-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
προλαβαινω **να σου βαλω 150Ε **να μου φερεις τιποτα;
ωωωππ τι βλεπω? Ναυαρχιδα θα πάρουμε?
εμ δεν εχουμε ολοι μας G2....
-
Παιδες βοήθεια!!! Το Galaxy tab 2 μου, κολλησε!! Ημουν στον chrome και τωρα εχει κολλήσει σ ενα σημείο. Τι να κάνω?? Εχω πατήσει το power button άπειρες φορές αλλά τίποτα!!
-
Η μπαταρια δεν βγαινει;
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Παιδες βοήθεια!!! Το Galaxy tab 2 μου, κολλησε!! Ημουν στον chrome και τωρα εχει κολλήσει σ ενα σημείο. Τι να κάνω?? Εχω πατήσει το power button άπειρες φορές αλλά τίποτα!!το πατησες παρατεταμενα και δεν κλεινει?
Ισως να δοκιμασεις κανα hard reset (power+volume up)... θα τα σβησει ολα, αλλα θα επανέλθει.Αν δεν πιάσει ουτε αυτο... καλύτερα... ουτως η αλλως παλιο ειναι Καιρος για νεα πράγματα...
-
Μαζι με την νεα θηκουλα μπορει να βαλω και την κιτ κατ αυτο το σκ. Και την sd card.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μαζι με την νεα θηκουλα μπορει να βαλω και την κιτ κατ αυτο το σκ. Και την sd card. -
UK price announced for official Samsung Swarovski covers
http://www.mobilefun.co.uk/blog/2014/05 ... ki-covers/ -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μαζι με την νεα θηκουλα μπορει να βαλω και την κιτ κατ αυτο το σκ. Και την sd card.
Καλα, εδω στο pc χρησιμοποιει το My briefcase, αυτο θα μας πειραξει τωρα;
-
Ηταν να το εχω κανει την προηγουμενη εβδομαδα αλλα ημουν αρρωστος βρε παιδια..Και με 39 δεν βαζεις κιτ κατ!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ηταν να το εχω κανει την προηγουμενη εβδομαδα αλλα ημουν αρρωστος βρε παιδια..Και με 39 δεν βαζεις κιτ κατ!!Και τι θα εκανες εσύ;Με το φτυάρι θα την φόρτωνες;
-
Χρειαζομουν το 100% του μυαλου μου για μια τετοια διαδικασια!!! και οχι να τρεμω σαν το ψαρι!!!
Δεν λες παλι καλα που δεν εβαλα την κιτ κατ αλλα δεν εβαλα και υποθετο???
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Χρειαζομουν το 100% του μυαλου μου για μια τετοια διαδικασια!!! και οχι να τρεμω σαν το ψαρι!!!Δεν λες παλι καλα που δεν εβαλα την κιτ κατ αλλα δεν εβαλα και υποθετο???
Δηλαδή δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το 130% του μυαλού σου;
-
Μιας και είμαι άρρωστος σπίτι, έχω πάρει σβάρνα τα review για να σκοτώσω την ώρα μου.
Πολύ καλό τηλέφωνο το Sony Z2. Δύσκολη η επιλογή μεταξύ αυτού και του HTC One M8.
-
Μη βαλεις κιτ κατ!! Εισαι αρρωστος και συ!!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μιας και είμαι άρρωστος σπίτι, έχω πάρει σβάρνα τα review για να σκοτώσω την ώρα μου.
Πολύ καλό τηλέφωνο το Sony Z2. Δύσκολη η επιλογή μεταξύ αυτού και του HTC One M8.
Καμία δυσκολία δεν βρίσκω, το bloatware της Sony είναι επικών διαστάσεων, θεωρώ πως σίγουρα το HTC θα είναι καλύτερο τηλέφωνο παντού.
Θεωρώ πάντως πως και τα δύο έχουν τεράστια bezel, ειδικά το Sony...
Εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με το G3. -
Υπάρχει εταιρία χωρίς bloatware;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καμία δυσκολία δεν βρίσκω, το bloatware της Sony είναι επικών διαστάσεων, θεωρώ πως σίγουρα το HTC θα είναι καλύτερο τηλέφωνο παντού.
Θεωρώ πάντως πως και τα δύο έχουν τεράστια bezel, ειδικά το Sony...
Εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με το G3.Και όμως HF, το HTC δεν είναι παντού καλύτερο τηλέφωνο. Το Ζ2 έχει 3GB RAM ενώ έχει 600mAh περισσότερη μπαταρία και πέρα από το σκέτο νούμερο, όλα τα review γράφουν ότι το αυτό το Sony διαρκεί πολύ καλά.
Στο θέμα της camera το Ζ2 λέγεται ότι είναι το καλύτερο Android καμεροκινητό αυτή τη στιγμή. Και αν δεις τα αποτελέσματα, μάλλον ισχύει αυτό που λέγεται. Του One η camera δεν είναι για πέταμα αλλά σίγουρα δεν είναι για να κάνεις zoom in. Μια φωτογραφική των social media (fb & instagram).Κοίτα, μου αρέσουν και τα 2 εξίσου, ίσως ελάχιστα περισσότερο το One M8. Δεν έχω και την μεγαλύτερη συμπάθεια στη Sony εδώ και πολλά χρόνια. Το τελευταίο Sony που αγόρασα ήταν το K750i, το οποίο είχε και το brand της Ericsson δίπλα. Εκ τότε πολλές φορές μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα για αγορά κάποιου Sony αλλά πάντα προτιμούσα κάτι άλλο. Όπως τότε το 2009 που αντί για το πρώτο XPERIA είχα προτιμήσει το HTC Desire.
Αυτό το Ζ2 όμως δεν το βρίσκω να πάσχει. Το αν έχει τεράστια bezels έχει να κάνει με κατασκευαστικούς λόγους. Είναι αδιάβροχο και λεπτό, ενώ δεν είναι πλαστικούρα όπως ένα Galaxy S5. Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Γνώμη μου.
Δες όμως και το review του pocketnow -
Βρε Τζουζεπε με ολο το συμπαθειο. Νοτε 3 δεν εχεις και συ αν θυμαμαι καλα??
Τι κοιτας τα υπολοιπα μαραφετια?
Δεν εισαι ευχαριστημενος με την ναυαρχιδα?? -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Βρε Τζουζεπε με ολο το συμπαθειο. Νοτε 3 δεν εχεις και συ αν θυμαμαι καλα??Τι κοιτας τα υπολοιπα μαραφετια?
Δεν εισαι ευχαριστημενος με την ναυαρχιδα??https://www.dropbox.com/s/dmv3bbaybvlcv ... 12_Pro.jpg
https://www.dropbox.com/s/jrs74hmenqor4 ... 33_Pro.jpg
Το έχω βρε Geo και είναι super αλλά το hobby παραμένει hobby
Περι συσκευών Android...