-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Αντε παλι.Την αλλη φορα ελεγες οτι δεν ειναι κακο για μηχανολογια π.χ. αν δεν εχεις μεγαλες απαιτήσεις.Για αυτο που θελει δε θα τον καλυψει;Έγραψα πουθενά για το τμήμα της μηχανολογίας ?
Αν είναι να το κάνουμε ταληράκια ακόμα και όταν κάνουμε χιουμορ, άστο...
-
Το θέμα δεν είναι που θα μπεις, το θέμα είναι να μπορείς να ξυπνάς πρωί να προλάβεις καλή θέση στον ΟΑΕΔ...
Κλεμμένο βέβαια αλλά γέλασα
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Καλησπερα σε ολο το site ειμαι καινουριος εδω.....ειμαι 17 και κατι και σημερα εδωσα πρωτο μαθημα παννελαδικων εκθεση....και απλως θελω να ρωτησω σε ποια σχολη θα πρεπει να περασω για να μπορεσω καααποια στιγμη να ανοιξω το δικο μου συνεργειο αυτοκινυητων που ειναι το ονειρο μου? θελω κατι αναμεσα σε επισκευες βελτιωσεις και ιστοριες τετοιες επειδη ειμαι λιγο αυτοκινητακιας
Πανελλαδικων ειναι το σωστο.
Μαρεσει που εγραψες και εκθεση.Και επειδη μου εφυγε ενα λ πηρα μηδεν. Πολυ σωστα...και καπου εγραψα αμα δεις αυτοκινυητων πως και δε μιλησες?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
γεια σου χοντάκια, λοιπόν, για επισκευές βελτιώσεις πας εδω --> http://ikaros.teipir.gr/mecheng/
για ιστορίες εδώ --> http://www.arch.uoa.gr/Λεει και αρχαιολογιας ομως οποτε θα παρω ειδικοτηα στα vintage αυτοκινητα? Χαχαχα
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Hondakia εχουμε γνωριστει καπου παλιοτερα;Η φυσιογνωμια σου μου ειναι ΤΟΣΟ οικεια...
Τι να σου πω δε ξερω, δε νομιζω ομως...εγω πατρα ειμαι αντωνης λεγομαι....σου λεει τιποτα?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλησπερα σε ολο το site ειμαι καινουριος εδω.....ειμαι 17 και κατι και σημερα εδωσα πρωτο μαθημα παννελαδικων εκθεση....και απλως θελω να ρωτησω σε ποια σχολη θα πρεπει να περασω για να μπορεσω καααποια στιγμη να ανοιξω το δικο μου συνεργειο αυτοκινυητων που ειναι το ονειρο μου? θελω κατι αναμεσα σε επισκευες βελτιωσεις και ιστοριες τετοιες επειδη ειμαι λιγο αυτοκινητακιας
Στο ΤΕΙ Πειραιά έχει τμήμα 'Ανώτατης Καγκουροποιησης' με εξασφαλισμένη πρακτική στο Μπουρνάζι
Δεν εχω σκοπο να κυκλοφορω με 106 και saxo αλλα και παλι οτιδηποτε εχει ο καθενας μπορει να το κανει οτι θελει αυτο ειναι το παθος του και το σεβομαι....οπως εγω γουσταρω s2000 π.χ. Τωρα αν δε το κανει γιατι ειναι το παθος του αλλα για να δειξει οτι ειναι και καλα μαγκας και το βαφει ροζ και λαχανι και βαζει ηχοσυστημα πιο βαρυ απο το αυτοκινητο και αλλα τετοια, τοτε οκ απλα πληροφοριακα και μονο δεν ειμαι αυτος ο τυπος
-
ερχόμενος σε επαφή με αρκετούς νεότερους από μένα φοιτητές παρατηρώ το εξής..
ο κόσμος δε μπορεί να μιλήσει και να γράψει ρε γαμώτο δηλαδή μπορεί ο άλλος να σου λύνει τόνους μαθηματικά, μπορεί να στροφάρει μπορεί μπορεί μπορεί.. αλλά όταν πάει να συντάξει μια πρόταση γράφει σαν bot ή google translate
τόσο δύσκολο είναι να μιλάς και να γράφεις σωστά και κατανοητά ελληνικά; μου δίνουν παρουσιάσεις νά κάνουμε (τα κομμάτια τους δηλαδή) και λέω 'εντάξει καλοί είναι αυτοί, δε χρειάζεται να τα κοιτάξω' πάω να παρουσιάσω γίνομαι ρόμπα γιατί ο άλλος γράφει ακατανόητα πράγματα που πρέπει μετά να αποκωδικοποιήσω στα ελληνικά
μου δίνουν κομμάτια από ομαδικές και κάθομαι και ασχολούμαι με σύνταξη και με το word γιατί δε μπορούν να καταλάβουν:
- arial 12
- διάστιχο 1.5
- ορθογραφικά όχι
- κατανοητή γλώσσα..
κουράστηκά, θέλω αλκοόλ
-
Αυτή είναι η κατάντια του ΕΛ Λυκείου 'Εγώ πάω για οικονομικά/μαθηματικά/πολυτεχνείο/ιατρική/γουατέβα, δεν ασχολούμαι με θεωρητικά μαθήματα'.
-
Ο χρήστης Hondakias2000 έγραψε:
Hondakia εχουμε γνωριστει καπου παλιοτερα;
Η φυσιογνωμια σου μου ειναι ΤΟΣΟ οικεια...
Τι να σου πω δε ξερω, δε νομιζω ομως...εγω πατρα ειμαι αντωνης λεγομαι....σου λεει τιποτα?
Καμμια σχεση με τον Antonis-Team;;:)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ερχόμενος σε επαφή με αρκετούς νεότερους από μένα φοιτητές παρατηρώ το εξής..ο κόσμος δε μπορεί να μιλήσει και να γράψει ρε γαμώτο ...
+100
Τραγικά πράγματα.
Βέβαια εγώ δεν μπορώ να λύσω μαθηματικά to save my life απ' την άλλη... -
Η τελευταια γενια που συνδυαζε θετικες με θεωρητικες επιστημες,ηταν η γενια του πολυτεχνειου!
Απο εκή και παίρα, άρχυσαι ο κατίφωροσ ! -
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΘΕΜΑΤΑΠόσο αστεία παραμένει αυτή η ελληνοποίηση
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
O συνδέτης-φορτωτής τι είναι???
τραγικοί από κάθε άποψη
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η τελευταια γενια που συνδυαζε θετικες με θεωρητικες επιστημες,ηταν η γενια του πολυτεχνειου!
Απο εκή και παίρα, άρχυσαι ο κατίφωροσ !Ξανασκέψου λίγο
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
O συνδέτης-φορτωτής τι είναι???τραγικοί από κάθε άποψη
linker-loader
εντάξει, αφού δεν έχει και συμπιλιστή καλά είναιΕντωμεταξύ πρέπει να είναι σούπερ ευκολάκι το μάθημα, γενικά όχι φέτος. Καλό για όσους δεν διαβάζουν, κακό για όσους διαβάζουν.
-
+συμπακτος δίσκος
#tinautagamotomounipoutouspetage
-
Αν έχεις στοιχειώδη επαφή και πιάσεις λίγο τις επαν/νες χαζομάρες που βάζουν είναι από τα πιο εύκολα 100ρια στις πανελλήνιες...
-
Θεωρείται παντως το 3ο πιο δυσκολο μετα απο μαθηματικά και φυσικη ή τουλαχιστον ετσι ακουγα απο καθηγητες και συμμαθητες..Εχει κ αυτο τις λεπτομερειες του..Ειναι ευκολο να μη πατωσεις,δυσκολο να γραψεις καλο βαθμο
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
O συνδέτης-φορτωτής τι είναι???
τραγικοί από κάθε άποψη
linker-loader
εντάξει, αφού δεν έχει και συμπιλιστή καλά είναιΕντωμεταξύ πρέπει να είναι σούπερ ευκολάκι το μάθημα, γενικά όχι φέτος. Καλό για όσους δεν διαβάζουν, κακό για όσους διαβάζουν.
έχει μεταγλωττιστή που μάλλον έτσι μεταφράζει τον compiler και όχι συμπιλιστή
ευκολάκι πάντα ήταν, ακόμα και την πρώτη φορά που μπήκε στο Λύκειο και το έδωσα εγώ 14 χρόνια πριν, απλά ήθελε στοιχειώδη αντίληψη και να αναλύεις την σκέψη σου βήμα-βήμα για να γράψεις τον αλγόριθμο, δεν ήταν τύπου μαθηματικά-φυσική=λύνω 20 ασκήσεις από κάθε είδος και ότι κι αν πέσει θα είναι παρόμοιο.
Περί Σπουδών