-
Ε, σε συγκριση με ανω πολη που λες οτι ανεβαινεις, η λαγκαδα ειναι κατηφορα
παιδες, απο λουτρα λαγκαδα τι σχολια εχουμε;
-
υπαρχει καποιο ειδος ρουχισμου (για το πανω μερος του σωματος) που βοηθαει στο θεμα του περισσιου ιδρωτα που στολιζομαστε απο μεγαλες διαδρομες;
-
Nike dry fit... μην κοιταξεις τπτ αλλο.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
υπαρχει καποιο ειδος ρουχισμου (για το πανω μερος του σωματος) που βοηθαει στο θεμα του περισσιου ιδρωτα που στολιζομαστε απο μεγαλες διαδρομες;Ποδηλατικά μπλουζάκια υπάρχουν πάρα πολλά.
Συνήθως τα πολυεστερικά είναι τα καλύτερα επειδή απομακρύνουν τον ιδρώτα γρήγορα και εύκολα.
Απέφυγε οτιδήποτε βαμβακερό επειδή κάνει ακριβώς την αντίθετη δουλειά, αν μουσκέψει δεν στεγνώνει με τίποτα και σε καμμιά γερή κατηφόρα αν σε φυσήξει κάνα αγέρι είναι επικίνδυνο να την αρπάξεις για τα καλά.Ο καιρός που ανοίγει βοηθάει πλέον αφού μπορείς να βρείς καλοκαιρινές μπλούζες που είναι ποιό οικονομικές.
-
Έχω βολευτεί απίστευτα τα αθλητικά μπλουζάκια που πουλάει κατά καιρούς το Lidl. Άριστη απορρόφηση του ιδρώτα, μπορεί να είσαι καταμεσήμερο σε καύσωνα κι αυτά να μην έχουν τον παραμικρό λεκέ. Είναι πολύ οικονομικά (5-7 ευρώ ανάλογα την παρτίδα), μπορώ να έχω πολλά για να μην ξεμένω ποτέ (έχω σίγουρα διψήφιο αριθμό από δαύτα), είναι τόσο φθηνά ώστε δεν ενοχλείται κανείς αν κάποιο σκιστεί, γεμίσει γράσα. Το σημαντικότερο: ΔΕ θέλουν σιδέρωμα. Ό,τι καλύτερο για το έτερον ήμισυ που τα ποδηλατικά (κολάν, μπλούζες, γάντια) δε χρειάζονται σίδερο. Εκείνη γλιτώνει την αγγαρεία κι εγώ τις τύψεις και τη δικαιολογημένη γκρίνια. Προτείνονται με τα 1.000.
Giannik, ό,τι καλύτερο έχει φορέσει η παρέα. Κόβει απίστευτα τον αέρα, δεν έχει πλαίσιο μες στη μέση οπότε δε σε ενοχλεί τίποτα στην όραση. Πάρε και λευκό για τη νύχτα και κίτρινο για τη συννεφιά και μαύρο (επιλογή colorful) για την ημέρα. Φανταστικό.
Τώρα έχω παραγγείλει κι ένα από δαύτα (Mercury Mirror) για πιο μουράτες καταστάσεις. Σίγουρα όμως δεν έχει καμία σχέση στο πώς θα κόβει τον αέρα.
-
Αμαν ρε Δημητρη..
-
Τα παρηγγειλα..
-
φχαριστω για τα σχολια!
-
δεν εχω δοκιμασει τα επωνυμα μπλουζακια αλλα του Lidl που εχω και με ενα ειδικο ισοθερμικο ποδηλατικο που ειχε μια φορα και πηρα για απο μεσα ειναι φανταστικα, δεν πιστευα οτι υπαρχουν τετοια ρουχα
ουτε κρυωνεις, ο ιδρωτας εξατμιζεται ευκολα, πολυ πρακτικα.
(και πολυ φτηνα) -
Οποτε ξαναβγαλει το lidl σφυριχτε μια, να δοκιμασω κ εγω. Χρειαζεται να εχεις 2-3 τετοια..
-
Αυτα ειναι; http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-A ... l&id=11283
-
8/5 τα διαθετει βλεπω..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
8/5 τα διαθετει βλεπω..Αυτά που κοιτάς είναι για όλων των ειδών τα αθλήματα.
Προσφορές για συγκεκριμένα σπόρ βάζει ανάλογα με την εποχή και λογικά θα φέρουν κάποια στιγμή.
Μπορείς να τα δείς στο γερμανικό site: http://www.lidl.de/de/fahrradbekleidung/c9502Έχω πάρει μπλουζάκια, φανελάκι ισοθερμικό, κολάν, κάλτσες.
Τα μπλουζάκια και οι κάλτσες έχουν βγεί πολύ καλά, το ισοθερμικό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, το κολάν είναι μεν καλό αλλά μετά από έναν χρόνο η επένδυση που έχει για την σέλα έχει αρχίσει να φθείρεται και δεν κάνει δουλειά πλέον.Πάντως, για να πώ την αλήθεια, για τα λίγα χρήματα που κοστίζουν, ακόμα και αν κρατήσουν ένα/δύο χρόνια είναι μια χαρά επένδυση.
-
Ναι το ξερω οτι ειναι για ολων των ειδων τα αθληματα. Το nike που συνηθως φοραω ειναι της σειρας running , μια χαρα κανω τη δουλεια μου , το ιδιο κ το σορτσακι (εχει κολλαν απο μεσα), μιας κ εχω βαλει σελα τυπου τζελ στο ποδηλατο.
-
Οι κάλτσες είναι σούπερ, δεν παθαίνουν τίποτα.
Τα μπλουζάκια είναι επίσης άτρωτα. Τα έχω λιώσει και έχουν πάρα πολλές χρήσεις. Π.χ. επειδή ζεσταίνομαι με τα σκεπάσματα που θέλει η σύζυγος στο διπλό κρεβάτι (τι να κάνουμε που ο μεταβολισμός δουλεύει υπερωρίες σε σχέση με κείνη, αυτά κάνει η άθληση), βολεύουν πολύ σε σχέση με μια βαμβακερή φανέλα. Παλιά ίδρωνα και ξύπναγα μούσκεμα. Τώρα τα αναλαμβάνει όλα το μπλουζάκι Lidl.
Τα αμάνικα ισοθερμικά κάνουν ικανοποιητική δουλειά. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα κορυφαία προϊόντα, αλλά με καλύπτουν.
Κολάν δεν πλησιάζω. Αν σπαταλάς σοβαρές ώρες πάνω στη σέλα κάθε εβδομάδα, αξίζει να επενδύσεις σε 3-4 καλά κολάν. Ειδικά με τις προσφορές που βγάζει κατά καιρούς το CRC, μπορείς να αγοράσεις κολάν με 70% έκπτωση. Μοντέλα των 130 ευρώ να τα πάρεις με 40. Κι είναι απίστευτα... -
-
Μετα που αλλαξα τα λαστιχα σταματησα να αλλαζω και σαμπρελες καθε 2-3 μερες...
φοβαμαι μηπως ξεχασω την τεχνη λεμε! -
Λεω να παρω απο ebay(at) κατι μεταλλικα πεταλια γιατι το ενα το πλαστικο μου εσπασε απο πατημα μαλλον στις ακρες
ο αξονας ειναι ενα μεγεθος σε ολα η θα την πατήσω? -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Λεω να παρω απο ebay(at) κατι μεταλλικα πεταλια γιατι το ενα το πλαστικο μου εσπασε απο πατημα μαλλον στις ακρες
ο αξονας ειναι ενα μεγεθος σε ολα η θα την πατήσω?Πήγαινε καλύτερα σε ένα ποδηλατάδικο, δόξα το θεό πετάλια βρίσκεις από 10ευρώ μέχρι... όσα.
Θα στα περάσουν κιόλας χωρίς χρέωση. -
Οφ τοπικ , ομως περνωντας σημερα με το ποδηλατο πισω απ το ΣΕΦ , καμμια 10ρια καγκουρες , με 2-3 οχηματα με 583 ηχεια το καθενα , καθοντουσαν κ ταχα μου εκαναν δοκιμες..απο κοντα τους κ κατι κοριτσοπουλα σαν τα κρυα τα νερα, κοιτουσαν κ αυτες....
Ρε πουστη μου , νομιζα με την κριση ειχαν εξαλειφθει κατι τετοιοι...
Η ζωή...ποδήλατο!