Ο χρήστης 1kost12 έγραψε:
Το να ανοιχτεί το ταμπλό είναι ρίσκο για τους λόγους που αναφέρει ο παραπάνω φίλος μας, δεν ξέρω αν η έκδοση sport είναι από τα εργοστάσιο ο συναγερμός και αν θέλεις το απλό civic πες του από το sport να σου αφαιρέσεις αυτά που δεν θέλεις για να κατέβει η τιμή του (πάντα βέβαια αν έρχεται από το εργοστάσιο με το συναγερμό του, κομπλέ) πιστεύω ότι είναι καθαρά και ψυχολογικούς λόγους η ύπαρξη ενός αξιόπιστου συναγερμού και κακά τα ψέματα και σε περίπτωση που του κάνεις και ασφάλεια κλοπής, θα έρθει εποχή, σε 3-4-5 χρόνια που θα αναγκαστείς να το κόψεις το έξοδο αυτό για λόγους οικονομίας….. λίγο πολύ αυτό συμβαίνει στα περισσότερα αμάξια, στην αρχή είμαστε ενθουσιασμένοι και έχουμε τα πάντα στην ασφάλεια και μετά…….ένα- ένα τα κόβουμε!!!!!!
Άμα βάλεις εσύ σε κάποιον ηλεκτρολόγο, συναγερμό δική σου επιλογή αλλά να μην πάρει ρεύμα από το ταμπλό αλλά πίσω και κάτω από το τιμόνι;;;;;;; Λέω εγώ κάποια ιδέα και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή, αλλά από το ταμπλό…..;;;;;
Νομιζω οτι τα πακετα γινονται, για να διευκολυνουν την γραμμη παραγωγης, και αν κρινω απο αλλες μαρκες, μαλλον δεν υπαρχει η δυνατοτητα του κοψε-ραψε.
Συμφωνω, οτι ο συναγερμος ειναι και για ψυχολογικους λογους, αλλα αν ειναι να δωσεις 23000, και μετα να τριζουν τα πλαστικα, ισως να το ξανασκεφτω..