-
Ενω εσεις με τα ανοιγματα σε δημοσιο δρομο εεε;;
-
χτεσινα...
ποδηλατης σε υπογεια διαβαση αυτοκινητων στην κηφισιας χωρις φωτα
ποδηλατης στην συγγρου
ποδηλατης στην εθνικη ρευμα ανοδου στο αλλου φαν παρκ
ποδηλατης στις 3 γεφυρες ρευμα καθοδου
ποδηλατες στην αριστερη λωριδα ανοδου απο βουλη προς πολεμικο μουσειοκοντευει ο ποδηλατης να καταντησει συνωνυμο του μαλακα ανεγκεφαλου που τα γραφει ολα στα αρχιδια του
-
Το έχουμε γαμήσει παίδες.. Ο μαλάκας οδηγός θα παραμείνει μαλάκας είτε οδηγεί αυτοκίνητο, είτε ποδήλατο, είτε υπερωκεάνιο. Δεν υπάρχει ΟΥΔΕΙΣ που είναι γαμιστερός, σαν οδηγός, με το αυτοκίνητο και υπερμαλάκας με το ποδήλατο και τούμπαλιν. Οπότε φτάνει με τη καραμέλα. Ας κοιτάξει ο καθένας μας να γίνει καλύτερος σαν άνθρωπος...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ενω εσεις με τα ανοιγματα σε δημοσιο δρομο εεε;;δεν ξερω εαν γνωριζεις το συγκεκριμενο κομματι,εχει τσιμεντενια διαζωματα στη μεση,κλειστος δεξια απο καγκελα,και μηδενικη κινηση.Παντα τις δοκιμες τις κανουμε,με αδειο δρομο,μιας και ο δρομος αυτος αρχιζει απο μια πλατεια,οποτε μπορουμε να ελεγχουμε ποτε ξεκιναμε,χωρις να ενοχλουμε κανεναν.Καθολη τη διαρκεια της δοκιμης ειμαστε μονοι μας στο δρομο.
-
Συνοψιζοντας τις τελευταιες σελιδες του τοπικ....
Ανοιγω το ψυγειο μου και τι να δω ;;;
[spoiler:1s3m3jfq]Οχι δεν ηταν δημοτικους συμβουλος![/spoiler:1s3m3jfq]
[spoiler:1s3m3jfq]ενας ποδηλατης ηταν!![/spoiler:1s3m3jfq] -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Το έχουμε γαμήσει παίδες.. Ο μ@λ@κ@ς οδηγός θα παραμείνει μ@λ@κ@ς είτε οδηγεί αυτοκίνητο, είτε ποδήλατο, είτε υπερωκεάνιο. Δεν υπάρχει ΟΥΔΕΙΣ που είναι γαμιστερός, σαν οδηγός, με το αυτοκίνητο και υπερμαλάκας με το ποδήλατο και τούμπαλιν. Οπότε φτάνει με τη καραμέλα. Ας κοιτάξει ο καθένας μας να γίνει καλύτερος σαν άνθρωπος...Μα γιατί το λες αυτό;
Είναι ξεκάθαρο πως οι ποδηλάτες είναι η προσωποποίηση του σατανά επί γης. -
Στην τελευταια φωτογραφια θα μπορουσε να ισχυει.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
χτεσινα...
ποδηλατης σε υπογεια διαβαση αυτοκινητων στην κηφισιας χωρις φωτα
ποδηλατης στην συγγρου
ποδηλατης στην εθνικη ρευμα ανοδου στο αλλου φαν παρκ
ποδηλατης στις 3 γεφυρες ρευμα καθοδου
ποδηλατες στην αριστερη λωριδα ανοδου απο βουλη προς πολεμικο μουσειοκοντευει ο ποδηλατης να καταντησει συνωνυμο του μαλακα ανεγκεφαλου που τα γραφει ολα στα αρχιδια του
Παλια ειχαμε τους καμικαζι,τωρα τους ποδηλατες.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Εχει παρει το ματι κανενος ξανθια γκομενα με ασημι Yaris εντελως νορμαλ, να πηγαινει ταπα στα Λιμανακια? Εντυπωσιαστηκα σημερα...Εγω στο ~80% με το ΜΧ5 και αυτη απο πισω μου, απο Σαρωνιδα μεχρι Βουλιαγμενη...
Τ yaris t-sport ή κανα 1000ρακι 1300ακι?
μου εχει τυχει και εμενα τετοια φαση και ημουνα με 306 race.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εχει παρει το ματι κανενος ξανθια γκομενα με ασημι Yaris εντελως νορμαλ, να πηγαινει ταπα στα Λιμανακια? Εντυπωσιαστηκα σημερα...Εγω στο ~80% με το ΜΧ5 και αυτη απο πισω μου, απο Σαρωνιδα μεχρι Βουλιαγμενη...
Τ yaris t-sport ή κανα 1000ρακι 1300ακι?
μου εχει τυχει και εμενα τετοια φαση και ημουνα με 306 race.
τι σε παραξενευει?
το 100% ταπα του kacey ειναι 50χλμ επομενως αν πηγαινε 80% ειναι καθολα νομιμος -
Θα μου επιτρέψεις να το ερμηνεύσω αλλιώς.
-
Κοιτα μαστορα, το 80% σε ενα φαρδυ δρομο, με ορατοτητα, χωρο, προχθες μηδενικη κινηση, και σε δρομο που ξερω να τον κανω κυριολεκτικα με κλειστα ματια, ερμηνευσε το οπως θελεις. Καμμια σημασια δεν θα εχει.
-
αρκει να μην εχει ποδηλατα και σε ενοχλουνε.
-
Καμμιά φορά σκέφτομαι πώς το κακό δεν αργεί να γίνει , και το ζώον να κανει όμοιό του και εσένα, ένα ζώον σαν και αυτόν!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο συγκεκριμένο τόπικ στα τόσα χρόνια που είμαι στο φόρουμ, ελπίζω να είναι η τελευταία, αλλά σήμερα έγινε ακριβώς αυτό που περιγράφω ανωτέρω: έγινα ζώον,εξ'αιτίας ενός ψυχοπαθούς ζώου!Βγαίνω σήμερα από έναν κάθετο στην ανετότατη Σπύρου Λούη με κατεύθυνση προς Κηφισίας. Εχω ελέγξει, είμαι άνετος με τον ούτε 2,5 χρονών γυιό μου στο καθισματάκι του πίσω, και έχώ μπεί στη δεξια λωρίδα με καμμιά σαρανταριά χλμ, ανάβω φλας να μπω στην αριστερή, αφού έχω δει το κόκκινο προσθιοκίνητο Στάρλετ πρώτης γενιάς ότι είναι αρκετά μακριά μου.
Ο τύπος πατάει την κόρνα,εγώ ξαναμπαίνω στην λωρίδα μου και περιμένω να με περάσει,και τότε αρχίζουν τα πανηγύρια!Επιταχύνει, με περνά ,κόβει απότομα δεξιά και πατάει φρένο στα 30χλμ ένα μέτρο μπροστά μου χειρονομώντας!
Κάνω πάλι αριστερά και ο εγκληματίας το έκοψε αλά Ντιούκς για να με εμβολίσει-εμποδίσει!Ομολογώ ότι από εκεί και πέρα χάθηκε η μπάλα και από εμένα.Ουρλιάζοντας κα βρίζοντας επιτάχυνα και τον έκλεισα με σκοό να τον σταμαήσω, και ένας από τους δυό μας να μην ξαναμπεί στο αυτοκίνητο.Σχεδόν τα κατάφερα, όταν με έκπληξη διαπίστωσα ότι ο οδηγός εξηντάριζε (!!) ,αλλα εκείνη τη στιγμή τα δικά μου ζώωδη ένστικτα και η θολή μου κρίση δεν με απέτρεψαν από την ανάγκη μου να του σπάσω το σβέρκο
Ευτυχώς και για τους δυο μας (καθώς δεν είμαι αυτό που θα λέγαμε μικρόσωμος γενικά ) μού ξέφυγε με ελιγμό για την κάθοδο της Κηφισίας, αφήνοντάς με τρέμοντας, με ένα επίσης τρομαγμένο και απορημένο παιδί από τη συμπεριφορά μου..Οταν ηρέμησα το μόνο που ένιωθα ήταν απύθμενη ντροπή για τη συμπεριφοά ου μπροστα στο γυιο μου
Το είχα ξαναπάθει το 1998, όταν και έβγαλαν σε κακή κατάσταση από τα χέρια μου έναν μάγκα ταρίφα, είχα υποσχεθεί ότι δεν θα το ξανακάνω, και θα προσπαθήσω να το τηρήσω
-
Γιατι ντρεπεσαι?
-
τσιλης ειναι φυσιολογικο να αισθανθηκες ετσι μπροστα στο παιδι σου.Το εχω παθει και εγω με ακριβως τα ιδια συναισθηματα ντροπης.
Απλα συμβαινουν και αυτα. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Καμμιά φορά σκέφτομαι πώς το κακό δεν αργεί να γίνει , και το ζώον να κανει όμοιό του και εσένα, ένα ζώον σαν και αυτόν!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο συγκεκριμένο τόπικ στα τόσα χρόνια που είμαι στο φόρουμ, ελπίζω να είναι η τελευταία, αλλά σήμερα έγινε ακριβώς αυτό που περιγράφω ανωτέρω: έγινα ζώον,εξ'αιτίας ενός ψυχοπαθούς ζώου!Βγαίνω σήμερα από έναν κάθετο στην ανετότατη Σπύρου Λούη με κατεύθυνση προς Κηφισίας. Εχω ελέγξει, είμαι άνετος με τον ούτε 2,5 χρονών γυιό μου στο καθισματάκι του πίσω, και έχώ μπεί στη δεξια λωρίδα με καμμιά σαρανταριά χλμ, ανάβω φλας να μπω στην αριστερή, αφού έχω δει το κόκκινο προσθιοκίνητο Στάρλετ πρώτης γενιάς ότι είναι αρκετά μακριά μου.
Ο τύπος πατάει την κόρνα,εγώ ξαναμπαίνω στην λωρίδα μου και περιμένω να με περάσει,και τότε αρχίζουν τα πανηγύρια!Επιταχύνει, με περνά ,κόβει απότομα δεξιά και πατάει φρένο στα 30χλμ ένα μέτρο μπροστά μου χειρονομώντας!
Κάνω πάλι αριστερά και ο εγκληματίας το έκοψε αλά Ντιούκς για να με εμβολίσει-εμποδίσει!Ομολογώ ότι από εκεί και πέρα χάθηκε η μπάλα και από εμένα.Ουρλιάζοντας κα βρίζοντας επιτάχυνα και τον έκλεισα με σκοό να τον σταμαήσω, και ένας από τους δυό μας να μην ξαναμπεί στο αυτοκίνητο.Σχεδόν τα κατάφερα, όταν με έκπληξη διαπίστωσα ότι ο οδηγός εξηντάριζε (!!) ,αλλα εκείνη τη στιγμή τα δικά μου ζώωδη ένστικτα και η θολή μου κρίση δεν με απέτρεψαν από την ανάγκη μου να του σπάσω το σβέρκο
Ευτυχώς και για τους δυο μας (καθώς δεν είμαι αυτό που θα λέγαμε μικρόσωμος γενικά ) μού ξέφυγε με ελιγμό για την κάθοδο της Κηφισίας, αφήνοντάς με τρέμοντας, με ένα επίσης τρομαγμένο και απορημένο παιδί από τη συμπεριφορά μου..Οταν ηρέμησα το μόνο που ένιωθα ήταν απύθμενη ντροπή για τη συμπεριφοά ου μπροστα στο γυιο μου
Το είχα ξαναπάθει το 1998, όταν και έβγαλαν σε κακή κατάσταση από τα χέρια μου έναν μάγκα ταρίφα, είχα υποσχεθεί ότι δεν θα το ξανακάνω, και θα προσπαθήσω να το τηρήσω
Ντρεπεσαι επειδη για μια φορα επειτα απο 15 χρονια δεν καταφερες να συγκρατησεις τα νευρα σου ;Συγχαρητηρια για τον αυτοελεγχο σου..Οταν σε λιγα χρονια το παιδι σου μεγαλωσει και αρχιζει να καταλαβαινει και σου πει..μπαμπα γιατι τους αφηνεις να ξεφευγουν ; και εσυ φυσικα του εξηγεις πως εχουν τα πραγματα...(πολλα δολοφονικα ζωα κτλ) να επιμεινεις στο να καταλαβει οτι....... θα επρεπε εστω και με εναν μαγικο τροπο να τιμωρουνται.. ....
-
καλα λες ας κουβαλαμε ολοι μας καμια μπερετα ετσι ωστε αμα ειναι καγκουρας με φτιαγμενο το αλλο ζωο να πυροβολαμε τα λαστιχα για να μην ξεφυγει απο τα αδυσωπητα χερια της δικαιοσυνης
-
Κάποιοι έβλεπαν πολύ τηλεόραση μικροί.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καλα λες ας κουβαλαμε ολοι μας καμια μπερετα ετσι ωστε αμα ειναι καγκουρας με φτιαγμενο το αλλο ζωο να πυροβολαμε τα λαστιχα για να μην ξεφυγει απο τα αδυσωπητα χερια της δικαιοσυνηςΑυτο καταλαβες ;;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]