-
-
Παιδες ο Σγουρος ειναι κοντα στην Δουρου και φοβαμαι μηπως οι γνωστοι πασοκοδημοκρατες, ψηφησουν Σγουρο στον δευτερο γυρο και χασει την περιφερεια η Δουρου.Συνεχεια το ιδιο ατομο δλδ θα ειναι σε αυτην την θεση;Και ποιος μου εγγυαται οτι δεν υπαρχει ηδη διαφθορα εκει μεσα μετα απο τοσα χρονια;
Απαραδεκτες καταστασεις και ντροπη που δεν βαλαμε μυαλο μετα απο τοσα χρονια. -
Είναι που στα αστικά κέντρα ψηφίζουν σωστά και στα χωριά είναι αμόρφωτοι και βγάζουν πασοκονδ.
-
Αφού ο Σγουρός είναι τίμιος, το λέει κι ο ίδιος.
(πάντως μια δήλωση στήριξής του από Βενιζέλο θα εκτόξευε τη Δούρου στο 96% ) -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Είναι που στα αστικά κέντρα ψηφίζουν σωστά και στα χωριά είναι αμόρφωτοι και βγάζουν πασοκονδ.
Εθνικές εκλογές 2012.
Στα περί μόρφωσης, δεν σχολιάζω, είναι εύκολο να βρεις τα στοιχεία και μόνος σου. -
Παρακολουθοντας την φωτογραφια θα πρεπει να μας απασχολει πως εγινε και ο Συριζα εχασε τοσες περιφερειες.
Ειναι τραγικο μετα απο τετοια μετρα και ενω η δυναμικη του ανεβαινε στις δημοσκοπησεις ,ξαφνικα παρατηρηται μια αποτομη βουτια στο κενο.Μαλλον και οι δημοσκοπικες εταιριες μας μας κοροιδευουν . -
Ισχύει ότι θα βγει σήμερα ο Σαμαράς και θα υποσχεθεί 550.000 θέσεις εργασίας μέχρι το 2018;
Θα κάνει τέτοιο πράγμα;;
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Παρακολουθοντας την φωτογραφια θα πρεπει να μας απασχολει πως εγινε και ο Συριζα εχασε τοσες περιφερειες.
Ειναι τραγικο μετα απο τετοια μετρα και ενω η δυναμικη του ανεβαινε στις δημοσκοπησεις ,ξαφνικα παρατηρηται μια αποτομη βουτια στο κενο.Μαλλον και οι δημοσκοπικες εταιριες μας μας κοροιδευουν .Ισως γιατι στο ποσοστο του 'ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ' να μην ησαν πολλοι Συριζαιοι.....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ισχύει ότι θα βγει σήμερα ο Σαμαράς και θα υποσχεθεί 550.000 θέσεις εργασίας μέχρι το 2018;Θα κάνει τέτοιο πράγμα;;
Όχι.
Tο 'χει κάνει ήδη: http://news247.gr/eidiseis/politiki/kai ... 89897.html -
-
Αρχίζω να εξοπλίζομαι για το 2ο γύρο των νομαρχιακών.
Για Δούρου την κόβω τη δουλειά.
-
^ έτσι σύντροφε για την ανατροπή.
Οταν σκάσω με τα συντρόφια για κατάληψη στο καινούριο σπίτι δεν θέλω να ακούσω τίποτα μα μου κλπ. Ντομπρα πράματα. Αλληλέγγυα.
-
Πάντως αν ήμουν ο Σαμαράς, το μήνυμα που θα 'χα πάρει μέχρι τώρα θα 'τανε: συγχαρητήρια, συνέχισε το πήδημα ακόμα σκληρότερα, φαίνεται να γουστάρουν.
Οπότε πλυθείτε. -
Έκανα ένα γλήγορο πέρασμα από τις προηγούμενες σελίδες και μπορώ να πω ότι
-
Μεχρι στιγμης το σκηνικο θυμιζει λιγο φοιτητικες εκλογες με τους παντες να πανηγυριζουν και να βγαζουν τα συμπερασματα που θελουν με το ζορι.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Πάντως αν ήμουν ο Σαμαράς, το μήνυμα που θα 'χα πάρει μέχρι τώρα θα 'τανε: συγχαρητήρια, συνέχισε το πήδημα ακόμα σκληρότερα, φαίνεται να γουστάρουν.
Οπότε πλυθείτε.Το όποιο μήνυμα θα περάσει στις Ευρωεκλογές. Οι αυτοδιοικητικές δεν λένε και πολλά.
-
Αν δεν νιώσει την καρέκλα του να τρέμει, δεν θα λάβει κανένα μήνυμα αποδοκιμασίας.
Και δεν βλέπω κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής, αν υπήρχε θα το λάμβανε και στις αυτοδιοικητικές.
Πάντα δεν είχανε 'μήνυμα' οι αυτοδιοικητικές; π.χ ο ΓΑΠ το είχε λάβει ως...λαϊκή έγκριση του μνημονίου...για να μην ξεχνιόμαστε. -
ε δεν λεει και πολλα..μια χαρα σφαλιαρα θα ηταν αμα εχανε σημαντικα διαμερισματα..αλλα σκατα σε οσους τους ψηφισαν αυτο ειναι το θεμα..
-
Μέχρι τώρα πάντως, τα σκατά τα τρώνε αυτοί που δεν τους ψήφισαν.
Αυτοί που τους ψήφισαν μια χαρά τη βγάζουνε, περαστικά μας. -
Θεωρητικά στις ευρωεκλογές ψηφίζεις κόμμα. Εκεί θα φανεί η δύναμη τους.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ