- 

Μιας και ο μεγαλος εχει αρχισει να ψαχνεται αρκετα με την μουσικη ( μπορει να ανοιγοκλεινει το ραδιοφωνο μονος του) σκεφτηκαμε με την μητερα του (edit: αποφασισε η μητερα του) να του αγορασουμε ενα ηχοσυστημα για τα πρωτα του βηματα στο χωρο της μουσικης. 
 Μιας και τα all in one μου φαινονται αρκετα ψευτικα, αποφασισαμε (edit: το γνωστο edit) να φτιαξουμε ενα συστημα κομματι κομματι.Κατι που σκεφτηκαμε (μην επαναλαμβανομαι με τα edit) ειναι το παρακατω: Απο καλωδια, λαδια, ξυδια δεν κοιταξα αλλα πιστευω οτι με ενα τυπικο των 10 ευρω δεν θα χω προβλημα. Τι λετε; Εγινε καλο ματσαρισμα; Το ηχοσυστημα θα στηθει σε δωματιο 25-30 τ.μ και θα παιζει κυριως Ζουζουνια, Baby Einstein series, παραμυθια της Κ.Ρουγγερη. Να προτιμησω κατι σε Sony; 
- 

Μιας και ο μεγαλος εχει αρχισει να ψαχνεται αρκετα με την μουσικη ( μπορει να ανοιγοκλεινει το ραδιοφωνο μονος του) σκεφτηκαμε με την μητερα του (edit: αποφασισε η μητερα του) να του αγορασουμε ενα ηχοσυστημα για τα πρωτα του βηματα στο χωρο της μουσικης. 
 Μιας και τα all in one μου φαινονται αρκετα ψευτικα, αποφασισαμε (edit: το γνωστο edit) να φτιαξουμε ενα συστημα κομματι κομματι.Κατι που σκεφτηκαμε (μην επαναλαμβανομαι με τα edit) ειναι το παρακατω: Απο καλωδια, λαδια, ξυδια δεν κοιταξα αλλα πιστευω οτι με ενα τυπικο των 10 ευρω δεν θα χω προβλημα. Τι λετε; Εγινε καλο ματσαρισμα; Το ηχοσυστημα θα στηθει σε δωματιο 25-30 τ.μ και θα παιζει κυριως Ζουζουνια, Baby Einstein series, παραμυθια της Κ.Ρουγγερη. Να προτιμησω κατι σε Sony; 
- 

- 

Mark Levinson Ο πρώτος μου ενισχυτής (στα 4 μου εγώ τότε... άργησα ) 
- 

παρε του κατι σε NAIM απο ο,τι θυμαμαι ηταν καλα και διαχρονικα... 
- 

o τελικός έχει πολλές γωνίες κ είναι μασίφ. Μη χτυπήσει 
- 

Οι απο κατω τι λενε; εχεις ηχομονωση; 
- 

Νομίζω πως έφτασε η ώρα να κλειδωθεί το 4τφ. 
- 

Γιατί 25-30 τ.μ. μόνο ; 
 Από τα λίγα τ.μ. και την χαμηλή ποιότητα ήχου που αναζητάς πιθανολογώ ότι δεν είναι το κυρίως δωμάτιο του παιδιού αλλά κάτι σαν δωμάτιο 'τιμωρίας' μάλλον ;
- 

Ο χρήστης giannik1977 έγραψε: 
 Οι απο κατω τι λενε; εχεις ηχομονωση;Eιναι τα πεθερικα. Γιατί 25-30 τ.μ. μόνο ; 
 Από τα λίγα τ.μ. και την χαμηλή ποιότητα ήχου που αναζητάς πιθανολογώ ότι δεν είναι το κυρίως δωμάτιο του παιδιού αλλά κάτι σαν δωμάτιο 'τιμωρίας' μάλλον ;Σιγα μην του χω και δωματιο για τιμωρια. 
 Ντουλαπα.

Νεο ηχοσυστημα για παιδι 3 χρονων