-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δύο πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις σήμερα , τις είδα βέβαια στο ντιφένςνετ , αλλά δεν νομιζω ότι είναι μούφα , αφού έγιναν σε άλλα μέσα .Ο Σπηλιωτόπουλος με συνέντευξη και ο Κουμουτσάκος με τουίτερ , τα ρίχνουν στην ΝΔ και στο περιβάλλον Σαμαρά ότι ουσιαστικά τους έβαλαν γιά να φαγωθούν και να βγεί ο Σγουρός και ο Καμίνης .
Μάλλον η συντριβή της ΝΔ θα είναι μεγάλη και άρχισαν όλοι να ετοιμάζονται γιά την επόμενη μέρα .
Απο που προκυπτει συντριβη του Καλαματιανου ;
Με τετοια κριση , τοσα προβληματα, σκανδαλα κ.λ.π και πηρε τοσες περιφερειες, ενω η μοναδικη του ηττα ουσιαστικα ειναι ο δημος Αθηνων κ αυτος πιστευω λογω Νικητα (αν δεν ηταν αυτος σιγουρα θα περναγε 2ο γυρο ο Σπηλιωτοπουλος)..
Δηλαδη στην Κουμουνδουρου ειναι ευχαριστημενοι; Αυτοι που επρεπε να ειναι 10 μοναδες μπροστα καβαλα στ αλογο κ τωρα λενε νικη εστω κ με 1 ψηφο παραπανω για την ανατροπη....
Ισως οι μονοι που ειναι ευχαριστημενοι ειναι οι ΧΑυγιτες.Λογω μυαλου ομως δεν βλεπω να μπορουν να τη διαχειριστουν. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Μισο λεπτο ρε παιδια, το ζητημα ειναι πολυ ευρυτερο απο τον Ν του Καζαντζακι.αυτο το ι τι το ηθελες..αναβεισ φωτιες
-
Ο g8777 τα κανει επιτηδες για να θυμιζει στον εαυτο του οτι αλανθαστος ειναι μονο ο Θεος.
-
χατζηδακης / χατζηδακις....υπαρχει θεμα
-
Πάνω σε κάτι που έθιξε ο spiros σε προηγούμενο post

@ Διας
Αν οι διαφορές βασίζονται στο τι έκανε η Σοβ. Ένωση (η ποια; ) πριν 50 χρόνια (πριν πόσο; ), τότε μήπως δεν έχουν λόγο ύπαρξης σήμερα;
Δηλαδή σε σημερινούς όρους υπάρχει κάποια διαφωνία με το ΚΚΕ;
Πχ ότι δεν είναι όσο σκληροπυρηνικό θα πρεπε απέναντι στο μνημόνιο; -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
nai γιατι σου εγραψα κατι και εφαγα 2 κιτρινεσ
Δυστυχώς δεν τα πρόλαβα. Όπως και να έχει, τι σχέση έχουν οι κίτρινες με το να μας εξηγήσεις ποια είναι τα λάθη που έχεις κάνει και ποια η βρόμικη δουλειά που έχεις να κάνεις; Εσύ το έγραψες, δεν στο εκμαιεύσαμε.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δυστυχώς δεν τα πρόλαβα. Όπως και να έχει, τι σχέση έχουν οι κίτρινες με το να μας εξηγήσεις ποια είναι τα λάθη που έχεις κάνει και ποια η βρόμικη δουλειά που έχεις να κάνεις; Εσύ το έγραψες, δεν στο εκμαιεύσαμε.
Σorry φιλε. Δεν θελω να επεκταθω. Μη με βαζεις σε διαδικασιες. Καποιος φροντισε για σενα. Εχω χασει την εμπιστοσυνη μου, σε ΟΛΟΥΣ. Αμυνομαι μεχρι να αλλαξει κατι. Θελω να ειμαι εδω μεχρι τις εκλογες...τα λεμε τοτε, c u. Οσοι προλαβαν και διαβασαν θα καταλαβουν, αλλοιως ολα καλα.
sorry για το off topic
-
Κάποιος φρόντισε για μένα; Τι μπορεί να είχες γράψει ώστε να χρειαστώ εγώ φροντίδα;
Τέλος πάντων, αυτό δεν έχει σημασία. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πετάς κάτι και όταν σου ζητούν να διευκρινίσεις τι εννοείς, το αποφεύγεις. Αυτά τα πράγματα είτε δεν τα λες καθόλου, είτε τα λες και τα εξηγείς.
Από την άλλη, 'βρόμικη δουλειά', χρυσή αυγή, νταξ, οι συνειρμοί όντως δεν είναι και πολύ καλοί...
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Σorry φιλε. Δεν θελω να επεκταθω. Μη με βαζεις σε διαδικασιες. Καποιος φροντισε για σενα. Εχω χασει την εμπιστοσυνη μου, σε ΟΛΟΥΣ. Αμυνομαι μεχρι να αλλαξει κατι. Θελω να ειμαι εδω μεχρι τις εκλογες...τα λεμε τοτε, c u. Οσοι προλαβαν και διαβασαν θα καταλαβουν, αλλοιως ολα καλα.
sorry για το off topic
:whatever
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@ Διας
Αν οι διαφορές βασίζονται στο τι έκανε η Σοβ. Ένωση (η ποια; ) πριν 50 χρόνια (πριν πόσο; ), τότε μήπως δεν έχουν λόγο ύπαρξης σήμερα;
Δηλαδή σε σημερινούς όρους υπάρχει κάποια διαφωνία με το ΚΚΕ;
Πχ ότι δεν είναι όσο σκληροπυρηνικό θα πρεπε απέναντι στο μνημόνιο;Όχι, είναι απλά haters επειδή οι παππούδες τους έφαγαν ban από το ΚΚΕ.
-
Τριντεντ - Καζαντζάκης σημειώσατε 1. Μετά τον εμετό γατκέφαλων από τον γίγαντα της παγκόσμιας διανόησης, η παγκόσμια λογοτεχνία αλλάζει τη γνωμη της για τον τυχαρπαστο αφορεσμενο και οι βιβλιοθήκες καταστρέφουν τα βιβλία τους.
Μία ακόμη προσφορά του 4ΤΦ και των πουλιών του
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:

ουάο, και τα λεξικά αυτό γράφουν. Μάλλον είναι του ΚΚΕ και αυτά.Και φυσικα το επεξηγει, γραφοντας 'Οκτωβριανος' για να το καταλαβουν και οσοι δεν ειναι ΚΚΕ.
Για κοιτα, εχει και τη λεξη 'πράχτορας' μεσα?Σε λίγο θα μας κάνουν γλωσσολογική κατήχηση άνθρωποι που θεωρούν δόκιμο να λέμε Ο ψήφος,
oh wait....Το ότι στα Ελληνικά κάποιες λέξεις γράφονται με διαφορετικούς του ενός τρόπους δεν το ξέρεις. Δεν πειράζει, συνέχισε να μας διασκεδάζεις.
Χαχα, ωραιο αστειο, ωστε γραφονται και διαφορετικα, τι μαθαινει κανεις. Να σαι καλα αρχηγε, φωτισμενε ινστρούΧτορα που με τις αΧτιδες γνωσης διωχνεις το σκοταδι.
Για πες που αλλου συνανταται ο πραΧτορας, ο ινστρουΧτορας και ο οΧτωβρης περα απο προκυρηξεις του ΚΚΕ και κειμενα των αλλων κομμουνιστικων γευσεων που κυκλοφορουν στην αγορα, γιατι δεν τα εχω δει πουθενα.
και φυσικα το ερωτημα που δεν απαντησες παραμενει: γιατι επιλεχθηκε ο συγκεκριμενος τροπος γραφης?
Κλινω προς την ερμηνεια του Panosss, αλλα μαλλον δε σου αρεσει, ακου τωρα λαϊκη εξουσια και μαρκετινγκ χερι χερι... μακρια απο εμας.-Διαβάζεις μια παμπάλαια μετάφραση και απορείς γιατί γράφονται κάποιες λέξεις με Χ αντί για Κ.
- Σκίζεις το καλσόν σου ότι δεν υπάρχει Οχτωβρης (Μέιζον Ελληνικό Λεξικό )
- Πάρε και εδώ ριζο τους πράκτορες και τους ινστρούκτορες. Να τους πάρεις τηλέφωνο ότι δεν είναι σταθεροί στις θέσεις τους.

Καλά τα κόμπλεξ αλλά μην τα βγάζεις παραέξω.
Επίσης, μακάρι να ασχολιόσουν και με άλλα σοβαρά ζητήματα με τέτοιο ζήλο, σε κάποια με περισσότερη ουσία ίσως. Ιδιαίτερα όταν σε πλήθος περιπτώσεων 'πετάγεσαι' να μας ενημερώσεις πώς λένε τα τάδε χωριά τη δείνα λέξη.
Λέξεις που όχι μόνο δεν υπάρχουν σε λεξικά, αλλά αν τις άκουγε ο **Καζατζάκης **θα έκοβε το αυτί του και θα το έριχνε στη φωτιά.Προσφατα (ξανα) διαβασα το Ζορμπά,
- ξερασα γατοκεφαλα με κατι περιεργα που γουσταρε ο Καζαντζάκης οπως 'υπαρχει κίντυνος' (κίνδυνος) και παράγωγα όπως 'κιντυνεύει να σκοτωθει' και κατι αλλα παρόμοια που τωρα εχω διαγραψει απο τη μνημη μου,
- οπως ξερναω γατοπόδαρα με τις ελληνικουρες τυπου Εστιας και ιερατείου, που προτιμουν την παλαιοτερη γραφη οπου το 'η' ηταν συχνη καταληξη αντι του τωρινου 'ει'... βλεπε 'Ποιος θα κερδίση τις εκλογες', 'ηρθε να χαριση ζωην αιώνια' κλπ.
Ουτε ποτε υποστηριξα οτι 'ο ψηφος' ειναι το σωστο, απλα ενημερωσα οτι σε μερικα μερη το λενε ετσι.
Σαν αποτέλεσμα το τι λες ή φαντάζεσαι πως έκανα ή εννοούσα, εγγραφεται μεταξυ αφαλού και γονάτων.
ΥΓ 1. Τις φρασεις 'ο άμμος' και 'η φράχτη', 'το πορτόνι' τις εχεις ακούσει ποτε, ή παραείσαι αστός για τέτοιες βρωμερες λουμπεν χωριατιές ?
ΥΓ 2. Το τραγικο ειναι πως γραφεται Καζαντζάκης και όχι Καζατζάκης, δεν ειναι Γιαπωνεζος σαμουράϊ ή aftermarket εξατμισεις για δικυκλα, Κρητικός ήταν ο άνθρωπος.
**Δεν ειναι αστείο να τον επικαλεισαι για να μου την πείς, μη ξεροντας πως γράφεται το ονομά του? **
Αντε να πολεμησεις τον καταΧτητή και τους πράΧτορες του ιμπεριαλισμου παρεα με τον ινστρούΧτορα τωρα.
Πάμε μία χεράκι-χεράκι μπας και πιάσεις τίποτα αυτή τη φορά.
Όταν ο άλλος σου λέει ότι είναι Η ψήφος και εσύ πετάγεσαι και λες ότι λέγεται και Ο ψήφος,τότε θεωρείς ότι η λέξη 'Ο ψήφος' είναι δόκιμη. Ελληνικά στα γράφω, θες να κάνεις και το δάσκαλο
Εκεί μεταξύ αφαλού και του γόνατού σου, φαίνεται πως γράφεις και τη λέξη 'δόκιμος', ελπίζω με την παλινδρομική κίνηση του χειρός σου με 2-3 ακόμα απαντήσεις σε αυτό το σοβαρό θέμα να σβηστεί.Το διασκεδαστικό είναι πως κατηγορείς εμένα ως αστό, όταν συμπεριφέρεσαι σαν παρθένα του Κολεγίου Αθηνών για ένα Χ αντί για Κ, απλά και μόνο για να ξετυλίξεις το κόμπλεξ προς οτιδήποτε δεν είναι δεξιό.
Διότι αν σου πει κανείς ότι έφαγε πρατίνα, θα ζητήσεις και εσύ πιάτο. Μόνο στο Οχτώβρης θα πάθεις αναφυλακτικό σοκ, και στο ινστρούχτορας -που είναι γνωστή αρχαιοελληνική λέξη- θα τρέξει ποτάμι το σαλάκι της λύσσας.Είπες μια βλακεία, σου παρέθεσα ντοκουμέντα και αντί να το βουλώσεις σαν καλός νοικοκυραίος κάθεσαι και συνεχίζεις.
Και ποιο το επιχείρημά σου; Ότι ξέχασα ένα Ν στον Καζαντζάκη και δεν ξέρω να γράφω το όνομά του.
Μιλάμε για ΤΟ επίπεδο σκέψης. Βέβαια, όταν διαρρηγνύεις τα πρέκια στο αναφορικό ό,τι από εδώ και από εκεί που δομικά στο λόγο αλλάζει το νόημα και ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι λες(σάμπως και τις άλλες φορές καταλαβαίνει ) δε σου λέμε τίποτα...
Έτσι είναι φίλε, αν δίνεις αέρα στα φασολάκια θα σηκωθούν και θα χτυπήσουν το μανάβη.Αρκετα, μπουχτισαμε...
Οταν αυτο:
Είναι Η ψήφος και όχι ο ψήφος. Συχνά συγχέεται με τον ψόφο. Γιατί είναι Ο ψόφος.
σε καποιες μεριες της Ελλαδας καλειται 'ο ψηφος'
που το βρισκει κανεις πανευκολα μερικες σελιδες πισω, το διαστρεβλωνεις και το παρουσιαζεις σαν να 'θελω να κανω και το δασκαλο', καταλαβαινει κανεις ευκολα με ποιον εχει να κανει. Σιγα μην επικαλεστηκα και τη Διεθνη Γραμματεια Μαλλιου για να επιβαλω στον ΗF νεους κανονες γραμματικης.
http://el.wiktionary.org/wiki/ό,τι
Εμας στο σχολειο μας εμαθαν οτι το 'ο'τι' μεταφραζεται ως 'οτιδηποτε'/'όποιο πραγμα'/'οποιοδηποτε', κοινως το 'κάνε ο΄τι θελεις' σημαινει 'κανε οτιδηποτε/οποιο πραγμα θελεις' και με αυτο τον τροπο το χρησιμοποιώ. Κερδιζεις αλλη μια εγγραφη στο χρυσο βιβλιο της βουβωνικης χωρας.ΥΓ. Αν το θεμα ηταν να ξεχασεις ενα 'ν' σε τυχαια φαση δε θα υπηρχε προβλημα, σε ολους συμβαινει...
οταν ομως κουνας το δαχτυλο, ε...Δε μου λες κυρ μαναβη, για να μη ξεχνιομαστε,
- η λεξη 'πράχτορας' υπαρχει στο λεξικο σου?
- απανταται πουθενα αλλου εκτος απο κειμενο ΚΚΕ ή σχετικης γευσης υπαρχει?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τριντεντ - Καζαντζάκης σημειώσατε 1. Μετά τον εμετό γατκέφαλων από τον γίγαντα της παγκόσμιας διανόησης, η παγκόσμια λογοτεχνία αλλάζει τη γνωμη της για τον τυχαρπαστο αφορεσμενο και οι βιβλιοθήκες καταστρέφουν τα βιβλία τους.Μία ακόμη προσφορά του 4ΤΦ και των πουλιών του
Μπα, δεν ηξερα οτι απαγορευεται να ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να τρωμε γατοκεφαλα... πρεπει δηλαδη να τα χωνευουμε αμασητα επειδη ετσι αρεσε στον Καζαντζακη να γράφει?
Τι λες ρε αδερφε. -
Καλά άσ το, όπως θέλεις τα ταιριάζεις. Το 'θέλεις να κάνεις το δάσκαλο' πήγαινε αλλού, φαίνεται άλλωστε.
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
http://el.wiktionary.org/wiki/ό,τι
Εμας στο σχολειο μας εμαθαν οτι το 'ο'τι' μεταφραζεται ως 'οτιδηποτε'/'όποιο πραγμα'/'οποιοδηποτε', κοινως το 'κάνε ο΄τι θελεις' σημαινει 'κανε οτιδηποτε/οποιο πραγμα θελεις' και με αυτο τον τροπο το χρησιμοποιώ. Κερδιζεις αλλη μια εγγραφη στο χρυσο βιβλιο της βουβωνικης χωρας.Κοίτα όταν μιλάω δε λέω ιστορίες, κάνε μια επανάληψη λοιπόν γιατί δεν τα έμαθες καλά.
[spoiler:sxiwkz30]>Ενα αλλο θεμα... αν δεν υπαρχουν διαφωνιες και γκρινια απο το ιδιο το εκει εκκλησιασμα για τα ψητα, (αυτο οντως δεν θιχτηκε ποτε εδω ουτε απο τον ιδιο τον Kyr80, δεν ξερουμε αν υπηρξε καποιο παραπονο για την πρακτικη που ακολουθει απο τους ΑΜΕΣΑ ενδιαφερομενους, φανταζομαι θα το ανεφερε αν υπηρχε) ενιχυεται περισοτερο η αποψη οτι η εκκλησια εκφραζει εμπρακτα το 'ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει', και οχι τον ταλιμπανισμο που προσπαθειτε να αποδειξετε.
- φυσικα το οτι κυνηγα ανεμομυλους.
Το 'αν ισχυει' ειναι ενα θεμα, για χαρη της συζητησης ας πουμε οτι ισχυει οπως το λενε.
Απο οτι γραφουν ειναι barcode reader, οτι φευγει απο τα χαρια σου σκαναρεται και στο τελος οποιος εχει τα πιο πολλα σκαναρισματα (σε τεμαχια ή τζιρο) κερδιζει. Ο πωλητης μπορει να 'πεισει' τον πελατη (οχι ολους προφανως, αλλα αυτους που μπαινουν χυμα μεσα) σε φαση 'τι ψαχνετε', 'κατι σαν το παλιο Ταρατατά για τις μοναχικες νυχτες', 'ααα τελεια, να σας δειξω εχουμε druuna να τον παιζετε με καλο σκιτσο, βραβευμενο, θα σας αρεσει, δυο λεπτα να το σκαναρω και ειστε ετοιμος'
*Οχι πολυ σπανια αρρωστια με συμπτωματα οπως καβουρια στην τσεπη μας και οχι στων αλλων, αδιακριτη υπερασπιση σε οτιδηποτε και οποιονδηποτε εχει δημοσιο χαρακτηρα, ευχες για ψοφο σε οτι δε μας αρεσει κλπ
Εν τω μεταξυ, με βαση αυτα που πληρωσαμε 2 ζευγαρια σε ταβερνα στο λιμανι της Ελαφονησου, μερικα στρεμματα (εστω και μακρια απο την παραλια), μας ανηκουν.
[/spoiler:sxiwkz30]
Γράψε το και αυτό στη βουβωνική χώρα, η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης.ΥΓ. Αν το θεμα ηταν να ξεχασεις ενα 'ν' σε τυχαια φαση δε θα υπηρχε προβλημα, σε ολους συμβαινει...
Ο μόνος που κουνά το δάχτυλο είσαι εσύ. Που το παίζεις θιγμένος γλωσσολόγος ενώ ένα προς ένα τα επιχειρήματά σου έχουν πάει στα σκουπίδια. Και επιμένεις να βγεις από πάνω χρησιμοποιώντας άσχετα και επουσιώδη στοιχεία για να επιτεθείς στο πρόσωπο του άλλου και όχι στα λεγόμενά του. Αλλά αυτό σε χαρακτηρίζει βλέπεις.
Κοίτα να δεις ποιος άλλος λέει πράχτορας (είσαι πολύ άτυχος σήμερα ) ΚΚΕς από τους λιγους
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Καλά άσ το, όπως θέλεις τα ταιριάζεις. Το 'θέλεις να κάνεις το δάσκαλο' πήγαινε αλλού, φαίνεται άλλωστε.http://el.wiktionary.org/wiki/ό,τι
Εμας στο σχολειο μας εμαθαν οτι το 'ο'τι' μεταφραζεται ως 'οτιδηποτε'/'όποιο πραγμα'/'οποιοδηποτε', κοινως το 'κάνε ο΄τι θελεις' σημαινει 'κανε οτιδηποτε/οποιο πραγμα θελεις' και με αυτο τον τροπο το χρησιμοποιώ. Κερδιζεις αλλη μια εγγραφη στο χρυσο βιβλιο της βουβωνικης χωρας.Κοίτα όταν μιλάω δε λέω ιστορίες, κάνε μια επανάληψη λοιπόν γιατί δεν τα έμαθες καλά.
[spoiler:1jum5y3m]>Ενα αλλο θεμα... αν δεν υπαρχουν διαφωνιες και γκρινια απο το ιδιο το εκει εκκλησιασμα για τα ψητα, (αυτο οντως δεν θιχτηκε ποτε εδω ουτε απο τον ιδιο τον Kyr80, δεν ξερουμε αν υπηρξε καποιο παραπονο για την πρακτικη που ακολουθει απο τους ΑΜΕΣΑ ενδιαφερομενους, φανταζομαι θα το ανεφερε αν υπηρχε) ενιχυεται περισοτερο η αποψη οτι η εκκλησια εκφραζει εμπρακτα το 'ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει', και οχι τον ταλιμπανισμο που προσπαθειτε να αποδειξετε.
- φυσικα το οτι κυνηγα ανεμομυλους.
Το 'αν ισχυει' ειναι ενα θεμα, για χαρη της συζητησης ας πουμε οτι ισχυει οπως το λενε.
Απο οτι γραφουν ειναι barcode reader, οτι φευγει απο τα χαρια σου σκαναρεται και στο τελος οποιος εχει τα πιο πολλα σκαναρισματα (σε τεμαχια ή τζιρο) κερδιζει. Ο πωλητης μπορει να 'πεισει' τον πελατη (οχι ολους προφανως, αλλα αυτους που μπαινουν χυμα μεσα) σε φαση 'τι ψαχνετε', 'κατι σαν το παλιο Ταρατατά για τις μοναχικες νυχτες', 'ααα τελεια, να σας δειξω εχουμε druuna να τον παιζετε με καλο σκιτσο, βραβευμενο, θα σας αρεσει, δυο λεπτα να το σκαναρω και ειστε ετοιμος'
*Οχι πολυ σπανια αρρωστια με συμπτωματα οπως καβουρια στην τσεπη μας και οχι στων αλλων, αδιακριτη υπερασπιση σε οτιδηποτε και οποιονδηποτε εχει δημοσιο χαρακτηρα, ευχες για ψοφο σε οτι δε μας αρεσει κλπ
Εν τω μεταξυ, με βαση αυτα που πληρωσαμε 2 ζευγαρια σε ταβερνα στο λιμανι της Ελαφονησου, μερικα στρεμματα (εστω και μακρια απο την παραλια), μας ανηκουν.
[/spoiler:1jum5y3m]
Γράψε το και αυτό στη βουβωνική χώρα, η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης.ΥΓ. Αν το θεμα ηταν να ξεχασεις ενα 'ν' σε τυχαια φαση δε θα υπηρχε προβλημα, σε ολους συμβαινει...
Ο μόνος που κουνά το δάχτυλο είσαι εσύ. Που το παίζεις θιγμένος γλωσσολόγος ενώ ένα προς ένα τα επιχειρήματά σου έχουν πάει στα σκουπίδια. Και επιμένεις να βγεις από πάνω χρησιμοποιώντας άσχετα και επουσιώδη στοιχεία για να επιτεθείς στο πρόσωπο του άλλου και όχι στα λεγόμενά του. Αλλά αυτό σε χαρακτηρίζει βλέπεις.
Κοίτα να δεις ποιος άλλος λέει πράχτορας (είσαι πολύ άτυχος σήμερα ) ΚΚΕς από τους λιγους
Οπως θελω τα ταιριαζω? μουχαχα ποιος μιλαει
Το 'θελεις να κανεις το δασκαλο' δεν μπορεις να το στοιχειοθετησεις ως κατηγορία απομονονωντας quote μου που αφορα απάντηση σε δικο σου δασκαλικι 'περι της λαθους χρησης του 'ο'τι-οτι''. Ελεος, γελάνε και οι πετρες.Οκ, βρηκες τρια παραδειγματα που λογω βιασυνης εχω ξεχασει την αποστροφο. Οριστε μερικα στα οποια δεν εχω ξεχασει την αποστροφο:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=55518&p=2950461&hilit=ο'τι#p2950461
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=51893&p=2893876&hilit=ο'τι#p2893876
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=53070&p=2792765&hilit=ο'τι#p2792765Τι μας αποδεικνύει αυτο? Οτι εισαι για τα μπαζα και ψαχνεις κλωστες να κρεμαστεις, να 'τα ταιριαξεις οπως θελεις'. ΩΠΑ, ΕΓΩ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ.
Αν θες, να παραδεχτω δημοσια οτι ειμαι χωριαταρος αγροικος αγραμματος και εσυ εισαι φοβερος, για να μη περασεις το υπολοιπο της νυχτας ψαχνοντας και άλλα απο το σεντουκι της ιστοριας για να μου τη βγεις κακομοιρη. Ειμαι σιγουρος οτι καπου θα βρεις αναγραμματισμο, να εχω ξεχασει σημεια στιξης κλπ.
Ποια επιθεση στο προσωπο του αλλου βρε δυστυχισμένε? Ρωτησα γιατι το ΚΚΕ 'γραφει ετσι μερικες λεξεις' και το πηρες προσωπικα και αρχισες τη σταυροφορια. Εισαι το ΚΚΕ και δεν το κατάλαβα? Εισαι ο Κουτσούμπας? Μιλα ρε συντροφε τοση ωρα.
Και τελευταιο... αμα δε μπορεις να διακρινεις την ειρωνία και το χαμόγελο οταν ο manosk (ή ο eddie147, ναι, το κανει και αυτος πότε-πότε) γραφει 'πράχτορας', και φτανεις να το χρησιμοποιήσεις σαν επιχειρημα, ενταξει, εκει που εισαι δεν εχεις γυρισμο και τελειωνει εδω το πραγμα απο μενα.
Παρε και μια ψυχαγωγικη εκπομπη να δεις, blast from the past, να χαρεις λιγο, να σε παρει ο υπνος να ονειρευτεις ο'τι θελεις:
-
Στα παπάκια μου αν ξέρεις ή αν δεν ξέρεις να γράφεις το ό,τι σωστά και με κόμμα. Το χρησιμοποίησα ως παράδειγμα για να σου δείξω ότι και εσύ κάνεις λάθη αλλά δεν τα ψειρίζουμε όπως κάνεις εσύ όταν δεν έχεις κάτι να πεις για την ταμπακιέρα. γκε γκε;
Το φαντάζομαι πως φοβάσαι μη σε πούνε χωριάτη και αγράμματο. Τα τελευταία σου τα ποστ εδώ αυτό δείχνουν. Αλλά δυστυχώς για σένα εγώ δεν τραβάω τέτοια ζόρια και ελιτισμούς με ανθρώπους. Ούτε ψάχνω τα Χ και τα Κ για να νιώσω ιντελεκτουέλ και υπεράνω. Αντίθετα σέβομαι τους ιδιωματισμούς και τους κατανοώ, και που στην τελική αυτοί αποτελούν το αλάτι στη γλώσσα μας.
Επίθεση κατά πρόσωπο είναι όταν ο άλλος σου βάζει screenshots που αναιρούν αυτά που λες στην πράξη, και εσύ τον 'χτυπάς' για ένα Ν , χωρίς να ασχοληθείς καθόλου με το κυρίως θέμα. Κατάλαβες ευτυχισμένε άνθρωπε;
Πήγαινε να κοιμηθείς τώρα, και προσπάθησε να ξεχάσεις το βιντεάκι μην τυχόν και δεις κανένα εφιάλτη.
Και αύριο βρίσκεις άλλο σοβαρό θέμα να καταπιαστείς, είμαι σίγουρος θα μας εκπλήξεις πάλι. -
Απόστροφος
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Σιγα μην επικαλεστηκα και τη Διεθνη Γραμματεια Μαλλιου για να επιβαλω στον ΗF νεους κανονες γραμματικης.Τι έγινε ρε παιδιά;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τρεις σελιδες νομιζω οτι ειναι αρκετες για μαθηματα γραμματικης...Ας επανελθουμε στο ' Εκλογες 2013-2014'.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ