-
Μπααα...εχω ενα καλο cab!!!
Το μικρο φτυνει νερο στο πατωμα. Η γυναικα μου: 'Οχι,κακο! Δε το φτυνουμε, το καταπινουμε!'
Τη κοιταω. Με κοιταει. Αλλαζει κουβεντα.. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπααα...εχω ενα καλο cab!!!Το μικρο φτυνει νερο στο πατωμα. Η γυναικα μου: 'Οχι,κακο! Δε το φτυνουμε, το καταπινουμε!'
Τη κοιταω. Με κοιταει. Αλλαζει κουβεντα..εμπειριες ζωης
-
-
Πικάντικα καλό...
-
Ένας χωρικός πάει για ψώνια στο χωριό, αλλά χαλάει το αυτοκίνητό του και αναγκάζεται να το πάει για επισκευή στο συνεργείο της περιοχής.
Επειδή όμως η επισκευή δεν μπορεί να γίνει την ίδια μέρα, αποφασίζει να γυρίσει σπίτι του με τα πόδια. Το πρόβλημά του είναι πώς θα κουβαλήσει τα πράγματα, που αγόρασε δηλ. 5 κιλά μπογιά, έναν άδειο κουβά, 2 κότες και μια χήνα.
Ενώ προβληματίζεται τον πλησιάζει μια γριούλα που όπως φαίνεται έχει χαθεί...- 'Μήπως μπορείτε να μου πείτε, πως θα πάω στην οδό Άρεως 22,' ρωτάει εκείνη.
- Βέβαια το αγρόκτημα μου είναι εκεί κοντά, ελάτε μαζί μου. Το πρόβλημα μου είναι πως θα κουβαλήσω τα ψώνια μου...'
- Απλούστατο λέει η γριούλα. Βάλτε το κουτί της μπογιάς μέσα στον άδειο κουβά και πιάστε τον με το ένα χέρι, πιάστε την χήνα με το άλλο χέρι και βάλτε από μία κότα σε κάθε μασχάλη.
Ο χωρικός εντυπωσιάστηκε από τη γριούλα, την ευχαρίστησε για την ιδέα της, και ξεκίνησαν για τον προορισμό τους. Σε κάποια στιγμή, ο χωρικός πρότεινε να κόψουν δρόμο, παίρνοντας ένα γνωστό του μονοπάτι. Οπότε η γριούλα του λέει: - Α από εκεί είναι ερημιά. Ποιος με διαβεβαιώνει ότι καθ’ οδόν δεν θα με στριμώξετε, και αφού μου σηκώσετε το φουστάνι ένας Θεός ξέρει τι θα μου κάνετε.....
Και ο χωρικός χωρίς να θέλει να την προσβάλλει αλλά και με μια εύθυμη διάθεση της απαντάει: - Θεέ και Κύριε, πως θα μπορούσα να σας κάνω τέτοιο πράγμα, καθώς κουβαλάω 5 κιλά μπογιά, 2 κότες και μια χήνα; Θα μου φύγουν η χήνα και οι κότες και θα τις χάσω.
- Απλούστατο: Θα ακουμπήσετε κάτω τη χήνα, θα την καλύψετε με τον άδειο κουβά, θα βάλετε από πάνω το κουτί της μπογιάς και εγώ θα κρατάω τις κότες....
-
Έχω βάλει στο CD και ακούω το: Against All Odds απο τον Phil Collins. Η ένταση του ήχου είναι στο τέρμα. Τραγουδάω κι εγώ δυνατά και ανατριχιάζω. Όση ώρα γίνεται αυτό λέω μέσα μου
'Μα τη φωνάρα που έχω ρε? Γιατί να μην είχα γίνει τραγουδιστής να πλουτίσω'Ξαφνικά γίνεται διακοπή ρεύματος. Η μουσική σταματάει απότομα και για μερικά δευτερόλεπτα τραγουδάω μόνος μου. Τότε κατάλαβα γιατί δεν έγινα και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνω τραγουδιστής!!!
-
Μπαμπά είμαι γκέι
-Είναι ιαπωνική ομάδα?
-Ομοφυλόφιλος ρε πατέρα
-Δεν ξέρω αρχαία, ρώτα τη μάνα σου
-Πουστάρα!
-Μην βρίζεις ρε μαλακισμένοNote 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπαμπά είμαι γκέι
-Είναι ιαπωνική ομάδα?
-Ομοφυλόφιλος ρε πατέρα
-Δεν ξέρω αρχαία, ρώτα τη μάνα σου
-Πουστάρα!
-Μην βρίζεις ρε μαλακισμένοNote 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπααα...εχω ενα καλο cab!!!Το μικρο φτυνει νερο στο πατωμα. Η γυναικα μου: 'Οχι,κακο! Δε το φτυνουμε, το καταπινουμε!'
Τη κοιταω. Με κοιταει. Αλλαζει κουβεντα..Παρακάτω βλέπουμε τον Geo, πως περνάει τον υπόλοιπο μήνα...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μπααα...εχω ενα καλο cab!!!
Το μικρο φτυνει νερο στο πατωμα. Η γυναικα μου: 'Οχι,κακο! Δε το φτυνουμε, το καταπινουμε!'
Τη κοιταω. Με κοιταει. Αλλαζει κουβεντα..Παρακάτω βλέπουμε τον Geo, πως περνάει τον υπόλοιπο μήνα...
______________________________ -
Μου τα έστειλε ο Geo με ΡΜ και μου είπε να το ποστάρω εγώ, φοβάται το ban ο γλυκούλης μου.
*- Ρε συ! Πιάσε ένα θι από το συρτάρι.. Πρέπει να γράψω θίασος..
-
Αμάν! δεν έχει.. θέλεις ένα θυ; Σου κάνει;
-
Όχι ρε γυναίκα! Θι χρειάζομαι. Ψάξε ρε αφού πήραμε θι τις προάλλες, πότε τελειώσανε;
-
..... Όχι δεν έχει.. μόνο θυ, θει, και κάνα δυο τελευταία θη...
-
Για να δω μόνος μου.... Αχά!!! Και τι είναι αυτό μωρή;;; δεν είναι θι;;;
-
Να σου εξηγήσω.. δεν είναι αυτό που νομίζεις...
-
Τι να μου εξηγήσεις μωρή;;; .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Αλλο θι δεν έχεις άλλο θι, είσαι στο ψέμμα σου αιχμάλωτη ...*
Ποια ειναι η χειροτερη σως του κοσμου;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.(ερχεται ..........!!!)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
H κωλο-σως της Ρόδου.
-
-
Γαμησες!!!
-
Μου ζήτησε η αδερφή μου να της κατεβάσω κάτι με τον Παπακαλιάτη. Και γ@μήθηκε η μητρική.
Ο Chuck Norris έχει κάνει rafting στο Ποτάμι (του Σταύρου)
-
Kαφρίλα αλλα ωραίο
-Ο παππούς μου πάντως γύρισε σόος και αβλαβής απο το Auschwitz...όπως και οι άλλοι φύλακες -
Υπάλληλος: Κύριε Δήμαρχε είμαι 5 μήνες απλήρωτος.
Μπέος: Πανιώνιος - Εργοτέλης διπλό ημίχρονο άσσο τελικό. Επόμενος. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Υπάλληλος: Κύριε Δήμαρχε είμαι 5 μήνες απλήρωτος.
Μπέος: Πανιώνιος - Εργοτέλης διπλό ημίχρονο άσσο τελικό. Επόμενος. -
-
-
Παλιό ανέκδοτο :
Κάποτε επί Ρήγκαν και Μπρέζνιεφ αποφάσισαν να αγωνισθούν οι δύο πρόεδροι σε αγώνα δρόμου...
Πρώτος ήρθε ο Ρήγκαν και ο Μπρέζνιεφ δεύτερος σε απόσταση αναπνοής...
Την άλλη μέρα ο Αμερικάνικος τύπος έγραφε:
'Πρώτος ο Ρήγκαν σε αγώνα δρόμου μεταξύ αρχηγών κρατών, τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Ρώσος πρόεδρος!'
Αντίστοιχα, ο Σοβιετικός τύπος έγραφε:
' Σε αγώνα δρόμου μεταξύ αρχηγών κρατών, ο γενικός γραματέας μας, σύντροφος Μπρεζνιεφ ήρθε δεύτερος, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος τερμάτισε προτελευταίος! '(Διάβαζα κάποιες συριζαϊκές και κάποιες φιλοκυβερνητικές εφημερίδες με σχόλια μεταξύ άλλων και για τις εκλογές της περασμένης Κυριακής και το θυμήθηκα........ )
-
- Μπαμπά, είμαι Γκέι.
- Τί είσαι;
-Γκέι.
-Είσαι πλούσιος παιδί μου;
-Όχι!
-Είσαι τίποτε διάσημος;
-Ό...οχι!!!
-Ε, τότε τι γκέι και μαλ..ίες μου λες; Μια παλιόπ%@στα του κερατά είσαι γιέ μου.
Ανεκδοτα [#6]