-
Για να τοποθετήσουμε τροχόσπιτο μέσα σε οικόπεδο, το οποίο θα μείνει 'μόνιμα' εκεί, χρειάζεται κάποια άδεια; Σε κάποιο ποστ στο ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ/ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ (ίσως έπρεπε να ποστάρω εκεί;) διάβασα ότι για να τοποθετήσεις τροχόσπιτο πάνω σε σταθερή βάση χρειάζεται άδεια.
Γενικά, έχει κάποιος εμπειρία και γνώση από κάτι παρόμοιο για να (μας) ενημερώσει για το θέμα αυτό, και γενικότερο τι θα έπρεπε να γνωρίζει κάποιος για την τοποθέτηση τροχόσπιτου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Jacob
-
Θες αδεια για παρεις ρευμα. Τζαμπα λεφτα και τζαμπα διαδικασια αλλα πρεπει να την κανεις.
-
Aν και υπερβολικός ο τίτλος....
Σκηνικό τρόμου στα κάμπινγκ
-
Είναι γνωστό ότι η βλακεία είναι ανίκητη, η βλακεία της πολιτείας όμως εκτός από ανίκητη είναι και επικίνδυνη.
-
Το ελεύθερο κάμπινγκ τους μάρανε.. Ότι πουλάνε περιοχές Νατούρα να γίνουν ποιος ξέρει - όλοι ξέρουμε δλδ - τι εκτρώματα/εγκλήματα, τουμπεκί. Δεν πάνε στο διάλο..
-
εδω δεν σε αφηνουν να στησεις εξω απο το σπιτι σου (κυριολεκτικα) τι λεμε τωρα..
-
Τους επιασε ο πονος τους δημαρχους.. Οταν δινουν τις αδειες κ χτιζονται σπιτια μεσα στη θαλασσα η μπαρ τοτε ολα καλα;
Οσον αφορα τους κατασκηνωτες , πλεον τα χουμε δει ολα , αυτοι θα μας φορολογησουν κ το Ο2 που αναπνεουμε.... -
Και κάποια σχετικά άρθρα....
-
Το ποσταρω κ εδω μηπως κ πετυχω καποιον σχετικο!
Εχω τοποθετησει κοτσαδουρα αποσπομενη σε καινουριο yaris μου.
Δεν εχω παραγγειλει την καλωδιωση ακομη διοτι μου φανηκε καπως ακριβη (80 ευρω)
Κανοντας μια ερευνα σε ebay κλπ μαλλον δεν μπορεσα να βγαλω κ πολυ ακρη
Περινενα να βρω κατι που κανει bypass τα καλωδια των φαναριων και να καταληγει στην μπριζα.
Ειδα ομως οτι τα συστήματα αυτα παιρνουν κ εξτρα καλωδιο ρευματος απο την ασφαλειοθηκη και δεν μπορεσα να καταλαβω το γιατι.
Εχει κανεις υπ οψην του τι ''παιζει'' με αυτη την κατασταση? -
Η αλήθεια είναι οτι δεν γνωρίζω για το θέμα αυτό γιατί την απλή καλωδίωση έχω. Ήθελα όμως να σας ρωτήσω τι σκηνές χρησιμοποιείτε και για πόσα άτομα. Σκέφτομαι να πάρω μια οικογενειακή σκηνή και να πάω για κάμπινγκ με τα παιδιά και την γυναίκα μου. Είχα χρόνια terra και λέω να το συνεχίσω αλλά η παλιά μας σκηνή ήταν 2 ατόμων και δεν μας χωράει πια. Λέω να πάρω την galaxy II. Έχετε κάποια καλή σκηνή να μου προτείνετε;
-
δεν μας λες και μεχρι ποσα θες να ξοδεψεις? αλλιως σου λεμε και για καμια rei
-
To όριο που έχω είναι 140 ευρώ. Είναι οικογενειακή σκηνή και θέλω να πάρω κάτι καλό για να το έχουμε χρόνια. Κοιτώ terra λόγω της προηγούμενης καλής σκηνής που είχα δοκιμάσει, αλλά ευχαρίστως να ακούσω τις προτάσεις σας
-
εαν θελησεις να παρεις κατι πραγματικα καλο βαλε 25 ευρω παραπανω και χτυπα μια ds 400 vango ισως η καλυτερη 4 ατομων αυτη την στιγμη (οι terra εχουν την χειροτερη απαγωγη νερου just saying)
-
Αν και δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημαμε την terra που είχα, θα τις εξετάσω και ελπίζω να κάνω καλή επιλογή. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Όλα για το Camping