαινει στα ακυρα....Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα......
οχι, αλλα αναλογα της συνεισφορας σου στο κοινωνικο συνολο θα παιρνεισ ποντους καθε χρονο και ετσι οταν ψηφιζεισ θα σου δινουν 2-3-4-5 ψηφοδελτια παραπανω ωστε να επηρεαζεισ θετικα τις εξελιξεισ στον τοπο.
Ε δεν μπορει η γνωμη ενος νομπελιστα να μετραει το ιδιο με μιας καθαριστριας...πως να το κανουμε δηλαδη?
-
οχι, αλλα αναλογα της συνεισφορας σου στο κοινωνικο συνολο θα παιρνεισ ποντους καθε χρονο και ετσι οταν ψηφιζεισ θα σου δινουν 2-3-4-5 ψηφοδελτια παραπανω ωστε να επηρεαζεισ θετικα τις εξελιξεισ στον τοπο. Ε δεν μπορει η γνωμη ενος νομπελιστα να μετραει το ιδιο με μιας καθαριστριας...πως να το κανουμε δηλαδη?
-
Όντως τρόμπας!!!
-
καποια στιγμη πρεπει να κυβερνησουν οι αριστοι....τι περιεργο βλεπεις Βασιλη?
Στην Ελλαδα εχουν ισοπεδωθει οι πραγματικες αξιες. -
Όπως είπε και ένας Εβραίος
'Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe.' -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όπως είπε και ένας Εβραίος
'Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe.'πολυ ασχημη φαρα αυτοι οι εβραιοι...δεν σεβονται ουτε τον μοντ μας.
Πες οτι κανεισ πλακα και δεν στο πεταξε ετσι χοντρα, καταμουτρα, ο αξεστος ο απολιτιστος.
Δεν τον αρχισες στο μπουνιδι?...τι του ειπες?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ