-
Δε νομιζω να ισχυει για θραυση κρυσταλων. Εκει που πληρωνεις συμμετοχη συνηθως, ειναι οταν σε τρακαρει ενα αυτοκινητο και η ασφαλιστικη σου ειναι 'φιλικη' με τη δικια του. Οταν μου εσπασαν τον καθρεπτη στο αμαξι, ετυχε να ειναι φιλικη η ασφαλιστικη του αλλου και πληρωσα 10%.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Δε νομιζω να ισχυει για θραυση κρυσταλων. Εκει που πληρωνεις συμμετοχη συνηθως, ειναι οταν σε τρακαρει ενα αυτοκινητο και η ασφαλιστικη σου ειναι 'φιλικη' με τη δικια του. Οταν μου εσπασαν τον καθρεπτη στο αμαξι, ετυχε να ειναι φιλικη η ασφαλιστικη του αλλου και πληρωσα 10%.Καμιά σχέση αλλά ΟΚ
-
οταν εχεις θραυση κρυσταλλων αποζημειωνεσαι στο 100%
2-3 φορες που εχω αλλαξει στην carglass δεν εδωσα φραγκο. -
ρε παιδιά κάνω έτσι επειδή ένα μηνά το έχω το αμάξι και γιατί να μου τύχει σε έμενα μίλησα με τον μάστορα και είπε ότι θα μου φέρουν original τζάμι και θα γράφει επάνω nissan μάλλον μου το μάτιασαν οι άνθρωποι της γειτονίας μόλις το πήρα με κοιτάγανε με μισό ματι
-
Ο χρήστης alfa romeo 146 t.s έγραψε:
ρε παιδιά κάνω έτσι επειδή ένα μηνά το έχω το αμάξι και γιατί να μου τύχει σε έμενα μίλησα με τον μάστορα και είπε ότι θα μου φέρουν original τζάμι και θα γράφει επάνω nissan μάλλον μου το μάτιασαν οι άνθρωποι της γειτονίας μόλις το πήρα με κοιτάγανε με μισό ματιΜπλε χάντρα να κρεμάσεις .
-
Οι γείτονες το είδαν όλοκληρο το αυτοκίνητο; Το έπλυνες ολόκληρο; Δες μήπως έχουν προκληθεί και σε άλλα σημεία ραγίσματα. Καλύτερα να το πας σε ενα φανοποιείο να το ελέγξουν συνολικά αφού τους πεις την ιστορία αναλυτικά. Ή και σε ένα μηχανικό να το δει εσωτερικά; Μην ξεχάσεις να κρεμάσεις και χάντρα στο νέο παρμπρίζ για το μάτι...
-
ρε παιδιά κάνω έτσι επειδή ένα μηνά το έχω το αμάξι και γιατί να μου τύχει σε έμενα μίλησα με τον μάστορα και είπε ότι θα μου φέρουν original τζάμι και θα γράφει επάνω nissan μάλλον μου το μάτιασαν οι άνθρωποι της γειτονίας μόλις το πήρα με κοιτάγανε με μισό ματιhttp://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=2385&catid=6
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Οι γείτονες το είδαν όλοκληρο το αυτοκίνητο; Το έπλυνες ολόκληρο; Δες μήπως έχουν προκληθεί και σε άλλα σημεία ραγίσματα. Καλύτερα να το πας σε ενα φανοποιείο να το ελέγξουν συνολικά αφού τους πεις την ιστορία αναλυτικά. Ή και σε ένα μηχανικό να το δει εσωτερικά; Μην ξεχάσεις να κρεμάσεις και χάντρα στο νέο παρμπρίζ για το μάτι...φίλε δεν πιστεύω να έχει πάθει κάτι άλλο θα το έβλεπα μόνο στο παρμπρίζ προχωράει η ρωγμή από τον ήλιο νομίζω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ωρες ώρες απορώ πως κατάφεραν να κάνουν εγγραφή στο φόρουμ μερικοί!εδώ ρε φίλε σε σένα επέτρεψαν το ίντερνετ στο σπίτι μας δουλεύεις?
-
Και με την ευκαιρία στο τέλος του άρθρου:
'Η εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου από το Δ-SHOP'
Μην ξεχνάμε και την κονόμα.... -
Ωρες ώρες απορώ πως κατάφεραν να κάνουν εγγραφή στο φόρουμ μερικοί!
εδώ ρε φίλε σε σένα επέτρεψαν το ίντερνετ στο σπίτι μας δουλεύεις?
-
Ωρες ώρες απορώ πως κατάφεραν να κάνουν εγγραφή στο φόρουμ μερικοί!
εδώ ρε φίλε σε σένα επέτρεψαν το ίντερνετ στο σπίτι μας δουλεύεις?
Nα το πάς για αγιασμό και να κάνεις και ένα ευχέλαιο σπίτι.
-
Αφιερωμένο σε όλους όσους συμμετέχουν σ' αυτή την απίθανη συζήτηση!
Youtube Video -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
οταν εχεις θραυση κρυσταλλων αποζημειωνεσαι στο 100%
2-3 φορες που εχω αλλαξει στην carglass δεν εδωσα φραγκο.Η δικιά μου για θραυση κρυστάλλων πληρώνει απο 150€ και πάνω (την διαφορά φυσικά γιατί τα πρώτα 150€ τα βάζω εγω)
-
ρε παιδιά κάνω έτσι επειδή ένα μηνά το έχω το αμάξι και γιατί να μου τύχει σε έμενα μίλησα με τον μάστορα και είπε ότι θα μου φέρουν original τζάμι και θα γράφει επάνω nissan μάλλον μου το μάτιασαν οι άνθρωποι της γειτονίας μόλις το πήρα με κοιτάγανε με μισό ματιΦαντασου να το κοιταγαν με ολοκληρο ματι
-
Και το σκόρδο ... ξέρεις τη δουλεία κάνει... για το κακό μάτι...
Πρόσεχε επίσης μην κάνεις το λάθος και βάλεις καμια φώτο εδω
viewtopic.php?f=5&t=47990#p355445 -
@ alfa romeo 146 ts..
εδώ ρε φίλε σε σένα επέτρεψαν το ίντερνετ,στο σπίτι μας δουλεύεις?δουλεύεις στο σπίτι τους Bill;...
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
@ alfa romeo 146 ts..
εδώ ρε φίλε σε σένα επέτρεψαν το ίντερνετ,στο σπίτι μας δουλεύεις?δουλεύεις στο σπίτι τους Bill;...
Δεν βλεπω κανενα ναβάρα εδω γύρω!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
@ alfa romeo 146 ts..
Δεν βλεπω κανενα ναβάρα εδω γύρω!!
Άστα αυτά, εσύ το ματιασες:lol:
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σκεψου να το βαλει και σε κανενα χωραφι ο 'αγροτης'...αληθεια,του εχουν πει οτι ειναι αγροτικο?
ραγισμα παρμπριζ